Keresés

Részletes keresés

Zolika. Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3942
Tócsa, nyugi!
Előzmény: mash (3940)
Zolika. Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3941
Tócsa!

""Most dobták vissza a Vasas óvását első fokra, ergo a miénk is élesbe kerül!""
...és újból (immár nyolcvanadjára) megállapítják, hogy nem volt semmmi szabálytalanság.

""A Züllőire akarják vinni a kupadöntőnket!""
A NS újabb húzása... :-((Egyébként még igen korai lenne megállapítani a helyszínt, ha a negyedddöntő sincs még tisztázva. Gyakorlatilag tudjuk, hogy Vidi-Loki döntő lesz, de papíron még nincs meg a másik résztvevő, a kalapban benne van a Vasas(és akkor a BKV is), tehát nem jelölhetnek ki pesti helyszínt.

""Gara nyilatkozott a naplopóban, békejobbot nyújtva a jelenlegi "sport"(?)vezetésnek!""
Szerinted felfogták...?! És, ha igen, akkor mi van?! Mit vársz tőlük?:-((

""Dombi ismét leköpte a Lokit nyilatkozataival!""
Nekem ez is gyanús...=>NS Utóbb Pető Zoliról is kiderült, hogy nem minden úgy történt, ahogy azt megírták.

HAJRÁ LOKI!!!

Előzmény: Tócsa (3935)
mash Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3940
Meglehet nyugodni, mehettek a csepeli putriba az megfelelő lesz Tócsa színvonalának!

NB1.hu

Budapest, május 17., 19.

Minden valószínűség szerint a csepeli stadionban kerül megrendezésre a Magyar Kupa döntője.

Erről mai ülésén döntött a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége. Az ülésen egyébként három lehetséges helyszín merült fel: a váci, az Üllöi úti és a csepeli pálya. Végül utóbbi mellett döntött az elnökség, míg a harmadik helyre Vácot sorolta, mert ott nincs megfelelő sajtóhely. A csepeli pálya bejárására pénteken kerül sor, ha minden megfelel és más rendezvény nem lesz a döntő napján a stadionban, akkor ott játsszák le a finálét.

Előzmény: Zolika. (3939)
Zolika. Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3939
hagyjátok már abba...
Előzmény: mash (3938)
mash Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3938
arra a meccsre gondolt, amikor a Loki gusztustalan módon összevisszarúgdosodott és megúszta egy 1 gólos vereséggel
Előzmény: Tócsa (3930)
mash Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3937
kulázol az Üllői útra jönni???
Előzmény: Tócsa (3935)
Tócsa Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3936
Csak leereszkedtem hozzád, hogy kommunikációs csatornáink megnyílhassanak! Egy okos tud hülyéskedni, de egy hülye okoskodni ...;) Ez csak általánosítás!;)
Előzmény: Lorinc_d (3934)
Tócsa Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3935
Nincs téma?
Most dobták vissza a Vasas óvását első fokra, ergo a miénk is élesbe kerül!
A Züllőire akarják vinni a kupadöntőnket!
Gara nyilatkozott a naplopóban, békejobbot nyújtva a jelenlegi "sport"(?)vezetésnek!
Dombi ismét leköpte a Lokit nyilatkozataival!
Ha még most sincs téma, akkor kikardom a rántom és főbelövöm magam!:)
Előzmény: Zolika. (3933)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3934
;-)))
Gondoltam hogy ilyen ertelmes valaszt kapok
;-)
Zolika. Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3933
Majd szólok neki. Amúgy követi az eseményeket, dehát, ha jól megnézed most nincs téma, én is két napja Veled foglalkozom...:-))))
Előzmény: Tócsa (3932)
Tócsa Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3932
Ez van!
Fatival mi van? Hiányolom egy kicsit!:|

Akkor is hajrá Loki!

Előzmény: Zolika. (3931)
Zolika. Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3931
Tócsa!

Elhamarkodott volt a dicséretem...:-(((
Ezeknek az az ellenszerük, hogy nem reagálunk! Mash is had gyűjtögesse a "skalpjait". Kit érdekel?! Ne húzd fel magad! Inkább csendben "örüljünk" az ő örömüknek...;-)))

Tócsa Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3930
Mash!
3900?! Akkor gratulálok! Kend a nem létező hajadra! Gyermeteg kerekszámvadászok!
Lorinc_d!
Arra a minimális gólarányura gondolsz, ahol egy kifizetetlen, állami pénzen vásárolt szlovák légióssal meg egy köpönyegforgató, álszenten melldöngető lilával tudtátok CSAK megverni bajnokesélyesként, egy kiesési gondokkal küzdő csapatot? Ahol még az utolsó percben is veszélyben forgott a győzelmetek? Az tényleg világra szóló nagy zakó volt!
Részemről befejeztem, mielőtt még az összes zöldséges idejön legelni!

Ha tényleg a Züllőin lesz, az nem jó, mert 100%-osan egy normális lokista nem érezheti jól magát ott. Kivéve, ha Szacsa fog beverni egyet a hazai csapatnak!:)

Laci-papi!
Nem sokára pótolom!
A Gara cikkről csak annyit, hogy nem csak az elvándorolt gyógyegerek(Pető, Dombi) tanulhatnának tőle, hanem a klub döntéshozói is, mert bukás esetén (a jó isten ne adja) ők simán eltünhetnek a jobb fenéken, de nekünk itt hagyják a szégyent! Gara még most sem bánt meg senkit a jelenlegi vezetésből, még most is ad egy lehetőséget a tisztes meaculpahoz, amit, az eddigi viselt dolgaik alapján nem igazán szimpatikusnak itélt vezetőknek illene kihasználni. De szerintem túl gőgösek és konokfejüek ahhoz, hogy ezt megtegyék!
Kósa Lajos, ha jól emlékszem '88-ban végzett. 2 év esetleges munkaviszony után '90-ben parlamenter és azóta nem nagy munkaviszonyai lehettek. E tapasztalatok alapján szervezi ő a sportot és jelől ki egy olyan súlyemelő múlttal rendelkező párttagot, akinek semmilyen komolyabb sportvezetői tapasztalata nincs. Köztudott, hogy anno a súlyemelők élből utálták a focistákat, mert 10x-er annyit kerestek 10x kevesebb munkáért. Ez valahol igaz is lenne önmagában, de ilyen milliőből érkezett ember ne vezessen footballklubot! Ki is érződik munkáján ez a "majdénmegmutatomezeknekaszemeteknek" stilus!:( Az egyetlen szakembert meg ellehetetlenítették, így lett a 6. helyből kisési küzdelem. A francnak futunk fideszvonalon, ha azt nem képesek elintézni, hogy Vácott játszunk döntőt! Még most is várják a sült galambot ...

Hajrá Loki!

Laci-papi Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3929
Tócsa, vezerstr, Lecsó URAK !!

Mit ád az ég, holnap péntek ! Fáradjanak a játék asztalához és róják le heti álmaikat!

Holnap meg : mindent bele, Hajrá Loki !!!

mash Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3928
persze
ha már kint vagyok, akkor fotózok is

most egyeztettem ezügyben Mirmurr-ral
2 emil is ment neki

Előzmény: Té (3925)
Laci-papi Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3927
Egy cikk a tegnapi újságból:
Ajánlanám DOMBI (Ebedli imádó)Tibor figyelmébe;
a hűség és a LOKI szeretet tanulmányozására néhány mai játékosunknak is ajánlom figyelmébe,
illetve a vezetők is vegyék fontolóra az utolsó részt!!

– Bár a szerződésemben az szerepel, hogy jövő tavaszig kell feljutnia a Szparinak, a játékosokkal együtt mindent megteszünk azért, hogy ezt a célt már most teljesítsük – mondta Garamvölgyi Lajos. – Nem könnyű feladat debreceniként a Nyíregyháza kispadján ülni, ám úgy érzem, elfogadtak, s amíg jönnek az eredmények, addig nem is lehet baj. Valószínű azonban, ha megakadna a csapat szekere, akkor hamar elfogyna a türelem, jóval hamarabb, mint a cívisvárosban.

A mester mindennap ingázik Debrecen és Nyíregyháza között, ám nem elégedetlen a helyzetével. Már csak azért sem, mert jó a viszonya a játékosokkal, akik közül többel – Arannyal, Ileával és Fóriánnal – a Lokiban is dolgozott már együtt. A debreceni szurkolók által csak Garának becézett szakember az utóbbi időben már nem nagyon jár a Loki meccseire, ám azért nagyon szurkol a piros-fehéreknek.
– Papíron még van esélye a DVSC-nek a bennmaradásra, ám a sorsa, hacsak nem visz véghez egy-két nagy bravúrt, már nem csak a saját kezében van. A Magyar Kupában is szorítok a fiúkért, ám abban biztos vagyok, hogy a Loki-drukkerek nagy része odaadná az esetleges kupagyőzelmet az első osztályú tagságért.

A tréner, aki első nagy sikerét azzal érte el, hogy 1993-ban feljuttatta a debreceni együttest az első osztályba, bevallotta: bár jól érzi magát a Nyírség edzőjeként, ha esetleg kiesne a DVSC, és felkérnék, örömmel jönne vissza a cívisvárosba.
– A legjobb természetesen az lenne, ha bennmaradna a csapat. Amennyiben ez mégsem sikerülne, akkor – ha a segítségemet kérnék – biztosan nem tudnék nemet mondani. Számomra mindig a Loki lesz az igazi, a városban még most is érzem az emberek szeretetét. Azt azonban már nem tudom, hogy azok, akik annak idején elküldtek, odaállnának-e elém, s beismernék-e, hogy tévedtek.

Lorinc_d Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3926
Az Ulloirol volt szo, Tocsa...
Előzmény: Tócsa (3917)
Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3925
Fotózásilag lehet rád számítani?
Előzmény: mash (3920)
mash Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3924
akkor jól rémlett a dolog
ahogy öregszem úgy felejtek
Előzmény: marslakó (3923)
marslakó Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3923
Igen, a Fradi egyenlitett, az utolso percekben. Pedig milyen boldogan napoztunk majd egy oran keresztul! Ezzel lettek bajnokok abban az evben. Igy a meccs utan balhe sem volt, mindenki a szobor elott unnepelt.
Előzmény: mash (3922)
mash Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3922
3-3?
azon a meccsen 3-1-ről egyenlítettünk vagy ti???
már nem emlékszem!!!
Azt hiszem a Fradi egyenlített!!!

3900!
csak ezért jöttem

Előzmény: marslakó (3919)
mash Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3921
szerintem nem kell ennyire aggodni, pláne ezek után a súlyos itéletek után, amik az Újpest meccs előtti-utánai balhék miatt róttak ki!!!
Előzmény: Daniella (3903)
mash Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3920
ez már biztos???
Az Üllőin lesz a meccs???
Akkor mindenképp kimegyek, bár én a Vidinek fogok szurkolni!!!
Előzmény: Té (3912)
marslakó Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3919
Bocs, hogy OFF-olok, (meg lejjebb romantikazok), de ez az UEFA kupadonto jo volt!
Azulloi utnak en sem igazan orulok, bar hozzam kozelebb volna...
Meg az ominozus 3-3-on voltam ott, s meg egyszer, amikor nem volt olyan nyero a palya. Elotte meg valami SZUR-on.

Mas
PL. a 3-3-as idokben Petho Zoli eleg jo formaban volt. Mostanaban azonban nem annyira meggyozo a jateka. Ti is igy latjatok? De hat, szegeny ember vizzel foz. Az egesz sztoriban ez a legszomorubb. Mert eddig legalabb az utanpotlasunkkal nem volt gond.

Hajra Loki!

Zolika. Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3918
Így kell, Tócsa! Bravó!
Előzmény: Tócsa (3917)
Tócsa Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3917
Te is a 6:1-re gondolsz? Örülök, hogy egy hullámhosszon vagyunk!:))))
Előzmény: Lorinc_d (3916)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3916
Mint a multkor pl. egy szukre szabott zakot ;-)
Előzmény: Tócsa (3915)
Tócsa Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3915
Zolcsi!
Hidd el, nem mindegy!
Szarra csapok vagy csapra szarok!
Az FTC stadionjából biztos hoznánk egy kis szuvenírt is, amilyen FTC-fanatikusok vagyunk!:)
Előzmény: ZOLCSI (3901)
Tócsa Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3914
Züfec!
Annyira kemény az ilyet olvasni, hogy Dombika elfelejtette azt a "nemes" cselekedetet, amikor Ebedli távozóban volt és egy utolsó "hegyi" beszédet akart tartani. Ekkor a fiatalok felálltak és Ebedlit ott hagyva, kimentek edzeni. Képesek voltak ott hagyni egy pesti vagányt!? Aki, csak a meccs megkezdése után 15 perccel tudott megérkezni polskifityójával? Csak arra tudok gondolni, hogy Tibike emlékei az idő teltével igen csak megszépültek! Arra nem emlékszik, hogy 6. helyen fordultunk és tavasszal Garával szárnyalva feljutottunk. Félek, ha jövő héten megkérdezik Garáról, elkezdi köpködni!:(
A fiatalok beépítéséről csak annyit, hogy más már nem maradt a csapatban - kiutálták Tóth Lajost (->Siófok), Nagy Lajost (->B.Újváros) és kiitta magát Váczi (drinkbár,sporthorgász,tabak) Zoltán a csapatból és ment el B.Csabára.
Most már egyre zavaróbb, hogy Dombi sokadjára bosszant fel minket ilyen hülye nyilatkozatokkal. Csak nem a következő helyét "építgeti" egy butapesti csapatba?:( Úgy látszik a kezdőbe való beverekedés helyet emlékek torzításával foglalja el magát!:(

Úgy érzem az MTK ellen a dönci meg lesz!

Hajrá Loki!

züfec Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3913
Értem. Erről egyébként én is hallottam, hogy a fiatalok akkoriban nem sokba nézték Garát, mondván, hogy annyi a taktikája, hogy győzzetek oszt kész! Úgy érezték, hogy minden esetleges, és majd úgy fociznak ahogy lehet.
Én annyira nem húztam fel magam rajta, inkább csak kemény így újra hallani a dolgokat.

Züfec

Előzmény: Té (3912)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!