Keresés

Részletes keresés

vezerstr Creative Commons License 2000.09.11 0 0 780
SIXX69,

a lényegben egyetértünk, Petőről én sem mondtam egy rossz szót sem. Sajnos a focisták többsége soha nem mondja el őszintén, hogy miért nem igazol ide vagy oda. Pető - mégha magánbeszélgetés keretében is - legalább őszinte volt. De egy kicsit furi az érvelés, s Te is azt írod, hogy a vezetőség is partnernek tekintette Zolit. (Nem akarom védeni a vezetőket, félre ne értsd, nem igen érdemlik meg.) A jelenség nem tetszik nekem, mert egyre több itt nevet szerzett játékos dobálódzik vissza.
Sajnálom, ha Zoli így gondolkodik, de még mindig reménykedek.

sixx69 Creative Commons License 2000.09.11 0 0 779
IMHO nem piszkitott ide. Nem nyilvanosan mondta amit mondott, hanem nekem, bele a telefonba.
Zoli mindig is az egyik leghajtosabb, leglekesebb jatekosunk volt, es higgyjetek el nekem, hogy nem o volt a legjobban fizetett jatekos! Ami a penzugyeket illeti, o volt a vezerszonoka a jatekosoknak akkor, amikor a tartozasok miatt borult a bili, es o volt az, aki megakadalyozta, hogy a jatekosok Kiss Zoli peldajat kovetve otthagyjak illetve feljelentsek a klubot.
Sok mindent lehet Zolirol mondani, csak azt nem, hogy odaszart a klub ele.
Inkabb az a bajzat csinalja ezt, aki letahozta a szurkolokat, es 19 eves kis pocs letere azt hiszi, hogy o a vilag legjobb jatekosa. IMHO neki kellene elhuznia innen, de minel gyorsabban!!!!

Az MTK-nal pedig azert edz, mert a felesege, Dora, pesti, es nem akartak hazajonni arra az egy-ket honapra, mig itthon vannak - egy kulfoldi szerzodes ugyanis kilatasban van.

Előzmény: vezerstr (778)
vezerstr Creative Commons License 2000.09.11 0 0 778
Az összefoglaló alapján én egy dolognak örülök: Bajzát - ezen a meccsen - mind a két oldalra le tudott fordulni a védőjéről. Nem volt mindig jellemző reája. " A kis hal is hal"(G.L.)

Pető Zoli elfelejt egy-két dolgot: ebben a csapatban lett országosan elismert játékos, innen lett olimpiai válogatott és résztvevő, itt volt csapatkapitány és az egyik legjobban fizetett játékos, Ő volt az egyik, akit gyengébb teljesítmény esetén,(volt egy pár), sem kezdett ki a közönség és a vezetőség sem. Persze ettől még nem evidens, hogy ide kell visszajönnie, de nem szép dolog a saját házunk elé piszkítani.
Sok sikert Neki !

Tócsa Creative Commons License 2000.09.10 0 0 777
Sajnos igaza lett a NS-nek. :( A "mesterünk" tényleg egáért utazott Zalába! Hát ennyire félt az újabb zakótól! Ez az eredmény számomra alulértékelése a lehetőségeknek. Előre lépést majd az MTK ellen lesz? Megint egy olyan csapat ellen játszunk, akik hétközben már játszottak egy nemzetközi kupameccset. Ha megint olyan lapos taktikával rukkolunk elő, mint a Vasas ellen ... Nem értem miért kell olyan toleránsak lennünk, mert ők kupameccset játszanak és bajnoki pontokkal segítsük őket. Nem kedvelem ezt a karitatív gondolkozást. A Tatabánya benünket nem kímélt az UEFA meccs után.
Na, nem húzom fel magam!

Hajrá Loki!

Zolika_d Creative Commons License 2000.09.09 0 0 776
0-0 a vége...
Helyzetek itt is, ott is. Ennyi.

HAJRÁ LOKI!

Tócsa Creative Commons License 2000.09.09 0 0 775
Végeredmény 0:0.
Ezzel az eredménnyel sokkal okosabb nem lettem!

Hajrá Loki!

_Steve Creative Commons License 2000.09.09 0 0 774
Nem bírom idegekkel most már gólt kéne rugni.

Hajrá LOKI!!!!!

Előzmény: Tócsa (773)
Tócsa Creative Commons License 2000.09.09 0 0 773
21.perc 0:0
Tócsa Creative Commons License 2000.09.09 0 0 772
Félidő: 0-0
Helyzetek itt is ott is! Igaz nem nagy számmal!
Tócsa Creative Commons License 2000.09.09 0 0 771
Csak én vagyok "itthon"?:(
Tócsa Creative Commons License 2000.09.09 0 0 770
29.perc 0:0
Ez a köcsög Csubák a szívbajt hozza rám a bejelentkezései alkalmával: ...Igen, történt esemény a meccs folyamán. A Róth nevü zalai játékos betalált a Loki hálójába. ... De a játékvezető les címén jogosan ítélt szabadrúgást kifelé"
Csubák! Az édesanyád sikeres műtétjének eredményét közöljék így veled, ahogy velünk közlöd az eredmény alakulását! Két szívrohamot is lehet kapni ettől a manustól!

Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.09.09 0 0 769
15.perc 0:0
Tócsa Creative Commons License 2000.09.09 0 0 768
Elkezdődött....
Ha vki tud vmit, beírhatná!

Hajrá Loki!

marslakó Creative Commons License 2000.09.09 0 0 767
"Azt elfelejtetted elárulni, hogy a portugál vendégnek, hogy teccet a meccs, meg úgy az egész? Gondolom nem ehhez van szokva."

Nana, hogy nem ehhez. Nem szolt semmit, mert is volna, a buskomor kepemre nezve...
Nemsoka megyek en is Lisszabonba, majd megkerdem, naluk milyen a hangulat.Ha mazlim van, Sporting meccsre is eljutok.

Mindenesetre en nem tudok a 70-es evekhez viszonyitani, mert akkortajt nem igazan voltam meccsen, bar egy 80 koruli 3:0-ra az ETO ellen emlexem, nagyon kodos meccs volt a nagyerdeiben.

De 4-5 eve tobb dal hangzott el a lelatokon. Eccer Akaszton voltunk, 3:2-re kaptunk ki, akkor vittunk ki egy sracot hulla reszegen a kocsiba, november utolso meccsen, baromi hideg volt. En megis jol ereztem magam, bar fele kesztyumet es salamat elveszitettem. Az volt az az idoszak, amikor jol szurkoltunk.

Par evre ra madaraszni mentem a kornyekre, a tobbieket nem talaltam, halozsakban aludtam az arokparton benn a faluban. Ejjel tudtomon kivul alighanem osszeszolalkozhattam valami helybeliekkel, mert masnap reggel torott bordaval ebredtem, es tuti, hogy nem autobaleset volt!

Kulon sztori, hogy az eredeti merkozes utan mikent jutottam Pecsre, es meg bizonyitgattam is ott baratomnak, hogy dontetlen lett a meccs! Nagyot neztem, mikor felvilagostitottak, hogy t.keppen kikaptunk. Aha, akkor azert rugdalta mindenki annyira a muanyag szekeket!

Előzmény: Té (759)
Tócsa Creative Commons License 2000.09.08 0 0 766
OFF!Ezt a pechet!:-)))))
Egyébként a kamera előtt idétlenkedő alak nem a Fábry showderes ügyeletes bénázó? Leadták már műsorban a jelenetét? ON!
Vezetőink és a szakmai stáb munkájával a mai napig nem tudtam teljes mértékben azonosulni. Mintha a fejlődés egyik oldalágába terelnék a Lokit, ahol zsákutca vár ránk!? Nem'tom! Úgy érzem, maguk a vezetők a visszahúzó erő a siker útján. Szándékosan tartják egy -bizonyos- szinten, ahol még nekik áll a világ, mert bizonyos fejlődési fázis után már meghaladná képességeiket, egy nagyobb Loki irányítása. Hát igen, itt jön ki, hogy képesség és szakmai tudás is kell egy klub irányításához. A szatócs bolt és a szupermarket közötti különbség. Na jó! Arccal Zala felé!

Hajrá Loki!

Előzmény: mash (765)
mash Creative Commons License 2000.09.08 0 0 765
véletlenül bekerültél a címzettek közé!
:)))
Előzmény: Tócsa (757)
champion Creative Commons License 2000.09.08 0 0 764
Jó Napot!

Ne búsongjatok már a 21 év előtti és a mai lelátó-atmoszféra különbségén! Ha van kiket szeretni, ha érdemes várni egy parádés indításra, egy-két-három folyamatos driblire, biztosan veszélyes szabadrúgásokra, akkor jól érezzük magunkat a lelátón. Nem véletlen, hogy melyik az a két korszak, amelyiket szóba hoztatok alább. A 70-es derekától a nyolcvanas évek elejéig szerethető (alkalmanként klasszis, alkalmanként esendő) játékosaink voltak: Bodonyi B., Potyók, Menyhárt, Tóth E., Guriga, Szíjgyártó, Szűcs Pista. Ezek színes figurák voltak. (Nagyerdő, az ETO elverése 83-ban 3:2-re.)A következő jó eresztés a Csipáéké. Lendület, irka-firka, nagy gólok, mosoly, jó karakterek. Fogynak a jó csávók. Kicsit unalmasabb a stadionban. Majd kerülnek megint parádés játékosok: Sárkány, a szabadrúgás-király ifista, Balogh kapus...

Hajrá Loki!

Laci-papi Creative Commons License 2000.09.08 0 0 763
ZOLCSI

A szurkoláshoz csak annyit a világ is váltotzott az említett idők óta. MI is változtunk és öregedtünk is. Másként nézzük az ifjak ténykedését, de az igaz, hogy az eredmények újra egybekovácsolnák az ifjak és "vénebbek" gyülekezetét és újra oroszlán-barlang lehetnénk. Csak egy picit lennénk jobbak. A közönségen nem múlna.

Laci-papi

ZOLCSI Creative Commons License 2000.09.08 0 0 762
Té, öreg harcos

"A nagy idők elmúltak"

Valóban nekem is olyan érzésem van, hogy a szurkolás minősége egyre gyatrább. Bár abban nem értek veled egyet hogy 79-ben volt a legjobb. Szerintem az volt a csúcs, amikor átjöttünk az Oláh Gáborra. Kár volt az északi lelátó előtti kerítést hátrább vinni, valamint azokat a hülye villanyoszlopokat odarakni, amelyekre a hálót aggatták.

Ennek ellenére, ha a csapat folyamatosan jobban szerepelne, újra megtelnének a lelátók.

Üdv, Zolcsi

Előzmény: Té (759)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.09.08 0 0 761
1. Na ja. Pesti csapat. És akkor mi van?
2. A "vezetők" a DVSC vezetői, és nem a mi vezetőink. Én, Tócsa, Vezérstreet, és még jó páran itt a kocsmában, a Lókupecet, a Makray-klánt, Győri Gyuszkót stb. soha nem ismertük el, és soha nem is fogjuk.

Hajrá Loki

rosbi Creative Commons License 2000.09.08 0 0 760
Drága Druszám!

Erről van szó: nem azért viszi el az MTK a srácaitokat, mert zsidó csapat, hanem mert 1) pesti csapat, és jobb feltételeket tud biztosítani nekik, 2) mert a vezetőitek hagyják...

Üdv!

Előzmény: ZOLCSI (758)
Creative Commons License 2000.09.08 0 0 759
Marslakó!
Azt elfelejtetted elárulni, hogy a portugál vendégnek, hogy teccet a meccs, meg úgy az egész? Gondolom nem ehhez van szokva.
A szurkolásról:
Én is ezt érzem minden meccsen, éppen ezért lejjebb adtam az igényeimet, ma már azzal is beérem, ha van szurkolás. A sok olasz tipusú la-la-la-zás már a könyökömön jön ki. Hiába, ez már egy más világ, /már Te is józanon nézed a meccset:)/, és én már soha nem fogom úgy érezni magam Loki meccsen mint 1979-ben...

Pető Zoliról:
Bármennyire is rosszul esik nekünk, valszeg igaza van.

Mash!
Nagy reményeket ne fűzz ehhez a tipphez, ugyanis 0-3 lesz:-)

ZOLCSI Creative Commons License 2000.09.08 0 0 758

Rosbi, Mirrmurr

Ne egy rossz kifejezésre, hanem a lényegre reagáljatok! Arra a jelenségre akartam felhívni a figyelmet, hogy az említett "patinásnagymúltúvilághírűbudapestiklub" az elmúlt években sorozatosan elszipkázta a játékosainkat. Lásd: Madar, Erdei, Ilea és most talán Pető Zoli is.
Persze ezekben a dolgokban a legnagyobb felelőssége, a dilettáns, hozzá nem értő, "nagyarcú" vezetőknek (bocsánat tulajdonosoknak) van, akik a Lokit csak a személyes gyarapodásukhoz használják fel. Ebben erősített meg Sixx69 sorai is.

Sixx69

Tócsához hasonlóan engem sem lepett meg az, amit leírtál. (Azért picit rosszul estek Pető Zoli szavai is.)
De mivel lehet jobb a "légkör" az MTK-nál. Megmondom. Azzal, hogy ott a basszusgitáros, nem szól abba bele, hogy milyen taktikával lépjenek pályára, és ki kerüljön a csapatba stb. Ő "csak" biztosítja a klub működéséhez zsükséges feltételeket, és betartja az adott szavát.

Tócsa Creative Commons License 2000.09.08 0 0 757
Kösz Sixx69! Vmi hasonlót vártam, sajnos nem ért meglepetés!:-(
Mash! Most meg kellene köszönnöm a képeket, de nem t'om mivel érdemeltem ki? Azért kösz. Az életlen képekre egy magyarázat van: csak akkor vedd magadhoz az éltető nedűidet, ha elfogyott az utolsó kockád is!:-)
Marslakó!
Sajnos nekem sem már régi a hangulatom Loki meccsek alkalmával, hála a vezetőink "áldásos" tevékenységének és a szakmai stábnak! Kénytelen vagyok "rásegíteni" vmivel.:-) De azért bizakodom, Zalában egy jó eredményt érünk el!

Hajrá Loki!

marslakó Creative Commons License 2000.09.08 0 0 756
Üdv! Lerágott csont, de idő közben külföldön jártam, és mégis kikívánkozik belőlem:

A Vasas meccsen én is kinn voltam, méghozzá egy nőnemű Portugál vendéggel. (Azt mondta, érdekli a foci.) Hát, emiatt nem volt nagyon érdemes hazalátogatni Bp-ről. A meccs után két hozzászólás maradt meg emlékezetemben a hazafelé vonuló nyugdíjas szurkolóktól: "Ez néző riogató játék" és " ez egy egygólos meccs volt".

Magam részéről, aki kivételesen józan állapotban a B-közép forgatagából szemléltem a történteket, a sok bírói hiba és a "tehetetlen" Lokista támadások kapcsán bosszankodtam a legtöbbet. A tehetetlent persze ne abszolút értékben értsétek. Arra célzok, hogy tették-vették a fiúk a labdát, de vagy nem volt különösebb elképzelésük a következő húzásról, vagy sohasem jött be, amit akartak. Kár. Pedig a nézőszámon én is meglepődtem. Mint a régi szép időkben.

Ellenben a szurkolással kapcsolatban hadd jegyezzem meg, hogy közel sem olyan változatosak manapság a dalok, rigmusok, mint pár évvel ezelőtt. És nem is volt az folyamatos. Egy lelkes, tüzes, folyamatos, a közönséget is jobban magával ragadó buzdítás talán a csapaton is lendített volna kicsit. Talán. Én így is azzal vigasztalom magam, hogy legalább egy jót szurkoltunk - de sajnos nem annyira jót, mint azelőtt. Szerintetek fog ez még változni? Persze azt is megértem, hogy a jó játékkal együtt jár a jobb szurkolói hangulat is, és volt is Hajrá Lokizás rendesen még a kritikus helyzetekben is, én mégis kissé kiöregedettnek éreztem magam a mostani fiatal szurkolók között, akik nem ismerik a régi módit. De meglehet, hogy már a játékosok nagy része sem…? Bocs, hogy hosszú voltam!

És a ZTE ellen HAJRÁ LOKI!

sixx69 Creative Commons License 2000.09.07 0 0 755
Hali!

Na sikerult vegre elernem Zolit ma delelott.
Nem fogtok orulni.
Jol erezte magat Belgiumban, mas korulmenyek, nyugodt munka, fejlodes, stb...Bicskei csak azert hivta be, mert ott jatszott, amikor kiderult, hogy hazajott, kikerult a bovebb keretbol is...
Ami minket illet:
"8 evet jatszottam a Lokiban, imadom a varost, a szurkolokat, de a vezetoseggel - sem ezzel, sem az elozovel - nem lehet normalisan egyutt dolgozni, ezert nem jovok Debrecenbe vissza."
Kb. igy hangzott el.

Sajnalja, mint mondta, de inkabb kulfoldon szeretne futballozni. Mondott meg egy par dolgot, de sorry, nem publikusak...

Előzmény: Tócsa (753)
mash Creative Commons License 2000.09.07 0 0 754
baszkikáim 1-2-t tippelrem a Zte ellen, nem elbaszni a góltótómat!!!!
Steve: szívesen a képeket
Tócsa Creative Commons License 2000.09.07 0 0 753
Sixx69!
Azt igérted, hogy beszélsz Pető Zolival és elmondod nekünk, hogy is áll ez az MTK-s dolog! Engem még mindig érdekelne, mi húzodik meg a háttérben!

Hajrá Loki!

rosbi Creative Commons License 2000.09.07 0 0 752
Zolcsi!

Meghalt a dragon (valaki telerakta mp3-mal a mailboxom, és tele lett a kvótám :-))) ), a freemail sem él, úgyhogy emil este, vagy holnap!
És tényleg ne zsidózz!

Üdv!

A többieknek meg: nyomjátok le hétvégén a ZTE-t, légysziiiii...

vezerstr Creative Commons License 2000.09.07 0 0 751
Mint egy falat kenyér... Remélem, hogy egy kicsit visszaállt a skacok önbizalma. ( Bár 0:2-ről...)
Mindegy, letudták, lehet tovább menetelni. Nem kéne Sikivel többet próbálkozni ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!