Keresés

Részletes keresés

Daniella Creative Commons License 2000.10.11 0 0 999
Szerintem Debrecenben nagyon népszerű a kosárlabda, ezért is támogatják őket. Pl., amikor tavaly kimentem egy meccsre, legnagyobb megdöbbenésemre teltház fogadott, fergeteges hangulattal, pedig a fiúk a kiesés szélén álltak, ráadásul egy alsóházi csapat ellen játszottak. Ha a kézis lányok ugyanilyen helyzetbe kerülnének, akkor alig gyűlne össze 300 ember. Sajnos. Nekik is egy jó szponzor kellene, ráadásul Makrayék inkább a focira költenek, mint a kézire.

Daniella

Előzmény: Té (998)
Creative Commons License 2000.10.11 0 0 998
Ismétlem, nem elsősorban a kosárlabdával mint sportággal van bajom, hanem a Vadkokasokkal. Azzal, hogy ezt a gyökértelen zsoldostársaságot önkormányzati pénzből agyontámogatják miközben a soxorosan bizonyított kézicsapatot, hagyják tönremenni. Ezek a baromfiak számomra soha nem lesznek debreceni csapat, ezért aztán nem is tudok szurkolni nekik.
Előzmény: Tócsa (997)
Tócsa Creative Commons License 2000.10.10 0 0 997
Látod Droli, egyetértek veled abban, hogy az edzőváltást és az igazolásokat nem hozták összhangba az RT vezetői! Ha Gara maradt volna, lehet, hogy befutott volna Balassa és most Turján üldögélne a kispadon, Alekszics meg kóvályogna a nagyvilágban! Mit lehet tudni? Nem tudom miért kisarkított a példám? Ellenkezőjét nem tudod igazolni!
Ez a KFT-s dolog meg egyszerűen erkölcstelen. Emlékszel rá, az FTC-nél volt ilyen a Havasnak és társainak! Ők zsebelték be a lét a játékos eladásokból, a klub meg a csőd szélére jutott! Ez tényleg nem hiányzik ide!
Champ!
Te vagy az én emberem!:) Sajnos nekem nem sikerült ilyen szépen megfogalmazni, amit közzé akartam tenni! Ha elkap a hév, „dűtök-borítok”!:( Maximálisan egyetértek veled, hogy az önös érdekek elé KELL helyezni a klub ill. az Rt érdekeit!
Té és BaZx!
Ennyire nem lehettek csőlátásúak! Aki szereti a labdajátékokat, annak a kosárlabda miért nem fér bele az ízlésvilágába? Elismerem, a miliő néha engem is elborzaszt, amit teremtenek a meccsen, de akkor még a kosárlabda jó és izgalmas sportág! Nekem is nevetséges a hangosbemondó idétlenkedése, a pom-pomos lányok erőltetése, a sznobok nézőtérre szabadulása! Képesek voltak vasárnap este öltönyben kosármeccsre jönni fél estélyibe öltözött feleségükkel! Ebben a miliőben én is rosszul érzem magam, de attól még a kosárlabda lehet jó! Té, meg is érdemled, hogy nem jöttél ki a Nyír1 meccsre, mert a végén még jól érezted volna magad!:)))) Ettől függetlenül nálam továbbra is kedvenc a kézi és csak utána jön a kosár!

Hajrá Loki!

BaZx Creative Commons License 2000.10.10 0 0 996
Úgy látom Té, hogy az eltelt "ezer év" ellenére még mindig egy hullámhosszon vagyunk.
Nem igaz, hogy felejtettem a témakört, csak nem akadok rá a helyes vonalra.
HAJRÁ LOKI!
petxa Creative Commons License 2000.10.10 0 0 994
Tudsz valamit arról, hogy jön haza Sándor Tamás?
Előzmény: BaZx (991)
Creative Commons License 2000.10.10 0 0 993
Hahó BaZx, ezer éve nem láttalak!
Ezek itt teljesen reménytelen fickók, meg vannak őrülve a szedett-vedett Vadkokasokért. Én már próbáltam a lelkükre beszélni a Loki-Szpari topicban, de nem használt.
Abban biztos vagyok, hogy a szakdolgozat témakör már régen kiment a fejedből, pedig yó lenne a jövő hétre. Majd felhívlak.

Vesszenek a Vadkokasok!
Éljenek a kézis lányok!
Hajrá Loki!

Előzmény: BaZx (991)
champion Creative Commons License 2000.10.10 0 0 992
Jó napot!

Droli gondolatmenete vitatható. A DVSC egy labdarúgócsapat, amelyet egy részvénytársaság tart fenn. A részvénytársaságnak vannak gazdasági érdekei, amelyeket egy konkrét tevékenység, a vesenysport révén juttat érvényre. A részvénytársaságbban tisztséget viselő egyének, vagy egyes részvényesek érdekei nem előzhetik meg a részvénytársaság általános érdekeit. A Loki esetében az tűnik problémának, hogy az üzleti kockázatot az Rt. viseli, a haszonból azonban csippentgetnek, s kevesebb kerül vissza az RT. körforgásába, mint amenyni kerülhetne.
Hibás az a gondolatmenet, amely az egyes tisztségviselő vagy részvényes személyes üzleti kockázatáról szól. Valójában az Rt. üzleti terve alapján folytatott tevékenység kockázatairól, költségeiről és a várható megtérüléséről kellene értekezni. Ehelyett Droli azt próbálja elfogadtatni, hogy valakik a saját pénzüket forgatják saját szabályok szerint, így méltányolható a ténykedésük. Én azért nem méltányolom, mert hiányzik az Rt. érdekeinek megfogalmazása.
Most röviden ennyi.
Hajrá Loki!

BaZx Creative Commons License 2000.10.10 0 0 991
Nem mindig van igaza a szakvezetőnek sem. Tudomásom szerint GARA márciusban reménytelennek titulálta Zsombit is, és mégsem lett igaza. Egyébként a nagyszerű kosárlabda csapatnál még nem kritizálta senki sem a vezetőket. Persze biztos azért nem, mert a Tornádó tulajdonos Tóth Csaba jószándékú, feddhetetlen és mindig jó döntéseket hoz a csapat és saját érdekében. Vagy azért nincs kritika, mert a kosárlabda senkinek a hangulatát nem befolyásolja? Ha nyernek jó, ha nem az sem baj. Ez a sportág gyökérltelen Debrecenben nincs igazi tömegbázisa, ez a kinevezett úri labdajáték, amit az "iskolázott" négerek játszanak legnagyobb előszeretettel. A sok pénzért összehozott csapatra pedig annyian kíváncsiak, mint a szegénységben döglődő női kézilabdára.
HAJRÁ LOKI!
Tócsa Creative Commons License 2000.10.09 0 0 990
Té!
Nem értelek? Kofa lettél, hogy mindenféle zöldségekkel foglalkozol? :) Kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy ilyen „a vihar a biliben” volumennel foglalkozzál! Legközelebb mi lesz, halálkanyar a vécétetőn? :)
Droli!
Önmagában nem rossz, amit írtál, de úgy érzem nálad összemosódott a tulaj és a klubvezető fogalma!
Az tény, hogy a tulaj kockáztat, ha játékost vásárol. Az viszont a saját hülyesége, ha egy játékosügynökre hallgat és nem az edzőre. Ugyanis a játékosból az edzőnek kell „árut” csinálni! Ha nem illik a képbe, nem alkalmas a játékrendszerbe lehetne idehozni Rivaldot is, vele is bebukná a tulaj. A jó vezetőnek lenne az a feladata, hogy a szakmai igényeket és a tulajok shoppingolási kényszerét közös nevezőre hozza. A tulajok befürödtek a „kedvenceikkel”, a szakmai stáb meg ismét jól választott (Horváth, Alekszics, Kerekes, Turján). Látod ez ilyen egyszerű. Rá kellene bíznia magát a szakemberekre, mert attól, hogy állítása szerint együtt focizott a Vasasban a nagy sztárokkal, még sajnos rosszul végzi a dolgát (ez Borsó). És ekkor nagyon finom és úriember voltam!
Mit gondolsz miért nincs a Lokinak pénze igazolni? Mert a játékos a tulajé és a belőle szerzett haszonból alig lát vmit a Loki! A saját olcsó szerzeményeit alig tudja játszatni, mert a tulaj „gyöngyszemeit” kell játszatni, hogy piacképes lehessen. Így garantálva van az összeállításba való beleugatás. Következményei pedig a rapszodikus szereplés!
A kockázat meg egy olyan dolog, hogy lehet ész nélkül és ésszel is csinálni! Te sem úgy vásárolsz, hogy aki a legszebben dicséri az árúját attól veszel, hanem úgy, hogy éppen mire van szükséged! Ezt a logikát nem látom a tulajoknál. Vezetőink meg inkább őrlődnek a tulajok és a szakmai stáb között, ahelyett, hogy koordinálnának. Állandóan csak futnak az események után. Semmi prevenció, bár az már hozzáértést is feltételezne! Itt a szakmai stábot is felelősnek érzem!
Dani!
A mámorra azért néha jó „rásegíteni” is, már csak íze miatt is!:) Láttad Tét a „Bajuszos” képen! Ő sem cicózik!:))))))

Hajrá Loki!

petxa Creative Commons License 2000.10.09 0 0 989
Tisztelt Loki szurkolók!

Én továbbra is szeretem a LOKI-t, imádtam Vancsát, Nagy Lajost, Gracsov-ot, Mezőt, Marginean-t, Bücs-t, Plókai-t, Moldván-t és a többieket.

Ha Té-t ez zavarja elnézéseteket kérem.

Creative Commons License 2000.10.09 0 0 988
Én meg azt nem értem miért csodálkozol?
Provokálsz, fikázol aztán meg vagy sértve, ha válaszolnak. De ha Neked ez jó...
Előzmény: petxa (986)
Daniella Creative Commons License 2000.10.09 0 0 987
Ki ne kerülne mámoros állapotba egy 6-1 után, főleg ha egy pesti csapat kap annyit. :-)

Daniella

petxa Creative Commons License 2000.10.09 0 0 986

Kedves Té!

Sajnálom, hogy még mindig itt tartasz.

Komolyan kedvelem a Loki-t mint csapatot, és a Fradit mint Csapatot. Amiket leírtam régen azok tények.
Unokatestvéreim, akik debreceniek, mindig mámoros állapotba kerültek egy-egy Fradi verés után.
A házam falát azóta átfestették.
Az irígység tényleg túlzás, mivel irígylésre sem méltatták a másik csapat eredményét.

Örülök, hogy olvasgatod a hozzászólásaimat, üdvözlöm a Korzót!

Üdvözlettel:
petxa

Előzmény: Té (984)
Creative Commons License 2000.10.09 0 0 984
A petxa nevűről egy kis adalék:

"Egyébként a LOKI-nak nem fontos sem a bajnokság sem a kupa egyedül az a lényeg, hogy évente egyszer megverjék a Fradit, ami után az egész város berug. (alkoholtól)

Egyébkéntr ahol én lakom a falra 2 méteres betűkkel ki van írva, hogy B..i, g..i, ki...zott FTC.

Nyilván irígy a tag de hát debrecen csak ilyen."

Ezt ő írta, és még több tucat ehhez hasonlót tudnék bemásolni, de minek. Ha valaki kíváncsi rá, gyűjtse ki a hozzászólásait.
Egyszóval, ne pazaroljátok rá az energiát!

Tócsa Creative Commons License 2000.10.08 0 0 983
Remélem Horváth Pisti személyében egy újabb gyöngyszemre akadtunk, mint Zsombinál!
Ne feledjétek: pénteken (TV-s?) lesz a Vidi elleni derbi!

Hajrá Loki!

champion Creative Commons License 2000.10.08 0 0 982
Jó napot!

Írjon már valaki erről a Horváth gyerekről! Benn ragadhat a kezdőben? Ki látja edzésen, hogyan mozog?

Hajrá Loki!

Tócsa Creative Commons License 2000.10.07 0 0 981
Fárasztó, ami itt a vezetőség részéről hülyítés címén folyik. Flick gyenge játékát először a helyi viszonyok ismeretlenségével magyarázzák. Gyengén játszik, de ahhoz tartja magát. Utána egy telefonhívás hazulról meccs előtt, teljesen megzavarja és az amúgy is gyenge produktumát sikerül alul múlni. Haza engedik, hogy rendezze sorait. Eddig, mint embert megértem, sok rossz szót nem szóltam rá. De a mai Színes a Sport betette a kaput. A Flick úgy jött vissza Németországból, hogy arcüreggyulladása mellett gyomorpanaszai is vannak! Abban a „lepusztult, balkáni” országban ilyen veszedelmes állapotok uralkodnak? Hát még mi történhet vele? Szülni fog az anyósa és dekoncentráltá teheti? Mondják kedves klubvezető urak: így profilból is ilyen hülyének látszom? Ezeket a fenti dolgokat nem egy pesti firkász találta ki, hanem Csubák „langyos víz” Zoltántól erednek. Nem hinném, hogy magától találta ki, de az is lehet, hogy vki ezt engedte kiszivárogni alantas célokkal.
Ljubisának sajnos idegbecsípődése van. Játéka kétséges lehet. A Lokiból elvágyó Balassának itt lenne a lehetőség, hogy bebizonyítsa, nem olyan rossz labdarugó, mint azt eddig láttuk. Egy kis küzdelembe a kezdőhelyért, még senki sem halt bele. Ha hozzászokott a bérletes kezdőhelyéhez, a debreceni kirándulása nagy megrázkódtatás lehet neki. Ha megtanul küzdeni a csapatba kerülésért, nem biztos, hogy el fog vágyni innen!

Hajrá Loki!
BUX

Tócsa Creative Commons License 2000.10.06 0 0 980
Most hivatkozzak a 06.08-i írásomra, ahol a tulajdonosok (meglátásom szerinti) szemléletét ábrázoltam? 4 hónapra rá egyre többen látják be, hogy nem fenékig tejfel itt minden! Semmit nem érzek abból a felelősségből, amit a tulajdonosoknak és vezetőknek kellene tanusítani a klubért.
Marad nekünk a szürke stagnálás, habár van olyan város amely ezt is boldogan elfogadná. De nekünk nem ez a szint kell! Ha stabilan szerepelne a csapat eredményekkel, nem is foglalkozna senki, hogy a tulajok, hogyan fosszák ki a klubot ill. a klubon keresztül milyen mannákhoz tudnak jutni! Az MTK-nál egyik kéket sem érdekeli, hogy Várszegi mekkorát kaszál a dologból, mert vannak eredmények. Sajnos a pitiáner "Grál-lovagok" még ezt sem képesek felismerni. Egy dolog azért megnyugtat: nem hagyják kiesni a Lokit, mert nagyobb veszteség érné őket, mint bennünket erkölcsileg!

Hajrá Loki!

ZOLCSI Creative Commons License 2000.10.06 0 0 979
Az ezredik hozzászólást kéretik a topic indítójának megadatni.

Köszönettel: Zolcsi

ZOLCSI Creative Commons License 2000.10.06 0 0 978
Champion

Erről beszélek(lünk) már elég régen.
"Tulajdonosainknak" a receptjük erre a következő:
1. Hozz ide nevenincs, de tehetséges játékost. Csak jó olcsón lehessen megszerezni.
2. Adj neki játéklehetőséget a Lokiban, ismertesd meg az országgal.
3. Add tovább, nagyságrendekkel nagyobb pénzért, de gondosan titkold el a részleteket a sajtó elől.
4. Tedd zsebre a hasznot, a Lokinak csak annyit adj, hogy tudjon újabb nevenincset venni, szigorúan úgy, hogy a játékjog a tied legyen. Ilyen apróságokkal mint a tudatos csapatépítés, a tehetségek hosszútávú kiaknázása, egy cseppet sem kell törődni.
5. Indítsd újra az egészet. Közben gondosan ügyelj arra, hogy a nagyérdemű egyes része (nevezzük őket seggfejeknek) el legyenek tőled ájulva, milyen bőkezű szponzor is vagy te, és bizony nélküled nem is lenne futball Debrecenben.

Többiek:

sajnos legközelebb csak pénteken leszek gép közelben, addig tartsatok ki.

És természetesen:
HAJRÁ LOKI

Előzmény: champion (977)
champion Creative Commons License 2000.10.06 0 0 977
Jó napot!

Pető-topic nyomán: félek, nincs messze a nap, amikor arról vitatkozunk majd, hogy Böőr Zolit jól vagy hülyén adtuk el. Éven belül kopogtat majd érte valaki. Az már világos, hogy a cégvezetők nem bánják, ha ügyetlennek mutatkoznak (azért használom ezt a fordulatot, mert lehet, hogy nem ügyetlenek, csak jó okuk van inkább annak látszani). Szóval ügyetlenkednek egy kicsit,a pénz egy része elvész a csapat elől, s a pótlására nem készülünk fel időben, megint csúszunk egy kicsit a szürkezóna felé.
Jönnek majd Kerekesért is. Gondolom nem originális: az utóbbi öt évben csak Illés maradt a helyén azok közül, akik legalább egy félszezonos gólszériát produkáltak. Kenesei, Herczeg, Preisinger, Tököli, Orosz, Radu Sabo, Tóth M., Horváth P., Ferenczi, Horváth F., Hámori, kit soroljak még?! Ebből nagy zsongás lesz, s csak abban bízhatunk, hogy Zsombornak helyén az esze. Az a veszély fenyeget, hogy 2001 nyarán Böőr, Kerekes és Alekszics nélkül eszkábálunk csapatot.
Legyen észnél minden tulajdonos, vegye komolyabban a vezetői szintű alkalmazottak ügyét!

Hajrá Loki!

Daniella Creative Commons License 2000.10.06 0 0 976
A mai NS szerint az ujpesti vezetok mar megallapodtak Peto Zolival. Mar csak az MTK-val kell targyalniuk. :-(

Daniella

Tócsa Creative Commons License 2000.10.06 0 0 975
Válasz mélben!:))))
Előzmény: rosbi (974)
rosbi Creative Commons License 2000.10.06 0 0 974
Tócsa, ment egy újabb mél!
Átmenet pedig igenis van! Legalábbis olyan, mint az én esetemben. Nem írom le mégegyszer, hogy milyen :-))))
Előzmény: Tócsa (973)
Tócsa Creative Commons License 2000.10.05 0 0 973
Dani!
Bocs a mélben írtakért, de csak most látom, hogy adtál infot a honlapról! Én is köszönöm!
Pexta!
Csak vagylagosság létezik, nincs átmenet, hogy is-is! Az unszimpátiánk még nagyon sokáig fog tartani, remélem!:) Válassz EGY klubot és tarts ki mellette! Nálam a skizofrénia felső foka, ha a szegedi Vasas-drukker ide írja, hogy: Hajrá Malac!:)
Horváth Béci már pedzegette nekem, hogy az MTK kijátssza a Lokit Pető-ügyben! Csak azt nem mondta ki, hogy ez miért is következhet be ez! Sejtem, hogy Makrayék nem állnak a helyzet magaslatán! El lennének ők, csak ne történjen semmi! Ez pedig nem megy. Nem tudom minek kell bekövetkezni, hogy váltsanak a vezetői hozzáállásukon, mert ez eddig stagnálás! Na , nem bosszankodom tovább!

Hajrá Loki!
BUX

ZOLCSI Creative Commons License 2000.10.05 0 0 972
Bocs, a lépten nyomon tényleg túlzás volt, de annyira fellöki az agyam az FTC topicmizéria.

A honlapot köszönjük mindenkinek, aki részt vállalt az elkészítésében.

Üdv, Zolcsi

Előzmény: Daniella (971)
Daniella Creative Commons License 2000.10.05 0 0 971
Zolcsi,

Én nem foglalkozom lépten-nyomon az FTC-vel. Csak reagáltam Petxa írására.

Más.
Tóth Andris - a DVSC weblap egyik szerkesztője - írta a következőket a listára:
"Honlap ugyben lassan, de biztosan haladunk. Beszeltem Makray Balazzsal, akinek tetszett az eddigi anyag. Azt kerte, irjunk ossze mindent, mire lenne meg szuksegunk, hogy a 2-3 heten beluli indulaskor hasznalhato honlapunk legyen. Megigerte a friss hireket (kulisszatitkok), fenykepeket. Lesz stadion alaprajzunk, szektorokkal, arakkal, stb.
Csinalunk terkepet (stadion megkozelitese, szallasok, stb.) Uj stadionnak is van friss latvanyterve. Szinten megkapjuk. Visszaterhetunk a regi interjus akciora is (vagy ket eve havonta kerdezgettunk 1-1 DVSC szemelyiseget mindenfelerol), sot nem csak a mostani fiukkal, hanem pl. Bagollyal vagy Dombival is.

Varom tehat a kiegesziteseket, javitasokat, otleteket.
Jelenleg igy allunk:
http://www.date.hu/~tab/dvsc
(Ebbol lesz par heten belul www.dvsc.hu ujra.)
TAB"

Daniella

Előzmény: ZOLCSI (970)
ZOLCSI Creative Commons License 2000.10.05 0 0 970
Petxa

Nem igazán értem a mentalitásod. Ha nem egymás ellen játszunk, ha így, ha úgy játszunk akkor...
Ez nekem magas. A számomra csak egy csapat létezik: a Loki. De persze ez a te magánügyed.

Daniella

Miért kell lépten-nyomon az FTC-vel foglalkozni. Az FTC egy csapat, semmi több. Amúgy is szól már ezer topic róluk. Legalább ez az egy ne legyen az!

Üdv, Zolcsi

ZOLCSI Creative Commons License 2000.10.05 0 0 969
Champion

Megszoktuk mi már ezt, hogy dilettáns vezetőink az üzleti világba kikerülve, hatalmasakat buknak az egyesület kárára. Én csak azon csodálkozom, hogy ennyi ballépés után, még egyáltalán él a DVSC.

Előzmény: champion (968)
champion Creative Commons License 2000.10.05 0 0 968
Jó napot!

Külön üdvözlöm vezerstr-t, kinek ajánlom figyelmébe a két héttel korábbi fejtegetést: a körülményekből az látszik, hogy a Lokiból a Várszegi-műveken keresztül vezetett az út Geel-be. A gitáros üzletet csinált. A Loki vesztett erőgépet meg egy rakás pénzt.

Hajrá Loki!

Előzmény: vezerstr (965)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!