Keresés

Részletes keresés

Zolika_d Creative Commons License 2000.07.18 0 0 258
Tócsa

Megköszönném, ha kicsit kifejtenéd Makray DTV-s nyilatkozatát. Sajnos itt Szolnokon nem tudom fogni.

Zolcsi

Szotyis ügy tök más dolog. Ott egy valaki vesztette el a fejét "nyilvánosan", ott már nem volt mit tenni. (Más kérdés, hogy az ítélet jogossága erősen vitatható volt...) Viszont most, ha valaki vagy egy páran elkezdenek zsidózni, még le lehet őket állítani. Ideges persze mindenki, de annyi lélekjelenléte csak van mindenkinek, hogy eldöntse, hogy zsidózzon/cigányozzon vagy... megvárja míg Pethe/Komcsi háromig számol.:-)) Az üzenet lényegében ugyanaz(persze lehet, hogy ez se kéne), te "kifejtetted" a véleményed, akinek inge magára vette a pályán, de ez ellen nem tehetnek semmit a sporik.
Nem akartam senkit anyázásra bíztatni, de azt sem írhattam, hogy ha 2 Lokistát jogtalanul kiállítanak, kapunk három tizit(mondjuk ezt is jogtalanul), akkor mindenki számoljon magában 10-ig nyugodjon meg, és legközelebb mikor megszólal csak HAJRÁ LOKI!-t kiabálhat... bocs:-)

Zolika
Hajrá Loki!

Gustav Creative Commons License 2000.07.18 0 0 257
Kétségtelen, számomra is kérdés, hogy ezután kirekesztő, gyűlöletkeltő rigmusnak számít-e az, hogy "debreceni c...ok, b...ok az anyátok", amit mondjuk Újpesten egy-két pillanatban hallani véltem a nézőtérről. Ha nem, akkor tiltakozni kell negatív diszkrimináció miatt.

Gustav
Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.07.18 0 0 256
Én is úgy látom, hogy a szándék meg lenne, de megoldást nem ez fog hozni. Egy korrekt bíráskodás mellet, érdekes módon, még sosem volt botrány. De egy részrehajlónál igen csak vaskos tud lenni. Nem is kell messzire menni Puhl esetében, mert az MTK elleni hazai 1:4-s vereségünkben igen csak benne volt. Ez a „keresztes lovag”! Érdekes, hogy az általa vezetett meccseken az MTK sohasem vesztett és az esetek 90%-ban az ellenféltől mindig ki volt állítva 1-2 játékos. Ezek után az az érzésem, hogy meg akarják fújni a bajnokságot az MTK-nak. Nem kell ahhoz hooligan vagy ultra, hogy elhangozzék egy libás mondat. A bíró máris teheti a dolgát. Azzal, hogy hangosbemondón felszólítják a közönséget, meg lehívják a játékosokat a pályáról 3 percre (sok éves tapasztalatomból kiindulva) csak benzin lesz a tűzre. A magyar viszonyokat ismerő ember ilyen szabályt nem hoz, kivéve, ha maga hasznára akarja fordítani azokat. Így még az MTK el sem fog fáradni a bajnokság végére. Puhlról meg igencsak köztudott, hogy érdekelt bizonyos szinten a Fotexnél. Azt hiszem, ezt nevezhetjük árukapcsolásnak.
Összefoglalva a JT ahelyett, hogy saját portáján takarítana, a játékvezetés szinvonalán próbálna emelni, minden hibát kitesz a küszöbön kívülre. Minden felelősséget odalök a kluboknak és szurkolóinak. Gyáva és képmutató. Azt hiszem labdarúgásunk felemelkedése most sem fog elkezdődni. Profi játékvezetők kellenek, profi fizetéssel (lsd. Bundesliga), de ha butaságot csinálnak, vigyék is el a balhét érte. Ez az út gondolom nehezebb, nem is csodálom, hogy nem választják, mert 1-2 lókötőnek távoznia kellene.
Én már Keneseiről lemondtam. Makray DebrecenTV-s nyilatkozata lohasztott le.

Hajrá Loki!

ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.18 0 0 255
Mirrmurr

Tényleg nem akarok kötekedni, de Te mit éreztél akkor, amikor Márton partjelző beszüntette a Vasas elleni meccsünket. Az a játékvezetői malőr, az ezüstérmünkbe, és a nemzetközi kupaszereplésünkbe került.

vezerstr Creative Commons License 2000.07.18 0 0 254
Pontosan így van. Ettől a bajnokság színvonala nem fog emelkedni, a még nagyobb balhékkal terelik el a felelős vezetők erről a tényről a figyelmet. Még nagyobb hatalma lesz az ún. rendezőknek (lásd MTK elleni kupameccsre való beengedés), a rendőrökről nem is beszélve. Vidéken lehet, hogy leállítanak néhány meccset, de teszem azt, melyik bíró merne lefújni egy Fradi-Újpestet az Üllői úton kb.10.000 ember előtt ? De vehetném a mi kis meccseinket a Nyírség ellen. Vihar a biliben, amit Lasz György és társai, mint MLSZ biztonsági tótumfaktum találhatott ki.
ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.18 0 0 253
Ki nem szarja le? Az viszont sokkal jobban idegesít, hogy negyedosztályú, közszereplő konfliktusban szenvedő játékvezetőinknek, még nagyobb hatalmat adnak.

A rendcsinálást nem itt, és nem így kell kezdeni.

Mirrmurr Creative Commons License 2000.07.18 0 0 252
Ti hogy élitek meg, mikor a B-közép, vagy akárki más elkezdi kórusban a "cigányok, cigányok" rigmust, vagy épp "mocskos zsidók"-at üvöltenek kórusban?
A magam részéről gusztustalannak tartom, és egyáltalán nem bánom, ha ennek következményei vannak. Ha a rendezők, rendfenntartók nem képesek megakadályozni a nem sportpályára való magatartást, akkor valaki mást kell felelősségre vonni, és ez lehet, hogy a csapat, vagy a klub lesz.
Rendet kell teremteni!
Előzmény: ZOLCSI (251)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.18 0 0 251
A Puhl Sanyi féle "törvényről": A világon soha sehol nem szekítottak félbe mérkőzést, mert a közönség ezt vagy azt bekiabált. A törvénnyel természetesen nem értek egyet, mivel a labdarúgást a világ minden pontján, azonos feltételek mellett kell játszani.
Mi számít egyáltalán rasszista bekiabálásnak? A mocskos zsidó igen, a fasszopó tírpák az nem? Ez szintén ellentétes a labdarúgás egyetemes érdekeivel, mivel az a cél, hogy a játékvezetőnek mint szubjektumnak, mint rizikófaktornak, a szerepét minél kisebbre szorítani. Hogy is van ez? Arról már nem is beszélve, hogy mondjuk egy DVSC-MTK meccsen, 3-0 állásnál, a lefújást megelőző 10. percben, egy dúrva belépő miatt elindúlna ez az egész cirkusz, aminek az lenne a vége hogy a fegyelmi tárgyalást követően az MTK megkapná a 3 pontot.
vezerstr Creative Commons License 2000.07.18 0 0 250
Keneseiért az ETO is bejelentkezett. Kezd ez az ügy rétestészta lenni, ami senkinek nem jó. A TV-s meccsről lemondhatunk, időpont vasárnap este 1/2 8.
ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.18 0 0 249
Halihó Mindenkinek

Ma este hat órakor szurkolói ankét lesz a Loki Clubban. Vendégek: ifj. Makray, Komjáti, Vada és Balassa. Én munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudok ott lenni, de akik ott lesznek, nyomhatnak beszámolót. Előre is köszi.

Gustav Creative Commons License 2000.07.18 0 0 247
Zolika, teljesen egyetértek veled, mivel ez lesz az idén az első meccse az MTK-nak és az MLSZ nagyon "szeretni szokta" a Lokit, ha balhé lesz, akkor velünk akarnak majd példát statuálni. Azt gondolom nem kell ecseteljem, hogy igencsak visszavethetné a csapatot, hogy az első fordulóban, egy hazai meccsen kellene búcsút venni a három ponttól egy ilyen marhaság miatt. Érdemes lenne mindenkinek önmérsékletet tanusítania, függetlenül az MTK-tábor nagy részét alkotó rétegről alkotott véleményétől. Minden pontra szükség van, inkább a mieinket kell biztatni, mint azokat szidni, akikről úgyis tudja mindenki, amit tudni kell...

Gustav
Hajrá Loki!

Előzmény: Zolika_d (246)
Zolika_d Creative Commons License 2000.07.17 0 0 246
Ez is a keddi Ns-ben van:

Puhl Sándor a JT új elnöke:
"...magyar meccseken elejét kell venni a trágárságnak és a szélsõséges megnyilvánulásoknak. Ezért az új idényben súlyos következménye lesz, ha egy szurkolótábor rasszista megnyilvánulásokat skandál: a játékvezetõk félbeszakítják a meccseket, az elsõ két esetben csak a hangosbemondó figyelmezteti majd a szurkolókat, majd levonulnak a csapatok. Három percet tüntetõleg a játékoskijáróban töltenek, s csak azután térnek vissza a pályára. Ha ezután sem áll helyre a rend, akkor a játékvezetõk lefújják a meccset és a fegyelmi bizottság állapítja meg a végeredményt."

Nem akarok senkit megsérteni, de nagyon nem kéne a kupameccs "emlékeit" felidézni! Biztos, hogy a pályán mutatott játék is hatott a Loki-táborra, de ez akkor sem mentség arra, ami volt. Remélem ez a határozat eljut olyanok fülébe is, akik tehetnek valamit a dolog ellen a táboron belül. Ha valaki itt egyetért velem, és van olyan ismerőse, akire hallgatnak a B-középben, az hasznos lenne, ha továbbadná az infót.

Nem akartam (vallási)vitát kirobbantani, egyszerűen felhívtam a figyelmet egy - szerintem -nagyon lényeges új szabályra...

Zolika
Hajrá Loki!

Zolika_d Creative Commons License 2000.07.17 0 0 245
Sziasztok!

A holnapi NS-ben van egy interjú Bocival:
http://nsport.westel900.net/s30.html

Keneseiről nem találtam semmit. Vihar előtti csendet sejtek... Amikor először hallottam nem is vettem komolyan, de mostmár egyre optimistább vagyok.

Ha nem játszhatna Kenesei, akkor is megverjük a Mötökát. Ha meg nem adják, akkor meg főleg!!!

Igen, egyre inkább bizsereg már bennem is valami!
Remélem sokan leszünk!

Zolika
Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.07.17 0 0 244
Üdv mindenkinek!
Osztom azoknak a véleményét, hogy ez az MTK elkapható. Leggyengébb pontja Pölöskei és ez majdnem garancia a győzelemre. Nincs meg a szamárlétrája edzői szakon, hiába van egy jó (összevásárolt) kerete. A CSAPAT-hoz ez még kevés. Már csak azért is meg kellene verni őket, mert a Várszegi-Fülöp duó szórakozik velünk.
Lecsó!
Én is kezdem érezni a növekvő elektromosságot a levegőben!:-)
Batu!
Ha edzőmeccsen nem lett volna faterom meg Vezérstr mellettem, hagytam volna, hogy elborítson a düh és beszóltam volna ezeknek a nyögdíjasoknak! Így is sokszor kellet beletemetni arcunkat a tenyerünkbe „értelmes” gondolatok után.:-( Az a baj, hogy nem csalódtam még olyan sokszor, hogy ne üljek a nyugatiba néha! Van olyan érzésem, hogy a nyugati a hülyék gyűjtőhelye (persze tisztelet a kivételnek). Az ősz hajszálak garancia erre (itt is tisztelet...).
Bzsoli!
A csajok Sanyihoz hogy viszonyulnak? Imi magasra tette a lécet!
Mirrmurr!
Anno én is ezt kezdtem volna el boncolgatni, de süket fülekre találtam. Ezzel a kerettel Gara is tudta volna szállítani az elvárt helyezést.:-( Kár érte!

Hajrá Loki!

bzsoli Creative Commons License 2000.07.17 0 0 243
Csácsumi !

1. Elkezdődtek ma az edzések a csajoknál is, ezen héten még csak napi egy.

2. Ugy néz ki Kenesei nem tud jönni. A Loki és Kenő megegyeztek, de az MTK vagy végleg adná, (ami ugye érvényes szerződésű játékosként az eladó által szabott horribilis összeg amelyet magyar csapat nem tud kifizetni) vagy kölcsönadná ca. 20 milláért. A Loki csak ugy menne bele a kölcsönadásba ha a játékos évvégi esetleges külföldi szerződésekor részesülne bizonyos százalékban az eladási árból, mert azért ca. 28-30 milliót elvinne Kenesei az ez évi büdzséből. Az viszont tény hogy ennyi pénzt a "semmiért" nem üzlet kifizetni. Ha sikerülne egy nemzetközi kupás hely, persze más lenne a leányzó fekvése, de erre még Keneseivel sincs garancia.

Ezek után passz, de hátha történik még valami váratlan fordulat...

Batu. Creative Commons License 2000.07.17 0 0 242
Helló Lecsó!

Állítólag Kenesei is beszél Fülöppel, hogy nézze az ő érdekeit is. Vada és Szacsa tényleg nagyon rossz formában van, előbbi alig volt játékban, utóbbi meg sokat, de borzalmas labdákat adott.
Flick tényleg nagy spielernek tűnik. Ha sikerül végig úgy játszani, mint az románik elleni első félidőben és berúgjuk a helyzeteket, akkor megszerezhetjük a 2. helyet a csoportban.

Tócsa!

Vicces volt, hogy egy "szakembernek", aki előtte fél óráig ecsetelte a haverjának, hogy mi a baj a magyar focival, nekem kellett megmondanom az egyik cserét(Horváthot). Volt aki arra tippelt, hogy ő Schmidt, valószínüleg befoghatta a fülét, mert a "szakember" előtte egy sorral végig őt elemezte. Mondjam, hogy a nyugatin ültem én is?

Hajrá Loki!!!

Batu

Előzmény: Lecsó. (241)
Lecsó. Creative Commons License 2000.07.17 0 0 241
Állítólag még futják a köröket Kenesei ügyében.
Holnap estig eldől, hogy mi lesz.
Szerintem a Mötöká ellen nem játszhatna.

Ismerőseimtől úgy hallottam, hogy Vada és Szatmári nulla formában van.
Végül is nem baj az ha vasárnap lőnek egy-egy gólt.
Ahogy közeledik a vasárnap úgy nő egyre jobban a feszültség.
Ti is érzitek??

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!

Előzmény: ZOLCSI (240)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.17 0 0 240
Üdv Papi, és üdv neked is Szabcsi (vezérstreet) újra köreinkben.

Igazatok van. Nm kell beszarni a Maccabi Budapest ellen. Az MTK is sokat gyengült tavalyhoz képest, és hátul nem a legjobbak. Ha találnánk egy gólt bármi lehetne. Akár Keneseivel, akár nélküle, pontot hozunk haza. A bibsik biztos nem engedik el vasárnapig, utána viszont lejár az átigazolási időszak nem? Meg amúgy is, 1 millió USD-nek a tizedét jó ha ki tudjuk fizetni.

Hajrá Loki
Zolcsi

vezerstr Creative Commons License 2000.07.17 0 0 239
Lehet, hogy vastagon költ a vezetés, de az eddigi edzőmeccsek alapján még elférne egy-két új igazolás. Bár a szombati mérkőzés első félidejében egész jól mozgott Hanák, Flick, Böőr, Kerekes és Balassa ,sokkal többet mutattak, mint a többi meccsen. Kivétel Böőr, aki eddig is a csapat legjobbja volt a felkészülésiken. De csatár kell, hiába van belőlük (papíron) sok.
Az MTK ellen pedig nem szabad betojni, bátran meg kell fogni őket már a középpályán.
Mirrmurr Creative Commons License 2000.07.17 0 0 238
A magam részéről nem várom ide annyira Keneseit, mert az utóbbi időben eléggé formán kívül volt, ahhoz képest pedig igen sokba kerülne. Úgy érzem, túl sokat költ a klub a lehetőségeihez képest. Persze a jó szerepléshez pénz kell, de nem túlzás vajon a sok kiadás? Nem beszélve arról, hogy Garamvölgyi is leadott egy listát, ami "túl drága" volt a vezetők szerint. De ez már régi történet...
Kíváncsi vagyok, mi lesz az MTK ellen.

Hajrá, Loki!

Laci-papi Creative Commons License 2000.07.17 0 0 237
Sziasztok !
Lassan előkerülök a nyaralásból. Nem voltam edző meccsen, így csak az olvasottak alapján vonok le következtetéseket. Én azt mondom nem most kell még jól játszani, hanem fokozatosan a szombati rajttól kell javúlni. Nem könnyü új dolgokat megtanulni -pláne két hét alatt- sok éves beidegződések után. Komjáti egészen mást játszat a fiukkal, mint Gara vagy Herczeg Bandika játszatott. Ráadásul az új emberekneknek is be kell szokni a csapatba illetve egymáshoz is kell csiszolódni. A külföldiek meg pluszban nyelvi nehézségekkel is küzködnek. Jó lesz ez a csapat. Biztos, hogy azt tanítja Komjáti amit a Vasasban is játszottak. mlékezzetek a Vasas elmúlt évi játékára 4-0-ok otthon, és vendég sikerek sorozatban.
Az igazolásaink sem rosszak. Ha még Kenesei is sikerülne, talán még elégedettek is lehetnénk. Egy Kerekes-Kenesei csatársor az egész NBI. legjobb sora lehetne. Kenő 3meccs per 1 gól átlaggal rendelkezik eddigi pályafutása során.
Balassán meg ne csodálkozzatok. A Haladásban is feljárt a szögleteknél és egyéb pontrugásoknál. Gólokat is szerzett. Meg kell oldani a visszazárást, amíg ő elől van.
Szerintem nyerünk az MTK ellen. A többit majd meglátjuk. Lehet, hogy kicsit szétszórt voltam, de ez még a szabi hatása.
A csoportban csak a Vasas előz meg minket.

Hajrá Loki !!!!

Laci-papi

vezerstr Creative Commons License 2000.07.17 0 0 236

Hát igen, Fülöp "úr" csak azt felejti el, amit egy-két átigazolásnál a Loki tett az MTK-val. Vihetett akit csak akart, akár kellett, akár nem. Az is igaz, hogy nekik erre pénzük is van. De az furcsa, ahogy ehhez a dologhoz viszonyulnak.
Amikor a kupadöntőre mentünk, találkoztunk vele egy benzinkútnál. Talán megijedt a Lokistáktól, és fennen hangoztatta, hogy "Hajrá Loki!"
Én mindenesetre még reménykedem,ennyi pénzért nem hiszem, hogy el tudjék adni. Azért Keneseinek már be lehet írni egy piros pontot,úgy látszik a fenékbe rúgást már elfelejtette.

Előzmény: Tócsa (235)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.17 0 0 235
Lecsó!
Nem, Kenesei nem jön, hanem Fülöp akadékoskodik. Meg is lepődtem volna, ha simán, gyorsan lezárult volna az átigazolás.
Sixx69!
Anno csak egy szakember láthatta, hogy Turjánban rejlik vmi, most is csak ők láthatták, hogy Alekszics mire képes. Az edzőmeccsen rám nem tudott tenni semmilyen benyomást (beleszürkült a mezőnybe). Remélem a „jószemüeknek” lesz igazuk és a jugó srác beváltja a hozzáfűzött reményeket.

Hajrá Loki!

sixx69 Creative Commons License 2000.07.16 0 0 234
Tocsa!

A Schmidt gyereket azert vettuk meg, mert nem akartak ket szek kozott padlora kerulni. Balazs mindenesetre meg penteken is csak sokat sejtetoen mosolygott, amikor megkerdeztem Kenorol...azt mondta, hogy rajtunk meg rajta mar nem mulik, csak az MTK-n!!!
Remelem nem megy el az eszuk a'la Egressy eseteben, mert azert 1 millio dollar egy Keneseiert az vicc.
En ugyan nem lattam a jogo sracot jatszani, de a meccsen az osszes nyugdijas hevesen sohajtozott Turjant latva, hogy a szerb ilyen jo, meg olyan jo, hat majd latjuk.
Nekem igy lenne oke a csapat:

Fekete -
Bernath, Balassa, Alexics(Turjan/Frida/Vada), Hanak
Szacsa/Madar, Flick, Vada(Alexics), Boor
Zsombi, Varszegi

Kar, hogy Gara alatt Ricsi nem mutathatta meg mit tud, pedig van benne valami!

Virganch

Előzmény: Tócsa (232)
Lecsó. Creative Commons License 2000.07.16 0 0 233
Hi!!
Lecsó bácsi újra itt van.
A nagy durranás amit beharangoztam nem úgy akar összejönni ahogy szerettem volna. Kenesei nem jön!
Schmidt helyett pedig másra gondoltam, de Ő is jó lesz.
Zsombi is 2 gólosan érkezett hozzánk és itt megtáltosodott.
Az MTK meccs TV-s lesz.

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!

Előzmény: Tócsa (232)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.16 0 0 232
Batu!
Attól félek, hogy az MTK be fog tartani és lehetetlenné teszi Kenesei megvásárlását. Vagy 2-3 fiatal tehetséget kér pluszban még érte a lecsó mellett. Alekszicset én mintha középpályán láttam volna többet szerepelni, így Vadával megcserélném a helyét. Viszont örülök, hogy bal középpályán túlkínálatunk van, mert egy egészséges párharc tud kialakulni. Turján még keveset fejlődött, ezen csodálkozok is, mert vele egy időben érkezett Fekete Zsombi nagyot robbantott. Turjánnál talán fogjuk rá a tanulmányokra, de mivel végzett, most már nincs mentség. Ugyan ez áll Várszegire is! Gyengébb ellenféllel szemben pedig meg lehetne próbálni a háromcsatáros játékot, hisz ilyenkor 4 hátvéd luxus lesz.
Sixx69!
A védelmünkről ugyan az a véleményünk, de én azt mondom, egyelőre ne gondolkozzunk Keneseiben, mert ha tuti lett volna, nem igazolták volna le a Schmidtet.
Gustav!
Én láttam az összes hazai edzőmeccsünket, de igazán biztatót csak a második Pitesti elleni meccs első félidejében láttam. Erre te is azt mondanád: Nem rossz, de nem az igazi!
Az agyvizem majdnem elment, amikor a meccs után vmelyik okoskodó nyugdíjas megjegyezte: Ez a Loki az NBII-t sem üti meg! Szerintem a mérkőzés megfelelt két középcsapat kiegyenlített küzdelmének. Nem is ülök soha többet a nyugati ülőhelyre, mert csak felidegesítem magam! Az a sok baromság, amit „elengednek” plusz a játékosokat sem ismerik fel, nagyon fárasztó tud lenni.

Hajrá Loki!

Gustav Creative Commons License 2000.07.16 0 0 231
Turján a tavaszi, MTK elleni kupameccsen borzasztóan játszott, én azóta kételkedem a tudásában. Bernáth előtt szép jövő állhat, ha hajlandó keményen dolgozni, mert több poszton is tud jó teljesítményt nyújtani. Úgy látom, hogy Flickről te is jó véleménnyel vagy a tapasztalataid alapján, remélem igazad lesz vele kapcsolatban. Balassa a Haladásban nem volt rossz, remélem nálunk sem okoz csalódást.
Előzmény: sixx69 (230)
sixx69 Creative Commons License 2000.07.16 0 0 230
Nos, az en meglatasom szerint a vonalvedekezessel csak az a baj, hogy nagyon jol osszeszokott vedelem kell hozza, es ezt a mienkrol jelenleg nem allithatjuk.
En nem Turjant jatszatnam kozepen, mivel o nagyszeru emberfogo - emlekezten a tavalyi Gyor elleni meccsre, ahol Ferenczit ugy megfogta, hogy a kis hulyegyerek mozdulni nem volt kepes mellette? - de nem kozephatved. Balassa melle kell egy gyors ember, aki betomi a lyukat addig, mig Peterunk hajlando visszaerni.
Hanak nagyon kellemes csaloda, a romanok ellen ugyan semmi kulonoset nem csinalt, de nem is hibazott. Kemeny, hatarozott srac, Bernath Csabival jo kis parost alkotnak.
Kozepen Flick nagyon jo vetel volt, mert ezzel a mentalitassal - nincs elveszett labda, ideges volt, mert lecsereltek edzomeccsen (istenem, mikorra jutnak el idaig a magyar futballistak) - messze a mezony fole fog emelkedni. Nem akarok a mindentudo szerepeben tetszelegni, de szerintem o lesz a bajnoksag legnagyobb meglepetese.
Elol Zsombi kiraly, de kell melle meg valaki, aki fut, robotol, es labdakat szerez, de sajna ez a masik nemet fiu nem lesz ra kepes...nagyon kene Keno!!!!

Hajra Loki!

Előzmény: Gustav (229)
Gustav Creative Commons License 2000.07.16 0 0 229
Batu, ezzel a csapattal alapjában véve én is kiegyeznék, bár Alekszicsről elég keveset tudok, fogalmam sincs, milyen magas, mennyire gyors, technikás, stb. De Turjánnál nem nehéz gyorsabbnak lenni... Igaz, férfiasan bevallom, hogy a többi új fiúról sem mondhatnám azt, hogy figyelemmel követtem az eddigi pályafutásukat. Egyre türelmetlenebbül várom az idénykezdetet, reménykedem, hogy a csapat jó lesz! Sajnos előkészületi meccsen nem láthattam a mieinket, dehát úgyis a tétmeccseken kell bizonyítani.
Előzmény: Batu. (228)
Batu. Creative Commons License 2000.07.16 0 0 228
Szerintem Schmidt-nél képzettebb Kenesei(róla holnap minden kiderül). Az MTK-nál, ha tényleg el akarják adni, akkor előbb-utóbb be kell adni a derekukat. Reménykedem. Schmidt se rossz, de valahogy nem az igazi. A védekezésről: szerintem Turján lassúsága kivételével nem volt baj. Helyette meg úgyis Alekszics játszik majd. A sok csatárról: hála Istennek azért nincs akkroa gond, Bajzátnak jobb lesz, majd fejlődik, ha játszani akar, Várszegi és Ulveczki meg tud játszani a középpályán is.

Hajrá Loki!!!

Batu

Szerintem az ideális csapat:
Fekete - Bernáth, Balassa, Alekszics(bár őt még enm láttam, de bízom benne), Hanák - Böőr, Vadicska, Flick, Madar/Szatmári/Siklósi - Kenesei(remélem jön), Kerekes

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!