Keresés

Részletes keresés

rosbi Creative Commons License 2000.06.08 0 0 47
Rossobianco!
Jó nevet választottál, ugyanaz mint az enyém, csak én lustaságból lerövidítettem :-)))
Szia, drusza!
Előzmény: rossobianco (46)
rossobianco Creative Commons License 2000.06.08 0 0 46

Remélem ez végre sikerülni fog. Megszenvedtem érte az tuti. Egyébként Zolcsi "jogutódja" vagyok.

Sajnos Radu is elment tőlünk. A lavina beindult.

Hajrá DVSC
Rossobianco

Mirrmurr Creative Commons License 2000.06.08 0 0 45
Ott leszünk! Nem szabad kihagyni!

Hajrá, Loki!
Go on, England!

Előzmény: BaZx (40)
Mirrmurr Creative Commons License 2000.06.08 0 0 44
Ajánlom figyelmetekbe a mai Sport egyik cikkét (http://nsport.westel900.net/s41.html), itt Gara leírja, hogyan dolgozott a Lokinál, illetve kik azok, akik szerinte meghatározóak (valamint azok lehetnek) a Lokinál és mai magyar fociban. Érdekes.
Ezek tükrében végképp nem értem, miért kellett új edző után nézni.

Hajrá, Loki!

rosbi Creative Commons License 2000.06.07 0 0 43
Gara Tiszaújvárosba tart? Végre egy jó hír! Garát kedvelem, a Tiszaújvárost még inkább, ez egy jó házasság lesz! Kösz az infót, Mirrmurr!
Előzmény: Mirrmurr (39)
Gustav Creative Commons License 2000.06.07 0 0 42
A fenébe az MLSZ-szel is, hogy akkor hoz döntést a pontlevonások ügyében, amikor a kilencedik-tizedik helynek is jelentősége van. A meglehetősen középszerű Nyíregyháza helyett kínlódhatunk az igen erősnek tűnő Újpesttel. És a Vasas is nagyon-nagyon sokat igérő kerettel vág neki az idénynek, az MTK pedig még mindig nagyon ütőképes. Nem lesz egyszerű dolgunk!

Gustav
Hajrá Loki!

Gustav Creative Commons License 2000.06.07 0 0 41
Végülis napvilágot látott Gara listája, ami ugyan már nem sok jelentőséggel bír, de legalább tisztán látunk:
Vezér Ádám, Balassa Péter, Petõ Tamás, Tóth Norbert, Szilveszter Ferenc, Ferenczi István, Waltner Róbert, Csiszár Ákos
Komoly lista, ha közülük négy-öt aláírt volna a Lokihoz, valóban merészebb terveket szövögethettünk volna. Ezek után, a Komjátival szembeni alacsonyabb szintű elvárások ismeretében ismét arra kell gondoljak, hogy Malac a költségkímélő megoldást jelentette a vezetőség számára. Csak nehogy az eredmény lássa kárát...

Gustav
Hajrá Loki!

BaZx Creative Commons License 2000.06.07 0 0 40
Ezt nézzétek meg, érdemes! www.lovarda.hu/euro2000
Gyertek EB projektoros vetítésre a Lovardába. A vászon 6*5 m, a hangulat jó lesz, az Arany Ászok 100 Ft/korsó. Sok-sok meccsen érdekes vendégek lesznek, góltotó, nyeremények. A program minden nap benne lesz a Napló sportoldalán. A vendégek között lesz Gara, Sándor T.,Vada, Fekete R., Flick, Makray B., Komjáti. Most szombaton Selyem Nándi, vasárnap Lukács Laci+Sándor T. Valszeg a Loki is többszöri téma lesz, meg foci, foci, foci.
Balassa már aláírt, Hanák majd, Grigoriut még csak nézegetik, Flick már lakást néz.
DEBRECENI VSC!
Mirrmurr Creative Commons License 2000.06.07 0 0 39
Garamvölgyit a Tiszaújváros is fűzi. Csehit nézi meg most Szoboszlón, mert ha jól megy a srácnak, Gara vinné magával. Tiszaújváros közelebb is lenne Debrecenhez, szívesebben ülne ott a kispadon.

Hajrá, Loki!

Előzmény: Lecsó. (37)
Lecsó. Creative Commons License 2000.06.07 0 0 37
Hi!
Gara ma a szoboszlói meccsen fog tárgyalni a Vidi vezetőivel. Ha a feltételek adottak lesznek akkor elvállalja, hiszen Ő nemcsak debreceni hanem fehérvári is!!

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!

Előzmény: BaZx (36)
BaZx Creative Commons License 2000.06.07 0 0 36
Nehogy azt higgyétek, hogy a vidéki igazság győzött a Hali ügyben. Most, hogy már mindennek vége, az UTE jobb csoportbeosztása miatt adták a pontokat a Halinak. Valljuk be, hogy azért a mi csoportunk könnyebbenk tűnik, mint a másik. Szerintem megint működött a pesti számolgatás. Nem baj, a lilákat meg fogjuk előzni.
HAJRÁ LOKI!
Tócsa Creative Commons License 2000.06.06 0 0 34
Azt hiszem ez az egyetlen eset, amikor nem örül vidéki szívem!

Hajrá Loki!

Gustav Creative Commons License 2000.06.06 0 0 33
Nem vagyok boldog tőle, hogy az Újpest helyet cserélt a Nyíreggyel, az ideinél csak jobbak lehetnek a lilák.:-(
De legalább annak örülhetsz, hogy győzött a vidéki igazság...

Gustav
Hajrá Loki!

Előzmény: Tócsa (32)
Tócsa Creative Commons License 2000.06.06 0 0 32
Batu!
Gondolom, mivel Rivaldo elvágyik a Barcatól, könnyebben meg tudnánk szerezni, mint mondjuk Horváth Ferit:-)
Mára kellett volna valuta pénztárosnak bejelenteni a két játékos aláírásának tényét, de eddig semmilyen sajtóorgánum nem erősítette meg. Bujkál, mint az űzött vad! Remélem, megéri neki ez az életmód!
Ma az Alföld TV-én az öreg Komcsi és Medgyessy volt a riport alany. Sok új dolgot nem tudtunk meg. Sajnos a válaszok színvonalasabbak voltak, mint a kérdések:-(
Lényeg az, hogy jön a kézisekhez Galai és Ovtus. B.Csabáról visszajön Barkaszíné és Halcsik. Igaz ez utóbbi nevét még nem mondta ki Ákos, de célozgatása egyértelműen róla szólt. Mivel Sáfi Márti és a karátos Nagy Sándorné jó barátnők, talán egy kisebb suskahalmot ez is jelenthetne. Igaz kéziben a 7 misi igen jelentős mennyiség a focihoz képest. Papi ezekre a dolgokra te mit lépsz?
Mai döntésével az MLSZ elvette „egyetlen” örömünket! A Halinak adta a megóvott Hali-UFC meccs 3 pontját, így a lilák csoportot cseréltek a Nyír1-gyel. Ha látni akarom idegenben is csapatomat legalább 250 km-t kell utazni! Na ez az igazi kib.szás!
Visszatérve az Alföld TV-re, a riporter panaszkodott, hogy már két hete nem tudják a stúdióba csalni a deviza pénztárost (bocs Gustav, tudom, hogy bántja közgazdász szemedet, amit írok, de olyan jó játszani a szavakkal:-). Gondolom ennek két oka lehet. Egyik, hogy még nincs aláírva a szerződés az új szerzeményekkel (Balassa, Hanák), ill. Gara elzavarásának körülményeiről nem mer részleteket mondani, mert kiderülne milyen aljas módon tették azt. Na jó, próbálok megnyugodni, de ezt még egy év múlva is a szeme közé fogom köpni.

Hajrá Loki!

Batu_d Creative Commons License 2000.06.06 0 0 31
Tócsa!

Alakul a csapat... Rivaldo nagyon el akar Barcelona-ból menni... :). Remélem igazolunk még egy gólerős csatárt és hátha Grigoriu is beválik. E mellé még visszajühet Frida, és lesz egy komplett keretünk, amivel lehet cél a nemzetközi kupa.

Hajrá Loki!!!

Batu

Tócsa Creative Commons License 2000.06.06 0 0 30
További hír, hogy aláírtak még: Tégla, Szacsa, Sikló és Kovács Norbi. Ulveczki is aláírt, csak azt nem tudom ki szorgalmazta? Remélem igazat ír az NS ezekben a dolgokban.

Hajrá Loki!

Gustav Creative Commons License 2000.06.05 0 0 29
Az NS szerint már biztos, hogy Balassa és Hanák aláír. Balassának kifejezetten örülök, remélem, nem fog csalódást okozni.

Gustav
Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.06.05 0 0 28
Batu!
Azt hiszem félre értettük egymást. Én a kezdő csapatba jelöltem volna Ricsit. Az más kérdés, hogy még igazolni akarnak még egy csatárt. Ez nem rossz, de addig nálam Ricsi a kezdő, kivéve, ha nem Rivaldot, Flot, Elbert, Kirstent vagy stb-t akarják igazolni. Valamelyik amatőrrel gondolom te is beérnéd:-)
Ma találkoztam Téglával. Először tényleg vissza akart vonulni, ugyanis Gara nem tanácsolta a szerződésének meghosszabbítását. De miután Garát az ismert szemét módon „elengedték”, megpróbálja Komjátinál beverekedni magát a kezdőbe. Mondtam is neki, keményebben kellene küzdenie. Nem kellene megelégednie sorsával. Nem mondott erre semmit, de a tekintete azt mondta: Hát igen, tényleg tenni kell valamit. Tovább nem tudtam vele beszélni, mert kislánya elrángatta, sietett nagyszüleihez.
Egy jó Lokiban én is bízok, csak ez a szemét realitás ne lenne!:-(
Mindenesetre:

HAJRÁ LOKI!

DZsen_d Creative Commons License 2000.06.05 0 0 27
Próba.
Hajrá Loki!
Batu_d Creative Commons License 2000.06.05 0 0 26
Tócsa!

Nekem Várszegi neve megfelelne, de nem én igazolok. Grigoriu nevét remélem hamar megjegyezzük.

Hajrá Loki!!!

Batu

Előzmény: Tócsa (22)
BaZx Creative Commons License 2000.06.05 0 0 25
Csak próbálom a jelszót! Egyébként HAJRÁ LOKI!
Creative Commons License 2000.06.05 0 0 24
Parmi!
Nagyon idióta időpont, ráadásul aznap vizsgázom, szóval nem tudok ott lenni. Kár, megihattunk volna egy-két kilenc sört együtt.
Parmi Creative Commons License 2000.06.04 0 0 23
Sziasztok Lokisták!
Szerdán várunk Titeket szeretettel Hajdúszoboszlón a vendégszektorban!!!!
Hajrá Vidi&Loki&DFC!
Tócsa Creative Commons License 2000.06.04 0 0 22
Azt hiszem, meg mutatta nekünk Makray, hogy ő és háttere diktálja a ritmust. Ennek következtében azt igazol le akit akar és azt enged/küld el akit akar. Ha majd Balassa és Hanák is azt mondja, hogy: igen, a Debrecen igazolt labdarúgója vagyok. Akkor hiszek akárkinek. Miután egy jó kis időhúzással elbántak Garával, a bizalmam kijelentéseikkel szemben –1re „nőtt”. Nem tudom érdemes-e megtanulni a román srác nevét? Gabriel Grigoriu. Majd meg látjuk.
Batu, a csatár szó helyére Várszegivel nem lennél elégedett? Jó, tudom megint egy fránya kérdőjel!:-)
Sarq! Heuréka!

Hajrá Loki!

Batu_d Creative Commons License 2000.06.04 0 0 20
Tócsa!

Komjáti az egyik vasárnapi újságban azt nyilatkozta, hogy Balassa már a miénk. A román irányítót pedig Bagoly helyére akarják, nem Böőrére. Egyébként azért nem igazolták még le, mert még Komjáti nem látta. Flick egyébként védekező/támadó kp. is. Így nézne ki a csapat:
Fekete
Bernáth, Balassa, Vadicska, Hanák
Böőr, Flick, román irányító, Szatmári
Kerekes, ismeretlen csatár
cserék: Balogh, Sándor, Várszegi, Siklósi, Bajzát

Ez nem lenne rossz csapat. Összegezve:
Megy: Bagoly(Dunaferr), Dombi(Ultrecht), Bodnár(Kijev), Gojan(visszavonul), Sabo(?), Zahorecz(?)
Jön: Flick(Napoli), Balassa(Haladás, ?), Hanák(Siófok, ?), Szabó, Frida(Tiszaújváros, ?), román irányító(?), csatár(?)

Csak ne lenne annyi kérdőjel!

Hajrá Loki!!!

Batu

Előzmény: Tócsa (14)
Tócsa Creative Commons License 2000.06.04 0 0 19
Sarq!
Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy ellenőrízd le még egyszer, hogy jó címre kérted-e a nicket. Vagy ha stimmel minden, próbáld újra kérni. Valamikor csak bejön az áhított jelszó.

Hajrá Loki!

SARQ Creative Commons License 2000.06.04 0 0 18
Tócsa!
Köszi! Csak az a baj, hogy én 2 napja várom, hogy megjöjjön a jelszavam...Pedig a regisztrációt elfogadták. Na mindegy.
Előzmény: Tócsa (16)
Lecsó. Creative Commons License 2000.06.03 0 0 17
:-))
Tócsa!

Nem vagy naív!!
Én hiszek egy jó LOKI-ban.

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!

Előzmény: SARQ (15)
Tócsa Creative Commons License 2000.06.03 0 0 16
Sarq!
A www.freemail.hu-n regisztráltatsz magadnak egy mail címet. Vigyázz, mert végig kell csinálni a statisztikai adattáblát, mert nekem csak másodjára fogadta el, először csak a közvetlen dolgokat csináltam meg:-( Utána már lehet jelentkezni itt a DK3-ban a frís címeddel. Ha Outlook Expressed van a fiókoknál be tudod állítani a fríst is, hogy azt is letöltse. 1 órán belül meg is jött nekem a normális nickem. 3 ember is segített nekem, hogy ezt ilyen lazán előadhassam:-))))))))))

Hajrá Loki!

SARQ Creative Commons License 2000.06.03 0 0 15
Off

Tócsa!
Azonnal meséld el nekem is, utálom, hogy nagybetűs vagyok! Köszi!

On

Előzmény: Tócsa (14)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!