Üdvözlök mindenkit!
Ezt a topikocot azért nyitottam, hogy a Szabadkikötő szimpatizánsok, illetve azok, akik figyelemmel kísérik a BLSZ-t, azok tudjanak beszélgetni. A topic témája, mint ahogy azt látni lehet a KIKÖTŐ lesz. A Kötő drukkerek megpróbálnak minden meccset, eredményt, tabellát, stb. közzétenni.
Tamás Attila punk sérójával fejelt gólokban gazdag szép napot kívánok!
Ja, tényleg, Szeiler Józsi kettőt küldött a hálóba. Már nekem is beugrott... De azért köszi!
Szolgálati közlemény: 2005. március 19-n, szombaton 16 órakor Budapest bajnokság I. osztályú bajnoki meccs lesz a Multi Rocco ellen a Tábor utcában, Újpesten.
A legszebb gólt Szeiler Józsi lőtte...ez volt az ötödik találat. Jakab Rudi gyönyörűen iramodott meg a bal oldalon a tizenhatoson belül csinált egy szép cselt. Szeiler Józsihoz passzolt aki háttal állt a kapunak és félfordulatból zseniálisan a hálóba helyezet a bűrt!!!
kizsgé: Benkovics Attila üdvözöl téged, és mondtuk neki, hogy jöjjön föl ide a fórumra! Éppen, hogycsak betettük a lábunkat a pályára, egyből odajött hozzánk, és kifaggatott, hogy mik történnek itt.
Le, most rögzítő van rajta, de nem nagyon mászkálhatok. Ettől persze én mászkálok. A lábamról majd küldök egy képet-elég randa...Ezért várom meg a késő estét, aztán majd leszedem.. :o)
Szép napot mindenkinek!
Kopasszal lekukkantottunk a KIKÖTŐi Főútra, már a füvespályán edzettek a mesterek, de hétvégén még nem kezdődik a tavaszi szezon, csak két hét múlva...
Gondolom jövő héten lesz a Budapest-kupa...
Szervusz Devil!
Az SZTK-ban gipszelték be? Azt most felújítják, azt mondták a Csepp TV-ben, hogy ultra modernül fog kinézni. Kíváncsian várom, bár a 2006. májusi befejezési határidőn kicsit csodálkoztam.
Itt van a válasz:
Melyet a BLSZ.hu weboldalon találtam meg:
Felnőtt Budapest I. osztály 1 Budatétényi SE Felnőtt Budapest I. osztály
2 Csillaghegyi MTE
1. forduló 2005. március 12 - 13. BSE
Fagor-Kelen SC - Budatétényi SE FC
Bp. Erdért SE - Csillaghegyi MTE
Rákosmenti TK - MAC Népstadion SK
M. Testnevelési ESE - Ikarus BSE
Mátyásföldi LTC - Multi Rocco FC SE
Szabadkikötő SE - RKSK-Gera-Confidenza SK
Duna SK - Főv. Vízművek SK SE