Keresés

Részletes keresés

Batu. Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1313
Elismertem, hogy jól védett. Ha üvöltött, akkor visszaszívom, én nem hallottam.
Azt, hogy bravúrokra képes nem vitatatom(lásd Wolfsburg, Hansa Rostock meccsek), de idén sokszor nem jött ki a lépés.

Üdv,

Hajrá Loki!!!

Batu

Előzmény: sixx69 (1312)
sixx69 Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1312
Robi uvoltott, fultanuk vannak. Amikor szarul ved szidjuk, de amikor nem, akkor tessek elismerni azt is, hogy bravurokra kepes!!!! Ezen a meccsen pl. Toth N. es Szili lovesei, stb.
Előzmény: Batu. (1311)
Batu. Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1311
Nem temetem a csapatot, de ennél szerintem többre lenne képes. Tavaly tavasszal így áltunk fel(általában): Fekete - Gojan - Bodnár, Sándor, Szatmári - Dombi, Siklósi/Bagoly, Vadicska, Böőr - Sabo, Kerekes. Gojant Alekszics pótolja, kb. ugynanannyi a hibája, és ő is rutinos. Boci a bajnokság közepétől kezdve nem volt túl jó, a mostani Bernáth nem rosszabb. Dombi se volt jó, de hátha jövőre újra bizonyít. Bagoly tavasszal szinte végig sérült volt. Vada akkor sokkal jobb volt. Sabo és Bajzát teljesítménye közt sincs sok különbség, vannak jó és rossz meccseik. Tehát szerintem a tavaszihoz képest a keret nem sokat változott, ellnebreger a teljesítmények egyre csökkennek. A játék akkor is improvizatív, volt, most is az.
Egyébként én ezt a 4-4-2-őt néha nem bírom felfedezni. Ha megnézitek, kb. a második félibő első haramdáig úgy áltunk fel, hogy Fekete előtt Alekszics söprögetőnek behúzódva, Előtte Turján és Szacsa az emberfogók, a középpályán Bernáth jobb oldalt vitte lendületből, aztán Flick és Vada középen, Hanák bal oldalon játszott védekező középpályást. Siklósi a jobb oldalon előretorva(?), jobb oldali csatár Bajzát, középcsatár Kerekes. Ölég furcsa volt. Tényleg hiányzott Sándor Csabi rutinja, higgadtsága. Schmidt szerintem túl sokat sérült ahhoz, hogy bármit is alkosson.
Még egy dolog: miért Turján fogta múltkor Kabátot, most meg Tibert. A fizikai tulajdonságok szinte megegyeznek: egy magas, lassú védőhöz egy gyors, alacsony csatár. Bernáth meg senkit nem fogott. Kovács Norbi felépülése után jó lesz jobboldalra.
Tényleg Alekszics hibázott nagyot a második gólnál, de Feketének ilyenkor üvöltenie kéne, hogy ne érjen bele, mert jön a kapuból.
Tóth Norbert szándékossága egyértelmű a TV
-felvétel után, nagyon gusztustalan volt. Ha véletlen lett volna, akkor elesett volna.

Üdv,

Hajrá Loki!!!

Batu

Remélem, hogy Sándor Tobe és Dombi tényleg jön.

BaZx Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1310
Nem temetjük a csapatot. Tegnap nem voltunk jók, nem jött ki a lépés és hiányzott Böőr lendülete +Sándor Cs. rutinja is. Nem vagyunk kiesőjelöltek, de nem is nemzetközi kupások. 5-8, talán ez a realitás.
Másokhoz hasonlóan én is nagyon ideges voltam a meccsen és utána ( bár ennek személyes okai is voltak), de mégsem kellett volna a Telesportos kocsit megrugdosni, ütlegelni, mert amúgy is messze vagyunk Bp-től. Nem hiányzik, hogy még jobban "üssenek" minket a médiában is. A díszpáholyban ülő Puhlt is rendesen leanyázták a nyugati oldaliak juhos miatt. juhos direkt kis betű, mert kitartóan szemét volt. Látványos, eget rengető hibát nem csinált talán (kivéve Tóth N. taposásakor Alekszics mellkasán), de rendre minket sújtott apró hülyeségeivel. A segédek szintén. ...sszák meg!
HAJRÁ LOKI!
Mirrmurr Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1309
Engedelmetekkel...

Leginkább Batuval és Sixx69-nal értek egyet. Fekete Robi jól muzsikált, a második gól SEM az ő hibája, épp Alekszics ba**ott ki vele , aki amúgy szintén jól tette a dolgát. Legnagyobb gondom Bajzáttal volt, mert szegényke - három jó cselen kívül, ami kevés egy meccsen - kizárólag arra koncentrált, hogy betámasszon az ellenfélnek felugráskor, vagy hogy miszlikbe szakajtsa az ellenfél mezét, nagy hűhó semmiért. Szabó Zsolt használhatónak tűnik, Flick, ha végre meggyógyítják, jól teljesíthet. Schmidt Gyurit sem bántanám, még egy kis idő kell neki. Szacsa valóban rettentő halovány, legutóbb a MK megnyerése előtt volt hasonló időszaka. Nevelő célzatú kispaddal borogatnám a hülyeségeit, Vadira is ráférne valami relax. Középpályánk csak elméletben volt, harminc méteres síkfutáshoz kiválóan megfelelt a Vasas számára.
Vitatkozzatok, de én úgy veszem észre, hogy ez a játékosállomány ennyire képes, egy jó középszint, nem több, nem kevesebb, illúzióink ne legyenek. Tipikus helyzet, ez a Loki tarol, ha mindenki jó formában van, de az ellenkezője esetén... Úgy vettem idáig észre, hogy vagy mindenki formán kívül játszik, vagy mindenki brillírozik. A Vasas ellen általában nem jön ki a lépés. Pech.

Nehogy temessük már a csapatot az "első" meccs után. Kitartás!

Hajrá, Loki!

sixx69 Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1308
Na meg valami.

Cikk a szines sportbol, a lenyeget beollozom:

"2002, a centenárium éve

Kétezerkettőben lesz százéves a DVSC. A szép jubileumot illik szépen megünnepelni, és Debrecenben jó úton járnak, hogy az ünnep valóban ünnep legyen. A tervek szerint akkorra már állni fog az új stadion. Már megkezdődtek a puhatolózó tárgyalások a jubileumi torna megrendezéséről, amelyen a DVSC-hez valamilyen módon kötődő klubok, így a német Wolfsburg, az ukrán Dinamo Kijev és a holland Utrecht venne részt. És érkezne még két, a Debrecen számára igazán kedves vendég is: Dombi Tibor és Sándor Tamás.

Mindkét játékos Debrecenben vált ismert labdarúgóvá, itt kezdődött el a pályafutásuk, és egyikőjük sem felejtkezett meg a Lokiról. Dombit 2003-ig köti szerződés az Utrechthez, míg Sándor Tamás 2002-ig az izraeli Beitar Jerusalem játékosa, ám már mindketten jelezték, hogy együtt szeretnének ünnepelni a Loki-családdal. Ez azt jelenti, mindketten arra készülnek, hogy a jubileumi, centenáriumi évben visszatérnek Debrecenbe, s együtt próbálják meg bajnoki címhez segíteni a DVSC-t. Ifjabb Makray Balázs is értesült a két játékos szándékáról, és természetesen tárt karokkal várja vissza Dombit és Sándort.

Hogy együtt ünnepelhessék a születésnapot és (talán) a bajnoki címet."

Nos?

sixx69 Creative Commons License 2000.11.04 0 0 1307
Hali!

Hajnali madar vagyok, irok hat.

A tegnapi meccs miatt Feketet nem lehet hibaztatni, videorol hatszor neztem meg a golt, nem az ove volt. Jott ki, jo utemben, szedte volna le a zsugat, erre elfejeli elole egy vedoje, mit csinaljon? Fekete nem egy Pfaff, hogy agyonvagja az elotte koszalo vedojet (1982 Pfaff-Gerets K.O.). Sajnos az latszik, hogy a tarsak sem biznak abban, hogy a kapus kijon, es inkabb elfejelik a labdat elole. Ez baj, mert ha a vedok nem biznak _100%-osan_ a kapusban, akkor le kell ulni veluk, es beszelni kell a bajokrol.

A champion altal felvazolt elkepzeles alapjaban veve jo, csak van egy aprocska gond: Malac ur kizarolag a 4-4-2-es felallast tudja elkepzelni a labdarugasban, igy elkepzelhetetlen egy 3-1-3-1-2, azaz un. "X-mas tree" felallas, amit pl. en is jatszatok a Liverpoollal a Championship Manager-ben.

Vadicska, Flick, Szatmari tavozzon a csapatbol, mert csak az idegeimen zongoraznak, es meccsenkent 1200 ft-ert ez sok. Tegnap gyakorlatilag 2,5-3 emberrel kevesebben voltunk, ami luxus.

Lecsó. Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1306
Kapusposzton csere kell!!!
Inkább kapjunk hatalmas gólt, mint meccsenként egy potyát.
Szatmári padra, helyette Hanák.
Vadicska szintén, helyette Sándor Csabi.
Szabó II be fog válni.
Az én csapatom
Kerekes. Bajzát
Böőr,Sándor Csabi, Szabó II, Horváth
Hanák, Turján,Bernáth
Alekszics
Balogh
Nem érdemeltünk vereséget. A bíráskodásra kár szót vesztegetni.
A meccs után Knézyt majdnem meglincselték a szurkolók.

Batu
Mibe??

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: champion (1304)
Gustav_ Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1305
A kapus tekintetében megértem az edző óvatosságát, nehogy egy véletlenül elszenvedett nagy vereség visszavesse Baloghot a fejlődésben. De mindenképpen több lehetőséget kellene kapnia. A védelmi elképzelésedhez egy nagyon rutinos, jó középső védő kell, Turjánnal ez a felállás öngyilkosság. Balassával én is jobban el tudtam volna képzelni. A középpálya tekintetében nem tudom elképzelni, hogy Szatmárit játszassam. Nálam Böőr maradna a helyén, és Kerekessel játszatnék visszavont centert, mert nagyon jól tartja a labdát, tud passzolni, és még fel tudna érni a kapu elé. El tudnám képzelni, hogy Bajzát egyedül játsszon csatárként, és hozzá zárkózna elsősorban Kerekes, valamint Böőr és Szabó. Jó lenne, ha mielőbb felépülne Kovács Norbi, hogy több variációs lehetőség legyen hátul.

Gustav
Hajrá Loki!

Előzmény: champion (1304)
champion Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1304
Jó napot!

Úgy látom, most szórjuk a sorokat. Engedelmetekkel elemzésre vállalkozom.
Talán emlékeztek, mit írtam a Vasasról: minedegy, hogy ki játszik elől, a szisztémájukból az következik, hogy a center kap legalább tucat labdát egy meccsen. Nem Kabát, nem Tieber, nem Sowumni, nem Tóth, nem Pál a király, hanem az a rendszer, amelyben Juhár előtt Szili, Zabos, Pető meg akárki megszerzi és felnyomja a labdát. Mezey sem hypercreativ, azt játszatja a csapatával, amit a kontinens nagyobb részén mostanában játszanak. Ellenünk is játszották.
Most kicsit felpiszkált a coach. Megint nem látszott rendszer. Alekszics, Flick és Vadicska bántóan kis területre helyezkedett, szinte egymást zavarták. Két passzal ki is kerülték őket, s máris emberfórban voltak, amitől pl. Siklósi meglepődött, s élete legtöbb dancsát produkálta. Ezt a felállás idétlen.
Persze, könnyű kritizálni... leírok egy felállást, s azt állítom, hogy ezzel a spiccre lehet hajtani a mai mezőnyben. Megkísérlem rátenni a játékosállományunkra Európát.
Feketét nyugdíjazhatjuk, irány a pad. Balogh fiú elé szervezünk erős védelmet. Előtte vonalban három faszi bekkel vonalban: Bernáth-Turján-Hanák. (Én Turján helyett balassával nyomattam volna. De most már nem volnázok többet...) Bernáthnak erőteljes felfutási kötelezettsége van, ilyenkor az előtte helyezkedő jobb fedezet visszazár. Hanák nem szaladoz, kitanulja a teljes bal hátsónk blokkolását, agyonrúg minden arra kalandozót.
Öt fedezetünk játszik - 1-3-1 szisztémában. Alekszics a védelem előtt szűr, bekéri a bekkektől a laposan tehető passzokat, legalább felezőig fellép a labdával, okosan, laposan középhosszan indítgat - ahogy azt ő minden színezés nélkül már be is mutatta sokszor. Vadicska-Szabó-Szatmári a három középső. Rájuk van parancsolva: Vadicska never előre, Bernáth-nak utat nyitni, létszámföléynt biztosítani a jobbszárnyunkon, labdákat nem elkúrni, betolni Alkeszicsnek vagy Szabónak. Szatmári lesz szíves kiköpni a légzőszervét. Fel-alá, az oldalvonaltól tíz méterre befelé eső sávban mindent csinálni, nagyon hátrazárnia nem kelel, Hanák ott áll. Szabó középen gyűjt, jobbra-balra szór, lő, ha kell. Ezen a soron erős taktikai cseréink vannak: Siklósi bejátszhatja a középső szerepet, Alkeszics visszemehet, ha Turján gyengélkedik, helyén Sándor Csabi ismét virít, Flick a bal futón kívül akármire bedobható.
Az 1: Böőr Zolit be kell hozni a vonal mellől. Gyors, penge, akaratos, kreatív, gólozni is tud. Kötetlenül játszhat a támadóharmad elején, firkálhat a csatárokkal, kimozgathat középről ellenfeleket. Király lehet, királyi adottságai vannak hozzá. Ulveczki itt bármikor helyettesítheti, alkalmilag, ha fáradt, ha sérült, ha kell.
Elől ketten, Kerekes úr, meg akárki, Bajzáth, Horváth, Sárkány, tépjék magukat a helyért. (Továbbra is tartom: Herr Schmidt eszetlen, rászalad a saját csapattársaira, güzü idea nélkül.)
A lényeg: Alekszics, Szabó és Böőr labdabiztos, gyors, kreatív, offenzív szisztémában öt társuk (a három bekk és a két szélsőfedezet) kulimunkájával meccsenként legalább tizenötször az ellenfél tizenhatosáig nyomhatja a labdát. Ennyiből lesz gól, elég.
Kérlek benneteket, vitatkozzatok, szóljatok, mit írtam.

Hajrá Loki!

sixx69 Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1303
Lassuk csa:

Fekete - bravuros vedesek sorozata, sokkal batrabban jott ki, mint eddig, es szerintem a masodik gol nem az ove volt, hanem Alexicse, aki elfejelte elole a labdat BEFELE, ami egy szogletnel a legnagyobb allatsag, amit emver elkovethet.

Bernath - vedofeladatat ellatta, de szerintem pazarlas egy ilyen gyors, eroszakos jatekost vedokent jatszatni, kozeppalyaskent sokkal jobban jarnank. A tamadasokat sokat segitette, volt egy olyan beadasa, amit Bajzath-nak csak be kellett volna fejelnie.

Alexics - hat, szerintem a 2. gol miatt nem fog egy hetig nyugodtan aludni, es eleg bizonytalan volt amugy is.

Turjan - ha jol lattam Tieber az o embere volt, es ugye a faszi ket golt szerzett...mindenesetre sokkal aggresszivebben jatszott mint szokott, habar ez meg mindig nem eleg.

Szatmari - anyam borogass! Ez a faszi mar vagy harom honapja nem nyujtott normalis teljesitmenyt, es meg mindig ott van a palyan. Nem hiszem el, hogy nem lehet kihagyni ebbol a csapatbol!!!! Vigye hatra a helyere Hanakot, es kesz!!!

Hanak - valoban meglepetest okozott, es latszik, hogy sokkal tobb van a sracban mint amennyit eddig mutatott, de sajnos nem balszelso. Vissza kell vinni szacsa helyere, es kesz.

Vadicska - minosithetetlen. Egy ertelmes megmozdulasa nincs, nem tud passzolni, futni, loni es fejelni, a kibaszott kapitanyi karszalag viselesen kivul semmit nem tesz a csapatert. Amikor volt vagy egy perc hatra, es mi eppen probaltunk volna nyomni, o lassan kocogott elore...az "E"szektor nezoinek javasoltam, hogy dobjuk ossze a vetelarat, es ultessuk fel a lelatora. Akkor talan nem kell nezni a szenvedeset.

Flick - lehet, hogy en hulye vagyok, de ha ez Budesliga 1-es szinvonal, akkor nem csodalkozom, hogy a nemet futball valsagban van. A pali nem tud helyezkedni, embert nem fog, labdakat ossze nem szed, neha ad egy-egy jo labdat, es ezzel kesz. A kozeppalyankon a vasas ugy szaladt at ahogyan akart. Nevetseges volt nezni az un. szuro embereinket (vada, flick) ahogyan tatott szajjal bamultak Toth Norbertet.

Siklosi - mar irtam vala, de ismet elmondom: hogy lehet az, hogy valaki 5 ev alatt nem tudja magat utolerni fizikalisan? Cselezni tud, messze a legtechnikasabb labdarugonk, de kuzdeni, na az mar nem megy. Eroallapot nulla, es azt hosszu tavon a csapat nem tudja elviselni, hogy a jobbszelsoje csak 60 percig bir futni.

Zsombi - szokasos jatek, a labdat elvenni tole majdnem lehetetlen. Iszonyu jol fedezi a zsugat, talan neki kellene az edzeseket tartania. (Legalabbis a csataroknak) Volt 4 helyzete, nem tehet arrol, hogy hajdu jo napot fogott ki.

Bajzath - meglepoen jol jatszott, ezuttal mar nem csupan a birkozassal torodott, hanem megprobalt kombinativ jatekkal elorukkolni. Ha igy folytatja, es elnezest ker a szurkoloktol, meg a vegen meg is szeretem. Egyszer ugyan elfejelte a labdat a jobb helyzetben levo - es jol hallhatoan rauvolto - Zsombi elol, de ezt tudjuk be az ifjonti hevnek.

Schmidt - nulla

Horvath - nulla

Szabo II Zsolt - nekem o mar csak "szaboketto" marad...biztatoan mozgott, gyors, agilis jatekos, es raadasul kituno a rugotechnikaja - emlekeztek arra a 40 meterse keresztlabdara ugy a 78. perc korul? - de o sem jobbszelso. Ha kozepen jatszik - ahol remenyeim szerint fog is a kovetkezo meccsen - akkor jelentosen javulhat a kozeppalyank.

Boor Zolika edzesen serult meg, ha minden igaz akkor lovagloizom huzodasa van, ami sajna eleg makacs serules tud lenni.

Ami az en "alomcsapatomat" illeti:

Fekete - egy jobbhatved, Alex, Turjan, Hanak - Bernath, Sandor Cs., Szabo II, Boor - Zsombor, Bajzath/egy uj csatar.

HAJRA LOKI!!

rosbi Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1301
Szacsáról nem mondok semmit, mert nekem nagyon régen nagy kedvencem, elfogult vagyok. aki engem idegesít, az Vada. rengeteget romlott a korábbiakhoz képest. Flick viszont kellemes meglepetés volt. Róbertet ne bántsátok, az első gól nem rajta múlt, a második is olyan, hogy lehet, hogy megfoghatta volna, de ha van előtte egy normális védősor, akkor most nem kellene ezen problémázni.

ami leginkább aggaszt, hogy ez a mai a Loki lehető legjobb csapata (egyedül Böőr hiányzott, igaz). ha még ezzel is ilyen gyengén játszotok, akkor mi lesz a folytatás?

Előzmény: Batu. (1300)
Batu. Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1300
Loki - Vasas 1-2 (1-1)
G.: Kerekes(11-es) ill. Tiber(2)

Hát...
Böőr nem játszott, biztos lesérült. A csapat előre viszonylag jó volt, de hátra borzalmas, a középpályásokkal senki nem ment, ha mélységből indultak. Fekete jól védett, de megint rosszul jött ki a msáodik gól előtt. Bernáth jól játszott, nagyon jó játékos lesz. Alekszics megbízható volt, de Turján voltak furcsa és rosszz megmozdulásai. Szacsa az első gól előtt nagyon nagyot hibázott, egyébként se volt sok értelmes megmozdulása. Siki a rövid passzos, kis területen cselezős játékát hozta, de most nem voltak jó labdái. Flick az elején szürke volt, de belejött és hasznosan, okosan játszott. Vada valamennyit javult, de nem nyújtott még mindig jó teljesítményt. Hanák meglepetés volt, nagyon haszbnosan, sok labdát begyűjtve és szerezve játszott. Zsombi hozta a szokásosat, a tizit belőtte, és továbbra is az egyik legjobb játékosunk. Bajzát agressziy volt, volt néhány kifejezetten ügyes megmozdulása, de fejelni nagyon nem tud. Szabó Zsoltnak voltak nagyon jó megmozdulásai, még nem teljesen érzi a társakat, de nagyon jól lát a pályán és végre egy játékos, aki tud szabadrúgást lőni. Schmidtnek nem volt jóü megmozdulása, nagyon gyenge volt. Őt el lehet küldeni, egy meccs kivételével nem játszott jól, és nagyon sokat sérült. Inkább Sárkány. Horváth szerintem labdába se ért.
Szerintem Hanákot nem kellet volna lecserélni, hanem Szacsát, és a harmadik cserének a rutinosabb Ulveczki jobb lett volna.
Az pedig nem igaz, hogy Herczeg Bandi óta nem meri senki leültetni a padra Szacsát, mert nagyon ráférne.
A bíró "kicsit furcsa felfogásban" vezette a meccset, abszolút nem jól itélte meg a problémákat, az "asszisztensek" is jól segítettek neki. Volt egy szitu, amikor Tóth rálépett Alekszicsre, ami érne egy kis elemezést. Nem láttam egyértelműen, de ha szándékos volt, akkor az nagyon otromba szabálytalanság volt. Zabos meg elég csúnyán megsérült, ráesett a vállára.

Tócsa

Én nem nézem elég szigorúan Komjátit? :)


Az a segítség jó lenne!

Lecsó

Nem lenne kedved beszállni?

Rot, Weis, Grün

Nálatok is? Csak mert nem gondolom, hogy téged a Loki érdekelene.

Hajrá Loki!!!

Batu

rosbi Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1298
Zolcsi (és kételkedő többiek)!

semmi kultúrfölény, megyek! :-))))

ZOLCSI Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1297
Köszi Parmi, nektek is holnapra.
Előzmény: Parmi (1296)
Parmi Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1296
Sok sikert délutánra!

Hajrá Vidi & Loki!!!

Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1295
Dzsen!
Ismerlek hát! Mint a rossz pénzt:-)

Örömmel értesítek mindenkit, hogy kitartó siránkozásom eredményeképpen Batu úgy döntött, hogy megszünteti az extrás honlapját (amúgy sem volt túl nagy az érdeklődés) és betársul egy az nb1.hu-n létrehozandó Loki-szurkolói honlapba. Kérek mindenkit, hogy gondolja át mivel tudna segíteni! Képek, beszámolók idegenbeli és hazai meccsekről, mp3-ak, vagy bármi egyéb. A kivitelezés Batura lenne bízva, bár gondolom segítséget szívesen fogad. Szóval jöhetnek az ötletek ide, vagy mélben egyaránt.

ZOLCSI Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1294
Gustav

A kérdés jó. Nekem az a véleményem, hogy Gara szabad ember, oda megy ahova akar.
Ráadásul Ő is a piacról él, és azért semmit nem adnak a boltban, hogy a Lokinál milyen sikereket ért el. Harmadjára, egy igazi profinak minden helyszinmen minden körülmény között bizonyítania kell. Az egészben csak az fáj hogy oda szerződött el ahova. De végül is ma ilyen világ van, akár tetszik nekem (nekünk) vagy sem.

Komjátit is jó edzőnek tartom, csak szerencsétlen akármit is csinál, ebből a játékosállományból nem lehet többet kihozni. Arról meg nem Ő tehet hogy a beígért 3-4 minőségi igazolás helyett mindössze egy "szintentartó" igazolást csináltak neki.
Korábban valaki írta itt a topikban, hogy a Loki nem attól Loki, hogy Garamvölgyi vagy Komjáti az edző.

Többiek

Ma mindenki végezze szorgalmasan a dolgát, hogy déltől szabad legyen, aztán mindenki dúrja kifelé magát az Oláh Gáborra. (Na jó egy-két italkimérés még beleférhet) Ma a (késő)őszi legfontosabb mérkőzése vár ránk. Győzni kell mindenáron.

Hajrá Loki

Előzmény: Gustav_ (1293)
Gustav_ Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1293
Elnézitek Garának, hogy leszerződött a Szparihoz? Ki tudja, ott mire fog menni, a közönség gondolom szívesen fogadja. Komjáti mellől meg elkerült a két elsőszámú favorit a kispadjára, hiszen Herczeg Bandi Tiszaújvárosban bizonyíthat...

Gustav
Hajrá Loki!

Előzmény: Tócsa (1291)
bzsoli Creative Commons License 2000.11.02 0 0 1292
Cső !

Lealáztuk a Győrt, még most is hihetetlennek tűnik. Megyó kiadta a lányoknak a csüt-vas.-ig tartó szabadságot. (Ígéret szép szó...)
Kint volt a meccsen valóban Malac - a Farkassal. 17:12-kor hívtam fel Böőrszkit, és még ő is beesett az 5.percre.
A közönség számára kicsit feltették a mércét a lányok, pedig lehetetlen mindig így játszani... Nos nemsokára bizonyíthatnak újra, 1 hét múlva megyünk Békéscsabára. Szurkolói busz szervezés alatt!

Csácsumicsááá !

Tócsa Creative Commons License 2000.11.02 0 0 1291
Dzsen!
Nem tartom magam sem előrébb vagy hátrébb valónak semmilyen IGAZI Lokistával szemben! Szóval ezt a "megtisztelve" és "szóra méltattál"-t hagyjuk el! Nem méltó hozzánk, GARA-pártiakhoz! Istenem, ha nem lennének fideszes havejai Komjátinak, lehet hogy most ő lenne a kamionosok edzője! A fene egye meg!:(((( ... és ekkor még visszafogtam magam!

Pénteken a barrikádokon!

Hajrá Loki!

Előzmény: DZsen_d (1289)
Tócsa Creative Commons License 2000.11.02 0 0 1290
Megnéztem!
Te Dzsen, valóban bértollnok vagy! Az én bértollnokom!:)))) Egyenlőre, nekünk fanyalgóknak van igazunk Komjátival kapcsolatban. Nagyon lassan halad azon az úton, hogy ránk cáfoljon! Nem tudom hol írtam ezt a dolgot rólad, de nálam már deletelve van a dolog! A tüskét meg szedd kimagadból és szúrd bele abba, aki elakarja zavarni Zoránt az Olaj padjáról!

TZS!
Ismertem a helyzetet a Fáyval kapcsolatban. A probléma továbbra is fenn áll. A mutogatásnak meg meg van az eredménye! Egyébként, ha a kényelemre akarod terelni a szót,nem biztos, hogy jobban jársz a Fáyval!
Ha holnap nem fogunk győzni, akkor Tét és Dzsent meghívom egy kis malacpörköltre. Persze más "éhezőket" is szívesn látunk!:) Nem érdekel ki a jobb, ha nem mi győzünk!

Gustav!
Hál'istennek! Akkor szent a BéKa!:) Az összes grafikusos haveromnak már leosztottam a logódat! Terjesztem, mint a pestist! Még kéretlenül is küldtem egy-két antitalentumnak. Azóta is kínlódnak, hogyan szedjék le!:))))

Hajrá Loki!

DZsen_d Creative Commons License 2000.11.02 0 0 1289
Helló Tócsa!
Megtisztelve érzem magam, hogy szóra méltattál! :-)
Ezzel a tüske kihúzva...
Személyesen tényleg Vasasban találkoztunk először, remélem nem utoljára.
Más.
A Loki ideiglenes vezetőedzőjéről:
A múltkori hazai Vasas-derbi előtt pedzegettem egy "MENJ HAZA VELÜK!" drapit. Akkor aktuális lett volna, de a vereség ellenére amolyan beletörődős bírka-hangulat volt a meccs végén.
Most remélem nem lesz szükség ilyen iránymutatásra, mert győzni fogunk. De ennek ellenére visszavárjuk Garát.
Megvallom én abban bíztam, hogy csak egy félévre szegődik el a Tirekhez, visszahozza őket (hogy lehessen örömünk ellenük) és visszakapja méltó helyét nálunk.
Most úgy látszik, várnunk kell még egy évet...
Kivárjuk!
Azt hiszem nem vagyok egyedül a véleményemmel, hogy régen volt ilyen, mindenki által elfogadott,
szakmailag és emberileg egyaránt kiemelkedő, ugyanakkor szerény edzőnk.
Visszavárjuk!
Hajrá Loki!
DZsen
Előzmény: Tócsa (1288)
Tócsa Creative Commons License 2000.11.02 0 0 1288
Szia Dzsen!
Akkor már hárman vagyunk?:) A dolognak akkor utána nézek. Nálam hamar kerülnek spongyák a dolgokra, viszont neked még meg van a tüskéd! Dancsi mondta, hogy rendes Lokista vagy és ezt nem fogom figyelmen kívül hagyni!:)))) Egyébként személyesen szerintem a Fáyn találkozhattunk először! De sebaj! Lehet szaporítani a dolgot is!

Hajrá Loki!

Előzmény: DZsen_d (1285)
Gustav_ Creative Commons License 2000.11.02 0 0 1287
Egyetértek Tócsával, a Vasas-pályán gyakorlatilag semmit nem tettek azért, hogy ne legyen balhé. Még sose voltam a Fáy utcában, és amíg Tócsát kerestem, összevissza kóvályogtam a szektorok között, és senki nem mondta, hogy ember, a tieitek máshol vannak. Gyakorlatilag bárki mehetett bárhová. A verekedést békésen bámuló sárgák sem úgy néztek ki, mint akik a saját testi épségükön kívűl bármi másra vigyáznának.

OFF:
Tócsa, dehogyis kaptam fel a vizet. Árasszák el a Westelt is a Lokisták!:-))

Gustav
Hajrá Loki!

TZS Creative Commons License 2000.11.02 0 0 1286
Tócsa!

Csak a tisztánlátás kedvéért. A "stadion" nem a Vasasé, az ISM pedig nem költ rá, de nem adja el. A Vasas sem költ rá, hiszen nem az övé.
Hidd el, mi is szivesebben járnánk szép, felujított pályára. És a Loki vendégszektor sem a kényelméről híres.
Remélem jövőre már nem a Népstadionban játszuk a nemzetközi meccseinket.
Holnapra pedig: győzzön a jobb! Remélem megint mi leszünk azok.
Addig meg joccakát!

Előzmény: Tócsa (1284)
DZsen_d Creative Commons License 2000.11.02 0 0 1285
Té!
Kérlek, járj közbe Tócsánál, hogy engem se hagyjon figyelmen kívül a csapat összeállításánál ( >>Té! Csak te maradtál meg nekem a "Komjátit szigorúbb szemmel nézők" társaságában! A tagfelvétel továbbra is tart!<< ). Kérem ezt azért, vagy annak ellenére, hogy Tócsa Vasasban kínosan figyelmen kívül hagyott: nem akart emlékezni rám... :-(
Én továbbra is tartom a 08.29.00:38-at!
Té! Te ismersz és ugye megismersz...?
P.S.: Zolikát szerencsére megismerte...
DZsen
Előzmény: Tócsa (1265)
Tócsa Creative Commons License 2000.11.02 0 0 1284
Conti!
Én nem a büntetést dicsőitem, hanem a Vasas vezetést szapulom, hogy idáig hagyta fajulni a dolgot. Nem kell belekeverni a Vasas-szurkolókat ebbe, de a pályabetiltással ők is szankcionálva vannak ezzel közvetett módon. Eddig a langyosvízben "répázgattak" a vezetők, most meg teljes meglepetésként éri őket az ilyen szankciók! Most meg be fognak bújni a szúrkolók mögé, hogy: Látjátok, mit csinálnak velünk!? Ti hányszor kérdeztétek már meg a vezetőiteket, hogy mikor csinálnak a követelményeknek megfelelő pályát? Ahol lehetne tistességesen mérkőzésre járni, ahol nem kell egyik szurkolótábornak sem rettegni, hogy mikor fog betámadni a másik, ahol a sárgák a pénzetekért tisztességesen ellátják feladataikat. Nálunk a múlt szerdai kupameccsen 10 rendőr és 5 sárga vigyázta az üres vendégszektort az Eger ellen! Mondjuk ez a ló másik oldala, de semmilyen attrocitást nem hordozhatott magában a megfelelő biztosítás! Na ennyit sem tett meg a Vasas vezetősége, csak fürödni akart a sikerben! Hát nem jött össze!
A kezdeményezés meg 100 rongyba került a klubunknak! Mert ugye mi sem úsztuk meg!

Hajrá Loki!

conti Creative Commons License 2000.11.02 0 0 1283
Tócsa!

Bocs, hogy idepofátlankodom, de szerinted nem elég, ha megbüntetnek minket 1 millára? Az a rendezési hiányosságok miatt jogos is, bár a mértékével vitatkoznék. Viszont miért büntetik a VÉTLEN Vasas szurkolókat emiatt? És itt most a teljes Vasas-táborra gondolok, mivel nem mi voltunk a kezdeményezők, ezt Ti is tudjátok.

Hajrá Vasas!!

Tócsa Creative Commons License 2000.11.02 0 0 1282
OFF! Ok Gustav, nem a tied! Próbálkozásnak azért nem volt rossz. Remélem, nem kaptad fel a vizet, nem annak szántam!:) On!

ádi!
Megfordítanám a felvetésedet. Lett volna-e verekedés, ha a biztonságiak és a rohambilisek a helyükön vannak? Ahol ezt már megoldották a stadionon belül nincs is probléma. Ahol nem lsd. a krónikákat! A Fáy jelenleg nem alkalmas az NBI-s előírásokhoz igazodó futballmeccsek rendezésére a rendezési szervezettségével együtt!
Dancsi, emlékszel, hogy mutattam neked, hogy milyen rosszul álltak fel a sárgák már a meccs elején! Meg is lett az eredménye! És most meg csodálkoznak, hogy jogosan szankcionálják! Tévedés ne essék, az ütőket nem fogom felmenteni tettük alól, de egy tisztességes rendezés mellett a kerítésrázáson és mutogatós beszólásokon kívül nem történt volna semmi!
Champ!
Nem rossz a felállásod, de attól félek, hogy Vadát és Szacsát csak ügy lehet eladni, ha állandóan játszatják. Így e miatt állandó helyük lesz a csapatban!

Hajrá Loki!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!