Keresés

Részletes keresés

Zolika. Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1921
Végre! Megszabadultam a "_d"-től! Gyors vagyok, mi?!:-))
A pontot nem tudtam eltüntetni, de azért így mégis jobb, nem?
Nem akartam "_d"-sként kezdeni az új évezredet.:-))
Köszönöm, köszönöm!

Zolika
Hajrá Loki!

DZsen_d Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1920
Lokisták!
Szóval akkor azért ez a nagy határozatlanság az erősítés ügyében, mert nem volt bátorság felvenni a hitelt (biztosan ezt nevezik józan megfontoltságnak).
Sport1:
"A közelmúltban megítélt kölcsönökkel kapcsolatban megtudhattuk, hogy rövid lejáratú hitelt öt klub kapott kapott, a legnagyobbat az FTC (ötven milliót), a legkisebbet a Pécs (nem egészen hét milliót). Ezeknek visszafizetésére a csapatokat illetõ televíziós reklámbevétel a garancia - amennyiben a klubok nem fizetnének idõben, a tévéspénzekbõl nyár elején visszatartják a tartozást. A hosszú lejáratú, úgynevezett reorganizációs hitelekbõl eddig még senki nem kapott - most dolgozták ki az öt éves lejáratú hitelfelvétel részleteit, s a lehetõségekrõl mind a 36 profi egyesület részletes tájékoztatást kap."
Most mi vaaaan...?
DZsen
Hajrá Loki!
Tócsa Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1919
Té!
Ismét igazságod vagyon! Én is ott voltam a ’93-s 3:3-nál. Mellettem rúgta hátba az egyik Lokistát egy tapló Chaosos. Amikor ránéztem a szektorbejáratnál lévő kutyás rendőrre (egy szál egyedül volt!) csak röhögött rajta! Akkor kérdőre vontam, hogy mi is lenne a feladata, csak egyszerűen közölte velem, hogy ne ugassak bele a munkájába, mert hosszabbra engedi a pórázt! Kösz’ szépen! Ezek után megfogadtam, hogy egy fillérrel sem fogom gazdagítani a lilákat a jegyvásárlásommal. Legfeljebb csak akkor mennék a Megyerire, ha azt a biztonságot garantálnák, amit itt kapnak meg nálunk ők! Így aztán úgy látom mindenki a maga idejében járt a Megyerin! Csak mi elfelejtettük kirakni a saját drapinkat!:))

Hajrá Loki!
..UX és tsai!

Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1918
Tudom, Újpesten volt kiírva. Már a képválogatásnál megakadt a szemem rajta.
Azt nem tudom, hogy mit akartatok mondani a kiírással? Csak az a fasza gyerek, aki ott van Újpesten? Azért ez így erős túlzás. Én ott voltam '93-ban a 3-3-as meccsen, amikor kirobbant ez az egész Újpest-Debrecen ellentét. A vendégszektor kijáratától gyalog "mentünk" a Megyeri út elején álló buszhoz. Nulla rendőri biztosítással. Akkor elegem lett Újpestből. Ezt hívhatod akár gyávaságnak is. A szurkolás nekem nem erről szól, és nem is a mezőberényi, vagy az angyalföldi akciótokhoz hasonló dolgokról.
Hiába, nem vagyunk egyformák...
Előzmény: Törölt nick (1916)
Lecsó. Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1917
Tocsa
Levelem reppent Neked eme percben

Gustav
Az en elgondolasomban is erosen benne vannak a helyi kotodesu jatekosok.
Bernath,Balogh,Boor,Kovacs Norbi
Ehhez hoznam Tobet es Csipat,Dombit.
Veluk tenyleg meg kellene nyerni a bajnoksagot,mert ok nagyon nagy koltsegeket jelentenenek a klubnak.
De addig is meg kell szabadulni valamennyi nem idevalo jatekostol. Ertuk is folyna be egy kis love.
Es hoznek kolcsonbe a Dinamo Kijev juniorjabol 3 fiatal gyereket akik tornek zuznak,hajtanak kifulladasig.
Ezt ki kellene hasznalni.

udv
Lecso>>>HAJRA LOKI!!!

Előzmény: Tócsa (1915)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1916
Té!

Járj utánna hol volt kiírva ez szöveg, aztán gondold át az egészet! Rájössz mit takar ez a mondat! A képek között megtalálod a helyszint.


Üdv.: BigB.
SZ.U.D.
A LOKISTÁK MI VAGYUNK!!!
88/14

Előzmény: Té (1899)
Tócsa Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1915
Ok, Lecsó!
Ha tuti a dolog, megdumáljuk! Addig is a 2-s fríre mél!
Az építkezést valóban már most el kellene kezdeni, de én annyira nem vagyok borúlátó ifi ügyben! Lenne 3-4 poszt, amit már most is el tudnának látni! Nem kapus kell ide, hanem normális védekezési szisztéma, mit a játékosok képességeihez van igazítva és képesek végrehajtani. Ha ez meg lenne oldva a kis Balogh vígan elvédene a kapuban. A csatárkérdésben egyet értünk. De a tűzoltáshoz megtenné 1-2 jugó, román vagy ukrán támadó is!
Gusti!
Bagoly Gabi azért mehetett el, mert jó pénz volt benne egyeseknek! Aztán kiderült, hogy a helyére hozott Flickkel dadog a játék! Dunaferrnél meg most kezd elsüllyedni a hajó, ezért gyorsan kell cselekdni, mert más is elviheti. Gabi mellett még ott lenne Egervári is! Igaz, hogy neki is be kell vásárolni, de legalább tud is kihozni belőle vmit, nem úgy mint a jelenlegi. Legalább meg lenne az alap a 2002-s Tobéval felááló bajnokcsapathoz! De félek, ha picit sem akar idejönni, a rutintalan Makrayt megint kijátszák, mint a Pető Zoli esetében.
Sajnos a csapatépítés komoly szakmai felkészültséget is jelent. Ilyen szakember egyelőre nincs a Lokinál, aki mögé állna a vezetőség és a tulajdonosi kör, nem pedig saját belátásuk szerint (és kalandor játékosügynökök tanácsaira hallgatva) döntenének az igazolásokról. Ott komoly gondok vannak, ahol a szakmai munkát egyedül az edző nem végezheti vagy csak egy báb szerepkört tölt be. Remélem az új többségi tulaj változtat ezen a "szokáson"!

Hajrá Loki!
..UX-ok tönkelege!

Lecsó. Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1914
Azert engedtuk el, mert mar szezon kozben alairt a Dferrhez. Olyan ajanlatot fogadott el amelyikkel egyetlen masik magyar klub sem tudott versenyezni.
Ma viszont.........
Elado az egesz Dunaferr. /sajnos/
udv
Lecso>>>HAJRA LOKI!!!
BUX
BBUX
GYUX
Előzmény: Gustav_ (1912)
Gustav_ Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1913
Sokmindenben igazad van! De... Miért csak a nyáron kezdjük az építkezést? Most sajnos úgy állunk, hogy már attól is félhetünk, az építőmunka első lépcsőjének a feljutásnak kellene lennie, azaz 2002-ben csak a másodosztályban lesz bajnok a Loki... Ezen a nyáron nem volt meg a lehetőség az erősítésre? És most télen nem kellene igazolnunk? Azzal egyetértek, hogy a saját nevelésre hagyatkozni kizárólagosan kicsit rizikós. De mégis előttünk van a példa, a Sándor, Madar, Dombi-féle csapat mégis alapvetően a városhoz kötődő fiatalokra épült. Tény, hogy akkor egy remek generáció jött össze, de úgy vélem, a mai ifisták között is lehetnek ügyes focisták. Tudom én, hogy itt mindenki szorít a csapatért, te is, én is. Csak egyenlőre a számomra valahogy minden a ködbe vész. Remélem tavaszig azért tisztulni fog a kép!

Gustav
Hajrá Loki!

Előzmény: Lecsó. (1911)
Gustav_ Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1912
Nem tudom, összejön-e Sikinek a német szerződés, de ha igen, remélem, élni tud a lehetőséggel, nagyon szimpatikus focista. Viszont azért el lehetne kezdeni vakarni a fejüket az okosoknak, hogy ha még valaki elmegy a klubból, miközben mindenki más erősít, igazol, mi lesz a Lokival? Egy nagy táska pénzt is be lehet állítani ugyan a középpályára, de szerintem az sem a góllövésben, sem a védekezésben nem fog jeleskedni... Ha Bagoly Gabi visszajönne, az jó lenne, csak akkor - minek engedtük el?...

Gustav
Hajrá Loki!

Lecsó. Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1911
Tócsa

Cselekedj belatasod szerint.
Bar a szandek megvan az illetoben,ennek ellenere meg nem lefutott a dolog.
Barataidnak emilben megemlitheted a dolgot,de ide meg talan nem kellene beirni.
Egyebkent meg jo is kisulhet a dologbol!

mas
Tobe riportjan jot mulattam.
Barcsak ennyin mulna a dolog.
Szerintem a bajnoki almok dedelgetesehez nem csak sok love kell,hanem szisztematikus epitkezo munka.
Amit mar a nyaron el kell kezdeni.
Ne sertodjon meg senki,de szerintem sajat nevelesu jatekosokbol 2003-ra nem lehet bajnokcsapatot faragni.
pld: kapus:Vegh
csatar: Kabat Peter
Ez lehetne a kezdet.

udv

Lecso>>>HAJRABB LOKI!!!
BUX a kobon

Előzmény: Tócsa (1907)
petxa Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1910

Tisztelt Loki szurkolók!

Bár őseimtől örökölvén ereimben nem piros vér folyik, mégis had kívánjak a DVSC-nek illetve szurkolóinak eredményekben gazdag Boldog Új Esztendőt. Remélem, hogy a tavaszi utolsó fordulóban sportszerű mérkőzésen, kulturált szurkolással búcsúzhtathatjuk az évadtól szeretett csapatainkat.

HAJRÁ MAGYAR FOCI!

Daniella Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1909
OK. Így nekem is jobb lesz.

Daniella

Előzmény: Té (1908)
Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1908
Az idén már sajnos biztosan nem megy. Reményeim szerint a jövő évezred első hetét szabadságon töltöm, vagyis neten nem leszek elérhető, de időm az lesz. (Elvégre vizsgaidőszak van, vagy mi:-))
Majd felhívlak jó?
Előzmény: Daniella (1904)
Tócsa Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1907
Lecsó, csak hogy kötözködhessek, 21-én írtad!:))
Tényleg több mint 50%-os tulajdonjogot szerzett az illető? Le lehet írni a nevét?

Hajrá Loki!
..UX hegyek!

Előzmény: Lecsó. (1906)
Lecsó. Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1906
Tócsa
A 12.20-i irasomban mindenrol szot ejtettem.
valtozasok-igen
Siki helyett, ha osszejon-Bagoly Gabi

udv

Lecso>>>HAJRABB LOKI!!!
BUX
BBUX
GYUX

Előzmény: Tócsa (1905)
Tócsa Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1905
Dzsen!
A Tobe-cikk valóban reménytkeltő, de félek, hogy addig sok kárt tudnak tenni még a Lokiban a dilettáns banda!
Lecsó!
Halottam egy (ál?)hírt a tulajdonosi szerkezet változásról! Nem akarom előre elkiabálni, ezért várok tőled egy ráerősítést! Utána már lehet értekezni róla, hogy jó ez nekünk vagy sem!
A Stuttgarter Kickers úgy látszik mégis komoly szándékokkal lép fel Siki ügyében, mert Makray szerint már egy tárgyalható összegget ajánlot fel. Csak azt nem tudom kit akarunk helyére igazolni? Mert ugye nem dúskálunk a szervezői feladatokat is ellátni tudó, technikás futballistákban!

Hajrá Loki!
DUX

ps. Láttam tegnap este Kicsit, Vadát és kis Csipát a Fontanaban! Remélem arról beszélgettek hogyan lehetne a Lokit kihúzni ebből a slamasztikából!

Daniella Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1904
Té!

Mikor jövünk össze egy kis képválogatásra?

Daniella

DZsen_d Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1903
Lokisták!
Most látom, hogy tegnap este már a másnapi-mai NS-t olvastam. Szóval a cikkek a csütörtöki lapban vannak.
DZsen
Hajrá Loki!
Tócsa Creative Commons License 2000.12.27 0 0 1902
Végre jó hírek! Remélem valóságtartalmuk is van!
Habár a 100 évesre hazajönnek azt is jelentheti, hogy csak nézőként tekintik meg. Egyébként a 2003 úgy lehet igaz, hogy a 2002/2003 évadban lenne bajnok a csapatunk!

Hajrá Loki!

DZsen_d Creative Commons License 2000.12.27 0 0 1901
Tócsa!
Vannak hírek!

Beindultak a jó hírek (mai NS):
Tobe és Tibike haza készülnek, hogy a Loki centenáriumát magyar bajnokként ünnepelhessék!
Némi matematikai baki van a dologban, mert szerintük 2003-ban leszünk bajnokok, de a fene bánná...!

A ráhangoló teremtornával kapcsolatban van már némi hír (mai NS):
"Míg Siklósi Stuttgartba, a DVSC már a nyíregyházi teremtornára készül. Képíró János főrendező elmondta, hogy a Loki-szurkolók számára autóbuszt indítanak a január 6-i eseményre. A drukkerek január harmadikától a belépőket is megvásárolhatják a stadion Oláh Gábor utcai irodájában. A cívis város ultráinak a rendezők külön szektort is biztosítanak."

Gyerünk!

DZsen
Hajrá Loki!

Előzmény: Tócsa (1900)
Tócsa Creative Commons License 2000.12.27 0 0 1900
Gusti!
Látod már itt tartunk! Annak örülünk, hogy nincs semmi hír, mert az eddigiek nem igazán kényeztettek el bennünket.
Té!
Nagy igazságod vagyon!:) Mint ahogy változik a Loki kerete, az élszurkolók kerete is állandóan cserélődik bizonyos idő elteltével. Hál'istennek van utánpótlás, akiket nem adunk kölcsönbe ide-oda!
Egyre több helyről olvasom, hogy tényként kezelik a Kriston FTC-ben való maradását. Amikor először olvastam, hogy mégsem örültem. De most már megnyugodtam, hogy tényleg nem lesz leigazolva! Talán olvashatták a topicot és szembesültek a tényekkel, hogy valóban nagy bukta lenne idehozni. Ez talán arra is utalhat, hogy az értelem nem teljesen pusztult a vezetői fejekből, de azért ne igyunk előre a medve bőrére!:)

Hajrá Loki
ps: Zolcsi, mél!

Creative Commons License 2000.12.27 0 0 1899
A hozzánk ellátogató eltévelyedett:-) (nem lokista) szurkolóknak köszönöm a jókívánságokat, bár a karácsonyról már lekéstem, de én is minden jót kívánok nekik. Boldogújjanak ahogy tudnak:-)

Más.
Nem tudom, hogy Zolcsinak mi volt a szándéka a sokak által kifogásolt beszólásával. Nem volt szerencsés az biztos, és nem is értem mire célzott. Talán majd megmagyarázza...

BigB!
Ez a jelmondat ("A LOKISTÁK MI VAGYUNK") jól hangzik,csak kár, hogy nem igaz! Bőven vannak még lokisták rajtatok kívül is. Az viszont kétségtelen tény, hogy a szurkolótábor élcsapata jelenleg Ti vagytok. Szurkolói pályafutásom során néhányszor már kicserélődött ez az élcsapat. Valamikor én is oda tartoztam, ma már vannak az életemben a Lokinál fontosabb dolgok is. Ez egy teljesen természetes folyamat, az egyik gárda "kiöregszik" jönnek a fiatalok. Ismertem olyan vezérszurkolókat, akik ma már meccsre sem járnak, vagy jobb esetben elvannak csendben a nyugdíjas szektorban. Köztetek is lesznek ilyenek! Azért még nem kell "kirekeszteni" az öreg lokistákat!

Más.
Én már kétszer jártam Ausztriában a kézis lányokkal. Egyszer Bécsben, illetve Südstadban (Hypo), egyszer Hollabrunban. (Lám csak régebben is voltak igazi lokisták!) Nem volt rossz tapasztalatom az osztrák rendőrökkel kapcsolatban, magyar kollégáikhoz képest kimondottan jámbornak tűntek. Persze ez még a "boldog békeidőkben" volt, azóta változhatott a helyzet. Szóval csak óvatosan, ne keltsétek rossz hírét a városnak és az országnak!

Gustav_ Creative Commons License 2000.12.26 0 0 1898
Remélem mindenkinek kellemesen telt a Karácsonya. Ahogy látom, semmilyen minket idegesítő hír nem jelent meg a fórumon az ünnepek alatt, remélem, holnapig már nem is fog. Legalább ez a néhány nap legyen békés...

Gustav
Hajrá Loki!
Kellemes Ünnepeket!

Tócsa Creative Commons License 2000.12.26 0 0 1897
Sehol, semmi hír! Tudjuk be a karácsonynak? Pedig már most kellene puhatolódzni a kiszemelt helyeken!
szpenszi Creative Commons License 2000.12.25 0 0 1895
Kösz Tócsa a figyelmeztetést. Mindent megteszünk majd, hogy nyerjen a csapat és hogy ne legyen semmi gond a rendőrökkel(wolfsburgi tapasztalatainkat felhasználva)!
Zúgjon a HAJRÁ LOKI! Nyíregyen és Bécsújhelyen is!
Üdv.: Spencer - SZ.U.D.
Előzmény: Tócsa (1894)
Tócsa Creative Commons License 2000.12.25 0 0 1894
Dzsen!
Most őszintén! Téged nem zavar ez a fejetlenség, ami a teremtorna körül tapasztalható? Többet lehet megtudni más fórumokon róla, mint a rendező szervektől. Ez a lebonyolítási forma már a 3. verzió! Kezdem már unni ezt a szervezetlenséget! Kénytelen leszek részemről megvárni az utolsóelőtti napot, hogy biztos lehessek a versenykiírásban!
Más! Zolcsinak volt egy nem szerencsés mondata! Ha hátterét nézem valahol meg tudom érteni, hisz arról szól, hogy jó lett volna, ha az egész utazó tábor egy helyen lett volna, létszámával és hangerejével. Sajnos a sors úgy hozta, hogy a két fontos meccs egy napon lesz! Ez megosztja a szurkolókat!:( Ha nem egy napon lett volna még én is elmentem volna Bécsújhelyre is! De sajnos nálam az egybeesés miatt csak és csakis a kényelmi szempontok döntöttek a nyír1-i torna javára.
Spencer, BigB!
Azért lélekben ott leszek veletek! Mutassátok meg sógoréknak mi a szurkolás! Nem a falapok összeütögetése! Erőtöket inkább arra a találkozóra tartogassátok. Szerintem készüljetek egy nagyon szigorú rendőri felügyeletre, mert ez is az egyik "fegyverük", hogy az ellenfél szurkolóit "elnémítják" különböző lelkiterrorral, provokációval!

Hajrá Loki!

Daniella Creative Commons License 2000.12.25 0 0 1893
Nem tudom fiúk, hogy miért balhéztok. Ráadásul Karácsony is van. :-) Mit számít, hogy ki hogy szurkol? A lényeg, hogy mindannyiunkban egy a közös: a Lokit szeretjük.

Té,
Rendben van.

HAJRÁ LOKI!

Daniella

majkell Creative Commons License 2000.12.24 0 0 1892
Békés Karácsonyt Nektek !( Ne balhézzatok egymással !)

Májkell

U-boat Creative Commons License 2000.12.24 0 0 1891
Boldog Karácsonyt Loki!

U-boat

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!