Keresés

Részletes keresés

Mumu Creative Commons License 2010.05.27 0 0 695

Te most egy mas csontot ragsz..en az itteni nyilt topicrol irok te meg ott ragadtal a klubnal.. A klub szabalyai mar unalmasan ismertek. egy if do utan nem tetszett nem irtal bele..sajnalattal tudomasul vettem..es hogy most mar csak  mint betero funkcional,istenem az sem tragedia..ha valaki ir valaszolok es valaszolnak,ha nem akkor ott áll 10 evesen..megtette azt amit vartam tole..nem oldott meg egy kerdest sem de megmutatta az emberek velemenyet,jellemet,hozzaalasait,gyuloletet.kor rajz,annak biztos jo.. Mint mindenuve ami magyar de gondolom mas orszagiaknal is betelepedett a kajansag,az irigyseg, a froclizalsz ,a pártutés,kisebb nagyobb ovodai felkeelsek,atavisztikus magatartasok.. Ilyenek vagyunk..ezt mutatjuk..az eloitelet a masik lenezese (amely legtobbszor a sajat maga lenezesenek kompenzalasa) a klanok keletkezes(megint egy egeszsegesebb kozoseg hianyanak kompenzalasa),levezesek es kommentarok vagya emailban" csak kettonk kozott",az iskolas gyerek tiltkolozasaa,ne mondd meg masnak,de.. mcsoda bagazs mint szolsz hozza ? repkednek a net hatsofolyosolyan.. a topicon kivul ,ahogy ez  leginkabb olyan topic tarsasagokban  tortenik  meg, ahol mar  gyermeiket felnevelt asszonyok vannak meg feminisztikus pletykas  ferfiak..

Istenem.

Rajottem,ha valami ertelmisegi vitara vagyok éhes nem jovok a forumra..itt az info ami gyorsan terjed ,elso reagalasok,vagy  szemelyes kozlemenyek vannak..ezekrol veszek tudomast.. a temak soha nincsenek befejezve.. Ha aztan jokedveben betalal  egy ket pszihoerzekeny szemely akkor  szinesebb de tartalmatlanaba valik a hely,megoszlanak a velemenyek.elszorakozunk veluk es ok velunk .. vannak heves kibekulesek is..olyan olaszosak..az eddig szidott szemely kedves lesz..sot nagyon kedves lesz..igaz melegsege atfuti a net targyilagos sorait..ujra hisz az ember a szolidaritasba..persze  egy oylan szolidaritasba ahol mar van egy ellenfel- ellenseg kép... es igy el lehet a tarsasag, a nap meghozza esemenyet- esemenyeit.. Valjek egeszsegetekre,egeszsegunkre.

Előzmény: Törölt nick (692)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.27 0 0 692

Tulhergeled magad megint, en csak annyit irtam,  kerd ki mas tanacsat is, amikor klubbozol, mert nem biztos, hogy jol itelsz. Illetve biztos, hogy nem itelsz jol, azt hiszem, a tortenet szerint. Nem az a lenyeg, hogy klub mukodjon, hanem, hogy te egodnak tetsszenek a jelentkezok. Ha nem te dontesz egyedul, lehetett volna klassz tarsasag is. Vesd ossze irasodat tenyleg Ragika iranti frusztracioddal. Ha szerinted jogos ot kitiltani beszelgetesbol, miert nem masokat is? Vagy miert ot? Bele foglak zavarni abba, amibe engem szeretnel belezavarni.  

Előzmény: Mumu (691)
Mumu Creative Commons License 2010.05.26 0 0 691

Mi es miert kellene valakit erdekelje egy  ilyen dolog? Honan veszed ezeket a prioritasokat? Hogy kinek van ficka nickje vagy nincs? Milyen tarsasajatekba akarod hogy szerepeljek? Felméred a dolgok iszonyuan kicsi fontosagat?

Tudod ,ha valaki egy cellaban él akkor egy pók mozgasa a falon  is esemeny..és felbolygathata bortonor coszogasa is..

Nem élek cellába,ha valaki igy szorakozik lelke rajta..beteglelku emberek  megnagyitjak  a képeket,probálják a másikat heccelni,esemeny az eletukbe az olyan mesterseges konfliktus,keszulnek halatlan tervekkel a masikat becsapni valamit oda mondani..tema nelkul csak ugy.. lellki szaharajukba egy kis vihar.. Kinek kellene mit felajanlanom? Kiralysagomat?

itt vagytok ti es itt vagyok en is ,pontosan annyival es annyiszor ahanyszor akarunk..mit kellene felajanlanom? a helyemet a hozzaszolasokban? a nicket? Mit? Ez itt szabad hely ,ha vagy vagy ha nem vagy nem vagy..ha  valaki ide beir valamit akkor az ott van,egyesek reagalnak ra masok nem.. 

Tematok nincs,csak egymas izelese? Hova jutsz?

Oda vagyok ha  torpek azt mondjak torpe vagyok..nem alszok ejszaka ha valaki itt heccelodik.. Ha feljovok mikor ugyis megnezem a postamat akkor lekorozom a meg élö topikokat es ha van  mit mondani mondom ha nem akkor en is varom a limozint hatha elvisz az álmak világéba.. A menyek orszagat meg hagyom masnak...

Előzmény: Törölt nick (686)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.26 0 0 690
En ertem sajnos. Anyosom cirka ugyanigy ervel. Mindjart irom azt is.
Előzmény: denes (688)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.26 0 0 686

A kulcsszo az, hogy teged nem erdekel. Ajanld fel valakinek, akit erdekel. (ne nekem)

Előzmény: Mumu (685)
Mumu Creative Commons License 2010.05.26 0 0 685
Te irhatsz nekem barmit en azert nem ahargszok meg.. Annyit erts belole hogy  mar eg jo ideje ezek a jatekocskak nagyon kevese erdeekelnek..persze hogy  nem evszek esre minden fickanicket ahogy irod..amelyekt eszre vezsek akkor reagalok annyira amenyire tudok..de nem ulok itt es nezem mindenki eloeletete..ha vendehglorol kerdeznek es tudok barkinek valszolok..valahoyg mr ne haragudj olyan szegnynek latom az evvel valo lando foglalkozast... Harom berre akiknek most rosz viygazok ,tanulok es irok..ami itt van  egy tortenet amely sok evel ezelott kezdodott ,akkor meg azt hittem tehetunke gymasert valamit..de a legtobbnek ez a frusztraciuoi a betgesege a tarstalansagnak  a terapia (nem rolunk van szo).. most ezzel foglajam az idomet? ha latom tzsek ha enm akkor Ok,cincoghat a sarokba..legyen neki avgy amnak egy kis orome..ezt nem csak igy irom hanem gondolom is.. kepzeld el ha avalki egy szabad orszagba eljen es begubozon  a virtualis zonaba..gyartsa szorakozasra a nickeket az identtasoknak igy ne is legyne szegnyneke gy se, betoltse azeletet az itteni csalsai.. Valjek egszsegere.. neki si midnen beteg lekunek ha ettol jobban lesz.
Előzmény: Törölt nick (684)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.26 0 0 684
Mumu draga, csak szoltam, baratsagbol, igy ertsed. Az teljesen vilagos, hogy fikanickek ugy jatszanak veled, mint majom a farkaval, ha nem akarod, hogy szoljak, amikor hulyere vesznek, ird le, hogy ne szoljak, es nem fogok tobbet.
Előzmény: Mumu (682)
Mumu Creative Commons License 2010.05.26 0 0 683
Meg valami,oreg vagyok de meg nem szenilis..nekem a forum nem letem celja es nem vsezek benne reszt hogy valakiket toborozak..nem elvezek el rajta..
Előzmény: Törölt nick (681)
Mumu Creative Commons License 2010.05.26 0 0 682
Most egy kicsit elegem lett ebbol a stilusbol.. Nekem fogalmam sincs ki kicsoda a Ragikan kivul ha az ujat elkapom akkor megjegyzem .. en nem nezem a pedigrejet es nem is fogom ..a ti szemelyes probleamaitokat intezetek egymast kozt... a szemelyeskedest  a zartklubba nem engedem...uldozesi maniakba nem veszek  reszt.
Előzmény: Törölt nick (681)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.26 0 0 681
Igy jossz te ossze ezekkel az alakokkal, mar ertem. Rantotthusis haver, aki miatt mi csinaltunk zart topikot, lezsidobudoskurvazta a tarsasagot naponta kilencvenszer, mindig mas nicken. Csak szolok, nehogy a "regi" rantotthusis baratsag elhomalyositsa megint tekinteted, es ugy gondoljad, klubba toborozol az ettermi ajanlasokkal.
Előzmény: Mumu (676)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.26 0 0 680
Meg muslincak. :)
Előzmény: denes (679)
Mumu Creative Commons License 2010.05.26 0 0 678
Ha meg MO-n vagy es olvasod a topikot meg egy  ajanlatom van(persze ha autot  vezetsz) Az M5-on Kecskemet (Szeged) fele ugy a 60-ik kilometerre Pestrol,Lajosmizse kozelebe  le kellene terni a Geréb Kuria Hotelhez.Mas kuriat is hirdetnek,ne keverd amjd ossze.. Ez egy fantasztikus kastely amelyben a szalloda mellett van lovarda de a szep  nagy kertbe  egy magyszeru vendeglo szinten polgari aron.. Ha szep ido van,akkor erdemes kiulni az oreg fak alá,szepen teritett asztal,madar csicserges..legalabb olyan jo kaja mint a budapestinel.. 
Mumu Creative Commons License 2010.05.21 0 0 676
Szivesen..most ha akarsz egy elit helyen kavezni,normalis áron,akkor elmesz a mar ajanlott SzeccesziosHazba a Honved utcaba..a Szabadsagterrol jo elerni (ott az amerikai kovetseg na meg a szovjet katonak emlekmuve) jobbrol a masodik haz.. a kave eros de ihatsz Capucinot is,korulotted gyonyoru  szazadfordulos targyak (szecceszio,art nouveau,Jugendstil ahogy akarod hivni) es meg meg is nezherted(ez mar beleptodijba kerul) a szecceszios buturokat a muzemba.Ajanlom ...
Előzmény: Törölt nick (675)
Mumu Creative Commons License 2010.05.18 0 0 671
kedb ves aspen nem nyitom ujra ezt a vitat.Mi a szemelyes mi nem..erre van egy nagyon hoszu evek ota megformalodott jogi (nem v csak tarsadalmi) gyakorlat.Itt a kluibon belul termezstesen  es nem itt idezel mutass egy olyan mondatot amely szemelyesen Te ellened iranyult (nem altalnosokat,hanem ami azt mondh ja TE aspen,wez is ez vagy) es ahol Te erre felhivtad a fiogylememet ha esetleg sokaig nem lattam a klubot. :))
Előzmény: Törölt nick (670)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.17 0 0 670

Nem hagyom kint, dehogy. Felejtsd el.

 

Veled vagy egy masik hozzaszoloval szemben szemelyes jellzoket hasznal azt ki teszem

 

Hat pont ez volt a baj a Mumu klub-bal, hogy ez nem igy mukodott.

Előzmény: Mumu (665)
Dr Dee Creative Commons License 2010.05.16 0 0 669
Szerintem Amerikában már régebb óta a pénz a hatalom a politika csak színjáték:-)
A rómaiak is már megmondták:"Kenyér és cirkusz ami kell a népnek":-d
Itt és ott is megkapja a "pornép"!!4
Előzmény: Törölt nick (666)
Mumu Creative Commons License 2010.05.16 0 0 667
14 hozzaszolasod van
Előzmény: Törölt nick (666)
Mumu Creative Commons License 2010.05.16 0 0 665

Ha kint hagyod a szabad mezon akkor mindenki hozaszolhat es a moderatorok beszolnak..Ha hozzam szeretned akkor beteszuk aklubba  oda mondd meg mi legyen a tema de  akkor :

-mindenki aki a klubtag  beleszolhat, sot, jol teszi hogy hozzaszol. Ha a mi szabalyunkat  megszegi tehat szemelyeskedik Veled vagy egy masik hozzaszoloval szemben szemelyes jellzoket hasznal azt ki teszem,perzse csak javaslom mert ott is a moderaturanal vanank a gombok ..en csak javasolok

Előzmény: Törölt nick (663)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.15 0 0 663
Vigyazok. Es speciel akar segithetnel is eppen, csak koszi, megbirkozunk vele magunk. Ha meg lenne olyan Mumu topik, amibe beirhatnam, be is irnam, bizony. De csak olyan van, amibe olyan kommentalhat, akinek a velemenyere nem vagyok kivancsi, igy nem irnam be most egyebkent se. Igy jartunk. En is sajnalom.
Előzmény: Mumu (662)
Mumu Creative Commons License 2010.05.15 0 0 662

Ok .

Akkor vigyazz magadra..mit  mondhatok mást?

Ha ugy hiszed segithetek ird meg e-mailban.

Előzmény: Törölt nick (661)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.15 0 0 661
Koszonom, de ez a legkisebb jelenleg.
Előzmény: Mumu (647)
Dr Dee Creative Commons License 2010.05.15 0 0 660
Mert ott nincs politika?:-)
Előzmény: Törölt nick (659)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.04 0 0 659
danke schön,de elöbb a kakas jön.csak legyen rá időm
Előzmény: Mumu (654)
tagheuer3 Creative Commons License 2010.04.29 0 0 655
Vietnamiak cukraszdaba, :) ..LOL ....pedig nezd milyen kituno mezogazdasagi szakemberek
Előzmény: Mumu (654)
Mumu Creative Commons License 2010.04.29 0 0 654
A becsiszelet szereto tarsamnak uzenem: van egy  nagyon eldugott es magyon szep hely ahol utana kavet ihatsz.. Az 5.keruletbe nem emsze a Szbadsagtertol a Honved utca 3- egy szecceszios haz..valami gyonyot ru ha szereted a Jugendstil-t,art deco-t art nouvo-t vagy szeccesziot ami ugyan az az aramlat.. ahaz egy muzeum: buturok,festmenyek a 19.szaazd vegerol a 20-ik elejerol. es ebbena  kornyezetbe anelkul hogy bemennel a muzeumba ( de miert nemenenl be? ..igaz jegyet kell akkor valtani) a szepatrgyak kozott van a kaveaz,akkori berendessel es isteni kaveval..Attila a tulajdonos egy fiatal ember es egy kis maygarul beszelo vietnami egyetemi halalgato no a segedje.. probald ki ,polgarui arak ne mintha kulonos helyen lennel (capucino 440 forint plusz borravalo)
Mumu Creative Commons License 2010.04.29 0 0 653
Nagyon jo de mirre erted ?
Előzmény: Törölt nick (649)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.29 0 0 652
megint közbejött a kakas éttermi rántott husi és közém : 92 éves Édesanyám fertőzéses hasmenése . e miatt én lettem kijelölve hogy a műanyag dobozokban hozott napi ebédet felfaljam . ma kezdtem . pechem van , de ami késik nem múlik
Előzmény: Mumu (647)
Mumu Creative Commons License 2010.04.29 0 0 647
Azt kivanom Neked hogy ez az egsz b vita,problema,maradjon aTe legnagyobb gondod... :)
Előzmény: Törölt nick (639)
Mumu Creative Commons License 2010.04.28 0 0 645
Oda se hederits...
Előzmény: Törölt nick (641)
Mumu Creative Commons License 2010.04.28 0 0 644
Majd beszamolsz...kivancsi vagyok
Előzmény: Törölt nick (642)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!