Ha valaki nem tudott ljönni a defensive oktatásar, és beakarja pótolni a mulasztását, akkor az pénteken 18-órától legyen ott a one dinner-be. Hajrá Tigers
Köszönöm szépen a védelem azon részének aki megjelent a tegnap esti összerázó, beszélgetős összejövetelen!!!! aki nem volt ott az így járt !!!! 51 Tatupu
A holnappal kapcsolatban lenne kérdésem, mégpedig az hogy mikorra legyünk a Vasvárinál? Ja meg nekem nincs mezem ezért nem venném rossz néven ha valaki elhozná az övét. A hálós tökéletesen megfelel csak rámenjen 1 2xl-es vállvédőre. Laczják Attila voltam, csá.
Részleteket nem tudok, azért irtam, hogy a jövhét szerdai lesz délelőtt, természetesen, ha lehet, akkor szombat vasárnap lesz edzés, ha nem akkor nem! részletekért hivja az edző urat, :)
Sziasztok Tigrisek! Van egy eladó vadiúj ADAMS L-XL-es fehér mezem. Úgy láttam az idegenbeli mezetek fehér. Ha valakit érdekel, mailben elértek. Üdv: Sharks #79
sajnos ma reggel kiderült, hogy nem tudok menni edzésre. családi elfoglaltság miatt... váltig állították, hogy szóltak nekem előre, ami persze nem is igaz, így most bosszant a dolog, hogy csak ma reggel tudtam meg, és nem tudok ma edzésre menni... sajnálom...
majd akkor Kedden megyek a megbeszélésre ... ugye 18:30 lett végül megbeszélve? legalábbis én erre emlékszem tegnapról...
Például úgy is jelentkezhetsz, hogy az edzés előtt megkeresed közöttünk azt a jól megtermett szemüveges embert... :) ő irányítja a bemelegítést IS. Ha azt mondod, hogy figyelted az edzést, akkor tudod, kiről van szó. De ha mégsem, akkor bármelyikünknek szólsz, és elirányítunk hozzá nagyon szívesen.
... más: szeretnék ismét csak elnézést kérni az LB-ktől, valóban én rontottam el, és megettem a "csapdát"... így sajnos az útjukba kerültem... (aki érintett, az tudja) hazajöttem, és majdnem a lépcsőn törtem el a lábam.. :D csak én lehetek ilyen "szerencsés" :D na de semmi baj, holnap MEGYEK edzeni...
ja és még egyszer bocs Tamás, tudod, amit mondtál nekem ma edzés előtt, többet nem fordul elő! :)
Reggel megnéztem az edzéseteket, és úgy láttam hogy nem vagytok még valami sokan. Lehet még jelentkezni a csapatba? Ha igen milyen módon és mik a követelmények?
Igen, ma találkozó a pálya mellett, 18 00 körűl, indulás a szokásos menetben. Roster azért nincs még feltéve, mert nem esedékes, amikor eljön az idő rá meg fog jelleni a honlapon. Go Tigers!!!! Tatupu the god !! 51-es Linebacker
Én is régen gondolkoztam, hogy kellene egy ilyen csapat nyíregyházára és ha már megalakúlt, akkor sztem rá is szánom magam a jelentkezésre! Egyébként milyen a hangulat, a társaság... És mennyire gondoljátok ezt komolyan? Csak hobbi szinten, vagy versenyszerűen? Mert engem az utóbbi jobban vonzz!
Szerdán lesz edzés? Ugyanúgy, mint múlthéten? Javultak a pálya-állapotok? Ha mégsem lesz, akkor azt jelezzétek itt a Fórumon... OK? köszönöm... (ha nem lesz edzés, akkor nézem a Chelsea - Barcelona meccset) :))