Olvasom a szatyorfing bejegyzésmódosítását. Magyarokat (is) bombáznak, de nem, nem az oroszok, lehet, ukránok voltak, direkt, vagy véletlenül, Moszkva helyett Ungvárt ütötték be a tájolóba. Van ilyen. De az is lehet, hogy a jemeni húszik voltak, istenem, már ilyen rakétáik is vannak.
Vége kell lennie ennek a fidesz-kommunizmusnak és "föl kéne szabadulni már".
Aki ezt támogatja, az szarházi. Tonio és társai, kurva anyátok!
Én Hajnalt nem sokra tartom, de VKPban ott van Maiga, nem tehet róla, hogy egy időhúzó landatartásnál szétszakad a combja. És Romao is, akit eddig nagyjából arra használtunk, hogy az új mezzel pózoljon egy műtét után. Tehát oda pont nem kellett volna igazolni.
Szerintem csak szépségtapasz ez, nyilván sokat lehet ezen is spórolni, de olyan rossz pályán vagyunk (és őrült mód igyekszünk minél jobban letérni), hogy az elmaradt pénz begyűjtése és a felére (de azért legyen már közel 0,plíz!) korrupció még bőven kevés.
De a mostani bolsi hatalom és az ipari méretű lopás miatt mindenképpen meg kellene próbálni. Ha ezek maradnak, az egyetlen "gazdaságpolitika" az EU zsarolása lenne a következő költségvetésnél (ami elhozhatná a szétesését, nem igen van folyamat valamely ország kizárására), minden amitől hányok maradna.
Nekem ennél sokkal kisebb elvárásaim vannak, ha csak feleannyit lopnak mint a mostani tolvajok már sokkal beljebb leszünk. Sok területen még szakértelemre sincs szükség, pl. a pusztítóan ostoba plakátkampányokat egy tollvonással meg lehet szüntetni, 0 hozzáértéssel is.
Nekem ismerőseim csináltak egy erdei tornapályát, kb 0 Ft ráfodítással, egy erdei tisztáson, senki meg nem nézte, hogy van-e ott valami (nem volt). Ez kb 15 éve történt, az egyikük pályázatíró, gondolom, tudta, hogy úgysem fogják ellenőrizni kapacitáshiány miatt (túl pici, pár milliós "projekt" volt). És mennyiilyen kamu dolog lehetett.
Már írtam róla, hogy a kisvárdai lósimogató alapvetően nem kamu dolog volt, hanem létezett/létezik az ún. állatjóléti intézkedések támogatása, csak az volt a bibi, hogy egy-két csókos tudott csak róla, és csak ők pályázhattak rá, aztán kiderült a turpisság, így gyorsan szét kellett teríteni a pénzt a nép között, így lett 22-24 között a fél időszakra kiírt méhészeti állatjóléti támogatás, csak közben nem jönnek az uniós pénzek, így a megítélt támogatás legalább a fele méhészhez nem jut el.
Lóf*szt nem érünk a pénzzel, ha nem jól használjuk fel. A világ pénzét el lehet b*szni érdemi előrelépés nélkül.
Nem a pénz kevés az országban, hanem egyszerűen szarul van használva. És ebben a használatban benne vannak a jelentős lopások meg az értelmetlenségek is.
Van egy Kovács Gergely interjú a Magyar Hangon, az esetleges kormányváltással kapcsolatos részből két KG-s felvetés/gondolat:
"De aggasztó, hogy mi lesz a kormányváltás után, mert szerencsétlen csávó borzalmas gazdasági helyzetben lévő országot fog átvenni. És muszáj lesz találnia 200 embert az ország tetejére, akik megbízhatóak, hozzáértőek, nem lopnak, és dolgoznak. És ő is fog nyilván találkozni azzal a kérdéskörrel, mint én egy fideszes önkormányzat után: hogy nem lehet az összes minisztérium összes osztályvezetőjét elküldeni. Ez egy többezres hivatali réteg, akiket ott kell majd hagyni. Míg egy önkormányzatot át lehet látni, egy teljes ország esetén nehezebb lesz eldöntenie, hogy ki az, aki valóban aktívan közreműködött a korrupcióban. Meg ugye azt is mondja, hogy majd nem kerülhet pozícióba az, aki még a balosoknál dolgozott régen és azok sem, akik a fideszeseknek, kivéve a Romuluszt. És tök oké, hogy kizárja ezt a két réteget, csak nem nagyon lesz így sok olyan szakember, akiknek államigazgatási gyakorlata lesz."
"Viszont marha nagy kihívás lesz az is, hogy a gazdasági hatalom azért nagyon erősen a NER-eseknél fog maradni. Például ha majd vasutat akar építeni és kiír egy közbeszerzést, akkor feltehetőleg elindulnak majd ezek a NER-es szereplők, és simán lehet, hogy ők nyernek és gazdagodnak tovább azért, mert már nem maradt rajtuk kívül más a piacon. "
Ezek szerintem is nagyon komoly problémák, amikkel majd egy esetleges rendszerváltásnál szembe kell nézni és szerintem ezt jól nem is lehet majd csinálni, csak kevésbé rosszul. Persze előbb jöjjön el az a rendszerváltás, mert én egyelőre azt se érzem.
Az új-mszmp mentségére szóljon, hogy a 40 év átkos elég komoly nyomot hagyott, volt igény az újraépítésére.
De nálam ez az ősbűnük, az ipari mértékű lopásnál ezerszer nagyobb és megbocsájthatatlanabb, hogy a hatalomért tovább rombolták a társadalmat. Bár jellemzőbb rájuk a szél-liberál (amennyid van, annyit érsz, ugye), de a hatalomért az őseiket idéző megoldásokhoz nyúlnak, és a híveknek a "majd az állam megoldja" hazug "megoldást" adja el. A sok bolond meg elhiszi, hogy ez jó - és fenntartható.
2006 óta van egy jobbra tolódás - nem feltétlen Gyurcsány miatt, inkább a 40 év kommunizmusra fognám. Aztán hogy miért a Fideszt értjük jobboldal alatt, pontosabban miért elég a jobboldaliaknak vágyaik kielégítésére a Fidesz, az legyen az ő gondjuk. A nem jobboldaliak pedig azért lettek fideszesek, mert folyamatosan kapják az áldást az M4-től 15 éve, mást meg nem néznek.
De neked inkább látens demokráciakritikád van, hogy ez egyáltalán megtörténhetett. Én meg nem lepődöm meg, mert nem is hiszek a demokráciában, így csak szemlélődöm a(z emberi) romok felett.
Úgy illik, hogy ha idézel valahonnét, azt idézőjellel vagy a teljes idézett szöveget dölt betűvel jelölöd és megjelölöd a forrást, ahonnét idézel, így elkerülhető minden félreértés.
A decemberi hétközi meccs az ugyanúgy kilengés, mint egy bl meccs a Real ellen, csak a másik irányba.
Az átlagnézőszám viszont szerintem jól mutatja, hogy sokkal többen jöttek, mint amennyien elfordultak.
Az, hogy a vipben megjelennek ilyen-olyan arcok az meg egy sikeres mainstream csapatnál teljesen természetes dolog. De a tömeget nem ezek adják.
Ha nincs kubatov, akkor a Fradi az elmúlt 15 évben jobb esetben az újpestiek eredménysorát tudja felmutatni, rosszabb esetben meg az nb2-ben rangadózik a Kispesttel meg a Vasassal.
Szerintem ezzel érdemes csínján bánni. Az igazi fokmérő a nézőszám egy decemberi hétköznapon egy Zete ellen.
amikor meg arról beszélsz, kinek mennyire tetszik a mostani Fradi, úgy érdemes arról is beszélni, kinek mennyire nem tetszik és hányan hagyták ott a mai Fradit. Ugyanolyan, mint a kampányuk: a komoly és értelmes arcokat leváltják a dopemanek és körtiszek
Mit jelent amúgy az, hogy digitális? Dibusz fog kommentelgetni, live-ozni? Mert belőle inkább kinézem, mint Petrásból (pláne Rákosiból). Bánki Dodó jön a Drukkerkocsmára meg ilyesmi?
A DPK-ra reagáltam! Ha az jött le Neked, hogy aggódom a Ferencváros jövőjéért, akkor nem látsz tovább az orrodnál. Részemről ennyi, a többit jövőre meglátjuk!
az ember azt hihetné, hogy a tiedek, mert nincs megjelölve, hogy idézet volna, ill. nincs forrásmegjelölés se, de tartalmilag gyak. kizárt, hogy te írtad volna, mert többes szám elsö személyben írsz