Keresés

Részletes keresés

Lecsó. Creative Commons License 2000.07.17 0 0 241
Állítólag még futják a köröket Kenesei ügyében.
Holnap estig eldől, hogy mi lesz.
Szerintem a Mötöká ellen nem játszhatna.

Ismerőseimtől úgy hallottam, hogy Vada és Szatmári nulla formában van.
Végül is nem baj az ha vasárnap lőnek egy-egy gólt.
Ahogy közeledik a vasárnap úgy nő egyre jobban a feszültség.
Ti is érzitek??

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!

Előzmény: ZOLCSI (240)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.17 0 0 240
Üdv Papi, és üdv neked is Szabcsi (vezérstreet) újra köreinkben.

Igazatok van. Nm kell beszarni a Maccabi Budapest ellen. Az MTK is sokat gyengült tavalyhoz képest, és hátul nem a legjobbak. Ha találnánk egy gólt bármi lehetne. Akár Keneseivel, akár nélküle, pontot hozunk haza. A bibsik biztos nem engedik el vasárnapig, utána viszont lejár az átigazolási időszak nem? Meg amúgy is, 1 millió USD-nek a tizedét jó ha ki tudjuk fizetni.

Hajrá Loki
Zolcsi

vezerstr Creative Commons License 2000.07.17 0 0 239
Lehet, hogy vastagon költ a vezetés, de az eddigi edzőmeccsek alapján még elférne egy-két új igazolás. Bár a szombati mérkőzés első félidejében egész jól mozgott Hanák, Flick, Böőr, Kerekes és Balassa ,sokkal többet mutattak, mint a többi meccsen. Kivétel Böőr, aki eddig is a csapat legjobbja volt a felkészülésiken. De csatár kell, hiába van belőlük (papíron) sok.
Az MTK ellen pedig nem szabad betojni, bátran meg kell fogni őket már a középpályán.
Mirrmurr Creative Commons License 2000.07.17 0 0 238
A magam részéről nem várom ide annyira Keneseit, mert az utóbbi időben eléggé formán kívül volt, ahhoz képest pedig igen sokba kerülne. Úgy érzem, túl sokat költ a klub a lehetőségeihez képest. Persze a jó szerepléshez pénz kell, de nem túlzás vajon a sok kiadás? Nem beszélve arról, hogy Garamvölgyi is leadott egy listát, ami "túl drága" volt a vezetők szerint. De ez már régi történet...
Kíváncsi vagyok, mi lesz az MTK ellen.

Hajrá, Loki!

Laci-papi Creative Commons License 2000.07.17 0 0 237
Sziasztok !
Lassan előkerülök a nyaralásból. Nem voltam edző meccsen, így csak az olvasottak alapján vonok le következtetéseket. Én azt mondom nem most kell még jól játszani, hanem fokozatosan a szombati rajttól kell javúlni. Nem könnyü új dolgokat megtanulni -pláne két hét alatt- sok éves beidegződések után. Komjáti egészen mást játszat a fiukkal, mint Gara vagy Herczeg Bandika játszatott. Ráadásul az új emberekneknek is be kell szokni a csapatba illetve egymáshoz is kell csiszolódni. A külföldiek meg pluszban nyelvi nehézségekkel is küzködnek. Jó lesz ez a csapat. Biztos, hogy azt tanítja Komjáti amit a Vasasban is játszottak. mlékezzetek a Vasas elmúlt évi játékára 4-0-ok otthon, és vendég sikerek sorozatban.
Az igazolásaink sem rosszak. Ha még Kenesei is sikerülne, talán még elégedettek is lehetnénk. Egy Kerekes-Kenesei csatársor az egész NBI. legjobb sora lehetne. Kenő 3meccs per 1 gól átlaggal rendelkezik eddigi pályafutása során.
Balassán meg ne csodálkozzatok. A Haladásban is feljárt a szögleteknél és egyéb pontrugásoknál. Gólokat is szerzett. Meg kell oldani a visszazárást, amíg ő elől van.
Szerintem nyerünk az MTK ellen. A többit majd meglátjuk. Lehet, hogy kicsit szétszórt voltam, de ez még a szabi hatása.
A csoportban csak a Vasas előz meg minket.

Hajrá Loki !!!!

Laci-papi

vezerstr Creative Commons License 2000.07.17 0 0 236

Hát igen, Fülöp "úr" csak azt felejti el, amit egy-két átigazolásnál a Loki tett az MTK-val. Vihetett akit csak akart, akár kellett, akár nem. Az is igaz, hogy nekik erre pénzük is van. De az furcsa, ahogy ehhez a dologhoz viszonyulnak.
Amikor a kupadöntőre mentünk, találkoztunk vele egy benzinkútnál. Talán megijedt a Lokistáktól, és fennen hangoztatta, hogy "Hajrá Loki!"
Én mindenesetre még reménykedem,ennyi pénzért nem hiszem, hogy el tudjék adni. Azért Keneseinek már be lehet írni egy piros pontot,úgy látszik a fenékbe rúgást már elfelejtette.

Előzmény: Tócsa (235)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.17 0 0 235
Lecsó!
Nem, Kenesei nem jön, hanem Fülöp akadékoskodik. Meg is lepődtem volna, ha simán, gyorsan lezárult volna az átigazolás.
Sixx69!
Anno csak egy szakember láthatta, hogy Turjánban rejlik vmi, most is csak ők láthatták, hogy Alekszics mire képes. Az edzőmeccsen rám nem tudott tenni semmilyen benyomást (beleszürkült a mezőnybe). Remélem a „jószemüeknek” lesz igazuk és a jugó srác beváltja a hozzáfűzött reményeket.

Hajrá Loki!

sixx69 Creative Commons License 2000.07.16 0 0 234
Tocsa!

A Schmidt gyereket azert vettuk meg, mert nem akartak ket szek kozott padlora kerulni. Balazs mindenesetre meg penteken is csak sokat sejtetoen mosolygott, amikor megkerdeztem Kenorol...azt mondta, hogy rajtunk meg rajta mar nem mulik, csak az MTK-n!!!
Remelem nem megy el az eszuk a'la Egressy eseteben, mert azert 1 millio dollar egy Keneseiert az vicc.
En ugyan nem lattam a jogo sracot jatszani, de a meccsen az osszes nyugdijas hevesen sohajtozott Turjant latva, hogy a szerb ilyen jo, meg olyan jo, hat majd latjuk.
Nekem igy lenne oke a csapat:

Fekete -
Bernath, Balassa, Alexics(Turjan/Frida/Vada), Hanak
Szacsa/Madar, Flick, Vada(Alexics), Boor
Zsombi, Varszegi

Kar, hogy Gara alatt Ricsi nem mutathatta meg mit tud, pedig van benne valami!

Virganch

Előzmény: Tócsa (232)
Lecsó. Creative Commons License 2000.07.16 0 0 233
Hi!!
Lecsó bácsi újra itt van.
A nagy durranás amit beharangoztam nem úgy akar összejönni ahogy szerettem volna. Kenesei nem jön!
Schmidt helyett pedig másra gondoltam, de Ő is jó lesz.
Zsombi is 2 gólosan érkezett hozzánk és itt megtáltosodott.
Az MTK meccs TV-s lesz.

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!

Előzmény: Tócsa (232)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.16 0 0 232
Batu!
Attól félek, hogy az MTK be fog tartani és lehetetlenné teszi Kenesei megvásárlását. Vagy 2-3 fiatal tehetséget kér pluszban még érte a lecsó mellett. Alekszicset én mintha középpályán láttam volna többet szerepelni, így Vadával megcserélném a helyét. Viszont örülök, hogy bal középpályán túlkínálatunk van, mert egy egészséges párharc tud kialakulni. Turján még keveset fejlődött, ezen csodálkozok is, mert vele egy időben érkezett Fekete Zsombi nagyot robbantott. Turjánnál talán fogjuk rá a tanulmányokra, de mivel végzett, most már nincs mentség. Ugyan ez áll Várszegire is! Gyengébb ellenféllel szemben pedig meg lehetne próbálni a háromcsatáros játékot, hisz ilyenkor 4 hátvéd luxus lesz.
Sixx69!
A védelmünkről ugyan az a véleményünk, de én azt mondom, egyelőre ne gondolkozzunk Keneseiben, mert ha tuti lett volna, nem igazolták volna le a Schmidtet.
Gustav!
Én láttam az összes hazai edzőmeccsünket, de igazán biztatót csak a második Pitesti elleni meccs első félidejében láttam. Erre te is azt mondanád: Nem rossz, de nem az igazi!
Az agyvizem majdnem elment, amikor a meccs után vmelyik okoskodó nyugdíjas megjegyezte: Ez a Loki az NBII-t sem üti meg! Szerintem a mérkőzés megfelelt két középcsapat kiegyenlített küzdelmének. Nem is ülök soha többet a nyugati ülőhelyre, mert csak felidegesítem magam! Az a sok baromság, amit „elengednek” plusz a játékosokat sem ismerik fel, nagyon fárasztó tud lenni.

Hajrá Loki!

Gustav Creative Commons License 2000.07.16 0 0 231
Turján a tavaszi, MTK elleni kupameccsen borzasztóan játszott, én azóta kételkedem a tudásában. Bernáth előtt szép jövő állhat, ha hajlandó keményen dolgozni, mert több poszton is tud jó teljesítményt nyújtani. Úgy látom, hogy Flickről te is jó véleménnyel vagy a tapasztalataid alapján, remélem igazad lesz vele kapcsolatban. Balassa a Haladásban nem volt rossz, remélem nálunk sem okoz csalódást.
Előzmény: sixx69 (230)
sixx69 Creative Commons License 2000.07.16 0 0 230
Nos, az en meglatasom szerint a vonalvedekezessel csak az a baj, hogy nagyon jol osszeszokott vedelem kell hozza, es ezt a mienkrol jelenleg nem allithatjuk.
En nem Turjant jatszatnam kozepen, mivel o nagyszeru emberfogo - emlekezten a tavalyi Gyor elleni meccsre, ahol Ferenczit ugy megfogta, hogy a kis hulyegyerek mozdulni nem volt kepes mellette? - de nem kozephatved. Balassa melle kell egy gyors ember, aki betomi a lyukat addig, mig Peterunk hajlando visszaerni.
Hanak nagyon kellemes csaloda, a romanok ellen ugyan semmi kulonoset nem csinalt, de nem is hibazott. Kemeny, hatarozott srac, Bernath Csabival jo kis parost alkotnak.
Kozepen Flick nagyon jo vetel volt, mert ezzel a mentalitassal - nincs elveszett labda, ideges volt, mert lecsereltek edzomeccsen (istenem, mikorra jutnak el idaig a magyar futballistak) - messze a mezony fole fog emelkedni. Nem akarok a mindentudo szerepeben tetszelegni, de szerintem o lesz a bajnoksag legnagyobb meglepetese.
Elol Zsombi kiraly, de kell melle meg valaki, aki fut, robotol, es labdakat szerez, de sajna ez a masik nemet fiu nem lesz ra kepes...nagyon kene Keno!!!!

Hajra Loki!

Előzmény: Gustav (229)
Gustav Creative Commons License 2000.07.16 0 0 229
Batu, ezzel a csapattal alapjában véve én is kiegyeznék, bár Alekszicsről elég keveset tudok, fogalmam sincs, milyen magas, mennyire gyors, technikás, stb. De Turjánnál nem nehéz gyorsabbnak lenni... Igaz, férfiasan bevallom, hogy a többi új fiúról sem mondhatnám azt, hogy figyelemmel követtem az eddigi pályafutásukat. Egyre türelmetlenebbül várom az idénykezdetet, reménykedem, hogy a csapat jó lesz! Sajnos előkészületi meccsen nem láthattam a mieinket, dehát úgyis a tétmeccseken kell bizonyítani.
Előzmény: Batu. (228)
Batu. Creative Commons License 2000.07.16 0 0 228
Szerintem Schmidt-nél képzettebb Kenesei(róla holnap minden kiderül). Az MTK-nál, ha tényleg el akarják adni, akkor előbb-utóbb be kell adni a derekukat. Reménykedem. Schmidt se rossz, de valahogy nem az igazi. A védekezésről: szerintem Turján lassúsága kivételével nem volt baj. Helyette meg úgyis Alekszics játszik majd. A sok csatárról: hála Istennek azért nincs akkroa gond, Bajzátnak jobb lesz, majd fejlődik, ha játszani akar, Várszegi és Ulveczki meg tud játszani a középpályán is.

Hajrá Loki!!!

Batu

Szerintem az ideális csapat:
Fekete - Bernáth, Balassa, Alekszics(bár őt még enm láttam, de bízom benne), Hanák - Böőr, Vadicska, Flick, Madar/Szatmári/Siklósi - Kenesei(remélem jön), Kerekes

Tócsa Creative Commons License 2000.07.16 0 0 227
TISZTELT MODERÁTOR ÚR(AK)!

Remélem, tudja(ák) mi a dolga(uk) az ilyen Bakker-féle megnyilvánulásssal. Különben is, aki az ilyen elöl deszka, hátul léc borotváltakat szereti félig pedofil lehet.

Tócsa Creative Commons License 2000.07.16 0 0 226
Az, hogy vonalban védekezik négy hátvédünk, önmagában nem lenne rossz. De ahhoz, hogy eredményes legyen tevékenységünk, nagy összeszokottságra lenne szükség. Érezniük kellene egymást, akkor megnyugtató lesz védelmünk. Addig viszont rettegnünk kell, mikor tud az ellenfél csatára kiugrani és 1 az 1-ben rávezetni a labdát a kapusunkra. Amíg össze nem szokik a védelmünk, a mélységi söprögetős játék jobb lett volna.
Úgy néz ki Kenesei már jönne ide, de az MTK (hogy is mondjam, hogy ne legyek antiszemita) tradicionális támogatóinak üzleti mentalitását követve, nehezen teljesíthető feltételeket támaszt, mely akár melyik klubnak feladná a leckét. Kivéve az 1 milliárdos (!) FTC-nek.
Erről jut eszembe!
Bakker!
„Áldásos” tevékenységed révén, az FTC és drukkerei iránti szimpátiám újabb mélységekre talált. Hála neked, ismét megkóstolhattam e remek érzést.
Feribá!
A csatárakból nálunk sosem elég! :-)

Hajrá Loki!

Feribá Creative Commons License 2000.07.16 0 0 224
Leigazoltuk Schmidt-et.Bajzáth,Ulveczki,Várszegi,Kerekes,Horváth,Schmidt.És lehet,hogy jön Kenesei is (ami nem lenne rossz),de a 4-4-2-es rendszerben amit játszunk ugye 2 csatárral nem sok egy kicsit ez a 6+1(Kenő)Támadó a keretben?
Gustav Creative Commons License 2000.07.16 0 0 223
Schmidt már a miénk, és nem tudom miért, de nekem valami azt súgja, hogy Kenesei is hozzánk költözik. Elvileg ezzel a játkosállománnyal nem lenne szabad, hogy gondunk legyen. A négy vonalban védekező játékos elvileg nem a lestaktikáról szól, a mai korszerű futballban ez a legelterjedtebb rendszer, csak jó futballisták kellenek hozzá. Hogy a mi Lokistáink is azok-e, majd kiderül.
Tócsa Creative Commons License 2000.07.15 0 0 222
Batu!
Én is kinn voltam, de szerintem már a második félidő elejétől kezdve vissza esett a tempónk – elfáradtunk volna a saját iramunktól?-. Flick már kezdi pedzegetni, hogy mi a játékunk, de még mindig sok csiszolni való van benne. Szegény Schmidt akart, de az összhangbeli hiányosságok miatt nem tudott maradandót alkotni. Attól félek nem hosszútávú, hanem kereskedelmi szempontok alapján fogják leigazolni - már ha lefogják-.
Az első félidőben nagyon tetszett a játék, teljesen bizakodóvá tett. Aztán a 2.-ra lerántottak a földre. A románok végig egyenletes tempóban játszottak, a góljukat is a teljes visszaesésünk után érték el. Ez figyelmeztető lehet a bajnokikra, hogy nem szabad túlságosan nagy irammal kezdeni vagy olyannal kell játszani, amit végig tudunk tartani.
Az MTK-val vasárnap 19.30-kor lesz az idénynyitónk. Viszont tetszik, hogy a hazai bajnokikat 20 órai kezdésekkel játsszuk. Mi a francnak a világítás, ha nem használjuk ki!
Lesz még edzőmeccsünk a rajtig? Ki tudja?

Hajrá Loki!

Batu. Creative Commons License 2000.07.15 0 0 221
Első dolog: voltam a mai edzőmeccsen, az Oláh Gáboron volt.
Így álltunk fel:
Fekete - Bernáth, Balassa(Frida), Turján, Hanák - Böőr, Vadicska(Sándor), Flick(Siklósi), Szatmári(Madar) - Schmidt(Horváth), Kerekes(Bajzát)
Az első félidőben tetszetősen játszott a Loki, Flickés Kerekes vezérletével volt több szép támadás. A félidő közepe fele Egy bedobás után Böőr passzolt a kapuba. Ebben a félidőben volt egy-egy jó Flick és böőr lövés, két Kerekes-fejes, valamit két helyzett, amit Vadicska, majd Böőr elszórakozott. A msáodik félidőben Turján bizonytalanságából egy szép góllal egyenlítettek a románok, majd a kulcsjátéksok lecserélése miatt visszaesett a Loki, és a pár helyzetből egyet sem használtunk ki. tehát: Loki - Arges 1-1 (1-0)
Értékelés:
Fekete: nem sok dolgát biztosan látta el.
Bernáth: jól fogta emberét, de kicsit többet kellen támadnia.
Balassa: végig magabiztosa, hiba nélkül játszott és mostmár visszafutott a pontrugások után.
Turján: valamit fejlődött, de még mindig borzalmasan lassú.
Hanák: számomra a legnagyobb meglepetés, nagyon jól játszott, a bal oldalon játszók közül egyedül benne volt valami fantázia.
Böőr: ő volt a "motor", de a második félidőre elszürkült.
Vadicska: most ő is szürke volt.
Flick: amolyan Redondo stílusú játékos, amíg játszott, szerintem ő volt a mezőny legjobbja.
Szatmári: ő volt talán a meccsen a legrosszabb. Kb. 15 beadásból egyet vatgy ketőt adott be normálisan. Szögletből és szabadból végképp nem.
Kerekes: hozta szokásos játékát és jól megértette magát Flick-kel.
Schmidt: őt szerintem nem érdemse leigazolni. Volt egy-két elfutása, de sokszor nem tudja, hogy mit csináljon és rengeteg labdát eladott.
Bajzát: szintén nagyon gyenge volt. nem emlékszem, egyáltalán ért-e labdába.
Siklósi: akart, de nem nagyon ment a foci. Roszzul helyezkedik.
Madar: lendületesebb votl, mint Szacsa, de kevés labdát kapott.
Horváth, Sándor és Frida keveset játszott.
Összegezve: nem lesz rosz a csapat, de naygon kellene Kenesei. Állítólag Alekszicset is megért idehozni.
Tócsa
Békéscsabán ott van még Harangi is. :(

Zolika

Az index főlapján kattints a regisztrációra, és egy más e-mail címmel regisztrálva más lehet a felhasználó neved.

Hajrá Loki!!!

Batu

Gustav Creative Commons License 2000.07.14 0 0 220
Elmondom, mi az én véleményem az újabb németről. Hogy harmincéves, az elvileg nem lenne probléma, nekünk most kellene bebiztosítani a helyünket a legjobb 12 között, nem pár év múlva. Viszont abban bízom, hogy egy német futballista csak nem lehet olyan csirkefogó lógós, mint a magyarok vagy a románok. Sokra mentünk Radu Sabo gólérzékenységével is, ha több meccset kellett miatta szinte emberhátrányban játszanunk, mint amennyin hajtott. Hátha két német egy kicsit húzni tudná magával a fiúkat is, piszkálná a büszkeségüket, hogy rendre lehagyják őket a futásban, stb. Az már tégi tapasztalat, hogy nálunk, ha egy csapat összesen annyira képes, hogy a játékosok minden meccsen hajtanak, az egyéni képességektől függetlenül akár még a dobogóra is odaérhet. Ilyen volt a Vác, és szerintem ilyen csapat a Dunaferr is, nincsenek benne nagy spílerek. Persze azt a szakvezetésnek kell megítélnie, hogy nem kétballábas rokkant-e, mert arra nincs szükség. Mert itt van ez a Kenesei, mozog benne valami, ügyes, jól lövi a szabadrúgásokat, de hát a mentalitása... No mindegy, majd meglátjuk mi lesz, az átigazolási időszak végére okosabbak leszünk.
Zolika_d Creative Commons License 2000.07.14 0 0 219
Köszi Batu!

Ha már itt tartunk, kicsit meg vagyok még kavarodva a DK 3-mal, és nagyon zavar a "..._d"!
Láttam, hogy neked mostanában sikerült megoldani, úgyhogy még friss az emlék:-)). Tudnál segíteni?
Előre is kösz.

Zolika
Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.07.14 0 0 218
Batu!
Szívem szerint egy 21 éves srácnak szívesebben adok időt és lehetőséget a kibontakozásra, mint egy levezetésre gyengébb bajnokságokba igazoló idős játékosoknak. Lsd. magyar „öregek” az osztrák sokadik ligába. A Kenesei-dolgot még most sem tudom hova helyezzem!
Láttátok a mai NS-t. Békéscsaba nevét át lehetne írni Loki2-re. Balogh József, Fórián Zsolt, Boros Richárd (H.szoboszló), Sárkány Attila, Benczik Zsolt. Mind elherdált fiatal játékos.
Hú, de gazdagok vagyunk tehetségekben!:-(
Holnap Pitesti ellen edzőmeccs. A Naplopó szerint az Oláhon lesz, de egyesek szerint, még nem alkalmas a pálya mérkőzésrendezésre. Ha vki tud vmit erről, írja meg.

Hajrá Loki!

Batu. Creative Commons License 2000.07.14 0 0 217
Tócsa

Kenesei azt mondta, hétfőn eldől a sorsa. Ha nem külföld(2 ajánlata van), akkor Loki. Nem lenne rossz. Scmidt a magyar NB1-nél nem sokkal erősebb Bundesliga 2-ben rúgott vagy 7 év alatt 25-30 gólt, ami szerintem nagyon kevés. Horváth meg 21 éves és eléggé tehetséges. Benne lehet bízni.

Zolika

Üdvözöllek újra a DK-ban. Régen láttalak.

más:
Nyíregyháza - Loki 2-1 G.: Balassa(öngól), Csernijenko ill. Bajzát

Hajrá Loki!!!

Batu

Előzmény: Tócsa (215)
Zolika_d Creative Commons License 2000.07.14 0 0 216
Sziasztok!

Ellkészült az Arany Ászok Kupa azaz a Magyar Kupa sorsolása. Csak a nemzetközi kupákban részt vevő csapatok mentesülnek a csoportküzdelmek alól.

A csoportmérkozések játéknapjai: 2000. július 26 (17 órás kezdés), augusztus 2 (16.30 óra), szeptember 6 (15.30 óra). A legjobb 32 csapat küzdelmétol a kupadöntoig kijelölt játéknapok: október 4., október 25. 2001. március 28., április 11., június 11. Ezek után nézzük az Arany Ászok Kupa 2000-2001. évi csoportbeosztását.
1. csoport: Petneháza (körzeti bajnokság), Nyékládháza (megye I), Eger (NB I B) Ferencváros (NB I). 2. csoport: Nyíregyházi Kertváros (megye I), Sátoraljaújhely (NB II), Jászberény (NB I B), Kispest-Honvéd (NB I).

3. csoport: Abaújszántód (megye II), Salgótarjáni Öblösüveg (NB II), BKV Elore (NB I B), Debrecen (NB I).

4. csoport: Jobbágyi (megye I),Tápiószentmárton (NB II), Diósgyor (?), Nyíregyháza (NB I). 5. csoport: Sényo (megye II), Borsodi Volán (?), Szolnok (NB I B), Újpest FC (NB I). 6. csoport: Békés (NB II), Kiskunhalas (NB II), BVSC (NB I B), Pécsi MFC (NB I). 7. csoport: Akasztó (megye II), Bonyhád (NB II), Marcali (NB I B), Nagykanizsa (NB I). 8. csoport: Törekvés (NB II), Balassagyarmat (NB II), Fót (NB I B), Gyori ETO (NB I), 9. csoport: Iváncsa (megye II), Kistarcsa (NB II), Pápa (NB I B), Matáv Sopron (NB I). 10. csoport: Lipót (megyei I), Bodajk (NB II), Vác (NB I B), Szombathely (NB I). 11. csoport: Gyori Dózsa (megyei I), Balatonfüred (NB II), Siófok (NB I B). 12. csoport: Gyírmót (megye I), Bük (NB II), Veszprém LC (NB I B). 13. csoport: Vönöck (megye I), Beremend (NB II), Hévíz (NB I B). 14. csoport: Püspökladány (megyei II), Kisvárda (NB II), Békéscsaba (NB I B). 15. csoport: Örkény (NB II), Tata (NB II), Kaposvár (NB I B), Zalaegerszeg (NB I). 16. csoport: Kiszombor (megye I), Baja (NB II), III. Kerület (NB I B), Videoton (NB I).

Zolika
Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.07.13 0 0 215
Na ez aztán csapaterősítés! Leigazoljuk a Tiszaújvárosból Horváth Istvánt és tesztelünk Bundes2-ből egy 30 (!) éves csatárt, Jörg Schmidt-et. Ezzel a kerettel akartak Garától dobogót! OK, befejeztem, nem háborgok, de rettenetesen bosszant. Talán én lennék a legboldogabb, ha ezek a srácok szórnák a gólokat a meccseinken.
Az Arany Ászok Kupa (alias Magyar Kupa) júl. 26-án kezdődnek a 16 csoportos küzdelmekkel, amiben már nekünk is részt kell venni. Csak a nemzetközi kupások vannak „felmentve”, ők a 32 között csatlakoznak a többiekhez. Remélem mi is ott leszünk, mert ez az egyetlen esélyünk, ha ki akarunk jutni a nemzetközi porondra.

Hajrá Loki!

robi25 Creative Commons License 2000.07.13 0 0 214
jól van na, utánanéztem.....
Előzmény: ZOLCSI (211)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.13 0 0 213
Zolika

Szerintem látásból mindenképpen. 1978-tól járok Loki meccsekre. A rendszámra pedig, Égerházy Jimmy "Bajnokcsapat piros-fehérben" című könyvében figyeltem fel, csak úgy, mint a Szolnokra történő elkerülésetekre. Innentől pedig nem kellett sok logika.

Többiek

Azt hiszem a Keneseiről végképp letehetünk.

Ha valaki megnézi ma a fiúkat Nyireggyen az egy rövid beszámolót lökhetne.

Zolika_d Creative Commons License 2000.07.12 0 0 212
Zolcsi!

Talált, süllyedt(az édesapámé)! Esetleg ismerjük egymást?

Zolika
Hajrá Loki!

Előzmény: ZOLCSI (209)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.12 0 0 211
Ha olvastad volna figyelmesen - mondjuk egy-két hónappal ezelőtt (is) - a topicot nem kérdeztél volna ilyen marhaságot

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!