Hány forda van Zalaszentgróton Nincs itt Késő esti járat nem. Most itt vanak új járatok a vaútvonal megszünése miatt Zalabér batyk -Zalaszentgrót között.
A KEZ-586 ŐREISZENTPÉTEREN Teelephelyezik és 15.05 ig jár nem. Ki van- e itt használva ezen a vonalon? Szegény vasiaknak az öreg AAT-241:256 a telepheyezi itt . Tundna e valaki küldeni zala volános buszos képeket nagyfelbontásuakat vagy esetleg valami oldalt ahol lehet letölteni képeket attibatti100@citromail.hu előre is köszi
HZT-852: Pontosan nemtom, hol telephelyes, de szerintem Szentgróton. Munkanapokon 15:05 kor Zgrót-Zeg, 16:20 kor vissza. A többit nemtudom. Valószínű Zalaszentgrót környéki vonalakon jár.
IJL-114: (Alacsonypadlós Setra) Alsónemesapátiban telephelyes. Munkanapokon Alsónemesapáti, Petőhenye, Zalaszentlőrinc, Zalaszentiván településeken jár, ezeket érintve Egerszegre. Szombaton, ha jól tudom, szabadnapos.
Vasárnap korán reggel Petőhenyéről indul Zegre, aztán 7:30kor indul Sárvárra, (vissza 14:50). Aztán 18:05 kor elmegy Zalalövőre, 18:55 kor visszajön Egerszegre, 20:10 kor hazamegy Petőhenyén keresztül Nemesapátiba.
Az lehet, de nem tömegesen szállították őket ki, egy-egy darab volt próbaképpen szovjeteknél, meg berlinben - a honlap szerint. Persze így is kiszállíthatták őket, de nem olyan egyértelmű.
Mondjuk azért elég beteg hangja van, amelyik pesten villamospótlózik...
Ha jól tudom, azon a villamospótló vonalon (vagy a 41V n) Vagy mindkettőn (néha a Móricz Zsigmond körtéren látom megfordulni, néha a Szent Gellért téren) jár egy Ikarus tolócsuklós kocsi. Szép kékes-feketés füstfelhőket ereget... :) Na az ritka egy darab. Arra még érdeklődve is szállnék fel :)
Az a típus hogyhogy nem terjedt el? Ha jól láttam, hosszabb is egy kicsit, mint a 280-as...
"az ülések kiválóak, párnázott fejtámla" Csak az a fejtámlaszerű képződmény nincs épp fejmagasságban, átlag magasságú embernek sem... inkább a hátadat masszíroza... Meg a hátsó sorokban alig van lábhely...
Tegnap jött másodrész is a 17:00-s Bp-Zeg járaton. Egy GX.... rendszámú Eurolines Merci, több volt, mint meglepő.... Megint tartanak egy 10 perces pihenőt, (a volánbusz május 1 óta nem tartott)
Vagy ezek is 2001 esek? Akkor hogy lehet, 2002 ben az év busza?
Ma utaztam haza "Árpiék" Irizar Scania-jával.... hát nagyon-nagyon jó busz. Semmi zörgés a rossz úton, az ülések kiválóak, párnázott fejtámla :) Kívülről egy kicsit firán néz ki, de nagyon jó. A motor szinte hangtalan, mintha trolibusz lenne.... :) A szokásos Scaniás joystick váltó. Bár az a doboz, amin a váltókar van, le akar esni az ülésről :)