Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy fehérPanasonic Lumix GF2 minden tartozékával - gyári aksi, töltő, leírások, CD, nyakpánt, vázsapka, USB kábel - együtt. Amerikai töltős, de adok hozzá adaptert, amivel hibátlanul működik. Magyar menü van a gépen. Szép, megkímélt állapotban. A gép Budapesten található. Adott esetben postázom is. 32e Ft
"A vazat es vakut addig nem adom el, amig az obik megvannak."
Ez így már elég komolytalan. :-) A te érdekedben javasoltuk, hogy add el őket külön is, nyilván nem erőszak, de ha rendben vannak a cuccok, itt 1-2 hét alatt elkapkodják mindet, értük mennek, sok energiát nem kellene belefeccölnöd.
Eladó egy makulátlan, alig használt fekete PanasonicG5 gépezet. Kímélve volt ezalatt a kis idő alatt is, semmi hajszálkarc rajta!
Feleslegessé vált, annyira nem vagyok jó, hogy 2 géppel is fotózzak, így megválnék tőle. Amerikából behozott, nemrégiben vásárolt, lehet még érvényes itthon is a garancia.
Minden tartozékával, töltő, gyári aksi, papírok - leírások, lemez, nyakpánt, vázsapka, USB kábel!
Eladó keveset használt Olympus E-P2 fekete/sötétszürke váz és ÚJ Oly 14-42R II kitobi ezüst színben. Doboz, minden egyéb tartozék jár hozzá. Vázként 45e Kitobival 75e
Eladó használt Olympus E-P2 fekete/sötétszürke váz és ÚJ Oly 14-42R II kitobi ezüst színben. Csak egy töltő jár hozzá.
Eladó használt, de szép állapotú Panasonic 14-45 f/3.5-5.6 (fém bajonettes, többek szerint ez a legélesebb a 14-4x objektívek között). Ára fix 45.000. Gyári tartozékok járnak hozzá (sapkák, napellenző meg szütyő).
Személyes átvétel Budapesten. Elérhetőség (E-mail, telefon): Adatoknál (katt a névre).
elkezdtem irni pár mondatot, de inkább töröltem, mert az előttem szólók már nagyjából leirták ugyanazt ahogy visszapörgettem.
Csak annyit jegyeznék meg, hogy irigyellek, hogy megteheted, hogy nem foglalkozol a külön eladásokkal, több tizezer/százezer forintot bukva. Engem nagyon idegesitene, hogy mennyit bukok rajta.
Szívesen átgondolom, de ez a teljes kit, obival, vakuval, én csak 220 körüli árakat láttam újonnan. De ha tényleg van olcsóbban, akkor természetesen lejjebb viszem az árát. Köszönöm, hogy szóltál, de tényleg nem látom, hogy olcsóbb lenne.
csak sztori: néha felbukkan egy-egy arc, hogy egyben.
aztán feladják.
persze nekem mindegy, ha a végén értelmes áron lesz gh2, elgondolkodom rajta, persze lehet a G6 jobb cucc, szóval az újkori értéke számomra nem mérvadó, de ez csak egy történet, meg egy személyes értékelés
Eladó egy fehérPanasonic Lumix GF2 minden tartozékával együtt. Amerikai töltős, de adok hozzá adaptert, amivel hibátlanul működik. Magyar menü van a gépen. 32e Ft
Van még egy eladó Panasonic Lumix 14mm/2.5 -ös obi, a GF2-höz volt, szóval csak első-hátsó sapka van hozzá. 45e Ft ELKELT!
Illetve van egy Panasonic DMW-LVF1-es külső kereső, minden tartozékával együtt. 25e Ft ELKELT!