Keresés

Részletes keresés

Tócsa Creative Commons License 2000.06.10 0 0 64
Lecsó, segíts tisztázni agyamban egy fehér foltot (habár van, aki azt mondja az egész az :-): Te valamilyen szinten rokona vagy valamelyik tulajnak, vagy alkalmazottja vagy a DVSC-nek? Vagy a tulaj valamelyik cégének? Mert csak azokról tudom feltételezni, hogy ennyire védik ő(ke)t. Azt viszont szomorúnak tartom, hogy zöngeményemből csak a jelzők „ragadtak” meg, a mondanivalóval és a háttérben húzódó dolgokkal nem foglalkoztál. Mert inkább erről szólt volna köhögésem és nem arról, hogy milyen „furfangos” jelzőket tudok kitalálni. Az inkább a dühről szólt. Jobban örültem volna annak, ha rám cáfolsz. Leírtad volna ez és ez így történt, a vezetőség határozott célja pedig az, hogy…
Ilyet, mint bennfentestől nem kaptam.
Flick lehet hogy vicces, de logikátlan. Ha Nápolyba nem vihette a csaját, ide meg azért igazol, mert nem akarja hozni. Nem akarom degradálni a debreceni csajokat (igaz sokszor kell a port letörölni a szememről, mert mindig kocsányon lóg, ez az új melltartó divat teljesen „hazavág”:-), de nem hiszem, hogy Nápolyban rosszabbak lennének. Mind1. Jól focizzon és szórja a gólokat. Aztán majd lócitromszagú úgy is tovább passzolja a Bundesbe.
Úgy hogy jelzőimet továbbra is vállalom és kitartok mellettük.
Hanák Viktor a Sport+ osztályzatai alapján Siófok csapatának leggyengébb játékosa volt az 1999/2000-es évadnak. No comment. Balassa Péter viszont a legjobb! Be happy!

Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.06.10 0 0 63
Gustav, abban igazad van, hogy Gara sikereinek több összetevője van és nem csak az ő edző kvalifitása. Erdeiben talán azt lehet becsülni (már, ha lehet vmit is), hogy ugyan légvárakkal, de együtt tartotta a csapatot. De tovább megyek: nem volt elég neki az élcsoportban való szereplés, ő nemzetközi porondról álmodott (lsd. UFA szerződés). Az más kérdés, hogy ennek alapot nem tudott teremteni a rossz és homályos gazdálkodásával. De fejlesztési perspektívái voltak és nem kereskedési! Borsó megérezte a pénz szagát és többet akart magának, mint egy szimpla névadó szponzor. Az amúgy is gyenge lábakon álló Erdeit nem volt nehéz megfojtani. És utána jöhet a Grál-lovag szerep, mint a Loki megmentője. Tudod, ha akart volna, tudott volna segíteni Erdeinek a gazdálkodásban, az új piaci szisztéma alkalmazásában. De nem akart! Hagyta saját sz.rába meg fulladni, hogy utána az egészet saját maga örömére csinálhassa. Azon sem csodálkoznék, ha kiderülne egy-két befektető mögött a Borsó pénze állna.
A külső kényszerítő erőn te mit értesz? Politikai nyomást? MLSZ parancsolást? Ezek hál’ istennek már kihalóban vannak és van annyira gerinces a DVSC, hogy az ilyennek már ellen tudott állni, már az Erdei korszakban.
Azt hiszem, kimondtad a kulcsszavakat:” lényegesen erősebb játékosállományra nincs pénzünk”! De Garától megkövetelték volna a dobogót. Egy jó és már bizonyított edző csak útban van, egy középszerűségre kárhoztatott csapatnál, mert ez a célja a kedvenc tulajdonosunknak. Csak annyit ad enni az aranytojást tojó tyúknak, ami elég a tojáshoz. Hizlalni már nem akarja, hisz akkor kevesebb nyereséget realizálhat. De én magyarázom ezt egy közgazdásznak? Ezt ezerszer jobban tudod nálam! Nincs neki ideje kivárni, míg évente felbukkan 1-2 jó képességű ifi játékos, hanem shoppingol (avagy kupeckedik). Az utánpótlás nevelésünk, (ami méltán híres) meg majd termeli a tehetségeket más kluboknak. A szívem szakad meg, amikor azt hallom a befutott labdarúgóról, hogy Debrecenben esetleg valahol Hajdú-Biharban kezdte a focit, de itt nem kellett. Jó tudom, nem lehet minden volt debreceni a Loki játékosa, de annyi tehetséget herdáltunk már el, hogy az nem igaz. És most itt az new deal: nem nevelünk, hanem adunk-veszünk. Én megrettenve nézem a Chelsea esetét. Egy árva angol alig van a 16, meccsekre benevezett játékosok között. Igaz BL-ben játszanak, a Barcat is megszorongatták, de ilyen áron. Nekünk is ez lenne a jövőnk? Akkor rettegjek az EU-tagságtól, mert özönleni fognak a nemmagyar játékosok? Én nem ilyen jövőről álmodom! Anno a Pécsnek volt olyan csapata, melyből csak 1 –azaz egy- játékos nem volt saját nevelés a kezdőben. És bronzérem meg UEFA szereplés. Az más kérdés, hogy az átkosban ezt a csapatot szét lehetett kapni a pestieknek.
Komjátit nem fogom bántani addig, míg a sikertelenségek tartóssá nem fognak válni. Persze akkor sem ő fog lenni az én célpontom, hisz tudom róla, hogy csak egy eszköz a tulajok cselekedeteiben.

Hajrá Loki! (és nem Borsó FC!)

Lecsó. Creative Commons License 2000.06.10 0 0 62
Hi!
Ma sajtótájékoztatón mutatták be a Német játékost.
Állítólag nagyon normális.
Többek között elmondta, a Napoli-hoz nem vihette ki a barátnőjét.
Az újságíró kérdésére, hogy ide elhozza e azt válaszolta, "sivatagba homokot?".
Nézzétek estére a híradót, az összes adó képviseltette magát a helyszínen.

Hanákról azt nyilatkozta a siófoki edző, hogy nagyon jó mentalitású focista, aki még viszi valamire.

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!

Előzmény: Lecsó. (61)
Lecsó. Creative Commons License 2000.06.10 0 0 61
Tócsa!
Nem volt szándékomban, hogy megsértselek, de már csípte a szememet az a hangnem amit Te használsz.
"no bocs-os" szép hosszú írásodban viszont nyomát sem láttam semmi gyalázkodásnak, sehol egy "valutapénztáros", "lócitromszagú" és a többi általad nagy szeretettel használt kedveskedő jelzők.
Már ezért megérte leírni, mit is gondolok.
Megengedem, hogy Te döntsd el, haragszol e rám:-))

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!

Előzmény: Gustav (60)
Gustav Creative Commons License 2000.06.10 0 0 60
Tócsa, azért te is tudod, hogy a dolog ennél sokkal bonyolultabb. Gara sikereinek a vitathatatlan edzői tudás mellett voltak még összetevői, egyrészt az, hogy a csapatot az Erdei-féle légvárakra épült ígérgetésekkel sikerült egybentartani, másrészt pedig hogy nem volt olyan külső kényszerítő erő, ami a legjobbjainkat más klubokhoz rendelte volna. És az Erdei-féle időszak a sikerekkel együtt nagy gödörbe is rántotta a csapatot, a talpraállás sikerült is úgy-ahogy, de nem kizárólag Garának köszönhetően. Megmondom őszintén, nekem fogalmam sincs, ha tavaly nyáron nem történik meg a hatalomátvétel, most hol tartanánk, de gyanítom, valahol lényegesen lentebb... Senki nem vitatja, hogy Borsó és barátai nem Grál-lovagok, nem róluk fogják mintázni a tisztesség szobrát, valószínűleg tényleg nem akartak szerződést hosszabítani Garával, akármilyen indokkal, de el akarták érni, hogy ne maradjon a kispadon. Bzsoli története egy újabb adalék, erre gondoltam, amikor azt mondtam, addig nem ítélek, amíg nem ismerek minden részletet. Megmondom őszintén, én még mindig nem látok tisztán, egészen pontosan mi is van a háttérben. Abban bizonyos vagyok, hogy Borsóék nem akarnak veszíteni üzleten (bár ő már eddig sem panaszkodhatott), de hogy milyen időtávban gondolkodnak, azt nem tudom. Számomra ez itt a kérdés. Valamiért csak idehozták Balassát, a németet, a Hegedűs gyereket, a kispadra Komjáti ülhet, tehát valami céljaik vannak, bár azt hiszem, nagy bravúr lenne, ha sikerülne a dobogóra kerülni. Azt hiszem, lényegesen erősebb játékosállományra nincs pénzünk, és lehet, hogy egy olyan évet, amit csak a középmezőny alsó felében húztunk volna ki, Gara sem viselt volna könnyen. Megadatott a lehetőség neki, hogy emelt fővel búcsúzzon, ez Magyarországon már nem kis szerencse, és ki tudja, egyszer talán még visszatér. Jártak már Debrecenben edzők rosszabbul is... Mi pedig bízzunk a jövőben, és persze figyeljük, mi történik, hogy még idejében tudjunk reagálni.

Gustav
Hajrá Loki!

Előzmény: Tócsa (57)
HAN Solo Creative Commons License 2000.06.09 0 0 59
Hi!
Hajrá LOKI!
Tócsa Creative Commons License 2000.06.09 0 0 58
Szasza!
Én nem veszem el bizalmamat az újaktól, csak azon kesergek, hogy akik eddig bizonyítottak azokat elherdáljuk. Lehet, hogy tulajdonosi szemléletem szélsőséges, de az irányvonal igaz és egy perc Lokiszeretet sincs benne. Az tuti!
Bocsáss meg Batu, de az NS szerint a Hegedűsnek Gergely a keresztneve. Remélem, együtt skandálhatjuk a nevét a sok győztes meccs után, amit góljaival nyertünk.
Kösz Bzsoli a segítséget. Ilyen konkrét dolgokat én sem tudok, de úgy látszik az ösztöneim nem csaltak meg. Éreztem, hogy komoly svindli van a háttérben.

Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.06.09 0 0 57
Szomorú vagyok Lecsó és Gustav!
Szomorú vagyok, mert nem látok mást, csak azt, hogy értékeink elvesznek (elmennek), és olyanok jönnek helyükre, akikkel elölről kell kezdeni mindent. Csapatépítés, taktika, játékszerkezet stb. Mindez csak azért, mert a tulajdonos(ok)nak nem tetszik valaki vagy valami.
Lecsó azt írod: nincs valami rendben nálam. Igazad van. Csak egy hülye lehet az, aki –20C˙-tól +30C˙-ig, legyen bármilyen az idő, kimegy a csapata mérkőzéseire. Környezetében mindenki annak tartja, de őt ez nem érdekli. És az a legnagyobb baja, hogy nyitott szemmel jár. Észreveszi a stikliket, nem huny szemet fölötte és világgá kiabálja (a maga szerény lehetőségeit kihasználva). Van egy nagyon szép Ady részlet (remélem ő írta): Gyilkosok közt cinkos, aki néma. Azt hiszem ezt a szerepet nem vállalom magamra. Nem tudok elnéző lenni az iránt, ami itt tulajdonosi szemlélet címén folyik.
Lehet, hogy handabandázok, de az mi, amikor 2 hétig mondják (írják), hogy most írt alá a két játékos. 2 HÉTIG ÍRNAK ALÁ EGY SZERZŐDÉST! Meccsen se Balassa, se Hanák nem fog bedobást végezni, mert biztos porcosra írták a csuklójukat. Fél perc tárgyalás, 336 óra aláírás.
„(itt most nem akarom megbántani az újonnan érkezőket, de hát „most” tulaj vagyok).”
Amikor töltelékről írtam, ez a rész elkerülhette a figyelmedet!
Az, hogy mit hiszel rólam, azt sajnos rád kell bíznom, de ’80-tól a Lokiért való izzásomat még te sem tudod elvenni tőlem. Azért „csak” ’80-tól, mert anyám már akkor is féltett a huligánoktól 14 évesen! Bölcs asszony! És az idő őt igazolta!
Az általad ismeretlen okról csak annyit, nézz bele az archívumodba és keress még egy edzőt, akivel hasonló, folyamatos sikert ért el Debrecennel, mint Gara. Látod már nem is olyan ismeretlen!
Könnyeivel küszködő, távozó edző mondja, hogy nem ezt érdemelte! Te viszont kijelented, hogy elment. Mond az a szó, hogy naivitás vagy vakság, mond-e neked valamit?
Gustav, most te is figyelj lécci!
A szobafestő példád, nem volt teljes. Ugyanis a második munkánál már azt kérte a megrendelő, hogy királyi pompával fesse ki a lakást, de oltott mésszel meg zománcfestékkel. Mondjátok, ti elvállalnátok a melót? Ki az a hülye, aki bedugja fejét a hurokba? Tipikus jele annak, ha el akarom zavarni az illetőt. Lehetetlent kérek és csodálkozó pofával nézek rá, hogy miért nem vállalja.
Bjéla, azért nem kezdeményezett csődeljárást a Loki ellen, mert tudta, hogy pénzét (amit igen szemét módon „fektetett” be) nem látná viszont. Vegetáló szinten tartja a klubot, amiből könnyebb kivenni a sokszorosára fiadzó tőkéjét, mint egy csődtömegből. Az igazolások nem azért történnek, mert a Debrecent kell erősíteni. Buta, aki azt hiszi, hogy önzetlen dolog. Ő vette, ő adja is el és a haszon minden egyes fillérje az övé. A Loki csak ugródeszka a menedzselt játékosnak. Így csapatépítésről, erősítésről nem lehet beszélni, csak kereskedésről. Itt jön ki, hogy tényleg üzletember, aki felfedezte, hogy nem csak pacikkal lehet ezt csinálni. Lehet, hogy jogilag ez helyes, de senki etikai érzékét nem bántja? Egyedül csak én vagyok így ezzel?
Átnéztem vitaindító irományomat, és sehol nem láttam azt a szót, hogy lopás. Pusztán csak kupeckedés a játékosokkal. Ez inkább való. Amikor idejött, pénzéért játékjogot kért, ami Tobe eladásából búsás haszonnal azonnal megtérült. Véletlenül csak a piacképes, gyorsan eladható játékosok joga vándorolt az ő zsebébe, kihasználva az éppen pöcegödörben levő Loki helyzetét. Vérszívó, hiéna, zavarosban halászó, tisztesség hiánya és más hasonló szavak jutnak ilyenkor az eszembe.
Guszti, ezt a Sabo-Bagoly példát egy kicsit félremagyaráztad. Ők ugyanis nem támasztottak semmilyen feltételt a marasztalásuk érdekében, viszont Garának olyan feltételeket szabtak, amit lehetetlen teljesíteni ezzel a szétzilált állománnyal. Az új játékosokkal kiegészülve még Garának is szinte elölről kellene kezdeni. Nem hogy garantálni a dobogós helyezést.
Lecsó, miután sértésnek is beillő szavakat használtál velem szemben (amit én nem tettem), enged meg, hogy én döntsem el, van-e harag vagy nincs.
Egy szűk látókörű, modern idők szele által érintetlen szurkoló mondatta mindezt velem:
O tempora, o mores! Isten óvd meg a Lokit a kufároktól!

Hajrá Loki!

No bocs, mert hosszú voltam.

bzsoli Creative Commons License 2000.06.09 0 0 56
Üdv!

Gustav: Garának valóban szóltak telefonon mikor Zalaegerszegen volt hogy "NE ÍRJ ALÁ LAJOS, MERT KELLESZ". Hadd ne mondjam ki mondta ezt nekem személyesen...
Borsóról: az nem befektetés hogy adok 1 évig havi 3 millát és cserébe 10 játékos játékjogát, ill. az eladásából származó bevétel 80 %-át kérem vissza. Oké, de akkor adjam oda a költségvetés 80 %-át is ! De legalább a 10 játékos költségeinek a 80%-át !!! Ez a tisztesség.

Batu_d Creative Commons License 2000.06.09 0 0 55
Akik elmentek:
Gojan: nem hinném, hogy jobb lett volna, hogy lerombolja a róla kialakult képet. Ezt ő érezte, és ezért vonult vissza. Szép volt, de még időben hagyta abba.
Bodnár: jó játékos, de szerintem nem volt egyenletes jó teljesítménye és sokat hibázott. Nagyon Kijevbe akart menni.
Dombi: Ő sem a régi. Jobb így, hogy elment.
Bagoly: ő se volt rossz, de a tavaszi szezonban kevest játszott, nélküle is tudtunk nyerni, vele is tudtunk veszteni. Ha nem ment volna a Dunaferrbe, valószínüleg egész életében ezt bánná.
Sabo: Ő a mentalitásával nem illet a csapatban (és szerintem inkább kétlábas volt, mint bal). Nem akart egyszerűen itt maradni.
Akik jönnek(?):
Balassa: ő tényleg középső védő, de nem söprögető. Ő legalább egy jó játékos.
Flick: bizzunk benne. Ha a Napoli megvette, olyan rossz nem lehet.
Hanák: Kerekes sem tudott maradandót alkotni Kanizsán. Hátha neki is összejön valalmi itt.
Grigoriu: őt nem láttam még, de remélem legalább olyan jó lesz, mint Sabo, csak akar is játszani.
Hegedűs György: Austria Wien-ből jön. Fiatal, és gólerős. Remélem beválik.

Így néznénk ki:
Fekete
Bernáth, Balassa, Vadicska, Hanák
Böőr, Flick, Grigoriu, Szatmári
Kerekes, Hegedűs/Várszegi

tartalékok:
Téglási(Balogh)
Frida, Turján, Szabó, Kovács
Ulveczki, Siklósi, Sándor, Dobos
Hegedűs/Várszegi, Bajzát/Fórián

Garáról:
azt nyilatkozta, hogy utánatelefonáltak Zalaegerszegre,, hogy nehogy aláírjon ott. Miért?

Hajrá Loki!!!

Batu

szasza3_d Creative Commons License 2000.06.09 0 0 54
TÓCSA!

Ugy látom, hogy a tulajdonosi szemléleted nem eléggé fejlett, ezért nem javaslom, hogy "tulajdonosként" gondolkozz, mert a szubjektiv "Garapárti"szurkoló jobban áll neked./Ne érts félre, mert Lajost én szerettem és tiszteltem!/

Miért itélkezel előre az új edzőről,ha még meg sem mutatta,hogy mit tud? Habár a Vasassal az első évében UEFA-ba jutott, ugy hogy már télen tudta,hogy nem fognak vele SEM szerződést hosszabítani.

Kérlek adj egy kis bizalmat az "Újaknak".

Hajrá LOKI!!!

Előzmény: Gustav (53)
Gustav Creative Commons License 2000.06.09 0 0 53
Még egy megjegyzés: Balassa a Nemzeti Sport posztonkénti rangsorában a középső védők között az ötödik, nem középpályásként vették figyelembe.

Gustav
Hajrá Loki!

Gustav Creative Commons License 2000.06.09 0 0 52
Azért ne menjünk már bele a szabad világba, ez az "Isten óvja a Lokit" felkiáltás a leveled végén egy picit furcsa. Tavaly ugyanilyentájt, amikor ezek az urak összefogtak, ilyen-olyan érdekből, hogy a Loki egyáltalán létezhessen, ugyanezt mondtad? Egy gazdasági társaság működése nem szereteten alapul, tény, hogy a fejlett tulajdonosi gondolkodás nem az, hogy "csak a betett pénzem jöjjön minél hamarabb vissza", hanem először befektetek, aztán három-négy év alatt eljutunk egy szintre, amikor már jövedelmezővé válik a vállalkozás. De ehhez komoly pénztőke kell, amin mondjuk az Rt nyílttá tétele nem sokat segített volna. Mellesleg a tulajdonosok nagyrésze soha semmiféle pozitív véleményt nem hallhatott magáról, mi a fenének érezné annyira szívügyének a dolgot?

A játékosokról. Bodnár elment, mert egy olyan csapatba szerződhetett, ami valóban szakmailag nagy előrelépés és kihívás. A játékán már hónapok óta látszott, hogy leginkább ez jár a fejében. De őszintén, miért is maradt volna itt, amikor a BL-ben vitézkedő Kijev hívta? Bagoly Gabi is nagyobb kihívásnak érezte a Dunaferrt, felteszem, több pénzt is kap, a szerződése lejárt, és nem akart hosszabbítani. Radu Sabo dettó, ráadásul az a mentalitás, ami őt jellemezte, nem fog hiányozni a csapatból. Gojan pedig még visszavonult azelőtt, hogy lekiabálnák a pályáról. Valóban hiba volt egyéves szerződéseket kötni, de a tavalyi bizonytalan helyzetben ez is eredménynek számított.

Garának ugyanígy lejárt a szerződése, a helyére idehozták Komjátit, kész. Azon lehet (majd, az eredmények ismeretében!) vitatkozni, hogy jó döntés volt-e, de azon nem, hogy kirúgták-e a Lajost, mert nem rúgták ki. Mondok egy példát, te szobafestő vagy, megállapodsz valakivel, hogy kifestesz egy lakást. Már a munka közben beszélget veled a tulaj, hogy van még pár lakása, lehet, hogy azt is veled fogja megcsináltatni, aztán a munka végén kifizet téged, majd leültök, tárgyaltok, de végül másik emberre bízza a többi munkát. Szerintem ez nem kirúgás, mert senki semmilyen szeződést nem szeg meg, nem bont fel, a munkát elvégezték és kifizették, de legközelebb már más dolgozik. A te gondolatmeneted alapján Bagoly és Sabo is szemét módon elbánt a Lokival, mert a lejárt szeződést nem hosszabbították meg. Meg kell érteni, ez üzlet, az adásvétel egy speciális fajtája, aminek megvannak a maga szabályai, s ezeket szemmel láthatóan nem szegte meg senki. A szurkoló azért szurkoló, hogy az érzelmei vezessék, de egy gazdasági társaságnál ez nem megy. Én egyetlen esetben mondnanám ki fehéren-feketén valamelyik félről, hogy tisztességtelen, akkor, ha egészen pontosan tisztában lennék az összes adattal. De erről szó sincs, és esélyem sincs rá, éppen ezért igyekszem magam visszafogni. Én ráérek az eredmények ismeretében minősíteni bárkit is...

Gustav
Hajrá Loki!

Előzmény: rossobianco (51)
rossobianco Creative Commons License 2000.06.09 0 0 51
Lecsó

A tények:

1. Eddig elment a csapatból, egy válogatott középpályás, (Bagoly Gabi) A 21 év alatti korosztályban az ország legjobbjának megválasztott védőnk (Bodnár), valamint elment a csapat egyetlen ballábas támadója, aki azért ha akart tudott ám focizni (Radu Sabo). Leállt az ország egyik legrutinosabb söprögetője (Gojan)

Ezzel szemben érkezett egy középpályás, (Flick) akiről azt sem tudjuk kicsoda, bár Te őt nemzetközileg jegyzett játékosnak nevezed. Érkezett továbbá egy jó játékos (Balassa) aki nem söprögető vagy emberfogó (ezekre lenne égetően szükség) hanem védekező középpályás, esetleg beállós. Érkezett még egy kieső csapat szürke eminenciása, (Hanák) aki még a Siófokból sem tudott kitűnni. Nos én ezeket a srácokt - Tócsával ellentétben - nem nevezném töltelékeknek, de azt ki merem jelenteni, közel sem tudnak annyit a labdarúgásból mint azok akik elmentek.

Kérdem én: Mire alapozod, hogy megerősödve vágunk neki a bajnokságnak??????? Esetleg tudsz valamit?

2. Gara nem elment hanem KIRÚGTÁK. Hogy milyen módon és milyen eszközökkel?? Nos erre még az Andrássy út 60 alatt is csettintettek volna.

3. Meddig kell még fizetni borsónak? Míg játékosunk lesz? Utána meg ott a pálya? Nagy összegbe merek rá fogadni, hogy borsó nem hogy ráfizetett volna a Lokira, de igen nagy összeget emelt ki innen.

Még a DK 2-ben leírtam, de most egyre jobban fenntartom: Isten óvd a DVSC-t Óvja Isten Borsó "lókupec" Bélától, a Makray- klántól, Győri "narancszabáló" Gyuszkótól, Bun-Kósa Lajostól és sok más "egyéntől"

Lecsó. Creative Commons License 2000.06.09 0 0 50
Tócsa!

Úgy látom valami nincs rendben Nálad. Nagyon sokszor hülyeségeket beszélsz. Mikor kiderült, hogy kiket akarnak idehozni, handabandáztál, hogy hiszed ha látod. Mint egy újságíró:))
Most idehozták Őket. Nálad egyből fordúlt a széljárás és tölteléknek nevezed a játékosokat.
Kezdem azt hinni, hogy Te nem is LOKI szurkoló vagy. Valami általam ismeretlen ok miatt nagyon ragaszkodsz Garához. Mindenki elismeri az eredményeit, biztosan lesz munkája, de elment a klubtól.
Ezt tudomásul kell venni. És nem kicsinálták, elzavarták, hanem nem hosszabbítottak Vele szerződést. Nem ugyanaz a két dolog.

Borsóbécit én is utálom, de nem szabad elfelejteni, hogy nem indított felszámolási eljárást a LOKI ellen. Ha megtette volna akkor ma ott tartunk ahol szegény DFC. Neki is tartozik a klub súlyos tízmiliókkal és ezt vissza szeretné kapni. Valahol ezt megértem. Azért hoz ide magasan jegyzett külföldi labdarúgókat és köt velük 2 éves szerződéseket, hogy eladásuk után tudjon neki a klub törleszteni.
Ez nem lopás, annak ellenére, hogy Te annak jellemezted.
Ha minden évben lesz egy nemzetközileg is jegyzett játékosunk akkor isten tartsa meg a szokását.

Én így Te úgy, de a lényeg ugyanaz, a LOKI.

Az igazolásokról csak annyit mondanék, hogy csapatunk jelentősen megerősödve fogja elkezdeni a bajnokságot és nem töltelékként fog vergődni.

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
no harag

Előzmény: rossobianco (49)
rossobianco Creative Commons License 2000.06.09 0 0 49
Tócsa

Tök igazad van. Ezért lovagoltam hónapokon keresztül a tulajdonosi kérdésen. (Rt nyílttá tétele stb). Ha ezeket a srácokat idehozták volna Garának, min. a dobogóért küzdhettünk volna.
Borsót csak a saját zsebének megtömése érdekli, amihez a Loki csak eszköz. Borsót el kell takarítani!

Mindhalálig : Hajrá DVSC

Tócsa Creative Commons License 2000.06.08 0 0 48
A listáról kiderült, hogy a dobogós helyezés garantálva lett volna, ha már a 2/3-át leigazolnák a „méltóságos urak”. Érvényesülhetett volna a valamit valamiért elv. Erre hoznak egy ugyanolyan (vagy gyengébb) edzőt, a keretet kiárusítják (hisz kell zsozsó az éhező takarmányhüvelyesnek), az igazolásaink pedig alacsonyabb színvonalúak, mint a távozók.
Ha maradt volna Gara, maradnia kellett volna játékosoknak, sőt továbbiakat is kellet volna igazolni, hisz a léc magasan van. Azok meg csak halmozták volna a győzelmeket, lehetett volna fizetni keményen a prémiumokat. Brrrrr, még belegondolni is rossz! Ezt tulajdonosi szemlélettel nézve szörnyű! Inkább gerinctelen módon elzavarom az edzőt, hozok helyére a közepes célokhoz egy egyszerű valakit –ha balhé van, úgyis rákenhetem az egészet-, eladom a legdrágább játékosokat, hozok helyükre tölteléket (itt most nem akarom megbántani az újonnan érkezőket, de hát „most” tulaj vagyok). Nincs annyi győzelem, ergo nem kell annyi pontpénzt fizetni. Plusz a játékosok adás-vétel közötti különbözeten meg vigyorgok, mint punci a lavórban! A lényeg, hogy minél hamarabb kiforgassam a pénzemet a klubból. Lesz.rom én a nemzetközi szereplést, hisz az csak hátráltatja az én céljaimat. Az a 2-3000 ember meg had ordibáljon, úgysem értenék meg én nagyszerű üzleti elképzeléseimet. Ha megkérdezik, miért nincs komolyabb fejlesztés, majd rákenem a gazdasági recesszióra, olajválságra, lótrágya hordónkénti mély árzuhanására, a sporttörvény hiányosságaira és a vasutassztrájkra.
Ez uraim a mai Hajdú-Bihar megyei tulajdonosi szemlélet 2000-ben! Gara nem véletlenül zavarta ki az öltözőből a káoszgrófot.
Egy lócitromszagú bab hiányos Lokiért!

Hajrá Loki!

rosbi Creative Commons License 2000.06.08 0 0 47
Rossobianco!
Jó nevet választottál, ugyanaz mint az enyém, csak én lustaságból lerövidítettem :-)))
Szia, drusza!
Előzmény: rossobianco (46)
rossobianco Creative Commons License 2000.06.08 0 0 46

Remélem ez végre sikerülni fog. Megszenvedtem érte az tuti. Egyébként Zolcsi "jogutódja" vagyok.

Sajnos Radu is elment tőlünk. A lavina beindult.

Hajrá DVSC
Rossobianco

Mirrmurr Creative Commons License 2000.06.08 0 0 45
Ott leszünk! Nem szabad kihagyni!

Hajrá, Loki!
Go on, England!

Előzmény: BaZx (40)
Mirrmurr Creative Commons License 2000.06.08 0 0 44
Ajánlom figyelmetekbe a mai Sport egyik cikkét (http://nsport.westel900.net/s41.html), itt Gara leírja, hogyan dolgozott a Lokinál, illetve kik azok, akik szerinte meghatározóak (valamint azok lehetnek) a Lokinál és mai magyar fociban. Érdekes.
Ezek tükrében végképp nem értem, miért kellett új edző után nézni.

Hajrá, Loki!

rosbi Creative Commons License 2000.06.07 0 0 43
Gara Tiszaújvárosba tart? Végre egy jó hír! Garát kedvelem, a Tiszaújvárost még inkább, ez egy jó házasság lesz! Kösz az infót, Mirrmurr!
Előzmény: Mirrmurr (39)
Gustav Creative Commons License 2000.06.07 0 0 42
A fenébe az MLSZ-szel is, hogy akkor hoz döntést a pontlevonások ügyében, amikor a kilencedik-tizedik helynek is jelentősége van. A meglehetősen középszerű Nyíregyháza helyett kínlódhatunk az igen erősnek tűnő Újpesttel. És a Vasas is nagyon-nagyon sokat igérő kerettel vág neki az idénynek, az MTK pedig még mindig nagyon ütőképes. Nem lesz egyszerű dolgunk!

Gustav
Hajrá Loki!

Gustav Creative Commons License 2000.06.07 0 0 41
Végülis napvilágot látott Gara listája, ami ugyan már nem sok jelentőséggel bír, de legalább tisztán látunk:
Vezér Ádám, Balassa Péter, Petõ Tamás, Tóth Norbert, Szilveszter Ferenc, Ferenczi István, Waltner Róbert, Csiszár Ákos
Komoly lista, ha közülük négy-öt aláírt volna a Lokihoz, valóban merészebb terveket szövögethettünk volna. Ezek után, a Komjátival szembeni alacsonyabb szintű elvárások ismeretében ismét arra kell gondoljak, hogy Malac a költségkímélő megoldást jelentette a vezetőség számára. Csak nehogy az eredmény lássa kárát...

Gustav
Hajrá Loki!

BaZx Creative Commons License 2000.06.07 0 0 40
Ezt nézzétek meg, érdemes! www.lovarda.hu/euro2000
Gyertek EB projektoros vetítésre a Lovardába. A vászon 6*5 m, a hangulat jó lesz, az Arany Ászok 100 Ft/korsó. Sok-sok meccsen érdekes vendégek lesznek, góltotó, nyeremények. A program minden nap benne lesz a Napló sportoldalán. A vendégek között lesz Gara, Sándor T.,Vada, Fekete R., Flick, Makray B., Komjáti. Most szombaton Selyem Nándi, vasárnap Lukács Laci+Sándor T. Valszeg a Loki is többszöri téma lesz, meg foci, foci, foci.
Balassa már aláírt, Hanák majd, Grigoriut még csak nézegetik, Flick már lakást néz.
DEBRECENI VSC!
Mirrmurr Creative Commons License 2000.06.07 0 0 39
Garamvölgyit a Tiszaújváros is fűzi. Csehit nézi meg most Szoboszlón, mert ha jól megy a srácnak, Gara vinné magával. Tiszaújváros közelebb is lenne Debrecenhez, szívesebben ülne ott a kispadon.

Hajrá, Loki!

Előzmény: Lecsó. (37)
Lecsó. Creative Commons License 2000.06.07 0 0 37
Hi!
Gara ma a szoboszlói meccsen fog tárgyalni a Vidi vezetőivel. Ha a feltételek adottak lesznek akkor elvállalja, hiszen Ő nemcsak debreceni hanem fehérvári is!!

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!

Előzmény: BaZx (36)
BaZx Creative Commons License 2000.06.07 0 0 36
Nehogy azt higgyétek, hogy a vidéki igazság győzött a Hali ügyben. Most, hogy már mindennek vége, az UTE jobb csoportbeosztása miatt adták a pontokat a Halinak. Valljuk be, hogy azért a mi csoportunk könnyebbenk tűnik, mint a másik. Szerintem megint működött a pesti számolgatás. Nem baj, a lilákat meg fogjuk előzni.
HAJRÁ LOKI!
Tócsa Creative Commons License 2000.06.06 0 0 34
Azt hiszem ez az egyetlen eset, amikor nem örül vidéki szívem!

Hajrá Loki!

Gustav Creative Commons License 2000.06.06 0 0 33
Nem vagyok boldog tőle, hogy az Újpest helyet cserélt a Nyíreggyel, az ideinél csak jobbak lehetnek a lilák.:-(
De legalább annak örülhetsz, hogy győzött a vidéki igazság...

Gustav
Hajrá Loki!

Előzmény: Tócsa (32)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!