Keresés

Részletes keresés

Tócsa Creative Commons License 2000.09.21 0 0 860
HIDEG VAN, DE NEM FÁZUNK, MERT SÁNDOR CSABI A CSÁSZÁRUNK! HAJRÁ LOKI!
Tócsa Creative Commons License 2000.09.21 0 0 859
Nincs mit! ... Mit is? :)))))))
Előzmény: rosbi (855)
Tócsa Creative Commons License 2000.09.21 0 0 858
Köszönöm a többiek nevében, aki őszintén gratuláltak nekünk!
Viszont „sokszínű” nevű amice! A Rotot igencsak nem helyénvaló használnod, mert a 3 E-ből az Erkölcs sérül ilyenkor. Nemzeti színben tetszelegni, amikor csak egy kiesés ellen küzdő klub szimpla szimpatizánsa vagy. Ez nálam diszharmónia! A parasztozás meg igen érdekes olyantól, aki legalizálva van erre a címre Tídzsé által! Egyébként én is gratulálok nektek, végre sikerült leelőznetek a Katicabogarat pontszámban!:) Gondolom az NS-t óvatosan nyitod ki!:)

Hajrá Loki!
BUX

Előzmény: A Rot a Weiss és a Grün (852)
Mirrmurr Creative Commons License 2000.09.21 0 0 857
Zsombi vezeti a góllövolistát a B csoportban, kilenc találattal. Még a végén megkoronázhatjuk:-) Azonban felvetodik a kérdés, hogy ha o nem, akkor ki lövi a gólokat. Bocsi, de Bajzát nem megoldás.
Egyébként mi a helyzet az ígéretesnek mondott Horváth Istvánnal?

Hajrá, Loki!

vezerstr Creative Commons License 2000.09.21 0 0 856
Szép volt fiúk !!!
A hangulat fantasztikus volt, a srácok küzdöttek, s meg is lett az eredménye. A kiállítás mintha minket zarvart volna jobban, kár érte. De megtört az átok, s ez a lényeg. Ja, és köszi Vidi!
rosbi Creative Commons License 2000.09.20 0 0 855
Ez az, fiúk!!!!
Az első félidő csodálatos volt, a másodikbn meg legalább tarttátok az eredményt. Így tovább!

rosbi

P.S.: Tócsa, vezerstr, ZOLCSI: köszi mindent!!!!

sixx69 Creative Commons License 2000.09.20 0 0 854
RWG, huzz el innen az NB2 szelen tantorgo zoldmezes edes anyukadba.
Előzmény: A Rot a Weiss és a Grün (852)
csiszi Creative Commons License 2000.09.20 0 0 853
Sziasztok!

Örülök, hogy visszavágtatok az UTE-nak! Remélem jó sok nézo volt kint, megérdemelték az eredményt. Gratulálok. HAJRÁ MALAC!
Üdv.: Csiszi

Uteresz Arpad Creative Commons License 2000.09.20 0 0 851
Gratulálok!
Tócsa Creative Commons License 2000.09.20 0 0 850
Bingó! Girappáá! és tsai!:)))
Nagyon megkiméltük az ÚFC-t, de levertük őket, mint vak a poharat!:))))
A mumus átkot ki lehet tenni a 13. irattárba!
DVSC - ÚFC 2:0 !!!!!!
G: Kerekes, SÁNDOR CSABI!!!!!!!

Hajrá Loki!
BUX

champion Creative Commons License 2000.09.20 0 0 849
Jó napot!

Ne kiáltsuk világverőnek a coach-ot, azonban legyünk méltányosak vele! Az első és második forduló után húzott egyet a védelemben, s a húzás legalábbis megakadályozta a katasztrófa bekövetkeztét. Előnytelen összetételű játkosgárdával dolgozik. Nincs abban a helyzetben, hogy egyszerre variáljon mondjuk Szatmári és Flick posztján, Kerekesen kívül nincs motivált, biztos mozgású csatára. Sok rapszódikus pali, akik zömmel a pálya tengelyében szeretnek mocorogni, egyre kevésbé játszanak lendületből előre. Ráadásul attól tartok, hogy pénzügyi megfontolásokból kiindulva az rt. vezetői azt sugdossák a fülébe, hogy elég a dagonya, nem kell előre igyekezni. Nihill helyett javaslom: próbálgassa a kölyköket!

Hajrá Loki!

Előzmény: Té (848)
Creative Commons License 2000.09.20 0 0 848
Lehet, hogy csak én nem tudom legyőzni a Komjátival kapcsolatos ellenszenvemet, de én nem látom, hogy olyan nagyon bizonyította volna a hozzáértését. Legalábbis nálunk nem. A multkori Flick csere némiképpen emelte az ázsióját nálam, de ideje lenne már, hogy valami bravúrt is bemutassunk. Mondjuk éppen ma!
Creative Commons License 2000.09.20 0 0 847
Ja ja, egy kicsit nekem is égett a képem, hogy mi sehol nem vagyunk. Remélhetőleg ez már nem sokáig lesz így. A multkor javasoltam egy szurkolói oldal indítását az NB1.hu-n. Én egyedül nem merek nekivágni, mert nincs meg hozzá a kellő ámítástechnikai tudásom, de beszámolók írásával, fényképekkel, nagyon szívesen segítenék. Bocs Batu, nem a honlapodnak akarok konkurenciát csinálni, de szerintem az NB1.hu nagyon jól össze tudná fogni a szurkolói honlapokat. Igaz, hogy a DK1.0-ban politikai kifogás merült fel a honlap készítői ellen (Szadeszesek vagy mi), de szerintem ez hülyeség, amíg korrektek addig felőlem lehet akár Thürmer Gyuszi is.

Jön valaki erre a levlistás bulira? Én asszem benézek, szerintem jó alkalom a netes lokisták szerveződésére.

Előzmény: Tócsa (844)
vezerstr Creative Commons License 2000.09.20 0 0 846
Ezt a pozitív gondolkodást kéne a fiúknak is átvenni Zolcsitól. Nyerni kell mindenáron, ha törik, ha szakad. Van egy másik hasonlat is, de az egy kicsit durvább.
Tócsa, készülj és ne bombázz negatív hullámokkal !
ZOLCSI Creative Commons License 2000.09.20 0 0 845
Nem bánom gyúrja össze álláspontunkat Mr James E Pepper Kentucky-ból, de csak azután, hogy kellően ellazítottuk magunkat "Alsójózsai Vilmossal".
Hidd el, ha ma legyőzzük a lilákat, másként fogsz vélekedni Komjátiról. Sőt, gondold csak el, mi lenne most Komjátiról a véleményed, ha a Vasas ellen Szar(ka) befújja a jogos tizit, vagy az MTK ellen a csapat nem hiszi azt el, hogy a meccs már meg van nyerve. Ezek "apró" dolgok, és ráadásul olyan dolgok, amelyeket Komjátinál jóval nagyobb edzők sem tudnának befolyásolni.

Na mindegy, ma GYŐZÜNK. Mindegy hogy hogy, de GYŐZÜNK.

Born in Debrecen,
Live in Debrecen,
Die in Debrecen

Előzmény: Tócsa (844)
Tócsa Creative Commons License 2000.09.19 0 0 844
Dani és Batu!
Hogy áll a honlapunk ügye? A mai NS mellékletében gorcső alá vett néhány klub honlapját és értékelte. Remélem mi nem égünk le, mint a Hali!

Zolcsi!
Edzőkérdésben nem 100%-ig egyezik véleményünk:( Azt hiszem igazságtevőnek fel kell, hogy kérjem Mr. James E. Peppert Kentucky-ból, hogy gyúrja össze álláspontjainkat:))))))
Holnap pedig, ha kihagyjuk a kezdőből a kihagyhatatlan játékosokat, lesz remény a sikerre!

Hajrá Loki!

Daniella Creative Commons License 2000.09.19 0 0 843
Sziasztok!

Mivel szabin vagyok, így csak ritkán tudok írni mostanában. Most is csak beugrottam elolvasni a leveleimet, közben még közölni azt is, hogy holnap a Loki Klub Sörözőben egy kis összejövetelt szervezünk a Loki levelezőlista tagokkal, de ha gondoljátok gyertek el ti is, bár tudom sokan vagytok, akik a listán is szerepelnek. Itt lesz Amerikából egy magyar férfi, aki kint edzősködik, és négy évvel ezelőtt, amikor a magyarok kijutottak az Olimpiára az ő csapatával edzett a Dunai legénység. Ő szeretne találkozni Loki szurkolókkal, ezért is szerveztem meg ezt a találkozást. Szóval, akinek lesz kedve és ideje jöjjön le a meccs után a sörözőbe.
Addig is jó szurkolást!

Daniella

ZOLCSI Creative Commons License 2000.09.19 0 0 842
Tócsa

Az edzőnk képességeivel semmi gond nincs. A játékosállománnyal annál több, de... Holnap - ha betartják a fiúk az előző hozzászólásomban leírtakat - legyőzzük a Dózsát.
Holnap ilyenkor már gyülekezünk, és:
"Sör folyik a vér helyett"

Előzmény: Tócsa (841)
Tócsa Creative Commons License 2000.09.19 0 0 841
Igen, sajnos Zolcsival kell, hogy egyetértsek, mégha a játékosállományunk és edzönk képességei nem a legvérmesebb reményekre adnak okot.

Hajrá Loki!
BUX

Előzmény: ZOLCSI (839)
vezerstr Creative Commons License 2000.09.19 0 0 840
Zolcsi,

tökéletesen igazad van. A lehető legjobb helyen kell végezni, ha bajnokság végén szép eredményben bizakodunk. A vitt pontok sokat jelentenek, mert a másik csoport csapataira is figyelni kell.
Ebben vitt pontos rendszerben nem mindegy az indulás.
Holnap nyerni kell, az nem létezik a lilák ellen egyszer ne jöjjön be. Az Mtk elleni második félidő és még több akarat, küzdés kell !!!!
Mindenki szurkoljon !!!

ZOLCSI Creative Commons License 2000.09.19 0 0 839

Laci-Papi

Ne haragudj meg, nem értek veled egyet abban, hogy mindegy hogy harmadik vagy ötödik helyen megyünk-e tovább a csoportból. Egyáltalán nem mindegy. Ugyanis - a vitt pontokon túl - nem mindegy, hogy az 5-6, vagy a 9-10 helyről vágunk neki a tavaszi folytatásnak. Ráadásul a csapatnak így állandóan győzelmi kényszer hatása alatt kellene pályára lépnie, aminek sosem szokott jó vége lenni.

Többiek

Holnap nagy nap, jöjjön mindenki. Ha mindenki "orrvérzésig" küzd, és a kulcsemberek (Böőr, Szatmári, Vadicska) végre hozzák a tudásuk legjavát, akkor legyőzzük a lilamajmokat. Remélem Szatmári Herczeget, Vadicska Dvérit, Turján pedig Korsóst gallyra teszi. Az eszközök nem számítanak, csak a győzelem.

Born in Debrecen
Live in Debrecen
Die in Debrecen

Ja, és HAJRÁ LOKI

Tócsa Creative Commons License 2000.09.18 0 0 838
Jól olvasom Papi, Flicknek volt egy kis magánszáma? Én eddig sem kapaszkodtam bele tíz körömmel, de ezek után...
Ha helyzetkihasználásunk feljavulna és jól lezárnánk a széleinket és szűkítenénk a területet, hogy ne tudjon kontrázni az UFC, be lehetne bizonyítani, hogy az UFC ellen is van orvosság! Ha Bíró nem védett volna ilyen jól és nem kapnak egy ajándék tizit a Vasas ellen, Kistelkinek megint lehetne szidni az ellenfelet, hogy nem az élvonalba való. Nekünk is vmi hasonlót kellene játszani, mint a Pécsnek. 30 perc után elvesztenék a türelmüket és a nekik nem tetsző, erőfocit kellene alkalmazniuk. Utána jöhetnének a kontráink a gyors emberekkel: Böőr, Schmidt, Bernáth, Szatmári.

Hajrá Loki!
BUX

rosbi Creative Commons License 2000.09.18 0 0 837
Na, végre valaki! Szerintem sem volt gyenge Szacsa, sőt! Bernáthot viszont észre sem vettem az első félidőben a pályán. Lehet, hogy azért, mert a déli oldalon ültem, és nem láttam át a pálya északi felére, de ettől függetlenül nem alkotot maradandót. Flicket most láttam először játszani, ennek alapján azt mondanám, hogy egyértelműen kispadon a helye. Kerekes hozta a formáját, de sajnos nincs partnere, egyedül meg nagyon nehéz dolga van. (És lesz a lilák ellen is...)
Előzmény: Laci-papi (836)
Laci-papi Creative Commons License 2000.09.18 0 0 836
Szerintem egy jobb-hátvéd kellene a Bernáth helyett, de minél előbb. Bernátnak egyértelmüen a középpálya jobb oldalán a helye. Rögtön erősödne a középpálya és sokkal támadóbb szellemü lenne a csapat. Flicket - ha már játszatni akarják(kell?!?) - akkor beljebb kellene tolni. Esetleg egyszer kiderülne mi az igazi posztja. Mellesleg (?!) nem értettem Flick csere utáni viselkedését. Remélem lesz aki illetékes helyen számonkéri tőle! (Sem kézfogás; sem a félidő megvárása a padon; Ő nem a csapat tagja?) Sértődött emberekre nincs szükség. Mostani játéka alapján a Jörg kezdhetne a csatársorban Zsombival párban. Én is bízom , hogy az Újpest ellen a II. félideje játékkal nyitunk, majd fokozatosan javulunk.
Alekszicsről: ő a helyén van. Ne mozdítsák ki. Turján változtasson a játékán. (esetleg tartsa be az edzői utasításokat). Ha Balassa lesz a hátvéd-párja, őt ugyanúgy "foghatja". Benne van a hiba a helyezkedésnél. Nem kevésbé mellesleg egy ekkora "lóról", hogyan lehet két fejes-gólt kapni?
Robiról én nem nyilatkozom. (Régóta mondom, hogy egy Rostock meccsből nem lehet egy életet leélni).
Szacsa viszont ebben a bajnokságban most volt a legjobb, de még bőven javúlhat. Siklósi erőállapota félelmetesen gyenge. Új szint hozott a játékba, de a II. félidő közepén simán cserélhető lett volna.
A vonal-védekezés egyre jobban kirajzolódik a pályán és egyre jobban is játszák. Most el kell kezdeni a támadást is megtanulni ebből az alapállásból. Erről szól az alapszakasz. Még van hat meccs. OLY MINDEGY, HOGY 3. VAGY LEGROSSZABB ESETBEN 5. A CSAPAT. Csak a hátra lévő meccseken a Komjáti-játék második feleét is tanulják meg. Aztán a szünetben igazolni kell egy-két játékost (támadót vagy támadó középpályást) és az élmezőnyhöz fogunk tartozni.

Laci-papi
Hajrá LOKI !!!!

BéKa_d Creative Commons License 2000.09.18 0 0 835
Gratula az MTK elleni eredményhez - részvétem az utolsó percek miatt.

Szerintem az UTE ellen nehezebb dolgotok lesz... ellenünk is megmutatták, hogy a focit nem helyzetekre játszák...

Sok sikert!

Mirrmurr Creative Commons License 2000.09.18 0 0 834
Akkor ki lesz hátul a gors ember, mert Balassa iszonyat lassú. Ljubisa elég fürge, jó helyen van ott. Nem árt, ha a védelmünk képes tempót váltani, mert pl. Sándor Csaba már elég lassú, Goian is az volt, volt is gond belole.
Egyébként az általános meglátásom az, hogy jóval lassabb az egész csapat, mint tavaly. Kellenének szélvész emberek.

Hajrá!

Előzmény: champion (833)
champion Creative Commons License 2000.09.18 0 0 833
Jó napot!

Mirrmurr számára: figyeld meg Turján helyezkedését! Önkéntelenül centerhalfként igyekszik zárni, rámozdul Alkeszicsre, ketten "egymást fogják". Lehet az a megoldás, hogy a coach tisztázza velük, hogy ki és hova lépjen, lehet az, hogy Alekszicset előre lépteti és Balassának csinál helyet.

Hajrá Loki! Reszkess Újpest!

Előzmény: Mirrmurr (832)
Mirrmurr Creative Commons License 2000.09.18 0 0 832
Champ!

Flick témájában nagyon egyet értünk, a vasárnapi fiaskó ellenére szerintem még mindig o lenne a(z egyik) megoldás, csak az a BORZALMASAN NAGY KÉRDÉS, hogy mivel lehetne ot "megpiszkálni"? Zsombin sem vitatkoznék, a gond az, hogy ki rúg gólt, ha esetleg o eltiltott, avagy sérült, stb. Bajzát kizárólag a mázlira építhet.
Turján a vitatéma, én úgy láttam, a közbelépései jó ütemuek, a helyezkedései sem rosszabbak, mint a többieké. Ami feltunt, hogy Szacsa oldalára sokkal kevesebbet hagyatkoznak a srácok, holott jópár alkalommal kérte a labdát, többször is indíthatta volna Böor Zolit.
Reméljük, ez változni fog.

Hajrá!

Előzmény: champion (830)
champion Creative Commons License 2000.09.18 0 0 830
Jó napot!

Az első mondat az önkritikáé: a coach taktikusabb, mint magam feltételeztem. A labda kihozatalában, a pálya középső harmadának elfoglalásában okostojás; a csapat összehangoltan mozog e téren.
Ellenben a védelem közepe! Figyeljétek meg! Alekszics nem klasszikus centerhalf, inkább kilépve indítana. Statikus helyzetekben bizonytalanul helyezkedik (lásd a szabadrúgások és a szögletek utáni kavarokat a kapunk előtt), s nem támasz számára ez a Turján sem, aki viszont ahhoz a pozícióhoz van szokva, amit Alekszics foglal el. A coach nyilván megoldja.
Elől: góloznak a fiúk, de nem variálhatóak. Bajzát helyén csere-berélgetni kellene, új variációkat mutatni, hogy ne merüljön ki az ellenfél védekezési repertoárja Zsombor tökön rúgásában.
Flick egy külön topic. Jó erőállapotban, motiválva meccsnyerő pali lehet a magyar mezőnyben. Nem kellene elherdálni!
Javaslat: Balassa-Turján a védelem közepére, Vadicska, Flick, Alekszics, Böőr a fedezetsorba, ahol Sándor Csaba aranytartalék az éppen gyengélkedő helyett, elől Kerekes + egy akárki.
Vitatkozzunk!

Hajrá Loki!

Mirrmurr Creative Commons License 2000.09.18 0 0 829
Az Újpest elleni meccs húzós lesz, szerintem mindenek elott Dvérit kell kikapcsolni a játékból. A gyors csatáraik ellen jó orvosság lehet Alekszics, Turján pedig már-már igen stabilnak mutatkozik, általában jól helyezkedik, a magam részérol megkedveltem a srácot.
Ahogy elnézem az Újpest védelmét, nem kizárt, hogy Zsombi és Böor Zoli átszalad rajtuk néhányszor. Siklótól pedig a helyzetfelismerést várnám, persze nem ártana kezdoként pályára lépnie.

Hajrá, Loki!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!