Hali Mindenkinek!
Bocsi az alábbi hibás HTML kódért.
Eladó az alábbi kiadványom:
Audi RS4 - 2000 - Sajtóanyag+13fotó - D
Márka, Típus:
Audi RS4
Évjárat:
2000
Kiadvány fajtája:
Sajtóanyag
Kiadvány mérete (mm) / Oldalak száma:
215x307 / 8 oldal + 13db (kb. 240x180mm színes) fotóval
Kiadás / Nyelv / Származás:
Német / Német / Németország
Azonosító: -
Állapot / Sérülés:
100% / Nincs, hibátlan. (lásd a képeken)
Megjegyzés:
ÉRDEKESSÉG! Quattro GmbH által kiadott, gyári RS4-es sajtóanyag.
Ára:
5000Ft
Több ezer prospektus, katalógus, sajtóanyag, újság-magazin, könyv, fénykép, és egyéb autómobilia van A-tól Z-ig szinte minden márkáról. Írd meg, hogy milyen márka vagy típus érdekel, biztos találok valamit a számodra
Sziasztok! Én egy '91-'92 körüli Audi 100 Avant 2.5 Tdi-t keresnék saját részre! Sérült motorhibás is érdekel! Ha valakinek az ismerőse el szeretné adni engem érdekelne! Vagy, ha látott valaki valahol elég lenne egy tel. szám is, előre is köszi! 06 70 546 0775 v. protecszabo@citromail.hu
Az autó üzemképes, de az eleje törött, hiányos. Külföldi, forgalomba nem helyezhető.
Az autó a képekenn látható felnik, az ülések, ajtókárpitok, hátsó lámpák nélkül, DE egy másik autóból kiszerelt ajtókárpitokkal és rozoga első ülésekkel kerül eladásra. A motor külön is eladó (motorkód: PM), ha úgy érdekel irj!
Tulajdonképpen bármi eladó belőle, ami nekem nem kell.
Szeretett autóm váltója elhalálozott, most aprópénzért elkótyavetyélnélm maradványait:
Audi 80 1.6 GLS 1977-es évjáratú (B1-es széria) korát meghazudtoló, megkímélt állapotban. Kasznin minimális korrózió (csak felületi!), príma motor (motorkód: YN), automata váltós kocsi volt, az erőforrás ennek megfelelően megkímélt, a 10W-40-es félszintetikus olajból egyáltalán nem fogyasztott. Teljesen eredeti állapot, gyári felnik-kárpitok, összes díszléc megvan stb. Az egész autóból csak az automata váltó ment tönkre, ám nekem nem érte meg megjavíttatni, ezért (véglegesen) kivontam a forgalomból.
Legszívesebben youngtimeresnek adnám, vagy olyannak, aki ilyen autót üzemeltet, és jól jönnének neki a felhasználható alkatrészek (a váltó kivételével minden). Ha tudtok ilyet, szóljatok léci.
Van 4db elado alufelnim 4x100as 2db 8x16os 195/45/r16 es 2db 9x16 215/40/r16 audi80on van rajta ha valakit erdekelne akkor hivj 06209339666 vagy irj davidv8@freemail.hu-ra a felnik ujak a gumik hasznaltak. Ja es maradt 4db alufelnim gyari a 200as quatrromrol 7x15 csak 20eft.
Van 4db elado alufelnim 4x100as 2db 8x16os 195/45/r16 es 2db 9x16 215/40/r16 audi80on van rajta ha valakit erdekelne akkor hivj 06209339666 vagy irj davidv8@freemail.hu-ra a felnik ujak a gumik hasznaltak. Ja es maradt 4db alufelnim gyari a 200as quatrromrol 7x15 csak 20eft.
Sziasztok!
Egy ismerösömnek volna egy pár alkatrésze eladó.
Egy 1979-es Audi 80-asból valók.
Szélvédő(2 éves)+körbe a többi üveg,komplett 1,8-as benzines motor,automata váltó,féltengely,müszerfal,kormány,stb.
Érdeklödni a 06-30-508-36-06-os telefonszámon tudtok.
Köszöntem!
Én éppen egy kis M3 (320is olaszM3) turbósításán fáradozom, és szereztem egy szivar AUDI-ról egy kipufogó lefújószelepet. A problémám az az, hogy a mebránja el van repedve- és nem tudom hogy honnan tudnék olyat szerezni.
25 pézért már tudnék komplett szelepet venni, de ha nem lenne muszáj akkor nem tennék ilyet,- persze ha van olcsobb megoldás.