Ki is volt Ő. Röviden így írható le "vérbeli vasutas" volt!! Aki mozd.vezető, Sm.-en mozd.felvigyázó, mozdonyírányító és most Ce.-i mozd. felvigyázóként utolsó idegtépő szolgálata elvégzése után örökre nyugalomra tért. Részvétünk a vasutas családnak.
Az árnyék teljesen rendben van, megnézve a belinkelt képet. Csupán arról van szó, hogy a töltés másik rézsűjére nem látsz rá, de a havon jól kivehető a vontató árnyéka.
Jó hogy elmosódott meg szemcsés ilyen méretben! Mint ahogy mindenhogy az. Amúgy felfogtam, hogy Photoshoppal lehet ilyet készíteni,és éppen az előbb fejtettem ki ellenérveimet a témában.
Amúgy a kép egyáltalán nem olyan érdekes, se nem poénos, hogy külön fotosoppolgatni kelljen egy ilyet... Kivéve, ha az ember túlságosan ráér, és egy érdektelen képet akar hamisítani.
Na ne. És? Azt akarod mondani, hogy egy unatkozó geek fogott egy vasúti töltéses képet meg egy ettől teljesen független kamionos képet, amin egy kamion véletlenül éppen ugyanolyan helyzetben van, mintha egy vasúti töltésről konyulna le, persze igazából egyáltalán nem ott van.
Na és akkor az a gonosz ezt a két képet összemontírozta aljasul, meg még egy-két jómunkásembert is keresett hozzá valami OTTO-katalógusból, ahol épp munkaruhát reklámoznak.
Szerintem ez a kép nem így készült. Ha Félreértettelek, bocs. :)
A kép bal szélén látszik egy autó, tehát a vasút mellett megy vmi út. "Joe" barátunk tempomattal bealudt 80-nál(km/h), letért az útról és felugratott a töltésre. Ennyi...
-akkor a vontatmánynak még a töltésen lévő úton kellett lennie, mikor elérte a vonat, és akkor kisebb csoda lett volna, hogy ha letolja róla, nem borul fel az út rézsűjén,
Egy kis sebességgel érkező vonat nem tolhatta el így egy a háttérben lévő, a kamiontól nem látszó útátjáróból? Mintha a bal oldali tengelyeknél lenne is kisebb sóderkupac a kerekek mellett.
Ahhoz is ész kell ám, h szembe menj a forgalommal a pályán. Aki ilyet csinál attól örökre bevonni a jogsit. Mint a régi vicc mikor bemondják ,h vigyázzanak mert egy őrült szembe megy a forgalommal a pályán, erre egy vezető felcsattan: -mi az, h egy? Mind szembe jön.
Azért kamionnal a síneken menni na ahhoz is ész kell.
Ez igaz, de ne abból induljunk ki, hogy onnan hajtott fel a töltésre, ahol most a szállítmány vége van. A kép valószínűleg nem kacsa, mert nem olyan döbbenetes meg szenzációs. Ellenben az emberi hülyeség határtalan az óceánon túl is. Én valószínűbbnek tartom, hogy a vágánytengelyben közlekedett (mondom, ha egyszer hülye!), aztán éppen hogy le akart kanyarodni róla, háttal. Szerintem. Amióta "lehet" az autópályán a forgalommal szemben közlekedni, mindent el tudok képzelni.