Day elég látványosan roppant meg, az az ugratás teljesen kikészítette. Ezért jó dolog underdogok ellen játszani, ezt a meccset egy rutinos játékos ellen bebukta volna Ronnie. Williams ellen ez kevésnek tűnik.
Köszönöm :) Egyébként mintha olyan is rémlene, hogy ilyenkor figyelmeztetni kell a szándékosan szabálytalankodót, de nem tudom erre mik a pontos szabályok. MIndegy is, mert úgyis csak Ronnie csinál ilyeneket :)
Day nagyon meg van törve. Most látom először játszani, de eddig biztos nem így ment neki. Nincs egy épkézláb terelése.
Eszembe jutott ugyanez :) szerintem igazad van. Ha ezzel Ronnie elonytelen helyzetbe hozza Dayt, akkor is lenne lehetosege atengednie a lokest az ellenfelnek. A szabalyban biztosan nincsen olyan, hogy ilyen esetben a D-be lehetne helyezni a feher golyot, azt csak akkor lehet, ha elhagyta volna az asztalt, vagy lyukba esett volna. Mas kerdes, hogy egyebkent logikus, hogy a vetlen ellenfel ne kerulhessen elonytelen helyzetbe a masik hibaja miatt (foleg, ha az szandekos), meg akkor sem, ha van lehetosege atengedni a lokest. Furcsa, hogy ez a szituacio nincsen reszletesebben szabalyozva. Bar meg kell jegyezzem, hogy letezik egy olyan szabaly, amely szerint:
"(a) The referee shall (ii) be free to make a decision in the interests of fair play for any situation not covered adequately by Rule"
Ez előző szituációban hivatalosan helyesen döntött a bíró? Mikor Ronnie látta, hoyg el fog menni a fehér, és beleért. Ilyenkor ez hiba, mert beleért a mozgó golyóba, és ahol áll a fehér onnan kellene Daynek indulnia, nem?
Nalam is eleg gyakran elmegy a kep, nem tudom mi van a Euroval:( Hat hogy ez a Day mit muvelt az elobb, mintha valami trickshot VB-t neznek:))) Na jo, ott bonyolultabb dolgokat szoktak csinalni, de kozelebb volt hozza, mint a normal snookerhez:) Szerintem jo esely van, hogy Ronnie forditani fog... Aztan ne fessetek itt falra az ordogot!:) Szerencsere mar Fu-Bond donto nem lehet, de tavaly is ugy indult a dolog, hogy kiszamolta valaki, hogy Murphy ugy elozhet meg vkit, ha dontobe jut. Erre be is jutott, tehat vigyazzatok ezekkel a szamolasokkal:)))
Micsoda pirossal megindult és majdnem nyert is 1 visitből...kérdés meddig fogja bírni hogy 50-60 körül lő, és mégsem bír vele framet nyerni (ez zsinórban a második ilyen frame ugye).
Melyik az a fórum amiről állandóan beszélnek adásban és lehet kérdéseket feltenni? Lehet szólni kéne nekik...mondjuk nem tudom ők mit tudnak ezzel kezdeni.
Nem pech volt az, hanem rontás. Pedig kapott sanszot rendesen, de mindent elszúrt, így nem is érdemelt mást, mint sima zakót. Jövőre nagyon jól kell játszania, hogy ne essen ki a top16-ből, mert idén ez egy nagy nudli volt.