Keresés

Részletes keresés

Tócsa Creative Commons License 2000.09.01 0 0 730
Csatárposzton: Sira(?), Sárkány, egy keleti légiós.
Kapus: Balogh
Hirtelen ennyi!

Hajrá Loki!

sixx69 Creative Commons License 2000.09.01 0 0 729
IMHO nagy Csaba a Haladasbol, illetve az a kulfoldi csatar fazon a Nyirsegbol igencsak beferne a csapatba.
Milyen posztra kell igazolni?
1, kapus (Robi egyedul nem birja, es eleg hullamzo a teljesitmenye)
2, Szelsohatved (Szacsa egyre gyengebb, Hanak nem megoldas)
3, Iranyito kozeppalyas (Ilyen ua. nalunk nincs, Vada szelso lett, Sandor Cs. inkabb vedekezik, Flick detto, Siklo/Boor nem erre valo)
4, Csatar (Zsombor OK ha jo kedve van, de bajzatpetikevagyokesnagyapofam nem valo a Lokiba)
Előzmény: champion (728)
champion Creative Commons License 2000.09.01 0 0 728
Jó Napot!

Gondoltam, mozduljon a klub. Ki kicsodát igazolna? Ki lenne hasznunkra, azok közül, akik elérhetőek?
Kiket vennénk elő a fiatalok közül? Mennyit játszanak?
Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.08.31 0 0 727
Zolcsinak sajnos igaza van! Ez a keret kevés magasztosabb célok eléréséhez és az edzőnk sem egy varázsló, hogy többet hozzon ki a fiúkból, mint ami bennük van. Nincs más hátra, írány a játékosbörze és shoppingolás! Az alapszakasz végén ezt már meg lehet tenni! Plussz a fiatalok belépítése a csapatba!
Ok Papi, átugrok tippelni.
Ja és, hogy el ne felejtsem a két hét szünet alatt:

Hajrá Loki!

Laci-papi Creative Commons License 2000.08.31 0 0 726
Off, de az érdekelteknek talán segítség!

Tócsa, Té, Lecsó, Feribá,
Irány a Góltotó-asztal ! Tippeljetek a sombati Lombard-Sopron meccsre. Gyerünk Lokisták ! Érjük utól az élen állókat.

Laci-papi

champion Creative Commons License 2000.08.31 0 0 725
Jó Napot!

Láttam, hogy áll a fakó, láttam, hogy 20 rúgott, 5 kapott gólnál tartanak.
Magam is azt várom, hogy tudatosan hozzájuk nyúljanak. Ebben a bajnokságban megragadunk valahol középtájon. Legalább azt írhatnánk jóvá, hogy két-három fiúval puskaport szagoltattunk, s jövő ősszel már legalább a hazai meccseken kezdők lehetnek. Azt is várom a cégtől, hogy ismerje fel, szükség van középen egy agyra. Én kinézem Siklósiból, hogy van játékkultúrája, s beválhat. Azt is érteném, hogy körülnéznénk valaki után. Azt is várom, hogy a két szél közül legalább az egyiket lendületes emberrel játszassuk be. Ha kész a védelem közepe, akkor ezt a szerepet ki lehet osztani Bernáthra, vagy a túloldalon Szatmárira. Ide is lehet tudatsoan keresni, akad, akivel erősebbek lennénk. Attól azonban kifejezetten dühös vagyok, hogy alig moccan valami: Fekete súlytalan, rapszódikus; nincs felállás a védelem közepére, ezért bizonytalan a szárnyjáték; a két csatár többnyire ötletszerűen kerül a kapu elé. Ezek a szakma alapfogásainak alkalmazásával helyrehozhatóak. Mi a túrót csinálnak július dereka óta? Nem beszélnek egymással?

Hajrá Loki!

P.s.: Azért a zete kap hármat!

Előzmény: Tócsa (722)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.31 0 0 724
Mirrmurral értek egyet mindkét általa felvetett dologban.
Arccal a Zete ellen.
A másik kérdés bonyolultabb, bár való igaz, ez a csapat körülbelül ennyit tud. Meggyőződésem csalja a futballt az aki ettől a csapattól nemzetközi kupaszereplést vár. A játékosállományt meg kell erősíteni. Szükség van két csatárra, és egy igazi irányító középpályásra. (Meg sem említem azt az apró tényt, hogy vezetőink Tomes Jani révén leépítették a román-szálat, és könnyedén lemondtak Síráról, és nem kellett nekik sem Kenesei sem Ílea).

Az edző-kérdésről:
Rólam köztudott, hogy nem értettem egyet Gara elküldésével, és Komjáti idehozatalával, de ezen a dolgon már kár rágódni, ez van ezt kell (ha nem is szeretni) de elfogadni. Most nem lehet edzőt váltani!! Olyan sűrű a program, hogy lesz olyan hét napunk is, amikor három meccsünk lesz.

Daniella Creative Commons License 2000.08.31 0 0 723
Sziasztok!

Ha esetleg valaki még jönni szeretne a magyar-olasz meccsre, a Loki Klub Söröző buszt indít. 1600 Ft/fő. Jelentkezni lehet a sörözőben Zénél.

Batu,
Nem kaptam meg a mailt.

Daniella

Tócsa Creative Commons License 2000.08.30 0 0 722
Skacok!
Tudna vki szerezni nekem egy DVSC fejléces papírt arról, hogy a vezetőség nem tiltotta meg a sorfal fölött is el lehet rúgni szabadrúgásból a labdát az utolsó pecekben is? :-((((
Champion!
Volt ma a kezedben az NS? Hiányoltad az utánpótlást! Engen is meglepett, hogy a 6. forduló után 14 ponttal a 2. helyen állnak, 2 pontra az 1. helyezett MTK-tól! 20 rúgott gólra az ellenfelek csak 5-tel válaszoltak! Az eredmények tudósításánál a kis Sárkány ki van emelve, mert a Vidinek a hatosból 3-t vállalt be, a Vasas elleni sikernél az egyiket szintén ő lőtte! Én ebből a szempontból nyugodt vagyok, csak az idegesít, hogy a csapatba való beépítésük igen csak hagy kívánni valót maga után mostanában.
Anno a Bayennél is hasonló volt a tervezés: shoppingolás vagy utánpótlás fokozatos beépítése a felnőtt csapatba az eredményesség rovására. A végeredmény köztudott! De a Bayern és a Loki shoppingolása között azért akad egy szakadéknyi különbség! Mivel ezévi bajnoki hagyományaink úgy alakulnak, hogy csak a Vidéki csapatokat vagyunk hajlandók megverni, így a Zete ellen, úgylátszik győzelemre számíthatunk.
Ennyi örömünk azért lehet:

Hajrá Loki!

Mirrmurr Creative Commons License 2000.08.30 0 0 721
A Vasas-meccs nagyon rég volt már, kár rágódni rajta. Arccal a ZTE felé!
Tudomásul kell venni, hogy ebben a csapatban ennyi van, se több (vagy talán egy picivel), se kevesebb. De azért

Hajrá, Loki!

vezerstr Creative Commons License 2000.08.30 0 0 720
Igy van, óriási hibát követett el Bernáth. Sajnos Turján is elengedte Kabátot, pedig a meccsen Ő volt az egyik legjobb. Szerintetek Balassa és Hanák annyira gyenge, hogy még a padon sincs helyük ? Ennyire jól állnánk ? Az értük (ezek szerint) kidobott pénzről nem is beszélve. Viszont a "tarcsi" egész jól muzsikál. Körbe kéne ott néznie a edzőknek. hátha ...
Creative Commons License 2000.08.30 0 0 719
Tócsa!
Jól van má',pénzkérdés túltárgyalva!

Visszatérve az ominózus szabadrugáshoz, az mindíg benne van a játékban, hogy a szabadrugás elakad a sorfalban. Persze elakadás és elakadás között nagy különbség lehet, a Zsombi lövése elég reménytelen kísérlet volt, de hát tudtuk eddig is, hogy nem egy Platini. Az viszont nem a játék velejárója, hogy Bernáth úgy mozdult a labdára. mint egy reumás teve, és a sokkal rosszabb helyzetből induló Vasas játékos meg tudta előzni. Persze a többi védő helyezkedése is messze volt az ideálistól. A legbosszantóbb persze tényleg az, hogy ez már a második ilyen kapott gólunk.

Tócsa Creative Commons License 2000.08.29 0 0 718
Még egy dolog.
Me(xico)zey dr. fantasztikusan eltudja adni magát meg a produktumát. Nyilatkozatából az tűnik ki, hogy egy más meccset láthattunk, mint amit ő látott!
Tócsa Creative Commons License 2000.08.29 0 0 717
DZsen!
2:1-re vezetsz!:-)))
Dani, Té!
Én nem elszámoltatni akartalak benneteket, csak annyit akartam tudni, hogy elég volt vagy sem! Ha nem hagytam volna otthon a bérletemet, biztos kitartottam volna a végsőkig!
Té, még annyival egészíteném ki a 2. pontodat, hogy a szabadrúgást nem kellett volna a sorfalba rúgni Zsombornak. Innen indult a hibalavina.:-( Van egy olyan érzésem, hogy a ruhád sokáig épen fog maradni. A „mester” még most sem a játékosokhoz alakítja a taktikát, hanem a taktikához akarja formálni a játékost. Csakhogy gyengébb képességűeknél ez nem vezethet eredményre. Amíg ezt nem ismeri fel, addig marad nekünk ez a rapszódikus szereplés. Vidékiek ellen 100%, fővárosiak ellen 0%!!
BaZx!
Nagyszerű volt az évnyitó riportod!:-) A meccs előtt még erre is futja idődből! Villámgyors autód lehet!:-))))))))
Batu!
Edzői dolgokban egyetértek veled!
VISSZA GARÁT!! Ezt már én mondom!

Hajrá Loki!

Lecsó. Creative Commons License 2000.08.29 0 0 716
Vasárnap este óta csak tengek-lengek!

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!!
BUX

Előzmény: Batu. (715)
Batu. Creative Commons License 2000.08.29 0 0 715
Hello

Bajzátot el kell küldeni a tarcsiba, cserének. Hátha akkor észbe kap.
Az edzőkől lehet egy kérdésem: hányszor lehetett Garától azt hallani, hogy türelem, alakul a csapat, csak még nem látszik az új rendszer, de az még most úgyse fontos, majd tavasszal...? Lehet, hogy én nem emlékszem, de tőle egyszer sem hallottam ezt. Nem azt mondom, hogy hozzák vissza, mert tudom, hogy ennek nagy akadályai lennének. Azért reménykedem a jó folytatásban, meg eddig sem az edzők miatt szerettem a Lokit.

Daniella

mailt ment!

Hajrá Loki!!!

Batu

ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.29 0 0 714
Hát én is kiakadtam az összefoglaló láttán az tuti. Ezt egyszerűen nem lehetett nem észrevenni!! Szar(ka) elcsalta a meccset. Ha nyertünk volna, a Vasast jócskán megelőztük volna, de legjobban az fáj, hogy emiatt a tekergő miatt nem jön ki legközelebb ennyi ember.

Üdv, nagyon mérges Zolcsi

Creative Commons License 2000.08.29 0 0 713
Megnéztem tegnap az összefoglalót, amiből két dolog egyértelműen kiderült.
1.Ez a mocsok Szarka elcsalt egy tizenegyesünket!
2.Bernáth hatalmasat hibázott a gól előtt!

Zolcsival egyetértek, a játékosállományunk évről-évre gyengébb.
Dzsennel is egyetértek, ez a játékrendszer, ezzel a játékosállománnyal nem működik, és ezt egy jó edzőnek látnia kellene. Most már csak az a kérdés, hogy meddig kell tartania a türelemnek, úgy a vezetés, mint a szurkolók részéről.
Persze előferdülhet, hogy a csapat eccercsak varázsütésre megtanulja az új taktikát, ebben az esetben hamut szórok a fejemre, megszaggatom a gúnyámat, tőrrel hasogatom az arcomat, úgy borulok Komjáti elé bocsánatért esedezve:)
De ez nem valószínű!

Tócsa!
Borravalóval együtt 4 rugót fizettünk, szóval szerintem elég volt a lé.

Daniella Creative Commons License 2000.08.29 0 0 712
Egyetértek azzal, hogy a viszonylag jól bevállt szerkezetet nem kellett volna ennyire megbontani. De Komjáti az edző, ő tudja mit csinál (ha tudja), hagyni kell dolgozni, hátha mégis egyszer beválik a taktikája.
Tócsa, nem tudom, hogy elég volt-e a pénz, mert odaadtam Tének, ugyanis én is eljöttem hamarabb.

Daniella

Laci-papi Creative Commons License 2000.08.29 0 0 711
Ennyire nem rossz a helyzet. Ezt a nagy elkeseredés, -taktika, csapat, játékosok - a Vidi elleni győzelem tudatában előadva hitelesebb lenne.
Szerintem az 1-20. percben kifejezetten jól játszottak. Letámadtak az ellenfél térfelén, labdát szereztek, helyzet is volt csak Zsombi 11 méterről nem talált be. Ha berugja ez egy egészen más meccs. (haval kezdődő mondatoknak semmi értelme). A csapat fokozatosan szürkült el és esett egyre nagyobb pánikba. Az utolsó negyed órában levegőben lógott a Vasas-gól. Ne feledjétek a Vasasnak 4 csatára volt.(Kabát, Tiber, Tomas és a Pál) nekünk meg 2. Most rossz formában. Fogták őket követővel és ez nem ízlett. Középpályás támogatás meg nem létezett. Berni és Szacsa idén még mindig formán kívül játszott. Nincsenek szélső beadások. Jörg nem érti meg magát Zsombival. Ez viszont csak gyakorlás kérdése. Nem vagyunk mi olyan rosszak. Már Zalában is bizonyítjuk. Ne temessétek megint a csapatot.

Hajrá Loki !!!!!!

Laci-papi

DZsen_d Creative Commons License 2000.08.29 0 0 710
Helló Szomorú Testvérek!

Nem erre számítottunk... Az amúgy is vérszegény csapat(?) elvérzett...

Amit a Loki ideiglenes vezetoedzoje muvel, az már sok. Kész sokk! Szurkolónak, játékosnak egyaránt.
A csapat kialakult, sikeres szerkezetét megbontotta, nem a távozók helyét próbálta betölteni, hanem kitalált egy ideát - ami lehet, hogy megfelelo játékosállománnyal muködik - és azt erolteti. Láttuk milyen eredménnyel...
Még megérhetjük, hogy Siklósi húzza fel a kapusmezt és Fekete Robi lesz az egyik ék.
A háttérben a gyakorlatlan (ne mondjam, hogy rossz) szakács "összekeverem amim van, hátha valami pikáns jön ki belole" mentalitása érzodik.
Mint tudjuk, volt (van) egy hozzáérto szakember, aki a szétzüllesztett csapatot egyszer már rendbe szedte (Herczeg után). Tudjátok kire gondolok...
Úgyhogy én nem pozitívumként értékelem (Zolcsi), hogy a meccs után a szurkolók nem kezdték ki Komjátit. Meddig tart még ez a birkatürelem?
Akar o, de az kevés, mert nem tud!
Abban az esetben, ha nincs pénz bevásárolni, akkor a meglévo játékosokhoz kell alakítani a taktikát. Sikeresebb lenne a csapat, ha a jól bevált rövid passzos, kontrával mixelt játékmód folytatásához keresett volna játékosokat a távozók helyére. Ehelyett mi van? A Komjáti kérésére idehozatottak kiszorultak a csapatból, a régebbi húzóemberek pedig vergodnek, mert nem tudják játszani a favorizált taktikát.

Jut eszembe! Egyszer (talán az Eger ellen) Wachter Feri megsérült, de hogy ne legyünk emberhátrányban a pályán maradt, középcsatárként. Egy elorevágott labdával - hangosan röhögve - besétált a kapuba (futni a sérülése miatt nem tudott). Lehet, hogy Komjáti is ilyen közönségszórakoztató játékot szeretne?

Tócsa!
Miért szórakozol a bíró sporttárs nevével? :-)
Van neki "becsületes" neve: Szarka. Csak azt nem értem miért becézi mindenki? :-)

Bocs a litániáért!

DZsen
Hajrá Loki!

sixx69 Creative Commons License 2000.08.28 0 0 709
ha petike nem ter magahoz - egy jo nagy seggberugas kombinalva egy pofanvagassal segitene - akkor takarodjon innen, mert nekem kell olyan Loki jatekos, aki a sajat szurkolotaborat tahonak tartja!!!! Meg akkor sem, ha a vilag legtehetsegesebb futballistaja - amitol ugyebar petike olyan messze van mint....
Előzmény: Tócsa (708)
Tócsa Creative Commons License 2000.08.28 0 0 708
’Sztok!
Tegnap nem akartam hozzászólni, mert olyan vagdalkozásba kezdtem volna, hogy magam is megbántam volna. Mára egy picit lehiggadtam.
Mindenki mondott olyan momentumokat a meccsről, amivel egyetértek, azokat nem akarom megismételni. Viszont, aki nagyon hiányzott az Börke volt, mint a csapat esze, a spíler és miegymás. Széteső volt nélküle a játékunk.
Az m2 sport adásában a „drágajó” Puhl elismerte Zsombort szabálytalanul szerelték a Vasas 16-osán belül, így a hollónak (vagy kinek) tizit kellett volna ítélni. A kapott gólunk előtti szituációnál dejavu-érzésem volt, emlékezve az UFC elleni meccsre. Pont ilyen szituáció után kaptuk a gólt. Bosszantó, hogy a történelem így ismétli önmagát.
Viszont egy dolog nem hangzott el: motiválatlanság. Legalábbis én ezt is éreztem a fiúkban, mert bágyadt gólyasz@rként kóvályogtak a pályán, a helyett, hogy törtek-zúztak volna, mint kis elefánt a porcelánboltban. Mintha várták volna, hogy a Vasas tegye meg azt a szívességet, hogy elfárad vagy hibázik a saját 16-osa előtt. Játékunkban nem volt benne, hogy hibázásra kényszerítsük az ellenfelet.
Van egy olyan érzésem, hogy Bajzáth nem éri meg itt a májust.
Viszont annyi örömöm volt, hogy megismertem más Loki-DK-sokat is személyesen.
Daniella, elég volt a zsozsó, amit adtunk? Utálnám magamat, ha egy hölgynek tartoznék az italfogyasztásom miatt!
Papi!
Gondolom a vasárnapi B csoportos tippjeim hazavágták az addigi eredmények alapján való jó helyezésemet. Majd megnézem a góltotóban, hogy is állok.
Összegségében bosszantó, hogy ismét egy jó alkalmat szalasztottunk el egy jó eredményhez. Egy gyenge játékosállományból gyenge szereplést kihozni, nem edzői bravúr, ráadásul most a Vasas-vezetők halálra röhögik magukat. A jobb szereplés a kerethez képest, az edző felkészültsége is szükséges. Azt a plusszt még nem látom.
Ez a két hét nem tudom mire lesz elég, de a Zetével szemben illik visszahozni a hiányzó pontokat. Azért is:

Hajrá Loki!

Batu. Creative Commons License 2000.08.28 0 0 707
Van egy pár tehetséges ifista: a tarcsiból Benczik, Sárkány, Illés, Millinkhoffer, stb. szétszórva Katona kapus, Fórián, stb. Egyébként az OFS 17-18 éves csapata Szoboszlón játszik NBII-ben. Sajnos a meccsről semmit se tudok, nem tudok kint lenni egy ideig. Ettől függetlenül:

Hajrá Loki!!!

Batu

Előzmény: champion (703)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.28 0 0 706
Daniella

Valóban úgy tűnik, hogy a tavalyi játékosállomány jobb volt mint a mostani, és az is volt. Mint ahogy a tavalyi is rosszabb volt a tavalyelőttinél, és így tovább. Ebből a csapatból 5-6 éve folyamatosan elmennek a kész játékosok, míg a helyükre hozottakból alig-alig lesz jó játékos. És ami az egészben a legfájdalmasabb, hogy a játékoseladásból származó pénzek nem az egyesületnél maradnak, hanem 70-80%-ban mennek a lókupec zsebébe. Számomra ez az igazi tragédia, és nem az, hogy Komjáti ül a kispadon. Évről évre megyünk lejjebb és lejjebb. Ha valaki összeadná mondjuk a Vasas játékosainak a piaci árát, és ezt utána elvégezné a Lokinál is, igen meglepődne, és egy szóval sem fírtatná, hogy miért is kaptunk ki vasárnap.
Azon sem kell meglepődni hogy forgatja a csapatot, mivel ebben a játékstílusban előtte senki nem játszott. Ezért szokatlan az új poszt Vadicskának Sándor csabinak stb.

Daniella Creative Commons License 2000.08.28 0 0 705
Zolcsi!

Most utólag úgy látjuk, hogy a tavalyi játékosállomány jobb volt, de akkor a bajnokság elején mindenki arról beszélt, hogy milyen gyenge a csapat, és örülhetünk ha a középmezőnyben végzünk. Sokan el is temették a csapatot, az újságok arról írtak, hogy nagyon nagy gond van a Lokinál. Mégis milyen jól megállták a helyüket.
Én szeretném, ha összejönne Komjátinak, már csak a csapat miatt is, de olyan rendezetlenül, elképzelés nélkül játszanak, hogy semmi bíztatót nem látok. Nem ismeri eléggé a fiúkat, olyan poszton játszatja őket, ahol soha nem játszottak még (Sándor Cs., Vadicska). Ha még fiatalok lennének ezek a játékosok, akkor még meg is érteném, lenne értelme, de így...

Azért HAJRÁ LOKI!

Daniella

Előzmény: ZOLCSI (704)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.08.28 0 0 704
Daniella

A nézőket illetően 100%-ig egyetértek veled. A játékosállomány-edzőkérdést illetően viszont nem.

Szerintem a tavalyi játékosállomány sokkal jobb volt. Komjátival semmi bajom nincs, bár elleneztem az idehozatalát, de nem a személye miatt, hanem azért amiért és ahogyan Garát kicsinálták. (Lásd korábbi hozzászólásaimat).

Champion

Természetesen vannak. Főleg a fiatalabb évjáratokban. (lásd. bajnoki cím a 85-86-os korosztályban) Ezeket a srácokat viszont még nem lehet beépíteni. Ezeket a srácokat játszatni kellene fiókcsapatokban, gondosan ügyelve arra, nehogy a konkurencia elvigye őket.

champion Creative Commons License 2000.08.28 0 0 703
Jó Napot!

Félek, hogy fantáziátlan a coach. Alekszicsnek van annyi érzéke az összjátékhoz, hogy feltolhatná a középpályára, s mögé visszaállíthatná Balassát, nyilván világos instrukcióval. Nagyon hiányzik valaki, aki kiszórja a szélekre a labdákat, vagy belülről észreveszi, hogy valakire nem érdemes rájátszani, mert formán kívül van (lásd Vadicska halom idétlen beadása vasárnap).
Gyanús nekem, hogy a középszürke színnel kell megbarátkoznunk. Gara igazolási tervének elvetése, Borsó bennmaradása a cégben, a stadionépítési láz lecsillapodása arra utalnak, hogy óvatos költéssel, kevés prémiummal kalkulál a cégvezetés - ez pedig 8-10. körüli pozíciót vetít előre a tabellán.
Szóljon már valaki: van kiugróan tehetséges ifistánk (Balogh kapuson kívül)?

Hajrá Loki!

BéKa_d Creative Commons License 2000.08.28 0 0 702
Sziasztok! (bocs, hogy belevaú)

Sajnálom, hogy tegnap nem értünk le időben Debóba, legközelebb jobban szervezünk, egyébként mi is csak a stadionban jöttünk össze, mert szinte mindenki teljesen külön jött.

Szurkolásotok szerintem egész jó volt, viszont csapatotokba valóban kellene egy olyan játékos, aki képes egyből egy helyzetet belőni. Az, hogy Malac kinek szurkolt, az szerintem néhány faultos szituációnál, amikor szinte az oldalvonalig rohant, elég jól látszódott.

Sok sikert a továbbiakban.
HAJRÁ VASAS!

ui.: Té! A héten remélem tényleg fenn lesznek a képek a neten, majd küldöm őket; és azért örülök, hogy a meccs előtt összeakadtunk, üdv Zolikának is.

csiszi Creative Commons License 2000.08.28 0 0 701
Sziasztok Lokisok!
Eloször is nem vígasztalni akarlak benneteket, de egy elég jó hajtós meccset láttunk, elég sok nézovel, partiban volt a két csapat. Nagyon X szagú volt a meccs, a Kövesnek többször is bravúr szagú védése volt. Egy kontránk bejött, ez eldöntötte a meccset. Szerintem csapatjátékban sokat fejlodtetek, azonban most nem volt szerencsétek, és a csatáraitok nem éltek meg a lelkes és jól védekezo Vasas mellett. Engem Turján játéka lepett meg a legjobban, hiszen ot Szegeden még láttam játszani (lehet, hogy a levágott haj teszi?). Sajnálom, hogy a szurkolói találkozón nem tudtam megjelenni, igaz, hogy 5 óra körül már Debrecenbe voltam, de sajnos nem emlékeztem a helyszínre, bocs. Azért a meccs közben nem kiméltétek az ellenfél szurkolóit sem. Mivel nem tudtam, hogy az enyéim hol fognak ülni, ezért a Malactól kapott jeggyel a sajtó mellé kerültem. Így az ülok hangulatát tudtam követni. Karesz 4! Azt írod, hogy sajtó közeli ember vagy, ha errol a helyrol nézted a meccset, akkor biztos hallottad, azt a harsány sapkás szószólót, aki miatt az apja ölében ülo kisfiú már az elso percekben sírva fakadt. Ez a fickó csak gyalázkodott. "Mexikó Mezey, Sowumi vissza Afrikába, Pál Zoli mikor mész mutétre, Cigány Aranyos, stb." A meccs vége felé azért én hallottam, Komjáti vissza a Vasashoz bekiabálásokat is. Igen érdekes intermezzo volt a bemutatáskor, amikor a bemondó rákérdezett: "Kinek a kurva anyját szidjátok?". A választ én is hasonlóan hallottam az elottem idézoktol (Bajzáttól). Az öltözoi hangulatról..... elég közönbösek voltak a játékosaitok néhányan. A Malac és néhányan a vezetok közül az utolsó szabad rugások elrontását és egyéni hibák miatt bosszankodtak, a játékvezetoket nem kritizálták akkor. Bosszankodtak amiatt is, hogy nem sikerült a csütörtökön 120 percet játszó csapat ellen erofölénybe kerülni. A Vasasosok érthetoen nagyon örültek. Személy szerint örülök, hogy ott voltam ezen a meccsen és sok sikert Nektek a jövoben.
Üdvözlettel: CSISZI

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!