Minden a Kisalföld Volánról, valamint Győr tervezett kötöttpályás közlekedéséről: járművek, útvonalak, menetrend, utastájékoztatás, közlekedéspolitika stb.
Tegnap két elvetemült fotós, egy fekete /talán Fuji s 5500/-al fotózott, rendkívül sz*r látási viszonyok között, vaku nélkül, mozgó járműveket, Győr-Adyvárosban!
Látni szeretnénk a műveket! :D >Közöttünk vannak?<
Személy szerint nagyon örülök neki, hogy tetszenek neked a Kravtex típusai. Vagyunk így páran ezzel. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok autóbusz kategóriát rövid időn belül, csak a Kravtex típusaival fognak "feltölteni" itt Győrben!
Véleményem szerint a Kravtex egy ideig nem fog megjelentetni csuklós helyközi típust, ha mégis akkor szinte biztos, hogy nem a Kisalföld Volán számára, mivel biztos hallottál róla, hamarosan két háromtengelyes E 94-es fog forgalomba állni a KV rt. helyközi üzletágánál. Ezek az autóbuszok a csuklós autóbuszok kiváltására is alkalmasak.
Kérlek olvasd továbbra is a fórumot, illetve tedd fel kérdéseid bátran!
Nagyon tetszik a fórum, ezért gondoltam írok hozzá. A CREDO EC12-esekkel kapcsolatban szeretném elmondani, hogy e hét kedden a délutáni órákban a győri autóbusz pályaudvaron láttam már a "3. KV-s példány"-t, FLJ-002-es, sárga forgalmi rendszámmal és éppen Sopronba készült, az utastájékoztatója alapján. Légkondícionáló és elektronikus kijelző is volt rajta. Amúgy, szerintem is egészen jól néznek ki ezek a CREDO kocsik (EC12, BN18) és ezek szerint hamarosan még többet is láthatunk belőlük Győrben és környékén. Egy kérdés: nem tudtok róla, nem készül a Kravtex a csuklós típus helyközi változatának kialakítására is?
Szia Omarhulm! Én győrben fotózok autóbuszokat. elég sok mindenkit ismerek (autóbuszvezetőket) a Volánnál. Örülök, hogy megnyerte a tetszésedet az autó. Ha keved van beszélni erről az auztóbuszról, vagy csak úgy általában, keress fel minket!
én a multkor a baross hidon mentem egy 260-sal és jött szembe a bn12 (messziröl ugy láttam). Épp intenék a kollégának, mikor látom hogy kravtexes ruhás munkásokkal van tele.
Tudod, ez csak egy amolyan ízelítő. A hivatalos bemutató most lesz majd Szeptemberben, úgyhogy addig, semmi konkrétat nem szeretnének hőn szeretett Volán vezéreink elé tárni. (Ez nyilván azért van, mert szeretnék ha az illetékesek tényleg meglepődnének majd az eseményen.)
Én egyébként láttam már az autót (www.credobusz.atw.hu) és azt kell mondanom, hogy biztosan másodszorra is meg fogok lepődni majd. Először nem akartam hinni a szememnek. Amint vége a bemutatónak, garantálom, hogy szép nagy anyag lesz majd az oldalamon. Biztos vagyok benne, hogy akkor majd a Kravtex is részletes ismertetőt tesz közzé. (Várjuk a bemutatót!) :)