Egy viselkedési " KÓDEXET " nem ír felül egy " fórum " szabályzat legfeljebb csak javasolhatja ! ! De azonban ezt semmissé teheti az egyén IQ. -ja :) :) :) :)
Mint kiderült részemről egy orbitális tévesztés volt az említett sporttárssal kapcsolatos információ, mert a vezetékneve stimmelt, csak a keresztnevét kevertem össze, ezért a nevezett személytől nem ELNÉZÉST, ha nem BOCSÁNATOT kérek a hibám miatt! Azonban te továbbra is provokatív és tiszteletlen maradtál a pimasz és kioktató stílusod miatt.
" A sin görbítők már csak ilyenek maradnak!"
Én továbbra is merem vállalni a hozzászólásaim mellett a nevemet és nem bújok a "Nick név" mögé. A nélkül, hogy már valaha is megittuk volna a pertut "ami talán soha nem fog bekövetkezni" tegeződésbe mersz bocsátkozni, úgy, hogy ez nem volt tisztázva korábban.
Nos ez az ÍZLÉSTELEN és neveletlen módszer amit te képviselsz bizonyára " a Mónika show-on" nőttél fel és ez maradandó nyomokat hagyott meg benned.
Megjegyzem, hogy nem szorulok a te véleményedre és nem süllyedek le arra a szintre továbbra sem.
Mint kiderült (sokan tisztában voltunk vele) csak élő személyeket választottak a kerületek az országos választási bizottságba.Így a megnyilvánulásod ízléstelen "tréfa" volt.Persze nem Te vagy az egyetlen,akik valótlanságokat terjesztenek.
Viszont szerintem elnézést kellene kérned:
1. Nyitrai sporttárstól
2. A 26-os kerülettől
3. A Szövetségtől.
Az utóbbi kettőtől azért,mert rossz hírüket keltette (volna) a "jól értesült" hozzászólásod,