Keresés

Részletes keresés

ZOLCSI Creative Commons License 2000.09.08 0 0 761
1. Na ja. Pesti csapat. És akkor mi van?
2. A "vezetők" a DVSC vezetői, és nem a mi vezetőink. Én, Tócsa, Vezérstreet, és még jó páran itt a kocsmában, a Lókupecet, a Makray-klánt, Győri Gyuszkót stb. soha nem ismertük el, és soha nem is fogjuk.

Hajrá Loki

rosbi Creative Commons License 2000.09.08 0 0 760
Drága Druszám!

Erről van szó: nem azért viszi el az MTK a srácaitokat, mert zsidó csapat, hanem mert 1) pesti csapat, és jobb feltételeket tud biztosítani nekik, 2) mert a vezetőitek hagyják...

Üdv!

Előzmény: ZOLCSI (758)
Creative Commons License 2000.09.08 0 0 759
Marslakó!
Azt elfelejtetted elárulni, hogy a portugál vendégnek, hogy teccet a meccs, meg úgy az egész? Gondolom nem ehhez van szokva.
A szurkolásról:
Én is ezt érzem minden meccsen, éppen ezért lejjebb adtam az igényeimet, ma már azzal is beérem, ha van szurkolás. A sok olasz tipusú la-la-la-zás már a könyökömön jön ki. Hiába, ez már egy más világ, /már Te is józanon nézed a meccset:)/, és én már soha nem fogom úgy érezni magam Loki meccsen mint 1979-ben...

Pető Zoliról:
Bármennyire is rosszul esik nekünk, valszeg igaza van.

Mash!
Nagy reményeket ne fűzz ehhez a tipphez, ugyanis 0-3 lesz:-)

ZOLCSI Creative Commons License 2000.09.08 0 0 758

Rosbi, Mirrmurr

Ne egy rossz kifejezésre, hanem a lényegre reagáljatok! Arra a jelenségre akartam felhívni a figyelmet, hogy az említett "patinásnagymúltúvilághírűbudapestiklub" az elmúlt években sorozatosan elszipkázta a játékosainkat. Lásd: Madar, Erdei, Ilea és most talán Pető Zoli is.
Persze ezekben a dolgokban a legnagyobb felelőssége, a dilettáns, hozzá nem értő, "nagyarcú" vezetőknek (bocsánat tulajdonosoknak) van, akik a Lokit csak a személyes gyarapodásukhoz használják fel. Ebben erősített meg Sixx69 sorai is.

Sixx69

Tócsához hasonlóan engem sem lepett meg az, amit leírtál. (Azért picit rosszul estek Pető Zoli szavai is.)
De mivel lehet jobb a "légkör" az MTK-nál. Megmondom. Azzal, hogy ott a basszusgitáros, nem szól abba bele, hogy milyen taktikával lépjenek pályára, és ki kerüljön a csapatba stb. Ő "csak" biztosítja a klub működéséhez zsükséges feltételeket, és betartja az adott szavát.

Tócsa Creative Commons License 2000.09.08 0 0 757
Kösz Sixx69! Vmi hasonlót vártam, sajnos nem ért meglepetés!:-(
Mash! Most meg kellene köszönnöm a képeket, de nem t'om mivel érdemeltem ki? Azért kösz. Az életlen képekre egy magyarázat van: csak akkor vedd magadhoz az éltető nedűidet, ha elfogyott az utolsó kockád is!:-)
Marslakó!
Sajnos nekem sem már régi a hangulatom Loki meccsek alkalmával, hála a vezetőink "áldásos" tevékenységének és a szakmai stábnak! Kénytelen vagyok "rásegíteni" vmivel.:-) De azért bizakodom, Zalában egy jó eredményt érünk el!

Hajrá Loki!

marslakó Creative Commons License 2000.09.08 0 0 756
Üdv! Lerágott csont, de idő közben külföldön jártam, és mégis kikívánkozik belőlem:

A Vasas meccsen én is kinn voltam, méghozzá egy nőnemű Portugál vendéggel. (Azt mondta, érdekli a foci.) Hát, emiatt nem volt nagyon érdemes hazalátogatni Bp-ről. A meccs után két hozzászólás maradt meg emlékezetemben a hazafelé vonuló nyugdíjas szurkolóktól: "Ez néző riogató játék" és " ez egy egygólos meccs volt".

Magam részéről, aki kivételesen józan állapotban a B-közép forgatagából szemléltem a történteket, a sok bírói hiba és a "tehetetlen" Lokista támadások kapcsán bosszankodtam a legtöbbet. A tehetetlent persze ne abszolút értékben értsétek. Arra célzok, hogy tették-vették a fiúk a labdát, de vagy nem volt különösebb elképzelésük a következő húzásról, vagy sohasem jött be, amit akartak. Kár. Pedig a nézőszámon én is meglepődtem. Mint a régi szép időkben.

Ellenben a szurkolással kapcsolatban hadd jegyezzem meg, hogy közel sem olyan változatosak manapság a dalok, rigmusok, mint pár évvel ezelőtt. És nem is volt az folyamatos. Egy lelkes, tüzes, folyamatos, a közönséget is jobban magával ragadó buzdítás talán a csapaton is lendített volna kicsit. Talán. Én így is azzal vigasztalom magam, hogy legalább egy jót szurkoltunk - de sajnos nem annyira jót, mint azelőtt. Szerintetek fog ez még változni? Persze azt is megértem, hogy a jó játékkal együtt jár a jobb szurkolói hangulat is, és volt is Hajrá Lokizás rendesen még a kritikus helyzetekben is, én mégis kissé kiöregedettnek éreztem magam a mostani fiatal szurkolók között, akik nem ismerik a régi módit. De meglehet, hogy már a játékosok nagy része sem…? Bocs, hogy hosszú voltam!

És a ZTE ellen HAJRÁ LOKI!

sixx69 Creative Commons License 2000.09.07 0 0 755
Hali!

Na sikerult vegre elernem Zolit ma delelott.
Nem fogtok orulni.
Jol erezte magat Belgiumban, mas korulmenyek, nyugodt munka, fejlodes, stb...Bicskei csak azert hivta be, mert ott jatszott, amikor kiderult, hogy hazajott, kikerult a bovebb keretbol is...
Ami minket illet:
"8 evet jatszottam a Lokiban, imadom a varost, a szurkolokat, de a vezetoseggel - sem ezzel, sem az elozovel - nem lehet normalisan egyutt dolgozni, ezert nem jovok Debrecenbe vissza."
Kb. igy hangzott el.

Sajnalja, mint mondta, de inkabb kulfoldon szeretne futballozni. Mondott meg egy par dolgot, de sorry, nem publikusak...

Előzmény: Tócsa (753)
mash Creative Commons License 2000.09.07 0 0 754
baszkikáim 1-2-t tippelrem a Zte ellen, nem elbaszni a góltótómat!!!!
Steve: szívesen a képeket
Tócsa Creative Commons License 2000.09.07 0 0 753
Sixx69!
Azt igérted, hogy beszélsz Pető Zolival és elmondod nekünk, hogy is áll ez az MTK-s dolog! Engem még mindig érdekelne, mi húzodik meg a háttérben!

Hajrá Loki!

rosbi Creative Commons License 2000.09.07 0 0 752
Zolcsi!

Meghalt a dragon (valaki telerakta mp3-mal a mailboxom, és tele lett a kvótám :-))) ), a freemail sem él, úgyhogy emil este, vagy holnap!
És tényleg ne zsidózz!

Üdv!

A többieknek meg: nyomjátok le hétvégén a ZTE-t, légysziiiii...

vezerstr Creative Commons License 2000.09.07 0 0 751
Mint egy falat kenyér... Remélem, hogy egy kicsit visszaállt a skacok önbizalma. ( Bár 0:2-ről...)
Mindegy, letudták, lehet tovább menetelni. Nem kéne Sikivel többet próbálkozni ?
Tócsa Creative Commons License 2000.09.06 0 0 750
Na végre egy jóhír! Megmondom őszintén egy kicsit aggódtam a meccs miatt, de nem akartam a hangulatot rontani enyhe pesszimizmusommal.
Védelmünk továbbra is "gólképes", még szerencse, hogy támadósorunk még eredményesebb!:-) Kezdünk olyan felfogással játszani, mint a Puskás Öcsi féle válogatott: csak 1-gyel több gólt rúgjunk, mint az ellenfél! Vhol ez sem rossz, míg győzünk!:-) Zete ellen remélem folytatjuk ezt a "hagyományt"!:-))

Hajrá Loki!

Lecsó. Creative Commons License 2000.09.06 0 0 749
BKV-LOKI 2-3

Gólszerzo:Siki, , Böor Zoli

A BKV 0-2 után egyenlített, Zolika 3 perccel a vége elott lotte a gyoztes gólt
Üdv
Petore majd reagálok én is késobb

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: ZOLCSI (746)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.09.06 0 0 748
Végül is igazad van. Nem a Maccabi Budapest hibája ,hogy üveggyöngyökért elherdáljuk a tehetségeket.
Mirrmurr Creative Commons License 2000.09.06 0 0 747
Ne zsidózz! Különben is, ha ok tudnak fizetni, hadd fizessenek.

Hajrá, Loki!

Előzmény: ZOLCSI (746)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.09.06 0 0 746
Ma kupameccs a BKV ellen. Ha valaki tud valamit nyomja.

Addig is egy kocsmapultdöngető "HAJRÁ LOKI"

Ps.: A Pető Zoli elherdálására inkább nem reagálok, mert felbosszantanám magam, és annyit nem ér meg sem a valutapénztáros, sem a lókupec.

A zsidók pedig elfelejthetnének már bennünket.

Tócsa Creative Commons License 2000.09.05 0 0 745
... hogy pontosan mit mondott, arra már nem emlékszem. Vmi olyasmi, hogy a debreceni labdarúgás már nem derogál neki (a Zete ellen az üres kapu már elfelejtve?). Csak a tüskét érzem tisztán a szívemben. Ha nem vagy rest visszanézni a nyári szünetben írtam róla pontosabban.

Hajrá Loki!

Előzmény: sixx69 (739)
Tócsa Creative Commons License 2000.09.05 0 0 744
Jól látod Champion! Sajnos Makray nem az a volumenü szakvezető, aki ilyen dolgokra figyelmes lenne. Mivel csak eladni lehet neki és vásárolni (esetleg visszavásárolni) nem , behatárolja tevékenységi körét. Anno Zolcsi is felvette, hogy az eladásokból befolyó összegek nem teljes mértékben a Loki kasszájába kerülnek, így nagyon kicsi a keret saját erőből való leigazolására. Sajnos egy-két tulaj csak a bevételt lesi és nem akar befektetni újabb játékosba. Félek, hogy a rájátszás előtti szünetben nem igazán lesznek minőségi igazolásaink. Kiváncsi lennék arra, hogy Pető Zoli beszélt-e Makrayval mielőtt az MTK-hoz ment edzeni?

Hajrá Loki!
BUX

Előzmény: champion (743)
champion Creative Commons License 2000.09.05 0 0 743
Jó Napot!

Idegesítő ez a Petőről szóló információ. Milyen szerződése volt ennek a fiúnak? Ezek szerint szabaddá vált, mert kiesett a csapata? Miért nem szerepelt benne egy klauzula, amely legalább elővételi joghoz hasonló accest biztosítana a Lokinak? A Lokin kívül mindenki jól jár majd? Kellene nagyon, Szatmári mögé és Balassa mellé, pl. Egyáltalán, olyan rendben van minden a csapat körül, hogy Makray úr látökéréből nyugodtan kieshetett ez a Pető nevű?

Hajrá Loki!

sixx69 Creative Commons License 2000.09.05 0 0 741
Megeloztel 16 perccel...Ha minden jol megy delutan tudok Zolival beszelni, es este megosztom az infot a forum tagjaival is.
Remelem nem megy az MTK-ba...jol jonne nekunk is!!!!
Előzmény: vezerstr (740)
vezerstr Creative Commons License 2000.09.05 0 0 740
A mai Sport írja, hogy Pető Zoli hazajött Geelből, s egyenlőre a Mtk-val(!) készülget. Ha októberig nem kap külföldi ajánlatot, tárgyalnak vele Várszegiék. Nem kéne a Lokinak megkeresni ?
sixx69 Creative Commons License 2000.09.04 0 0 739
Mit nyilatkozott Tibike a Kepes Sportnak vagy kinek? Ez valahogy kimaradt nekem...
Előzmény: Tócsa (737)
Tócsa Creative Commons License 2000.09.04 0 0 738
nelem=nekem
Tócsa Creative Commons License 2000.09.04 0 0 737
Kösz Champion, de azt hiszem minden szakvezető munkájába való beleszólásnak tekintené, ha nem a főnöke mondaná ezeket a dolgokat. Így marad nekünk itt megtárgyalni a dolgokat. Arra már nem is merek gondolni, hogy vki a jót kiszelektálva a mesterek elé tárja.
Azt hiszem most nelem is illene megnézni egy ifi-meccset, hogy láthassam és ne csak olvassam őket.
Dombit érdekes volt látni a bal ékben a válogatottban. Küzdött, hajtott, de kevés idő állt rendelkezésére. Sajnos neki több idő kell a kibontakozásra. Azért még mindig neheztelek rá a Képes NS cikk miatt, amit Debrecenről nyilatkozott!

Hajrá Loki!

champion Creative Commons License 2000.09.04 0 0 736
Jó Napot!

A Tócsa és Lecsó által írottakat forwardolni kellene a Loki Rt. igazgatósági tagjainak, hogy okuljanak. Nekem nagyon tetszik az az észjárás, ami a két szövegből kiviláglik. Annyit fűzök hozzá: Bekőt vissza kéne hozni Izraelből, mire Böőrt eladják, azt a kopasz jobboldali futót meg a Fradiból, hogy legyen valaki a szántja a pályát.
Nagy Árpi: lehetne belőle szeretni való játékmester, akinek egy villanására várunk az egész meccsen?
Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.09.03 0 0 735
Látszik is rajtuk, hisz Tídzsé magasztalja és patronálja őket! Még egy ilyen "szakembert" nem lehet találni szerte a mi kis hazánkban!:-))))
De a mi mesterünknél meddig kell várni?

Hajrá Loki!
BUX

Előzmény: Lecsó. (734)
Lecsó. Creative Commons License 2000.09.02 0 0 734
Majd csak rájön a mester is:))))

Ma délután az ifik 4-1-re lemosták a fradit, de a különbség nagyobb volt, mint amit az eredmény mutat:)))

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: Tócsa (733)
Tócsa Creative Commons License 2000.09.02 0 0 733
Egész jó, amit írsz, de:

Balassa: a védelmi felálláson kellene változtatni a "mesternek", hogy végre egy söprögető söprögetőt játszhasson.
Balogh: én is kardoskodok mellette, de fokozatosan kellene beépíteni, mert én még féltem a mélyvíztől. Nem kellene elvenni a kedvét az olyan UFC-s zakókkal.
Alekszics: ha bejön Balassa sepregetni, mehet is egy sorral feljebb!
Siki: mintha nem igazán csak a labdarúgásra koncentrálna, ha ezt megtenné lehet, hogy beválna.
Csipa: bingó! De a két kp-sal az a gond, hogy nem képeznek piaci értéket, ezért a reménybeli nagy summáért eladható Börke és Flick játszik.
Horváth Pisti: hasonló a szitu, mint Sikivel és Csipával.

Hajrá Loki!
BUX

Előzmény: Lecsó. (732)
Lecsó. Creative Commons License 2000.09.02 0 0 732
Kiket kellene igazolni?

Egy sepregetot: Balassa a kispadról
Egy kapust: Baloghot a tarcsiból
Egy középpályást: Alekszicset a védosorból
Egy irányítót: Sikit a kispadról
Egy balszélsot: Madar a tarcsiból
Egy jobbszélsot: Horváth a tarcsiból

Más
Láttátok már szabadrúgást loni az ificsapatban játszó Nagy Árpit? Már most a legjobb háromban van szerintem az országban.

Lecsó>>>HAJRÁ LOKI!!!
BUX

Előzmény: Batu. (731)
Batu. Creative Commons License 2000.09.02 0 0 731
Néhány lejáró szerződésű, aki szerintem nem biztos, hogy rossz lenne:
Kapus: Bita(Dferr), Takács(Hali), Celeszki(Nyírség), Erdélyi(MTK :)) + Balogh a tarcsiból
védő: Vasas(Győr), Dienes(Pécs, neki már 2000-ben lejár!), László, Bekő(Vasas tartelékok), Filó(ZTE)
szélső kp.: Németh(Vidi), Rósa(Győr), Lipták, Balogh Zs.(Kispest)
irányító: Nagy Csaba(Hali),Goncalves(Lombard), Nagy Lajos(ZTE)
csatár: Balla, Vayer, Erős G., Nagy László(Győr), Nelio(Hali, 2000), Horváth Gy., Faragó, Torghelle(Kispest), Ilea(MTK :), ha összekapja magát) + Sárkány a tarcsiból

Szerintem Sira nem lenne annyira jó, a külföldi a Nyírségből az Csernijenko, ő is lejáró szerződésű.
Szerintem egy kapus kellene, két védő, két kp. és két csatár legalább.

Hajrá Loki!!!

Batu

Előzmény: champion (728)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!