Keresés

Részletes keresés

Daniella Creative Commons License 2000.07.31 0 0 426
Várszegi Richárd a foci helyett a közgazdászpályát választotta. A probléma csak az, hogy
a játékosnak 2002 nyaráig szerződése van a DVSC-vel, és a klub az átigazolásáért is fizetett. Így az ügynek még lesz folytatása.

Daniella

champion Creative Commons License 2000.07.31 0 0 425
Jó napot!
Kétszer megnéztem ezt a meccset. Attól tartok, hogy a coach olyan bonyolult rendszert talált ki a védelem és a középpálya kapcsolatára, aminek kifejtésére neki magának sincs meg a szükséges szókincse, a játékosok pedig nem tudták megjegyezni, hogy miről is lenne szó.
Bernáth-ot védem, emlékezzetek: 0:2-nél a tizenhatos sarkánál megfirkált három támadót - aki ilyet tud, az nem rossz futballista. Balassa a coach áldozata: egyszer ember után szaladgál a felezőnél, egyszer hátrahúzódik sepregetni, rendszer akkor sincs a helyezkedésében, ha csak őt nézed, nyilván elfeledték fixálni a dolgát.
Turján: nagy test, ész sehol, összjátékba nem lép be, labdát nem szerez, ha megkapja eladja. Hanák: előlragad. Fekete nincs tisztában azzal, hogy mikor lehet kilépni a rövidre tett, vagy a hosszúra nyújtott beadásokra. A fedezetek össze-vissza lépkednek, nem tudnak együtt mozogni.
Lehet ebből csapat. Elő kellene venni Mezey 1984/85-ös szisztémáját: amit Naggyal, Garabával (Róthtal) és Kardossal játszatott - egy söprögető előtt előszűr két nagytestű, s nyomban oldalra kipasszolják a felfejlődés érdekében - azt megszervezhetnénk Balassára, előtte Vadicskára és Hanákra, előrelódulásra Böőr és Flick (Azért kettejük három gólpassza buli volt. Emlékeztek Flick hogy porzott el a vonalon, hogy nyomta be balról az ötösre?)
Javasalat:
- a kölyköt a kapuba, bizonytalanabb nem lehet, mint ez a kettő, legalább a jövő az övé
- Balassa söpröget
- előtte: Bernáth Vadicska, Hanák, Szatmári
- fedezetek: Böőr, Alekszics, Flick
- csatárok: Kerekes,Bajzát(Horváth)
Ezzel túlélhetjük az őszt, utána vehetnénk egy indító fedezetet, meg egy felfutót akármelyik oldalra, nyomni a labdát Kerekesnek, hogy gólkirály legyen, hogy a Loki induljon az UEFA-kupában, hogy ott a legjobb nyolc között alulmaradjon az Interrel szemben.

Hajrá Loki!!!!!!!!!!!!!

csiszi Creative Commons License 2000.07.31 0 0 424
Lecso!
Akkor valóban találkoztunk.Üdv,Nektek csináljatok
jobb csapatot-nálunk is ez a feladat!
Előzmény: Lecsó. (414)
vezerstr Creative Commons License 2000.07.31 0 0 423
Vissza kell állni a söprögetős szisztémára, az edzéken pedig orrvérzésig gyakorolni az ütközéseket. Sándor Csabinak és Siklósinak helye van ebben a csapatban. Sajnos Várszegivel elvesztettünk egy csatárt, de nem tudom, hogy a konkrétumokat. Tud valaki erről újdonságot ? Tény, hogy már előkészületiken sem kapott sok szerepet. A kapus poszton ki kell próbálni Baloghot, a két hazai meccs jó alkalom erre. Csak nehogy görcsbe menjenek át !!!!
Gustav Creative Commons License 2000.07.31 0 0 422
Azt nem egészen értem, mitől kellene félteni Baloghot, igaz, hogy fiatal, de ha tényleg tehetséges, akkor meg fogja tudni állni a helyét, annyira azért nem nagy kihívás a magyar bajnokságban védeni. És mint itt is látszik, a bizalom megvan iránta.

Gustav
Hajrá Loki!

bzsoli Creative Commons License 2000.07.30 0 0 421
A Robinak lehet hogy más is kéne a pszichologuson kivűl, elvégre a barátnője edzőtáborban van a válogatottal és ráadásul eligazolt a Hypohoz...

Csikarral beszéltem szombat délután telefonon a meccs előtt, és valamit sejtett, mert arra a kérdésre hogy "játszol-e a lilák ellen" annyit mondott: - nem, de talán jobb is...

Lecsó. Creative Commons License 2000.07.30 0 0 419
Tócsa
Addig még én sem várnék.
Akkor lennék elégedett, ha a Pécs és a Kanizsa meccs után a gólarányunk nem lenne negatív.
Ha nem lesz kapusposzton váltás akkor Robihoz kellene fogadni egy pszichológust.
Úgy nézett ki mint aki be van nyugtatózva. Bátortalan volt. Pedig nem így ismertem. A kupameccsen is majdnem kitörte a nyakát csakhogy megmentse csapatát a góltól.
Baloghot a kapuba!

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: Tócsa (417)
Husky Creative Commons License 2000.07.30 0 0 418
Hali !

Akkor nincs elcseszve teljesen a hétvégéd. Nem vagyok debreceni..... a barátnőm tanult ott az egyetemen :)))

Üdv

Előzmény: Tócsa (417)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.30 0 0 417
Igen Batu, nem kell felforgatni a csapatot, de tudatosulni kell a fejekben, hogy aki pályára lép szombaton, annak az egyszerű tüdőkiköpés kevés lesz a megbocsátáshoz. Azon a napon pécsiek és a kanizsaiak ellen, mint veszett kutyáknak kell menniük. Minden más elfogadhatatlan! Várszegit sajnálom, de úgy látszik sógora teledumálta a fejét:-(
Lecsó!
Odáig nem fogok várni.
Kevésbé rázós meccseken valóban már lehetne játszatni a kis Baloghot! Pl. Kanizsa ellen már kezdhetne ill. ha Pécs ellen a félidőben jól állnánk, másodikra bejöhetne.
Husky!
Ha azt mondod, hogy Debrecen szülötte vagy, végképp el lesz cseszve a hétvégém!

Hajrá Loki!
BUX

Husky Creative Commons License 2000.07.30 0 0 416
Üdv Tócsa !

Köszi a megemlékezésedet :)))

El kell ismerni, hogy szombaton nekünk tényleg minden összejött. Nem is olyan régen volt hasonlóan ütőképes csatársorunk. Akkor folyamatosan lőtték a fiúk a gólokat. De most azért ehhez a 8-hoz egy picit kellett a véfelmetek is. Bár azért megjegyezném, hogy Biró Szabi nálunk sem csúcsformában védett :)))

Ja ! Még valami...... meccs után az ember autóval hamar hazaér.....kb annyi idő kell mire a 31-es az állomásról a Plaza-hoz ér. ( Anno nagyon de nagyon sokat utaztam a 31-es busszal :)))) )

Üdv és fel a fejjel !

Előzmény: Tócsa (411)
Gustav Creative Commons License 2000.07.30 0 0 415
Valóban hiba volt ennyi idő alatt új védekezési stílust gyakoroltatni a csapattal. Balassa tényleg inkább söprögető, és azt is játszik. És olyan lassú játékosokkal, mint Turján, nem is nagyon lehet vonalat védekezni. De csődöt mondott ezen a meccsen mindenki, nemcsak a védelem. Baloghot szeretném én is a kapuban látni a jövő héttől. Komjátit nem kell felállítani, ha elvállalta, hogy csapatot csinál, akkor dolgozzon meg a pénzéért. És vissza kell állni a sőprögetős játékra.

Gustav
Hajrá Loki!

Lecsó. Creative Commons License 2000.07.30 0 0 414
Csiszi

Akkor mellettem álltatok:))))
Mikor jött az eső behoztatok egy nagy esernyőt.
Megkérdezted, hogy melyik a Böőr Zoli.
Ja és el is késtetek.

üdv
Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: csiszi (404)
Lecsó. Creative Commons License 2000.07.30 0 0 413
Tócsa
Ne gyere:)))
Légy türelmes még egy kicsit. /2001 májusig/
Egyébként tudta mindenki, könnyen előfordulhat, hogy az első két fordulóból 0 ponttal jövünk ki.
Megtörtént.
Baloghot a kapuba. Mikor, ha nem most!!

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: Tócsa (411)
Batu. Creative Commons License 2000.07.30 0 0 412
Tócsa!

Szerintem nem felforgatni kell a csapatot, hanem szerintem aki olyan teljesítményt nyújt egy meccsen, mint némely általam is már többször említett játékosok, azok ne legyenek stabil kezdők, hanem kerüljenek ki a csapatból, ha nincsenek formában, és egy 3-8-ban nem csak 1-2 ember hibázik. Lehet, hogy kicsit elhamarkodott lenne az edzőváltás(bár nemrég ezt írtam), de jövőre, ha visszavonul, akkor Sándor Csabit legalább pályaedzőnek be kell rakni, mert (ha jól tudom) van edzői képesítése és szerintem sokan örülnénk, ha előbb-utóbb ő irányítaná a csapatot.

Hajrá Loki!!!

Batu

Nehéz lesz ezt elfelejteni, de szombaton el lehet kezdeni "törleszteni".

Előzmény: Tócsa (411)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.30 0 0 411
BaZx!
Bocsáss meg, de ki kell, hogy igazítsalak. A Wolfsburg otthon égett a Bremen ellen 7:2-re. Mi is párhuzamosan velük a Lombard ellen. Emlékszel? Kedden UEFA meccs, vasárnap meg otthonában égett a két kupacsapat. Bárcsak ezen kellene „vitáznunk”, nem pedig máson!:-( A következő két hazai meccsre én nem eredményességet várok (bár az alapvető dolog), hanem a játék javulását, mert az lehetne garancia a jobb szereplésre.
Edzőváltás? Attól félek a listára már dacból sem fog felkerülni az a személy, akivel igazán garantálva lenne a jó szereplés!
Batu!
Úgy érzed bekövetkezett a pillanat, amikor fel kell forgatni alapjaiban a csapatot? Nem tudom? De egy biztos, ha vmin változtatnak, azt még hét elején kell meglépni, hogy a Pécs elleni meccsre már kitisztult fejjel léphessenek pályára.
Kedves „nagyonerősember176”!
Merre is voltál, amikor a meccs előtti állásfoglalást kellett volna leírni? Saját bátorságodat megmutatni, hogy mit vársz a mérkőzéstől? Hol tettél tanúbizonyságot arról, hogy bízol csapatodban? Bocs, hogy én ilyeneket meg mertem tenni, felvállalva az esetleges égést is. Tudod, vhol itt kezdődik a bátorság és nem ott, ha csapatod győz, csak akkor bújsz elő vackodból. 1 -azaz egy- Újpest-drukker írt hozzánk ill. az „ÚFC-DVSC” topicba meccs előtt (külön tiszteletem Huskynak). A topicotokban meg Árpi egy személyben lekötötte az egész társaságot. Ez most Árpi dicsérete vagy a ti kritikátok? Ezt nektek kell eldönteni. Lehet, hogy jobban jártatok volna, ha a mérkőzéssel foglalkoztatok volna, mert most lehetne arról írni ki, milyen jó jós és bizakodó. Ezzel részemről a téma lezárva!

Ha megnézzük igazolásainkat, a szakma csak Horváth I.-t, Alekszicset (esetleg Schmidtet) igazolta. A többit a vezetőség hozhatta általam ismeretlen szempontokból. Ebből kell egy edzőnek kialakítani egy csapatot, ami bátor vállalkozás! Jó lenne, ha ezek a „tulajdonosi” szempontok …valahogy átrendeződnének, mondjuk más irányba. És ekkor nagyon finom voltam. Lecsó, ugye most azzal ne jöjjek, hogy én ezt előre megmondtam? Én is azt mondom, várjunk egy kicsit. De azért olyan sokat ne!

Hajrá Loki!

Batu. Creative Commons License 2000.07.30 0 0 410
Szerintem benne van Komjáti hibája, a felkészülés alatt nem igaz, hogy nem tudta megtanítattni a védekezést. Nem rutintalanság, stb. hanem egyszerűen nem tudták, hogy menjenek az emberrel, zónánt védjenek, támadajank/ne... Ha őt kirúgják, akkor se Bandi vagy Gara jön, hanem mondjuk Varga Zoli vagy Mészöly. Mert ők szakemberek :(. Ricsi meg ezután már jobb, ha nem játszik, mert nem fog teljes odaadással focizni. Róla lemondhatunk.
A "mag"-ról: ők Böőr, Szacsa, Vada, Fekete, akik már régebbóta itt vannak. Zoli kivételével mindegyik gyalázatos volt. Feketéről góljai bezsélnek. Vada 4-5-ször ért labdába, de akkor gyönörűen, sarokkal kipasszolta 1,5 méterre(pl. 7-3-nál is). Az ő mentalitásával többet kéne csinálnia. Szacsa pedig megkapja a labdát, átvesz, egy húzás jobbra, egy balra és aztán vagy odapasszolja a védőnek, vagy elveszik tőle előtte. Balassa hátrébb jobb lenne, Turján és Hanák sajnos szerintem tétmeccsen sohasem lesz jó(ne legyen igazam). Bernáthtal nem értem mi van. Ennél ő sokkal jobb. A többit már írtam. A következő meccsre Sándor Csabinak, Alekszicsnek, Schmidtnek, Fridának, Madarnak, Baloghnak esetleg Siklósinak lehetőséget kell adni a kezdőben.

Hajrá Loki!!!

Batu

Előzmény: Mirrmurr (406)
BaZx Creative Commons License 2000.07.30 0 0 409
Gyászos hangulatú ez a vasárnap. Alig várom a jövő hetet, hogy a Pécs ellen kiderüljön: tényleg ennyire sz.r az összhang a védelemben? Nem lehet igaz! Reménykedek, hogy kiegyenesednek a dolgok! Úgy számoltam, hogy szeptember-októberre fog igazán összeállni a csapat, de ilyen eredmények mellett erre nem lesz lehetőség. Tavaly a Werder Bréma 7-2-re égett Wolfsburgban, majd a következő fordulóban 5-0-ra nyert hazai pályán. Ezt én is elfogadnám engesztelésnek, de ha csak mindkét következő meccset 1 góllal nyerjük, annak is örülni fogok.
HAJRÁ LOKI!
Feribá Creative Commons License 2000.07.30 0 0 408
Hát ez borzalmas volt!! Az az érzésem,hogy a jövő héten a Pécs ellen lesz 1-2 Komjáti takarodj felkiáltás. Nem értem,hogy Sándor Csabi miért nem fér be a csapatba a rutinjára nagy szükség lenne hátul vagy Szacsa aki a múlt idényben a balhátvéd poszton játszott igencsak jól miért kellett előretolni a kp.-ra. Hanák és Turján borzasztóan lassúak és rutintalanok Balassán pedig látszik,hogy igazi söprögető és nem találja a helyét.A támadójátékunk nem volt rossz hiszen idegenben rugtunk 3 gólt és emellett kidolgoztunk rengeteg helyzetet.
Remélem a következő 2 hazai meccset hozni tudjuk.

Csakazértis HAJRÁ LOKI!!!

Mirrmurr Creative Commons License 2000.07.30 0 0 406
Referálva a hétvégére: két meccsből badarság következtetni, valami azonban látható. Ezek alapján nem lepne meg a következő sztori - hangsúlyozom, csak játék a gondolatokkal: tartósan sz*r lesz a csapat/védelem. Előveszik Komjátit (nem hinném, hogy ő a főbűnös), elzavarják. Előkerül Herczeg Bandi, aki talán jobban összeszedi a fiúkat, mert képes rá. Ha ő sem válik be, akkor képbe kerül Garamvölgyi. Flicknek már a közepén elege lesz, nem mutathatja meg, mit is tud valójában. Káosz, zűrzavar. Jajjaj! Ne így legyen!
Pár szó a játékosokról: Thorsten nekem tetszik mint játékos. Látszik, hogy szervezni tud, jó passzai vannak, jó erőben van, de sajna esetleg Böőr Zoli van (+ a "mag" - Szacsa, Vadi), akivel összhangra talál. Kár lenne, ha itthagyná a csapatot.
Várszegi Richi pedig jó lenne, ha meggondolná magát, hazai szinten nagy ígéret, messze jobb, mint Bajzát, aki ráadásul kövér (Tégla is, de az más tészta), nem bírja szusszal. Szóval, Richi, ha olvasod, gondold meg magad!
Bízzunk, egyelőre mást nem tehetünk.

Hajrá, Loki!

Mirrmurr Creative Commons License 2000.07.30 0 0 405
Más téma: pénteken kb. fél négy felé bementem a Loki irodába, hogy megvegyem a bérletemet. Bekopogok, semmi válasz. Benyitok, asszem, Horváth Béla egerezik valamit a képernyő előtt. Érzékeli, hogy ott vagyok, de nem érdekli. Kopogok a félfán, hátha észbe kap, meg is fordul és unottan kérdi, miben segíthet. Előadom, hogy bérletet szeretnék, mire ő annyit mond, nincs benn a kollegina. Hm, erre kérdem, más nincs, aki eladna egyet?, erre aszongya, majd hétfőn érdeklődjek. Mindeközben ba**latja a kompjúterét, a mellette álló (Alekszics?) fickóval beszélget, szemmel láthatóan le**arja, mit akarok. Nesze neked, Európa.
Kíváncsi lennék, mit csinálnának, ha a szurkoló is ugyanígy állna a csapathoz, mint ahogy ő hozzám. Mindezt azért írtam le, mert tavaly ugyanígy jártam, akkor Garával futottam össze, de ő legalább útba igazított.

Loki!

csiszi Creative Commons License 2000.07.30 0 0 404
Sziasztok!
Mi sem bujunk ki a boldogságtól a bőrünkből....
Most mi van Nálatok, szabotálnak vagy ilyen gyöngék ...???
Lecso!
A kupa meccsen a Malac mögött álltam a barátnőmmel,/rövid hajú,szőke/.
Szebb jövőt mindannyiunknak!!!
Előzmény: Lecsó. (403)
Lecsó. Creative Commons License 2000.07.29 0 0 403
3-4-nél ordítottam, hittem, hogy győzni fogunk.
A LOKI védelmével eddig nem volt baj, de most!!!!
Rúgtunk három gólt és ennek normális esetben vígan elégnek kellett volna lenni.
Ehelyett tudjuk, mi történt.
Ha a következő meccseken nem történik gyökeres változás akkor át kell értékelnem nézetemet.
De azért még nem kell temetni a csapatot.
Ez csak altatás:))))

Csiszi
Hol voltál a meccsen?

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: Tócsa (402)
Tócsa Creative Commons License 2000.07.29 0 0 402
Igen skacok, kb. így néz ki egy csapat, ha a politika és a helyi „mágnásmiskák” okvetetlenkedései irányítják. Lehet, hogy most az zajlik le nálunk, mint az FTC-nél? A lélektelen zsoldosok lejáratják a csapatot. Most vegyem elő az én vesszőparipámat, a Garát?
Több sebből vérzünk! Csak az összefogás segíthet rajtunk, ezért nem forszírozom a dolgot. A legjobb magyar költők sem tudnák szavakba önteni bánatomat.
A játékosok is benne vannak mélyen ügyben. Csak a cseréket nem tudom elítélni olyan mélyen. Tégla nem hibázott, a gólokról nem tehetett. A védelmet már „készen” kapta.
A kis Horváth még nem világmegváltó, dőreség lenne bármit is követelni tőle.
Ulveczki meg hozta azt, amit amúgy is tudtunk róla. Részemről az összes játékosunk értékelése: 0!
Husky!
Csapatod győzelmének megünneplése helyett hazatéptél, hogy írhass nekünk vmit a DK3-n? No comment.
Csalódtam ebben a vezetősségben, szakmai stábban, játékos állományban.
De a Lokit életem végéig imádni fogom!

Dacból is: Hajrá Loki!

Batu. Creative Commons License 2000.07.29 0 0 400
Lehet, hogy Balassa is hibázott, de nem rajta ment el a meccs, hanem pl. Feketén, Hanákon, stb. Tényleg fölösleges nevesíteni. Ő jó söprögető, de nem vonalvédő. Flick, Böőr pedig kap egy-egy külföldi szerződést, mi meg szépen elbúcsúzhatunk az álaminktól Nem lesz itt nemzetközi kupa sok ideig. Csak ha a csapatot egytől egyig kicserélnénk(na jó, van 4-5 használható ember, de őket úgyis elviszik külföldre/Budapestre). Várszegit pedig még most sem értem. Sokkal többet néztem ki belőle.

Hajrá Loki!!!

Batu

Előzmény: Mirrmurr (398)
tamas_d Creative Commons License 2000.07.29 0 0 399
Hogy is volt az a vizesnyolcas?

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Üdv

Előzmény: champion (384)
Mirrmurr Creative Commons License 2000.07.29 0 0 398
A védelmünkre nincs jobb szó, mint az: "zseni". Nem tudom kinek az ötlete volt Balassa és Hanák beszerzése, de kétlem, hogy túlzottan összecsiszolódnának a jövőben. Nem kimondottan csak rajtuk múlt, mert Szacsa is benne volt helyenként bőven. Mindegy, kár is nevesíteni.
Flicket most láttam először, mérföldekkel a magyarfoci előtt jár, sajnálom nagyon a srácot, nagy pofont kapott labdarúgásunktól. Robit nem értem, miért van ennyire zavarban, bár ilyen védelem mellet...
Fájó, de ez a Dvéri nagyon jó volt.

Bázzzz!

Hajrá, Loki!

mash Creative Commons License 2000.07.29 0 0 397
Mi a különbség az újpesti és egy debreceni kerékpáros között?!?!?
...
A debreceninek 8-as van a kerekében!!!

Most kaptam LilaIstentől a legújabb pesti viccet!!!

BaZx Creative Commons License 2000.07.29 0 0 396
Tragédia! 3-4-nél azt hittem, hogy kiegyenlítünk, persze a védelem gólképessége miatt féltem a további góloktól is. A továbbiakban csak kaptunk és égtünk. Két meccs 10(!!!)kapott gól. Szörnyű! Nincs védelmünk! A kapusaink sem túl jók, bár Tégla mindegyik gólnál kiszolgáltatott volt. Pedig előre nem játszottunk olyan rosszul. A nyolcvanas években Győrben 8-1-re kaptunk ki, aztán a következő hazai meccset 2-0-ra nyertük az NYVSSC ellen. Ha nem verjük meg a Pécset, akkor nagyobb változások kellenek.
Azért persze: HAJRÁ LOKI!
ZOLCSI Creative Commons License 2000.07.29 0 0 395
sajnos bekövetkezett az amit egy hónappal ezelőtt írogattam. Csőd minden vonalon.
Köszönet ezért az "eredményért", ezért a felejthetetlen délutánért, a narancszabálónak, a valutapénztárosnak, a lókupecnek, és az összes gagyi dilettánsnak, aki(k) a DVSC-ből élnek, méghozzá igen jól, az elkótyavetyélt játékosok árából.
Ez még a Pécs ellen is kevés lesz!!

Én most két hétig valószínű nem leszek net közelben, addig is üdv mindenkinek.

Akkor is HAJRÁ LOKI

Husky Creative Commons License 2000.07.29 0 0 394
Hali !

Nyolc még gombócból is sok........ kár volt az a nagy elbizakodottság a meccs elött.

HAJRÁ ÚJPEST !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!