Ha tennél a neved alá emailcímet,akkor egyszerűbb lenne azok számára akiknek esetleg van rajza.Fórumba nem lehet túl nagy méretben betenni képet.De akkor próbálkozz erről kitalálni a ráírt méreteket.
Tedd fel a kérdést,szerintem úgy többen is tudnak segíteni és más is okulhat belőle.Amúgy nem bonyolult.Tárcsafék sem veszélyes.Csak a tartókonzolt kell kimunkálni.Esztergályos meg tudja csinálni.Bontóban,de inkább méhtelepen lehet beszerezni komplett féktárcsás futóművet.Már csak össze kell hozni a kettőt,ki kell mérni a távolságokat,lehetséges hogy kell egy közdarab az agy és tárcsa közé.A többi már szerelés kérdése.Mostanság már egész elérhető áron megoldható a tárcsás átalakítás.Ha kötött szabály szerint építesz akkor kell a dobfék,ha nem fontos akkor inkább tárcsa,arra is vissza lehet alakítani a régi felni körosztását,de az plusz munka.
Márkatársak! Abban kérek segítséget, hogy az szélvédőm körül megjelent egy kis rozsda a gumi alatt! Tud valaki Pesten olyan lakatost aki nekiáll, és emberi árban Tényleg megcsinálja? Nagyon szép kis trabim van, nem szeretném veszni hagyni! Segítsetek ! Előre is köszönöm! Mi ennek a mutatványnak a reális ára?
Sziasztok.Egyik barátom hattyúnyakat cserél a trabiján.Csak az a gond,levágta a régit és nem mérte meg előtte.Nem tud valaki valami rajzot vagy méretet hogy hová hegessze fel az ujj hattyúnyakat?Honnan hová mérjen stb.Köszönöm.
Sziasztok! Ha valaki épített Trabantra, Wartburg első dobféket, kérem írja meg az elérhetőségét, mert én is egy ilyen projektbe vagyok, és valamit nem értek, egy kis segítség kellene. Üdv: Tamás
Mondjuk én nem értek hozzá, még 5 éve átépítettem Fiat-ra, de szvsz Mo.-on már elég ritka dolog lehet egy eredeti gyári főtengely, biztos sok a svindlis. Ha tuti eredetit szeretnél, inkább E-bay, vagy menj ki Zwickau-ba.
Üdv! Lenne 1 kérdésem! 4ütemű trabira fellehet rakni a 40es solex karbit? Ha igen akkor a szívó csövön kívül kell valami más átalakítás? A válaszokat előre is köszönöm!
Cseréld meg a kettőt, és ha a másik hengernél csinálja ugyanezt, akkor az a ludas. Ha továbbra is ugyanannál a hengernél, akkor a kábel a bűnös. Ha ezek után ugyanezt csinálja, akkor a fekete doboz lesz a bűnös.
Szeva, trafót hogy tudom megvizsgálni hogy működik-e vagy sem? 15éves korom óta szerelek Trabantot, most 21 vagyok, tavasz óta van tirisztoros gyújtású Trabantom, de ég és föld a kettő, jól leszigeteltem, nem tud beázni.
Hello, Segítségetek szeretném kérni trabim váltó felőli hengerében halvány leheletnyi szikra van akármilyen gyertyával, és tirisztoros gyújtása van. Mi lehet a baja, előre is kösz a segítséget.
Eladó egy 500-as trabi szinkron nélküli váltó szétszerelve felújítás előtt, vagy felújítva. A harditárcsák is megvannak hozzá. Ha érdekel valakit csörgessen meg.