ROCOman press jelenti: személygépkocsi hajtott a vonat elé ma délelőtt Jászboldogháza-Jánoshida állomás mellett. A két sérültet mentőhelikopterrel szállították kórházba.
Nem ez a tétel. Ez is, meg sok kicsi, meg minden, de a nagyokhoz képest elhanyagolhat. Százmisik mennek ki, olyan spílerek révén, akik nem is tudják, mivel foglalkozik a cég, csak azt, hogy egy cég, amibe sok pénzt öntenek, és könnyű onnét kimenteni.
persze.megy a maszek cégeikhez is.a bz-n a kis faasztal kb 20000ft áfásan,de ha én legyártanám 15000-ért tuti nem kellene nekik.rossz helyen van a székem...pedig elég magasan ülök.
az is marad. egy romhalmaz.egészen addig,amíg a vasútra szánt pénz a sok tucat kerepesi+andrássy úton ücsörgő,vasúthoz nem értő,cégautós zsírnyakúak zsebébe vándorol...
Azért ne felejtsd el a minősíthetetlen állapotú biztbert sem!Én fővonalon járok, de nincs egy olyan szolim, hogy valami ne legyen rossz.Ha más nem, egy hamis foglalt, vagy, egy használhatatlan fénysorompó, vagy legalább annyi, hogy a tkj-n kiégett a zöld.Na meg a túlterhelt állomások, és a "magasan képzett" forgalmisták...múltkor 25 percbe telt, hogy Sz.-pályaudvaron körbejárjak, 2 héttel előtte pedig K.-pályaudvaron majdnem belepukkantottak a csarnoktartalékba...
Ez a 99 % honnan van? Évkönyvből talán? Kérlek jelölj meg egy forrást, mert anélkül csak felesleges tippelés. Én naiv meg már azt hittem, hogy a forgalmi és gépész dolgozók mulasztásából...
"Akkor MÁV trakciós mozdony. Most úgyis ez a menő duma." Hát ha egyszer így hívják, akkor minek nevezzék?! :)) És mitől lenne menő? :o
A 799 és a 7919 vonatokat Budapest-Soroksáriúton kifogták, a 7919 vonatot peron nélküli vágányra fogadták Sorúton a keletis vezeték szakadás miatt. Miért is nem lehetett legalább Ferencvárosig vinni a melós 7919-est, vagy Kökire?
Nyilván nem azon az esetleges 1km/h-n múlott adott esetben a dolog. Csak vannak, akik szilárdan hisznek ennek ellenkezőjében, hogy adott esetben legyen valaki, aki viszi a balhét.
(Mielőtt félreértés kerekedne a dologból, okfejtésemnek semmi köze a konkrét esethez, gondolatébresztőnek szántam.)