Keresés

Részletes keresés

ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.24 0 0 324
Husky

Ez felhívás, vagy fenyegetés?

MCsaba

Mint írtad, 8-9 évesen, tudatosan vállaltad fel - nagyon helyesen - a szegedi labdarúgás ügyét. Azóta egy kettősségben élsz, mert nem akarod (mered) beismerni tévedésed, amit nagyon komoly életkorban (4 év) hoztál. Mint írtam korábban, mindenkinek magánügye melyik csapatnak szurkol, csak azt írtam le, hogy magát a jelenséget nem értem, és ezen a Ti hozzászólásaitok sem változtattak.

Üdv, Zolcsi

barca8_d Creative Commons License 2000.07.24 0 0 323
Tócsa
Nem értem miért a Kézilabda topicba írtál nekem, miért nem magánba!?
Ha megkérdezed Laci-papit vagy Sárq-t ki vagyok én, mindjárt megérted mit akartam írni.(és miért nem nagyképű egyáltalán az a mondat)
Ezenkívül félreértetted az NS cikkét is.
Pont arról szól, hogy lesz pénz.
Sose fog NBII-be kerülni a klub.Össze sem lehet hasonlítani a két város ffi kézilabdasportját.
Ha gondolod írj nyugodtan magánba (a freemailes élő cím). Megbeszélhetjük ezt a dolgot, nem untatva a többieket.
Husky Creative Commons License 2000.07.24 0 0 322
Üdv Lokisták !

Szeretettel várunk titeket a második fordulóban Újpesten !

HAJRÁ ÚJPEST !!!

MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.24 0 0 321
Zolcsi, Tócsa!
Csak most vagyok ismét netközelben , ezért most írok arról, hogy lettem szegedi létemre VASAS szurkoló.
4 évesen láttam TV-n egy VASAS meccset (nem tudom már ki ellen), és Mészöly, Farkas szenzációsan játszott, már amennyire egy 4 éves meg tudja ezt ítélni. Ekkor eszméltem a focira, így természetes, hogy VASAS drukker lettem. 8-9 évesen kezdtem VASAS-on kívül mást is figyelni, és ekkor lettem szegedi szurkoló is, de az első a VASAS maradt. Lényegében arról van szó, hogy a VASAS egy hirtelen jött érzelmi hatásra alakult ki, míg a Szeged pedig tudatos vállalás lett.

Egy mondat az osztályozóról: Németh Lajos legalább fele-fele arányban tévedett, pl. a 60. perc táján egy VASAS ziccernél a partjelző tovább integetése ellere fújt be lesnek egy saját térfélről való indulást, ekkor ő a VASAS 16-nál volt! A 11-el kapcsolatban már idéztem a francia-portugál meccset, nagyon a portugáloknak szurkoltam, de elfogadom a teljesen jogos francia 11-t, csak nem örültem neki.

Egy zárómondat: a szurkoló mindig érzelemből szurkol, de meg kell húzni a határt a vak bigottság, és a másikat is toleráló, a tényeket elfogadó magatartás között.

vezerstr Creative Commons License 2000.07.24 0 0 320

Sajnos ismét bebizonyosodott, hogy csatár és meghatározó középpályás nélkül nem lehet meccset nyerni. Szegény Kerekes, aki legalább mutatott valamit, a végére teljesen elkészült, s nem volt aki segítsen neki. Az első félidőben az MTK nem tudott felpörögni, 2-3 ziccerből sem sikerült semmi, Bajzát befocizhatta volna egy fél szezonra magát a csapatba. Szathmári bűn gyenge volt, hátvédként eddig örökké elől kóválygott, most mintha tiltották volna neki a felzárkózást. Persze ez a középpályások döntő többségére igaz volt. Úgy látszik Fekete a Hungária körúton rendszeresen betlizik a beíveléseknél.
Turján szerintem is jól mozgott(eddigi önmagához képest), csak a cselezéseinél jött ránk a frász.
Az Újpest ellen jóval határozottabb középpályás játék kell !!!
Lecsó. Creative Commons License 2000.07.24 0 0 319
Gustav

Igy igaz!
üdv

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI
BUX

Előzmény: Gustav (318)
Gustav Creative Commons License 2000.07.24 0 0 318
Végülis a lényegen nem sokat változtat, hogy ítéljük meg a játékosok teljesítményét, mert igazán egyikük sem volt jó. Ami nem meglepő, hiszen éppen ezért kaptunk ki.

Gustav
Hajrá Loki!

Előzmény: Lecsó. (316)
Lecsó. Creative Commons License 2000.07.24 0 0 317
MASH

Köszönöm a képeket!

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!

Előzmény: Lecsó. (316)
Lecsó. Creative Commons License 2000.07.24 0 0 316
Jobbat vártam

Alapjában egyet értek a Gustav által leírtakkal, de szerintem Turján nemhogy gyenge volt, de ő volt a LOKI legjobbja. Elfogadhatót nyújtott Hanák, Kerekes
Az első gól egyértelmű kapushiba volt.
Az első félidő végén ideális esetben két góllal kellet volna vezetnünk, több alkalommal vezettük 3 a 2-re a labdát, de rosz megoldást választottak a fiúk.
Ziccereink is voltak, Bajzáth, Kerekes.
Horváth nagyon ügyesen mozgott, a gólunk előtt a Mötöká védelem jobb oldalából bohócot csinált.
A második félidőben szaladtunk az eredmény után és ebben az időszakban több gólt is kaphattunk volna.

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: Gustav (315)
Gustav Creative Commons License 2000.07.23 0 0 315
Ez a rajt nem sikerült valami fényesre. Nagyon gyenge meccs volt, és az bosszant a vereségben, hogy ez a mai MTK verhető lett volna.

FEKETE néhányszor jól avatkozott közbe, az első gólnál nem láttam, hogy ki kellett volna-e jönnie a szögletre. A védők többször is nehéz helyzetbe hozták. BERNÁTH az első félidőben nagy csatát vívott Madarral, általában sikerrel, viszont a második félidőben Füzivel nem bírt. BALASSA többször kritikus helyzetben mentett, mint söprögető, ellátta a feladatát, fegyelmezetten játszott, de mivel a középpályán könnyen hozhatták át a labdát az MTK játékosai, sokszor magára maradt. TURJÁN nem volt jó, érthetetlen számomra, hogy egy ilyen magas embert hogy lehet lefejelni, az pedig, hogy többször is alászaladt a labdának, egyszerűen technikai hiba. Volt néhány jó közbelépése is, a tavaly tavaszi Hungária körúti teljesítményéhez képest javult, de még mindig sok hibával játszik. HANÁK egyértelműen pozitív meglepetés a számomra, jó igazolásnak tűnik, személyével megoldottnak látszik a balhátvéd-probléma. A védőmunkája jó volt, a támadásokat is igyekezett segíteni, a csapat egyik legjobbja volt. BÖŐR igyekezett ugyan, de úgy érzem, nem igazi vonalszélső, nem ez az igazi posztja, kár volt a kihagyott nagy helyzetéért. De lelkesedése dícsérhető, még ha ugyanúgy sokszor hibázott is, mint a többi csapattag. VADICSKA visszaesése most már egyértelmű, sok rossz passzal, passzívan játszott, és nem tudta feltartóztatni az ellenfél középpályásait. A rábízott Illés többször ellépett mellőle. A góljáért dícsérhető, kár, hogy túl későn talált be a kapuba. FLICK szintén azért bírálható, mert nem volt elég határozott, de igyekezett, hajtott, próbált bizonyítani. Ez azonban nem az ő meccse volt. SZATMÁRI teljesítménye sajnos újra igen gyenge volt, gyakorlatilag egyetlen jó megoldása volt, amikor a második félidő közepén Kerekes fejére varázsolta a labdát, aki azonban kihagyta helyzetét. Ettől azonban sokkal többet vártam volna tőle, szinte egyetlen alkalommal sem tudta átjátszani védőjét. BAJZÁT próbált magának helyzeteket kiverekedni, kevés sikerrel. A középpályások támogatása nélkül nagyon magára maradt. KEREKES mutatta a legtöbbet a csapat tagjai közül, ő volt az egyetlen, aki egyrészt helyzetbe is tudott kerülni, másrészt mást is helyzetbe tudott hozni, nagyon jó átadásai voltak. Kritikája az, hogy helyzeteit kihagyta, bár a gólunk is az ő kivédett fejese utáni kipattanóból született. ULVECZKI az, akiről már sokan, sokszor elmondtuk véleményünket, de a lehető legritkábban kapott dícséretet. Most sem mutatott semmit, bő félórát kapott a bizonyításra, de ezalatt alig volt értékelhető megmozdulása. Megmagyarázhatatlan, hogy miért számít rá minden edzőnk. HORVÁTH szűk tíz perc erejéig léphetett pályára, ezalatt nagyon igyekezett, és a meccs végén remek csellel csapott be két védőt, majd a beadásából megszületett a gólunk. Ezt várom el egy jó cserétől, ha ezt a játékot kilencven percen át képes lenne nyújtani, bevallom, szívesen a látnám kezdőcsapatban.

Az MTK-ból Vlaszák, Kuttor és Füzi játéka tűnt jónak, Illés a helyzeteit kihagyta, és többször feldobta magát, Ferenczi pedig lassú és nehézkes, gyakorlatilag a legnagyobb ziccerhelyzetben is képes volt hibázni. Hajdó ítéleteivel sokszor nem értettem egyet, de nem rajta ment el a meccs.

Szóval, vesztettünk, és egy kicsit kilátástalannak tűnt a játékunk. Szerintem Komjáthynak egy kicsit át kellene szerveznie a csapatot, Turján helyén szívesebben látnám Sándor Csabát, Bernáth szerintem jobb teljesítményre lenne képes a középpálya jobb oldalán, míg Böőrt inkább a baloldalon játszatnám újra. Akár még csatárként is kipróbálnám. Kerekest hátravont centerként kellene szerintem számításba venni, mert nemcsak a kapura veszélyes, hanem remek átadásokkal tudja a többieket is helyzetbe hozni. Előtte két csatárt, mondjuk egy Bajzát-Horváth párost tudnék elképzelni, esetleg Schmidtet, Várszegit. Igazán egyikük sem meggyőző. Nem tudom persze, ki lehetne jobbhátvéd, kár, hogy Kovács Norbert lesérült. Védekező középpályásként akár Flick, akár Vadicska játszhatna, de bármelyikük is kap szerepet, a mainál sokkal jobb, sokkal határozottabb teljesítményt kellene mutatniuk. De hát ezekben az edzőnk az illetékes, remélem az ÚTE ellen összerázza a csapatot. Bízzunk a jobb folytatásban!

Gustav Creative Commons License 2000.07.23 0 0 314
Tócsa

Bocs, hogy nem tudtam veled kapcsolatba lépni, pedig ott voltam a meccsen. A részleteket majd e-mailben.

Gustav
Hajrá Loki!

mash Creative Commons License 2000.07.23 0 0 313
Küldtem nektek 3*5 képet az itt megadott emil címekre
batu, Bazx, Tócsa, Szix, Lecso
mash Creative Commons License 2000.07.23 0 0 312
Batu: nem küldtél emilt
így nem lesznek képek
mondjuk egy vereség után nem is olyan érdekes

pedig direkt csináltam a pályáról is képeket rólatok

csináltam vagy 25-30 használható képet

mash Creative Commons License 2000.07.23 0 0 311
hát elég gyenge volt mindkét csapat

fizetős oldal:700 néző
Loki szurkolok: 300-400
ingyene jegyesek: 1500-2000
max: 3500

az első félidőben volt 2-3 Loki kontrácska

de igazi helyzet nem igen volt

a másodikban a Füzivel kijövő MTK már sokkal jobb volt

2-1
Kuttor fejes az ötösről
Buzsáky 20 méterről bebaszta

Vadicska egy kipattanó után bevágta

röviden ennyi
0-0-ig jó szurkolás, utána csend
a 10 perc tájékán volt valami harc az In-Kal-lal

sixx69 Creative Commons License 2000.07.23 0 0 310
basszuskulcs, kikaptunk..2-1. A kepujsag szerint a mötökö jobb helyzetkihasznalasanak koszonhetoen nyert, nalunk a golt vada rugta a 90. percben, 0-2-nel. Az elso felidoben Flick tan rugott egy fakaput is.
Mindegy, ugyis elottuk vegzunk...

HAJRA LOKI!!!!

VIOLA_ Creative Commons License 2000.07.23 0 0 309
Tócsa!

Persze, azt te is tudod rólam, hogy nem tennék ilyet - lila mezben az Újpest helyi vendégjátékán -, hisz akkor magamnak hazudnék.

Lecsó!

Már nem voltam, mivel a Matáv egész este szivatott. Szerződést ne kössetek ezekkel a rablókkal! A rigmus a hírek szerint cigányozás volt, személyesen egyébként nem voltam jelen, bár terveztem - ez végül az erősen bizonytalan hazaút miatt meghiúsult.

Előzmény: Tócsa (300)
Batu. Creative Commons License 2000.07.23 0 0 308
mash

légyszi küld el nekem is, felteszem az oldalamra őket.

Hajrá Loki!!!

Batu

Nagyon kéne a jó rajt!

Előzmény: mash (304)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.23 0 0 307
Kösz BaZx!
Örülök, hogy kiegészítetted ill. korrigáltad a TCS-s dolgot, mert így legalább nem az én gyenge informáltságomból adódó tévhit fog elterjedni. Viszont (nem tudom miért) halálosan meg voltam győződve arról, hogy a Csapdások írták az indulót!? Mind1, legalább ezt is megtudtam!
Egyre optimistábban látom, az MTK meccset! Egy lépésre vagyok a „hurráoptimizmustól”! De csak azért egy, mert most a „piros-fehérben látom a világot” életérzés tölt el és abból egy jó pár száz évig nem akarok kilépni. :-)

Hajrá Loki!
BUX

BaZx Creative Commons License 2000.07.23 0 0 306
Néhány szót szeretnék szólni, igazán nem kötekedőleg, inkább csak a történeti hűség kedvéért.
1. A Tankcsapda nem írt semmiféle Loki indulót, bár szerették volna néhányan rábeszélni őket erre.Azt a bizonyosat, amire Tócsa gondol Cserháti Pityi(exP.Box, ma McDonalds Debrecen) és Koroknai Árpi(exSzfinx) hozták össze egy délután.
2. A Tankcspda és a Loki közötti összetartozást Debrecen jelenti, nem Szarvas Pali, nem Sándor Tomi, nem Dombi Kicsi. Ők valóban jóban vannak, de ha nem lennének, a TCS akkor is szeretné a Lokit a város miatt is, bár nem úgy, mint egy fanatikus Loki drukker.
3. A pécsi dolog története a következő: Csütörtökön megtudtam, hogy az MTK 500 db ingyen belépőt küldött a DVSC-hez. Mivel pénteken indultam Pécsre az EFOTT-ra Tankcsapda nézőbe, gondoltam meglepem az ott tanyázó haverjaimat néhány tikettel, hiszen a hazautat vasárnap a meccs érintésével tervezték. Ha már nekik viszek, godoltam viszek másoknak is, mert hallottam, hogy kb. 800 debreceni tette tiszteletét Pécsett e jeles rendezvényen. így magamhoz vettem 50 belépőt Képíró Jánostól és elvittem magammal. A rendezvényen a TCS koncert előtti sörözgetés közben mondtam Lukácsnak, hogy van ez a jegy dolog, de nem tudom, hogyan kéne eljuttatni az illetékesekhez. Erre ő javasolta, hogy koncert végén bemondja, hogy a Lokisták a keverőpultnál juthatnak néhány bilétához, amit meg is tett. (Egyébként a meccs időpontjául helyesen vasárnapot mondott). A kiosztásra szánt 40 db körüli jegy kb. 40 másodperc alatt gazdára talált, nagy sikere volt.

Egyébként nagyon remélem, hogy holnap- vagyis már ma- jó eredményt érünk el. Azt is remélem, hogy leszünk 4-500-an a vendég szektorban.

HAJRÁ LOKI!

Parmi Creative Commons License 2000.07.23 0 0 305
Holnap sok sikert az MTK ellen!!!!!ú
Hajrá ViDi, hajrá Loki!!!!!
mash Creative Commons License 2000.07.22 0 0 304
köszi
akkor szinte biztos kimegyek
örülhettek lesz egy csomó kép
ha jó kedvemben leszek még körbe is küldöm pár embernek
Előzmény: biancoblu (303)
biancoblu Creative Commons License 2000.07.22 0 0 303
Mash!

A másik oldal most is ingyen van, úgyhogy ki tudsz jönni.

HAJRÁ MTK!!!

Lecsó. Creative Commons License 2000.07.22 0 0 302
Elkezdődött!
A ZTE meccsen a játékvezető elvtárs kétszer is félbeszakította a mérkőzést.
A harmadiknál le kellett volna fújni a meccset.

MASH
Sajna nem tudom, hogy az idén is beengednek e ingyért a szemközti egyenesbe.

Viola
Ha itt vagy légyszíves meséld el, hogy milyen mondókák miatt szüneteltették a meccset.

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: mash (301)
mash Creative Commons License 2000.07.22 0 0 301
lehet hogy holnap én is kinézek fotozni

ingyenes még a másik oldal a vendék szurkoloknak???

Tócsa Creative Commons License 2000.07.22 0 0 300
Viola!
Az indulóval kapcsolatban a saját véleményemet írtam le, lehet, hogy egyedűl vagyok vele.
Félreértettél, én nem elszámoltatni akartalak, csak számomra meglepő volt a korai "kezdés".
A kettősségről annyit, hogy te biztos nem ülnél be a nézőtérre Pécsett lila mezben az UFC ellen.
Szabcsi remélem hozza a magyar zászlót. Van egy német birodalmi krieg is, de félő, hogy azt már a bejáratnál elkoboznák. Sajnálnám elveszíteni.

Lecsó!
Mea culpa! Nem írtam oda a "tőzsdei indexünet"! Pótolom!

Hajrá Loki!
BUX

Lecsó. Creative Commons License 2000.07.22 0 0 299
Én is beneveztem a holnapi meccsre.

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: Gustav (296)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.22 0 0 298
Igen, ott leszek, de sajna nincs felesleges jegyem!:-( Ha még nem küldted el, erre jobb szeretném: tocsa1@elender.hu

Hajrá Loki!

VIOLA_ Creative Commons License 2000.07.22 0 0 297
Zolcsi!

Már igencsak elvonulófélben volt a tömeg, mikor énekesünk odalépett a mikrofonhoz, és ezt bejelentette, a halk morajat, az elégedett közönség lépésben történő távozását leszámítva más érdemleges nem esett /még az eső sem, nem így szerdán, amikor szétáztunk/. Azt tudom, hogy debreceniek is képviseltették magukat a rendezvényen, erre utalt egy SMS az erre szolgáló falon, "DVSC!" felkiáltással. Hja, valaki erre azt hajtogatta, hogy "hajrá Diósgyőr"...

bzsoli+Tócsa!

Kösz az infókat, a felhomályosítást! Ha már induló, a Kispál a PVSK kosarasai számára írt egy, szerintem nagyszerűre sikeredett ráhangolót.

Tócsa!

Nem, nem "kakaskodtam":-), meglehetős távol áll tőlem a koránkelés. Annyi történt, hogy hazavergődtem az EFOTT-ról, mely egyébként az elmúlt három nap során a város másik felén került megrendezésre - mint az árulkodó példa mutatja, ott alaposan el is maradtam -, beugrottam egy sörre, pardon, borra, na ekkor vettem észre, hogy akad egy pár halasztást nem tűrő emil. Közben rendeltem még egy pofával, haladt, száguldott az idő, asztalotoknál lett belőle 4:36. Apropó: tényleg bocs, nem néztem versenynaptárt!
A "kettősséget" tudvalevő, hogy nem fogadod el senkinél, így nálam sem, ebbe én nem mennék bele, hiszen ezt egyszer már megvitattuk, bár félő, hogy akkor és ott túlságosan finom hangnemet ütöttem meg.
Egerszegen ha kalappal nem is ment, a becsületünket megőriztük! Hasonlókat nektek holnapra, a Hungáriára(?!) is! Magyar zászlót tényleg vigyetek!

Gustav Creative Commons License 2000.07.22 0 0 296
Tócsa, ez nem rossz ötlet. Te is jössz akkor? Majd küldök egy mailt.

Gustav
Hajrá Loki!

Előzmény: Tócsa (295)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.22 0 0 295
Gustav!
Gyere ki, hátha lesz vkinek egy feleslegbe!

Hajrá Loki!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!