Keresés

Részletes keresés

Tócsa Creative Commons License 2000.08.19 0 0 564
Senkinek semmi hír? Úgy látszik még nem esett gól! Legalábbis a TXT még nem írt semmit.

Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.08.18 0 0 563
Té!
Thx!

Batu!
A kölcsönadás Bagolynak viszont nem ártot! Úgy látszik mindenki másképp éli meg a "purgatóriumot"! Remélem Komjáti bizalma rendbe hozza Csipát. Szacsával egymás mellett tudnának játszani? Mondjuk Csipa lenne beljebb? Mind1.
Holnap én is egy x-ben reménykedem, de nem esem kétségbe, ha esetleg győznénk!:-)

Hajrá Loki!
BUX

Batu. Creative Commons License 2000.08.18 0 0 562
Tócsa

Csipában minden benne van, csak amíg Szatmárinak bérelt helye van a csapatban, addig soha nem fog játszani. Az edzőmeccsen, edzésen se tűnt úgy, hogy nagy lenne az önbizalam, kevés labdát kért el. Erről eszembe jutott még egy dolog: a kölcsönadott játékosok közl mindenki kis önbizalommal jött vissza(pl. Bernáth is), ezért ennek sincs értelme. Té jól megadta a címet, bocs, hogy nem reagáltam, de nem voltam net-közelben, és egyébként nemsokára frissítem az oldalt. A meccs szerintem x lesz, mert két váltakozó formájú csapat játszik majd. Bár természetesen reménykedem a győzelemben.

Hajrá Loki!!!

Batu

+ 1 kérdés: a levlistára való feliratkozásnál nektek mi jön be? Többeknél semmi. Lehet, hogy elszúrtam a hátteret.

Előzmény: Tócsa (559)
Creative Commons License 2000.08.18 0 0 561
Előzmény: Tócsa (560)
Tócsa Creative Commons License 2000.08.17 0 0 560
Batu!
Az újratelepítésem óta sok értékes adatom elveszett. Köztük a nem hivatalos Loki oldalad címe is. Lécci, add meg!

Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.08.17 0 0 559
Batu!
Nekem is pont kis Csipa jutott eszembe Champion írásának olvasásakor. Baloldalon sok elfutást-beadást tudna előadni, ha kicsivel több bizalmat kapna. 16 évesen azt hittük nagyobb tehetség lesz, mint a bátyja. De aztán történt vmi, ami után teljesen visszaesett:-( Én bízom benne, hogy ha lehetőséget kap, meg fogja hálálni.
Most ismét egy mérvadó meccsre megyünk. Kiderülhet, hogy melyik az igazi arca csapatunknak. A 3:8-s vagy a 3:0-s! Az első két forduló megfogott, de azért:

Hajrá Loki!

Batu. Creative Commons License 2000.08.17 0 0 558
Zolcsi

Balassáért kb. 10 millát fizettek, Hanáknak jóval kisebb volt az ára, neki lejárt a szerződése(remélem jó infok, megbízható forrásból vannak). Alekszics és Schmidt ingyen volt, mert sajátjuk volt a játékjoguk. Flick kb. 10-15 milla volt, de ő nem biztos. Balassa ha hátravonva játszott volna, mint Alekszics, akkor nem lett volan semmi baj. Ő egy nagyonjó játékos. Hanáknak kelle gy kis idő, benne biztos vagyok, hogy kiszorítja Szatmárit előbb-utóbb.

Laci-papi

Erdélyi nem jött vissza, csak az NS van elmaradva, írták már őt a Frdai(!) játékosának is. Lejár a szerződése, akárhogy is ment el, azért remélem, hogy visszajön.

Champion

SzerintemSárkány, Harangi, Kiss Zoli, Benczik nem lenene képes erre a teljesítményre, mint Bajzát.Ők saját nevelésűek, nem úgy, mint ő(bár ez most mellékes) de őket hamarabb elzavarták. Pedig 1,5-2 m-ről ők is kapuba tudnak találni. Ez (is) lenne a gazdálkodás. Egyébként még a Csipa is jó lenne a szélen. Bocs, hogy nem írtam még meg a megígért mailt, de mindig elfelejtem :).

Hajrá Loki!!!

Batu

champion Creative Commons License 2000.08.17 0 0 557
Jó Napot!
... a kispadon?! Hát a kezdő alig áll össze! A jobb- és balodali futók pozíciója bizonytalan. Bernáth esetében az látszik, hogy nem értette meg, mit játszon: védőmunkára koncentrálva legfeljebb a középpályáig menjen előre, avagy bátran a két alapvonal között. Szatmári közel sem mozog oly biztosan, mint akár egy szezonnal ezelőtt; még nem dőlt el, Hanáktól nyugodtan játszhat, vagy ellenkezőleg, hátravontan kell helyezkednie. Mindkettejükre igaz lehet, hogy a védelem közepének bizonytalanságai, helyezkedési problémái miatt óvatosak, a 3:8 óta inkább túlbiztosítanak. Éppen játszhatna előttük egy-egy lendületes alak. Ebből Böőr az egyik. Ki a másik? Hol az a cserejátékos, aki szélen bevethető?
Csatárposzton sem állunk jobban. Bízzunk Kerekes elszántságában és abban, hogy Bajzát nem marhul el véglegesen. Utóbbiról: most nevelési célból hagyja ki a coach? Jöjjön akárki, aki a következő négy meccsen - nem négy - egy gólt se rúg? Akkor mit ugatunk majd: Bajzát Forever? Ki az, aki ugrásra kész a kispadról a támadósorba?
Gazdálkodás a játékosokkal, ez hiányzik.
Hajrá Loki!
Laci-papi Creative Commons License 2000.08.17 0 0 556
Zolcsi

Tudom, hogy sántít a példa, de nézz rá a nyugati csapatok kispadjára. A kispadra is minőség kell. Bármikor bevethető ember. Ha céljaink vannak, annak ára is van. A mögé játékos kell. Bár lenne még egy pár "drága" játékosunk a kispadon. Ez azt is mutatná, hogy tényleg nem akárkik vagyunk, ha telik a kispadra is drága játékos. És megismétlem: a konkurencia a kispadon csak a csapatnak és ez által nekünk nézőknek lesz (lenne) hasznára. Nem hiszem, hogy komolyan gondolod, hogy mondjuk Bajzátot egy Ulveczkivel vagy egy Schmidttel, de esetleg egy Siklósival meg lehet ijeszteni. Jobb modorra nevelni, több munkára sarkalni. Ő (mármint Bajzát) már több gólt rugott ebben az idényben mint a fent nevezettek fognak rugni, még ha feltételezzük, hogy szombattól ők kapnák meg a bizalmat.

Nem kötekedek, de a cseresorrol érdekelne a többiek véleménye is.

Fiuk nekem szemet szúrt, hogy az "U" válogatott keretének NS beli közlésénél Erdelyi (kapus) neve mellett a Loki neve szerepelt. EZ most a "szokásos" NS baki vagy esetleg valamilyen formában Miki újra a miénk és nem egy NB II-es csapaté, ahogy az szintén az NS-ben megjelent korábban ?

Laci-papi

ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.17 0 0 555
Papi

Egyetlen szóval nem mondtam, hogy egy csapatnak 11 emberre van szüksége.

Egyértelmű hogy kell a kispadra a konkurrencia, csak arra akartam a figyelmet felhívni, hogy a 600 ezer+ÁFA-ért vásárolt játékos (Turján) játszik, hazsnára van a csapatnak, míg az élő szerződésből vagyonokért kivásárolt játékosok a padon vagy a tarcsiban vegetálnak.

Mindenesetre kíváncsian várom a Fehérvári meccset, hogy tényleg javultunk-e védekezésben, vagy csak az ellenfelek voltak gyengék.

Hajrá Loki

Laci-papi Creative Commons License 2000.08.17 0 0 554
Zolcsi

Nem értünk egyet. Egy csapat nem 11 főből áll. Szathmári és A belső-védők (Alekszics és Turján) is előbb-utóbb, de inkább előbb összeszedik a maguk sárgalapjait és az általad említettek bizonyíthatnak. Hiszem azt, hogy most megszakadnak azért, hogy bekerüljenek. Főleg Balassáról gondolom, hogy nem a kispadra gondolta magát mikor hozzánk írt alá. (Az árukról nem tudok) Kell a pályánlévőknek a kispadon a megfelelő konkurencia.

Hajrá LOKI !!!!
Előre a Fehérvári pontokért!!!!

Laci-papi

ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.17 0 0 553
Ki tudja hogy Balassáért és Hanákért mennyi pénzt fizetett ki a Loki?
Mert a jelen szituációban, meglehetősen fölösleges pénzkidobásnak tűnik a dolog.
Zolika_d Creative Commons License 2000.08.16 0 0 552
Batu!

Igazad van. Amikor visszaolvastam, nekem is beugrott, hogy az első 2 meccsen nem játszott, de nem akartam már a bakikat halmozni.:-))
Szóval kösz a felvilágosítást!

Zolika
Hajrá Loki!

Előzmény: Batu. (547)
Tócsa Creative Commons License 2000.08.16 0 0 551
Látom Zolika te is gyönyörködsz a pesti, trehány újságírásban! :-( Kriminális, amit néha művelnek!
Szegény Csikar megint idegenben ünnepelhetné meg a 300-t. Remélem Makrayéknak lesz rá figyelmük, hogy felköszöntsék. Nem úgy, mint Garamit Győrben!

Hajrá Loki!
BUX

ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.16 0 0 550
Most is csak azt tudom mondani amit már korábban is mondtam a Bajzáthoz hasonló "ifjú Titánokkal" kapcsolatosan: Több alázat a labdarúgás és a DVSC iránt. Az meg elgondolkodtató hogy mi a faszért van elkábulva magától? Majd ha rúg szezononként 10-15 gólt akkor lehet arcoskodni.

HanSolo

Nem osztom az optimizmusod! Eddig papírforma eredmények születtek. Akiktől ki lehetett kapni kikaptunk, akiket kötelező volt legyőzni, azokat legyőztük. Most jön három olyan mérkőzés, melyen eldől, hogy valóban erősödött-e a védelmünk, vagy csak olyan gyenge csapatokkal játszottunk - ráadásul hazai pályán - akik nem igazán tették próbára a védelmünket. Az általad óhajtott 3. (pláne a 2.) helyhez, a következő 3 mérkőzésen legalább 6 pontot kell szereznünk. Hát nem tudom...

Mindenesetre: HAJRÁ LOKI

HAN Solo Creative Commons License 2000.08.16 0 0 549
Hi!

Bajzát tényleg egy nagyképű gyökér.Nem akarom bántani ,de ezzel a viselkedésével nem méltó a LOKI-mezre.Lehet,hogy most rugdossa a gólokat,de ettől még nem nézheti le a szurkolóit,azokat az embereket akik nélkül elmehetne kapálni.
Szombat este volt szerencsém látni Böőrt,Bodnárt és Bajzátot Gergelyiugornyán.Hát eléggé be voltak már tépve és úgy viselkedtek mintha istenek lennének.Főleg Bajzáton látszott,hogy olyan undorral nézett az emberekere,mint valami birkanyájra.Egy kicsit a vezetésnek jobban oda kellene figyelni,hogy a fiataljaink hol és mennyire rombolják le magukat fizikailag és erkölcsileg. Az a baj,hogy kurvára leszarják a szurkolókat.
Na,nem sírok tovább,végül is a legtöbb fiatal focistánk ilyen.A csapat a 8-3 ellenére szerintem jó lesz.A csoportba simán meglesz a 3. hely,de én a 2.-at is reálisnak látom.Tavasszal meg már minden lehet.Nem kell baszogatni Malacot,hadd dolgozzon.Remélem a Vidi ellen nyerünk!

HAJRÁ LOKI!!!

Ja,ma este HAJRÁ MAGYAROK!!!

Creative Commons License 2000.08.16 0 0 548
Tócsa, Zolika, a mailt megkaptam. További jelentkezéseket várok!
Batu. Creative Commons License 2000.08.16 0 0 547
Zolika

Csabi az MK és a z UTE ellen nem játszott, a szotyis és a Szegedi elleni törölt meccse miatt a Kanizsa elleni volt a 299.

Bajzát:

Én csak azt nem tudom, miért van magától elszállva. Annyira még sohasem játszott jól, és gólt is csak 2 m-ről rúgott. Vissza kell vennie magát, edzés után is ottmaradni gyakorolni az összjáékot(mint Turjánék), és 100%-kal hajtani edzésen, meccsen. Szerintem profi játékos edzőmeccsen is hajt, ő meg amikor láttam, labda közelében sem volt.

Hajrá Loki!!!

Batu

Előzmény: Zolika_d (544)
DZsen_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 546
Daniella!
A kituzot azért gondoltam, hogy ráismerjünk azokra, akiket csak nickrol ismerünk.

BéKa_d!
Kétóránként más-más színu karperecet adnak belépo gyanánt. Ha túlórázol, távozáskor kell ráfizetni.

DZsen
Hajrá Loki!

Daniella Creative Commons License 2000.08.15 0 0 545
Sajnos a fiatal focistákkal gyakran előfordul, hogy egy kicsit beképzeltebbek lesznek a kelleténél. Bajzát kimondottan el van szállva magától. Csak rá kell nézni: szoláriumozott bőr, hátrazselézett haj, mindkét fülében fülbevaló stb. Viszont ez csak egy darabig lesz így, majd magához tér egyszer. Általában így szokott lenni. De mit számít az, hogy milyen, ha hozza az eredményeket?

Daniella

HAJRÁ LOKI!

Zolika_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 544
Tócsa!

Csabi az Újpest ellen jubilált...:-((((((
302-nél jár.

Egyébént nem tudom észrevettétek-e, (ha megvettétek az adatbankot) hogy van egy hórihorgas védőnk, aki a akár a Vadkakasok között is megállná a helyét, igaz kicsit soványka. Az adadtbank szerint ugyanis Turján György 293cm(!!!) magas és 81kg. Nem kéne szólni a Guiness-nek?! :-))

Zolika
Hajrá Loki!

Előzmény: Tócsa (542)
bzsoli Creative Commons License 2000.08.15 0 0 543
Csácsumi !

Szóval V N B N K .
Azaz Van Már Baj(zát) Nem Kevés...
Kiváncsiságból felhívtam egy-két fiút, és lássatok csodát valóban nem kóser Petike még a csapatban sem. A mostani első gólja után kimutatott, és "nem szép kifejezéssel" illette a szurkolókat, ami több játékostársánál is visszatetszést keltett. Vada volt az akinek sikerült nagyjából leállítani a gyereket...
Egyébként "bent" sem örvend nagy népszerűségnek, valakitől idézve: "nagyképű állat".

A feleségem kb. 14 éve kézilabdázik, ebből 6 éve NB.I.-ben , de még egy csapattársáról sem, és egy csapattársától SEM hallottam ilyet...

No comment.

Üdv: Zsoli

Tócsa Creative Commons License 2000.08.15 0 0 542
Té, mél!
Live-osok!
Kb. 25 főre foglaltattam le helyet, de ha ez kevés rögtön szóljatok rám, mert akkor korrigálok!
Ez a Bajzát-dolog!
Sajnos egyre több fiatallal előfordulnak ezek a sztárallűrök. Pedig ennél sokkal többet kellene letenni az asztalra, hogy bármit is elnézzünk nekik. Bízom benne, hogy igaz amit mondott a Gól-ban és most már csak előre tekint.
Csikarnak meg van már a 300? Hol tartunk?

Hajrá Loki!

Zolika_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 541
Még mindig Bajzát. Nem tudom, hogy a srác ott volt-e Pesten, vagy csak hallotta ő is, mindenesetre ezt írta a Loki E-mail klubba(ott is ez a téma):

""Egyik ok szerintem ez az "en vagyok a szep fiu" viselkedes, megjelenes.
Masik, hogy Ujpesten hulyeseget csinalt: visszaszolt a szurkoloknak.
7-3 vagy 8-3 volt kb. amikor valaki beszolt valaki, hogy "hajtsatok mar",
vagy valami ilyesmit, erre Petike valasza ez volt: "Ti ne pofazzatok!".
A masodik felidoben, amikor szogletnel a roviden allt, akkor kapta a
magaet tobbszor is, vissza is szolt valamit, de hogy mit azt nem tudom.
Tavasszal volt meg valami, hogy beszelt egy-ket szurkoloval, akik szamon
kertek rajta a gyengebb teljesitmenyt, erre o nem profi labdarugotol
elvarhatoan reagalt, ebbol mar tavasszal is volt kisebb gond.""

Mindenki annak tükrében formáljon véleményt, hogy ezek "nem hivatalos" infok, de persze lehet, hogy szórol szóra így történt a dolog.

Zolika
Hajrá Loki!

Zolika_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 540
BaZx!

Ott leszünk, ez biztos. Ha találkozol Té barátunkkal(és ezt még nem olvasta), üzenem neki, hogy vonja vissza a "rágalmazást", amit a meccs után "ejtett el". Akkor azt mondtam nem biztos, hogy megyek (erre jött a fotelszurkolózással). Szerencsére elhárult minden akadály a meccs elől, szóval ott leszek.
Meg a DVS-100 is:-)))

Tócsa, tamas!

Bajzát Peti:
Egyáltalán nem biztos info, a Pécs elleni meccsen hallottam a Vadmacskák véleményét. (Az előzmény az volt, hogy a csajok folyton szidták Bajzátot, és egy srác megkérdezte, hogy miért b.szogatják.)
Ha jól értettem az volt az ok, hogy Újpesten "számonkérték"(nem tudom milyen hangnemben) a csapat(vagy Bajzát) teljesítményét, erre Peti visszaszólt, hogy "Ne pofázzatok már!".
Én ezt csak hallottam, nem voltam ott, lehet, hogy így volt, lehet hogy nem.
Ha vki tud konkrétumot ezzel kapcsolatban, javítson ki, ha félrehallottam vmit!

Zolika
Hajrá Loki!

Batu. Creative Commons License 2000.08.15 0 0 539
Té!

Nekem sajnos sehogy sem fog összejönni egy jó ideig, d etalán majd az egyik következőn megjelenek én is. Bocsi. Majd küldök egy fényképet, hátha valakivel ismerjük azért egymást.

A Kanizsa ellen jó volt a 2. félidő, csak legyen jobb a helyzet-kihasználás. Kemény lesz a Vidi és a Vasas is.

HAJRÁ LOKI!!!

Batu

ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.15 0 0 538
Vezerstr és jómagam ott leszünk, bár lehet egy kicsit késünk. Javaslom nektek a Havanna Clubot. Sörrel, Vodkával, Football Player-rel, Rob Roy-jal különösen veszélyes.
BéKa_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 537
Sziasztok!

Bocs, hogy megint én, de reagálok egy-két apróságra.

Daniella!

Velünk lesznek lányok is (barátnők, feleségek, köztük TZS is - vannak e leányok a kocsmában + Vasas topic), sz'al ez nem lehet gond. Az olasz meccsről az MLSZ-ben jelenleg nem tudtak felvilágosítást adni (tel.: 2220343 és onnan kell keríteni egy melléket én a 103-ason kaptam azt, hogy drágább lesz, mint az osztrák meccs, de hogy mennyivel, arról még nincs döntés).

levi_d!

Kösz az infót, szerintem mi szombaton egy jászberényi bulival kezdünk, aztán vasárnap reggel megyünk tovább Szoboszlóra - a 2 órás jegyet hogyan ellenőrzik? - vagy kimenetelkor is meg kell mutatni?

Egyébként akár ott is találkozhatunk, már ha egyáltalán áll még az, hogy szívesen leültök mellénk is, mert részemről megértem azt is, hogy ha az ilyen első live-meetinget nem idegenekkel egybevontan akarjátok tartani.

Té!

Majd nyomok egy mélt.

Minden jótat.

Creative Commons License 2000.08.15 0 0 536
A Bem téren az ATOMKI mellett, a Bem téri kórházzal, illetve a Vérellátó csilli-villi palotájával szemben.
Egy-két hónapja nyílt, de azért már illett volna hallani róla:-)

Most fedeztem fel, hogy a www.nb1.hu-ra felkerültek azok a képek amiket én küldtem nekik a váci kupadöntőről. Aki még nem látta megnézheti.

Előzmény: Daniella (535)
Daniella Creative Commons License 2000.08.15 0 0 535
Nekem jó lesz. Remélem a többieknek is. Csak azt árulja el valaki, hogy hol van az a Calicó Jack, mert még életemben nem hallottam róla.

Előzmény: Té (534)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!