Keresés

Részletes keresés

sixx69 Creative Commons License 2000.09.28 0 0 900
Petovel megyezeskozeli allapotba jutott az UTE allitolag.
Kurva eletbe.
Tócsa Creative Commons License 2000.09.27 0 0 899
Batu!
Erőskezű, határozott, önálló egyéniség, mások által nem befolyásolható klubvezetőre nincs véletlenül egy jó tipped?:)

Hajrá Loki!
BUX

Batu. Creative Commons License 2000.09.27 0 0 898
MAkray azt nyilatokzta, hogy 2-3 játékost hoznak, támadó kp.-t és csatárt. Lőwöt én is hallottam, már elég régóta. Lehet benne valami, de gondolom nagyon sok pénzbe kerül. Szerintem kéne egy irányító, aki nem csak a labdákat osztja szét, hanem a csapatesze lenne, irányítaná a többeiket, tudná, mikor lehet egymeccset megfogni és nem kiengedni a győzelmet a kezünkből. Szerintem kéne egy jobb oldlai hátvéd vagy kp., mert Bernáthon kívül nincs igazi jobbszélsőnk. Kellene egy csatár, aki mondjuk ballábas, kicsi és gyors. Kellene egy vagy két kapus, és addig is Baloghot kell játszatni. Fekete szerintem az MTK elleni és a pécsi gólunkban is benne volt. Lőw bal oldlai kp lehetne, de szerintem csak hozzák ide, ha Böőr elmegy. Egy két tipp: pl. Somfalvi, mint irányító, Nagy Csaba, jobb kp.
A premizálásról: szerintem lenne egy alapfizetés, e mellett győzelmi prémium(minden meccsen ugynannyi), vereségénél(mindegy ki ellen) minusz, de utóbbi jó és lelkes játék ellen eltörölhető.

Hajrá Loki!!!

Batu

vezerstr Creative Commons License 2000.09.27 0 0 897
Az Ute meccsen többen tudni vélték, hogy Lőw a mi játékosunk lesz ... Hát, nem t'om.

Tócsa,

igazad van. Nem lehet mindig kocsmában ülni. Jó Neked ...

ZOLCSI Creative Commons License 2000.09.27 0 0 896
Valamikor decemberben közgyűlés lesz au RT-nél. Makray szerint új szponzorok nem jelentkeznek, de a többiek beteszik a szokásos "fejadagjukat" és akkor lehet a csapatot tovább erősíteni. Hogy kikkkel????

Hogy áll a női foci csapatunk? Tud valaki valamit?

Előzmény: Tócsa (894)
Tócsa Creative Commons License 2000.09.27 0 0 895
Örülök, hogy mindenki a munkaidejét munkával tölti ki és nem a neten lóg, holmi kocsmaszagban!:)
Tócsa Creative Commons License 2000.09.25 0 0 894
BaZx!
Gondolataid utolsó része kivételével jó, sok igazságot tartalmaz. Sok összetevőből adódik össze a teljes kép, ami a Lokit körülveszi.
DE! Vajon beleesnénk abba a hibába, amibe most vagyunk, ha nem lennének képzettebb sportvezetőink? Ha a tulajok igazoláskor inkább a szakmai stábra hallgatnának és nem a játékos ügynökökre, hogy mekkora lét lehet szakítani belőle, ha innen igazol el nyugatra! A DVSC nem tud igazolni, mert nincs annyi pénze, csak a tulajnak. A tulaj meg ugye kaszálni akar és a különbözetből igen minimális jut a Lokinak! Pénzt csak az ifik felfuttatásával tudna csinálni, de nem lehet, mert a tulaj játékosait kell játszatni! Ez nem tetszik nekem! Zsombit Gara hozta, Alekszicsre Komjáti bólintott. Hanákot, Balassát, Flicket a „mindenhatók” hozták, az eredményt nem kell mondanom! Ezzel van bajom! Amíg a pecsenyesütésre koncentrálnak, addig elsüllyed a hajó! Nekik a Loki egy szükséges rossz, egy kötelező feladat, a pénzcsinálás mellett!
Ezt a sok kisebb-nagyobb hibát ki kellene már javítani, hogy normálisan működhessen a gépezet!

Hajrá Loki!
BUX

BaZx Creative Commons License 2000.09.25 0 0 893
Nem védem a tulajdonosokat, mert nincs is miért. A futball üzlet és egyre inkább az lesz, van ahol nagyban, van ahol kicsiben. Mi Magyarországon vagyunk, itt kicsiben az. A mi csapatunk nem minisztériumi pénzt költ, hanem túlnyomó részben magánpénzeket, ahol természetesen vannak akik keresni is szeretnének. Ez egyáltalán nem baj. Máshol is így van Svájctól- Argentínáig. A madridi Florentino Perez megvette Figot, és még nem is a saját vagyonából, hanem a klub adósságát növelve + túladva Anelkán, el akarta adni McManamant stb. Ha siker lesz ő is jól jár, ha nem szidják majd a felmenőit. Na és?
Rákiabáljuk a vezetőkre, hogy nem igazolnak nagy pénzekért. Sokszor én is mérges vagyok emiatt, de gondolkozzunk! Erre van lehetőségünk, de ebből is kisülhetnek jó dolgok. Itt van Zsombi esete. Honnan hoztuk, mennyiért? Most Ő az Isten, de senki nem kérdezi azt, hogy vajon ki hozta ide? Ha nem jön be valaki, akkor hülye az edző, a vezető, a pályamunkás, mindenki, ha bejön akkor természetes. Áhítoztunk Tóth N. és Pető után, most úgy néz ki, hogy a Vasas befürdött velük. Kenesei rúgott egy-két gólt Győrben, de egyébként semmi, sőt úgy hírlik, hogy drogozik is. Mi a németekkel nem jártunk jól, sőt Hanák, Balassa sem sok sót evett még meg nálunk, de Kerekes sok mindenért kárpótol. Alekszics pedig úgy tűnik nem véletlenül nyomott le 300 meccset a jugó bajnokságban.
Végül is a játékosnak az a dolga, hogy focizzon és ha le tudnak iskolázni egy Újpestet nagy lelkesedéssel, akkor nehogy már a prémiumrendszer legyen a hibás, hogy egy nyeretlen Pécs otthonában égünk. Egyszerűen azt gondolták, hogy "ugyan már ezt az öregek-ifjoncok felállású csapatot úgyis leverjük valahogy", csakhogy megint pofára estünk. Zsombi is megmondta gólban:" Az első félidőt könnyen vettük, aztán semmi nem sikerült."

A tulajdonosokat meg ne bántsuk azért mert nem elég gazdagok. Ez itteni adottság. Én örülök, hogy áldoznak a csapatra ahogy tudnak és nekünk van miről vitatkoznunk, mert van csapatunk.

HAJRÁ LOKI!

Tócsa Creative Commons License 2000.09.25 0 0 892
Sajnos jogos!
Előzmény: Té (891)
Creative Commons License 2000.09.25 0 0 891
Tudtommal van olyan kitétel a premizálási rendszerünkben, hogy a nem megfelelő eredményt prémiumlevonással büntetik. Na ezt kellene megemelni! Nehogy már egy Pécs meg egy Nagykanizsa ellen csillagászati összegek legyenek feldobva, hogy az aranylábú fiúk méltóztassanak megemelni a seggüket!
Elnézést, de qrvára pipa vagyok!
Tócsa Creative Commons License 2000.09.25 0 0 890
Zolcsi!
Nem’tom emlékszel arra, hogy én nyáron már kidolgoztam (itt most a szerénységem szenvedett csorbát!) egy alternatív premizálási rendszert. Csak az eredmény számított + a gólkülönbség arányában további lecsó! Most engedjek el egy ilyen dumát, hogy én már akkor megmondtam? Semmi hasznom belőle! Baj csak az, hogy a futballistákra a zsebükön keresztül lehet hatni (valahol ez már profizmus:). Itt nem lehet a 3 E-re hivatkozni vagy a Loki-szívre! Habár ez utóbbi egyedül Sándor Csabinál ez nem igaz! Amikor az MTK és az ÚFC után „degeszre” keresete magát, egy Pécs ellen már nem fog izzadni! Az is érdekelne, hogy az ilyen szégyent, a kötelező –800000.- után további büntetéssel tetézik-e? Mert legyen bármilyen rossz is a premizálás, egy olyan csapat ellen betlizni, mely 9 meccsből csak 2 pontot szerzett, nem lehet. Ez már sportvezetési probléma!
ZOLCSI Creative Commons License 2000.09.25 0 0 889
Na végre. Végre valaki rájött arra, hogy a premizálási rendszerünk nem jó!!! Nem is lehet, mivel dilettánsok állították össze, olyanok akik soha nem érezték az öltöző légkörét.
Végre rájöttek arra, hogy a bajnok, és a sima kieső legyőzéséért egyaránt három pont jár. Erről nyilatkozott Komjáti is a Népsportban, mivel ezekért a meccsekért olyan kevés pénz jár, amiért a fiúk nem igazán törik össze magukat. (Az már egy más kérdés, hogy egy ilyen csapattól a DVSC akkor sem kaphat ki, ha a játékosoknak ingyen kellene játszani.) Arról nem is beszélve, hogy a gólhelyzeteket (Böőr, Kerekes stb.) minden körülmény között be kell rúgni.

vezerstr Creative Commons License 2000.09.25 0 0 888
Tócsa,

szépen összefoglaltad a lényeget. Sajnos ez a helyzet. Az ösztönzésre Komjáthy is rájött, a mai Sport szerint a következő két meccsre megemelik. Jobb későn, mint soha. Majd meglátjuk, hogy mit érnek el vele, mert innentől erre sem lehet hivatkozni.

Tócsa Creative Commons License 2000.09.25 0 0 887
BaZx!
Lehet így is látni a verziót, lehet finomabb megoldásban is előadni! A lényeg ugyanaz!
Gondolj bele! Az élet más területén szereztél egy kis pénzt magadnak, sikeres vállalkozó vagy. Lehetőség nyílik egy újabb pénzforgatási lehetőségre a sportban! Szereted a Lokit, de a pénzt még annál jobban. A játékosok helyett szaladgáló pénzkötegeket látsz! És most ezek a kötegek egyre vékonyabbak! Akkor te mit tennél? A holt szezonban újabb játékosokat igazolnál, hogy legyen mivel növelni az ázsiód vagy a költségeket leszorítanád mindenféle eszközzel? Te mit tennél? Gustavnak volt igaza anno, hogy a tulajaink nem egy grállovagok! És nem eléggé gazdagok ahhoz, hogy legyen türelmük 3-4 évre. Már fél vagy 1 év után látni szeretnék a pénzüket. További összegeket már nem akarnak befektetni, hanem a meglévőt akarják kiforgatni. A Loki nekik csak egy újabb pénzforgató hely és semmi más! Az ösztönző rendszer irreális, mert a kis csapatok ellen alig fizet (még izzadni sem érdemes érte!), viszont a jobbak ellen lehet kaszálni! Lsd. UFC ill. Pécs meccseket! Ez magában hordja ezt a rapszodikus szereplést.
Sajnos a játékosaink sem profik. Könnyen lehet őket befolyásolni. Az Erdei-féle ígérgetések teljesen szétverte, az amúgy sem túlságosan nagy eszüket. Azt látom, hogy továbblépés még nem történt senki és semmi részéről, csak stagnálunk egy bizonyos állapoton, mely csak egyes emberek célját szolgálja és nem egy nemzetközi szereplésre vágyó klubét!

Hajrá Loki!
BUX

BaZx Creative Commons License 2000.09.24 0 0 886
Régen nem szóltam már, mert a Vasas elleni meccs nagyon felbosszantott. Azóta volt jobb és rosszabb meccsünk is, ez a legutóbbi pedig pocsék volt, mondhatnám dühítő. Viszont számomra az is az, hogy hibásnak látjátok a szakmai stábot, az Rt. vezetését, csak pont a szerény, hajtós, lelkes csapattagokat nem hibáztatja senki. Pedig nem először fordul elő, hogy egy jobb meccs után kiküldik a mellényt a pályára, aztán amikor már baj van nem sikerül semmi. Lehet az edző Gara, vagy más, ez évek óta mindig előfordul.
Tócsa! Hogy gondolod ezt a Borsó féle zavarkeltést? Pl. így?: Az UTE elleni iskolajáték utáni másnap Borsó bemegy az öltözőbe és közli: "Fiúk nincs pénz a kasszában!" Ezzel kész a bizonytalanság, ebből következően kikapunk Pécsen, majd ikszelünk Kanizsán. Aztán a Vidi elleni hazai meccs előtt újra bemegy és közli: "Mégis minden rendben van a pénzzel, lehet jól játszani!" És lőn csoda: győzünk a Vidi ellen hazai pályán, megnyugodhatnak a kedélyek.
Szerintem nem ilyen bonyolult ez. Egyszerűen hullámzó a teljesítményünk, amihez, ha nagy arc is párosul, a pécsi égés sül ki belőle. Vegyük észre azt is, hogy Zsombi zseni, ha nem lő gólt, akkor más nem nagyon tud. Csak soha meg ne sérüljön!
HAJRÁ LOKIKA!
Tócsa Creative Commons License 2000.09.24 0 0 885
Elhiszed nekem Mirrmurr, hogy nem vágyok ilyen kétes dicsőségekre! Én lennék a legboldogabb, ha most nem győznék „mea culpa”-zni, mert elpáholtuk volna a Pécset. Flickkel kapcsolatban annyit, hogy ha profinak tartja magát, akkor sürgősen rendezze sorait és álljon be a sorba, mert eddig szégyene a német mentalitásnak. Itt már lassan nem a bizalomról lesz szó, hanem akarati dolgokról.
Látod Champ, nyári szünetben pont ezt fejtegettem, hogy a vezetőségnek a középszerűség a legjobb, mert szabályozni tudja a kiadásokat (pontpénzeket). Elég Borsónak vagy más „nagytudásu” tulajnak elejteni pár olyan szót a játékosok füle hallatára, mely döntően befolyásolja a hangulatot. Főleg rossz értelemben! A felelősségük van akkora, mint a szakmai teamnek. Habár őket sem akarom felmenteni a felelősség alól.
Próbálom elfelejteni a hétvégét, de megbocsátani nem fogom nekik ezt. Kanizsán csak és csakis egy eredmény lesz az elfogadható! Minden más kudarcnak fog számítani, külső és belső körülményt beleszámítva! Amíg ilyen rapszodikusak maradunk, nem kergethetünk nemzetközi kupás álmokat!

Hajrá Loki!
BUX

champion Creative Commons License 2000.09.24 0 0 884
Jó napot!

Semmi pánik. A Pécs száz évig mögöttünk marad, ez a meccs nem oszt, nem szoroz. Annál fontosabb viszont, hogy kiegyensúlyozatlanok a legények. Legalább négyszer egymásután ugyanabban a formációban kellene a pályára zavarni őket, hogy összeálljanak. Attól tartok a legjobban, hogy a közepes büdzsé azzal is jár, hogy az rt. vezérkara sunyin örül az ilyen idegenbeli gyalázatos 0:1-eknek (közepes pénz, közepes helyezés).
Hajrá Loki!

Mirrmurr Creative Commons License 2000.09.24 0 0 883
Eeez Debrecen, eeez Debrecen:-)
Nem értem én ezt a formát! Tócsa, a mester megerősítette előzetes megérzésed, a fiúk lebecsülték ellenfelüket, a jutalma meg is lett. Az a minimum, hogy a Kanizsát elpáholják ezek után.
Ha Thorstennek valóban beütött a krach, akkor az valamelyest magyarázat a gyenge játékra, bár szólhatott volna. Az tuti, hogy nem ennyire gyenge, mint legutóbb. Bízzunk benne!

Hajrá, Loki!

Előzmény: Tócsa (882)
Tócsa Creative Commons License 2000.09.24 0 0 882
Hát igen, várható volt ez a kitörő lelkesedés!:(((
Tócsa Creative Commons License 2000.09.23 0 0 881
Vége! Maradt az 1:0!???
Most nem írok semmit, mert felbosszantanám magam!

Hajrá Loki!
BUX

Tócsa Creative Commons License 2000.09.23 0 0 880
Sajnos nekem kell beírnom a rossz hírt:
Pécs - Loki 1:0 a félidőben!
Nem igaz, hogy előről kell kezdeni mindent!:(

Hajrá Loki!
BUX

Tócsa Creative Commons License 2000.09.22 0 0 879
Nem akarok negatív hullámokat sugározni (in memoriam vezerstr), de kicsit féltem a csapatot a Pécstől. Új edző, egy harcos 1:0 a Hungária krt-on, most játszik először hazai környezetben az új edzővel. Sok-sok bizonyítási lehetőség a pécsi focistáknak az edző és a szurkolók előtt. Ha nem a dönciért megyünk, lehet keresni valónk! Nem szabad lebecsülni a pécsieket, de odafigyeléssel, fegyelmezett játékkal el lehet hozni a 3 pontot. Remélem Sándor Csabi ismét kezdő lesz. Szíve, esze és motorja lesz a csapatnak!

Hajrá Loki!

Laci-papi Creative Commons License 2000.09.22 0 0 878
Bocs az offért.

Lecsó és Té "urak" tippelni !!!!, mert lemaradnak a debreceniek.

A csapat csodálatos volt az Újpest ellen. És valóban csapat volt. Segítették egymást. Flick valóban nem hiányzott.
Szünetben beszélgettem Győrivel. Flicket "nem hiányoltam" illetve az itt létét kérdőjeleztem meg és az MTK elleni "viselkedését".
Az újságban megjelenteket ezzel egészítette ki:
Flick az MTK meccs kezdete előtt egy órával kapott egy telefont hazulról, hogy a családjában valami tragédia történt. Sajnos senkinek nem szólt. (Komjáti utólag azt mondta, hogy ha tudja a dolgot nem állítja be, hanem egyből hazairányítják). A meccs után mondta el a dolgokat és kérte, hogy rövid időre engedjék haza. Ezzel magyarázta, hogy nem tudott odafigyelni, összpontosítani. Győri szerint tavaszra be fog illeszkedni teljesen a csapatba és szintén szerinte meghatározója lesz a játékunknak. Jörgről az a vélemény, hogy kiváló kiegészítő ember, de nem több.

Laci-papi

robi25 Creative Commons License 2000.09.22 0 0 877
nekünk már csak a múlt maradt....
Előzmény: Tócsa (876)
Tócsa Creative Commons License 2000.09.22 0 0 876
Igen, valóban volt anno egy ilyen meccsünk a Pécsiekkel. Sajnos pont a kapuskiállítás miatt vesztettük el a meccset. De ez már a múlt. A jelent most új pennával írjuk!

Hajrá Loki!

robi25 Creative Commons License 2000.09.22 0 0 874
Emlékszem egy talán pécsi meccsetekre, mikor a végén egy mezőnyjátékosotok állt be a kapuba. Tényleg volt ilyen, vagy keverlek titeket valakivel?
Előzmény: Tócsa (868)
sixx69 Creative Commons License 2000.09.22 0 0 872
Te egy nagyon egyszeru ember vagy, lila baratom.
Előzmény: .Kertlay Z. (870)
bzsoli Creative Commons License 2000.09.21 0 0 871
Elolvasgatva a dolgokat elgondolkoztam, és összahasonlítottam a két csatárunkat:

Bajzát - 9/4 gól. 5,00 és 7-szer lecserélve.
Kerekes- 9/8 gól. 5,88 és 2-szer lecserélve.

Csá.

Ja, szombaton a Hódosban kézilabda torna 2. forduló. Belépés ingyenes. 10.00: DVSC-Békéscsaba és 17.00: DVSC-Vác
12.30-kor a Fontanában magyar-román vál.meccs, szakkommentátor a kézicsapat. Hali.

.Kertlay Z. Creative Commons License 2000.09.21 0 0 870
Mi van koldus keleti tahok!
Minek orultok?
Annak, hogy egyszer az eletben kijott a lepes?
Jelentektelen es gusztustalan fattyuk vagytok!

Hajra Ujpest!
Zozo

sixx69 Creative Commons License 2000.09.21 0 0 869
Hali!

Nos, a kovetkezo infok vannak a mai naprol:

-A sracok nagyon orulnek a gyozelemnek, es a kozonseg tamogatasanak is, koszonnek mindent.

- Ha valakiben volt barminemu ketseg is afelol, hogy korsos eltalalta-e Robit, vagy sem, megnyugtathato: lattam a stoplinyomokat!

- Flicket nem tudjak hovatenni ok sem, de mindenesetre furcsalljak ezt a csaladi ugy problemat, allitolag egy szot sem szolt rola a meccset megelozoen. Nem o a legnepszerubb jatekos a csapatban...De hat Borso Bela meg mindig nagy ur errefele.

- Jorg megserult - vagy a meccsen, vagy az edzesen - igy a mester kenytelen lesz Horvath Pistat jaccatni cserekent...

- Kovacs Norbi gyogyul, de nem valoszinu, hogy tavasz elott edzesbe all. Komolyabb terhelesre csak kesobb kerulhet sor - sajnos.

- Balassarol mindenkinek jo a velemenye, es ugyanazt mondtak, amit en is: ha soprogetovel jatszanak, nagyon jo lenne! Alexics mellett ot tartjak a legbiztosabb vedonek, nem kellene elengedni!

Ennyi. A kovetkezo negy meccsen: Pecs, N.Kanizsa, Vidi, Zete, 12 pontot meg lehet szerezni, es akkor ott a masodik hely!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!