Keresés

Részletes keresés

king13 Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10240
Lassan 14-8. Csodálkoznék ha innen tudna fordítani.
Thomas_ Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10239
En azt az 1. frametol az utolsoig neznem:)
Egyebkent ha Dott jut a dontobe, akkor Hendry lesz a vilagelso, igaz?:)
Előzmény: Gracioso (10238)
Gracioso Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10238
Na ha az lesz, akkor semmit nem kavar be a május elsejei programomnak. :) Baromira nem érdekel Ebdon és Dott játéka.Esetleg a végjáték lehet izgalmas
Előzmény: Thomas_ (10237)
Thomas_ Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10237
Igen:) Erik a taktikus-bealvos donto:) Az nekem nagyon tetszene:)
Előzmény: pasa_ (10236)
pasa_ Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10236
Hat ez egy tokeletes szunet elotti szakasz volt, Dott:Sullivan 12:8
CaRl_OS Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10235

Hihetetlen milyeneket hibazik.

Gracioso Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10234
milyen szép szinonímája az indiszponált a sz@rnak :(( Ha nem húz bele, akkor még kérdéses sem lesz, hogy ki a döntős.. :(
Előzmény: pasa_ (10233)
pasa_ Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10233
Sullivan most nagyon indiszponalt... 10:8 Dottnak es meg pattog.
fighting Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10232
Ááá ő csak egy iparos, nem is mérhető a tehetsége Sullivanhez!:o
Előzmény: stephen hendry (10227)
Gracioso Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10231
"szemben", of course. :)
Előzmény: Gracioso (10230)
Gracioso Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10230
Amitől én láttam tőle, meg hallottam róla, az bőven erre enged engem következtetni. Csak Ronniehoz, és esetleg Jimmy White-hoz tudom hasonlítani. Ők erre születtek. Stephen Hendry-vel szembe természetesen maximális tiszteletem, de szerintem ő nem az a "naturally talented" player. Sokkal inkább "machine" :)

Egyébként Kurucz talán olvassa a eurosportos topikot, esetleg valaki csokorba szedné az itt leadott reklamációkat és bebiggyesztené oda, akkor hátha olvasná. Én már jópárszor írtam, rám immunisak. Ráadásul azon a topikon nem bírom a légkört, mert csupa okoskodó idióta van, 1-2 kivétellel. Szegény csmarkus kollega szokott próbálkozni, de sajna eddig nem sok eredménnyel :(
Előzmény: Gaaboor (10229)
Gaaboor Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10229
Alex Higgins játékát nagyon nehéz megítélni, tekintve, hogy már abbahagyta a játékot s legtöbbünk nem is látta őt soha élőben. Nekem van tőle egy videóm (melyet talán épp tőled töltöttem le a DC-én) s ekkor nem tűnt elég meggyőzőnek ahhoz, hogy zseninek tekintsem, de természetesen tiszteletben tartom a véleményedet.
Előzmény: Gracioso (10226)
Gaaboor Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10228

Azzal egyetértek, hogy Kurucz legalább csinál valamit, megpróbálja a maga módján népszerűsíteni a játékot, szemben a magyar snookerélet többi meghatározó személyiségével, akik semmit sem tesznek annak érdekében, hogy ez a nagyszerű játék ismertebb s elfogadottabb legyen kis hazánkban.

Még azt is hozzátenném, hogy Kurucz elsősorban poolos, s nem pedig snookeres, továbbá valószínűleg nem válogathatja meg szabadon, hogy kik legyenek az idióta közvetítőtársai, akiket feltehetően a csatorna rendel ki mellé.

Mindenesetre örvendetes lenne, ha olvasná ezt a fórumot s megfogadná az itt elhangzott baráti jótanácsokat, melyeket nem azért írunk le, hogy őt öncélúan cikizzük, hanem azért, hogy minél magasabb színvonalúak legyenek a magyar közvetítések.

Előzmény: Keidl (10225)
stephen hendry Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10227
És Stephen Hendry hol van a rangsorban ??:)
Előzmény: Gracioso (10226)
Gracioso Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10226
Egyetértek, Sullivan egy zseni, ennek minden előnyével és hátrányával. Egyetlen hozzá hasonló zsenit "termelt ki" a snooker történelme, ő pedig Alex Higgins. Szerintem :)
Előzmény: Gaaboor (10214)
Keidl Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10225

Bizonyára néhány dologban igazatok van,de valamit mindenesetre jólcsinál,hogyha foglalkozunk a biliárddal.Mert hát ugye ő közvetített elsőként itthon biliárdot és ő nélküle sztem ennek a topicnak a háromnegyede az életben nem vett volna dákót a kezébe.

Mindenesetre gondolhatjátok,hogy mennyivel jobban szeretne ő is az állásokról meg a miértekről beszélni,de amég olyan smsek mennek be hozzá ,hogy mekkora egy snookerasztal addig csak a jéghegy csúcsáról tud beszélni.

És azt ne felejtsük el,hogy angliában mennyien nézik a snookert és nálunk mennyien ill. náluk hány igazolt játékos van és nálunk mennyi.

Majd ha többen lesznek azok akik értenek hozzá akkor jöhetnek az elemzések,de addig ez van.Addig köszönjétek meg neki,hogy elmondta ki az a Strickland,meg Bustamente és köszönjétek meg neki,hogy próbálja népszerűsíteni ezt a sportágat.

pasa_ Creative Commons License 2006.04.29 0 0 10224
Jaja, az a "sajnos" beszuras irto kinos volt...

Amugy Ebdon rendesen beturbosodott, a szunet elott besoporte mind a negy fremet, utana pedig a feltamadoban levo Fut ketto megnyerese utan ujra megallitotta es vegul 15:9-cel varjak a holnapot. Nem irigylem Fu pszihotreneret...
Előzmény: Thomas_ (10223)
Thomas_ Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10223
Igen, ezekkel nagyjabol egyeteretek. Jo lenne ha ezt megirna neki valaki, es o meg megfogadna:) Es meg valami: nem kene nyiltan szurkolnia egyik jatekosnak sem. Melyik meccsen volt, amikor kemenyen elszolta magat? Asszem az is Ebdonnal volt, hogy valamit eltett, es azt mondta "sajnos". A riportertarsa meg is kerdezte, miert sajnos:) Aztan egy kis kinos hallgatas utan valami olyannal jott elo, hogy o csak annak szurkol, hogy szorosabb legyen a meccs:)
Előzmény: Nyugdijas_szektor (10221)
Thomas_ Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10222
Igen, az nekem is hasznos volt, mert arra meg nem figyeltem fel. Meg ugy altalaban sokat segitett, hogy megertsem a lokeseket, hogy hogyan lehet pozicionalni. Viszont ma este megint raszalltak Ebdonra, ebbol mar tenyleg elegem van. Meg a snookerasztal mereteibol. Szerintem az a kutyat nem erdekli, hogy hany inch, ha megis akkor utana tud nezni. Eleg annyit mondani, hogy lenyegesen nagyobb, mint a pool, mert azert az nem jon le elegge a TV-bol, en is meglepodtem, amikor eloszor lattam snooker asztalt eloben:)
Előzmény: Ciani (10216)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10221

Sajnos Kurucznak az a baja, hogy a két Mike után "került" a kommentátori székbe, ezért nagyon magasak az elvárások. Ők évtizedes rutinnal rendelkeztek a témában, ráadásul a legtöbb játékost személyesen is ismerték. Ezzel együtt persze Kurucz sokkal jobb, mint a mellette ülő birkák, de azért egy pár dolgon javíthatna:

- Nem kéne egy breakben minden lökés után bemondani a pontszámot és a különbséget a 2 játékos között. Ez általában leolvasható a képernyőről.

- Kicsit többet beszélhetne a miértekről (miért arra a golyóra löktek, miért lett rossz egy lökés, stb.).

- Kicsit át kéne olvasnia a szabályokat, különös tekintettel a ritkán előforduló eseményekre. Én egyszerű nézőként találgathatok, hogy mit miért ítélt a bíró, de a szakkommentátornak ezeket pontosan tudnia kéne.

- Sessiononként elég lenne egyszer a pénzekről beszélnie.

Előzmény: Keidl (10218)
Keidl Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10220

Sztem meg te lennél a legjobb,ahogy elnézem a kommentárjaidat. :D:D:D:D:D

Előzmény: Zombie (10219)
Zombie Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10219
Mike Hallett :)
Előzmény: Keidl (10218)
Keidl Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10218

Ezt egy olyan ember mondta ,aki kb 20éve a legjobbakkal snookerezik,de leirtam ezt is.Mind1.

Ha nem a Kurucz,akkor ki?

Ciani Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10217
Ronnie kéztörésével kapcsolatban azóta már finomított :)
Előzmény: Gaaboor (10214)
Ciani Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10216
Inkább úgy mondanám, hogy a második mondat után minden butaság vagy tévedés :)

Nem akarom védeni Kuruczot, mert tényleg nem tökéletes és vannak alapvető tévedései, de szerintem _annyira_ nem szar (a mellette lévők annál inkább, csomószor az ő kijavításukkal van elfoglalva :). Azt hiszem, te írtad, hogy semmit nem tesz hozzá, amit nem tudnál magadtól, hát nekem néha igen, én pl nem szoktam figyelni a dákó fogásának helyét, ő délelőtt az egyik színes mögé bebújtatáskor felhívta a figyelmet rá, hogy ilyenkor rövidebben fognak rá, meg pár hasonló dolog volt már a két hét alatt. És nem szabad elfelejteni, hogy ami nekünk zavaró (pl az állandó kimennyitkeres), az valszeg a nézők többségét meg érdekli.

Ettől függetlenül én is a két Mike-ot hallgatnám szívesebben persze továbbra is.
Előzmény: Gracioso (10211)
pasa_ Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10215
Semmi bajunk azzal, hogy Laci a billiarddal foglalkozzon, azzal van problemank hogy ehelyett kozvetit... :)

Sullivan *most* epp nem ugy fest mint aki leszarja, sot szvsz az elozo versenyen sem azert utazott annyit Kinaig hogy tavolkeleten szarhasson megis kizugott 0:5-re.
Tenyleg volt idoszaka amikor unottan jatszott sot mondta is hogy visszavonul de ez szvsz elmult. Vagy legalabbis felre van teve arra az idore amikor stabilan vilagbajnok es listavezeto lesz megint.

Amugy szerintm is meg tudna nyerni barmelyik versenyt ha tudna tartosan koncentralni es nem sodornak el hangulatok. A keze nagyon ott van a feje nem annyira.

Előzmény: Keidl (10210)
Gaaboor Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10214

Kedves Keidl! Jószándékodat feltételezem, de nem hiszem, hogy meg kellene a Kuruczot védened. Magyar viszonylatban jó kommentátornak mondható - legalábbis a társaihoz képest, akik elképesztően felkészületlenek. De csak a magyar viszonyokhoz képest! Aki valaha hallotta az Eurosport angol kommentátorait, nos abban kétség sem merülhet fel, hogy bizony a Kurucz csak itthon állná meg a helyét, a snooker őshazázában, Angliában nem. Legalábbis a véleményem szerint. Pl. egy komoly kommentátor olyant sohasem mondana, hogy Sullivan snookerezés közben törte el a kezét, mert hát ez nyilvánvalóan hatalmas marhaság. Ezenkívűl, annak ellenére, hogy bírói képesítése is van, hallottam már tőle súlyos tévedéseket a szabályok értelmezésekor. Az pedig, hogy már harminc éve foglalkozik a biliárddal, önmagában nem sokat jelent, számtalan ellenpéldát lehetne felhozni állításod cáfolatára.

Sullivanről pedig csak annyit, hogy véleményem szerint nem pusztán a valaha született legtehetségesebb snookerjátékos, hanem a játékosok között az egyetlen ZSENI. Másként fogalmazva a snooker Paganinije! A többiek is jók, nagyszerűek, de nem zsenik. Egy játékos színvonalát nem az alapján lehet lemérni, hogy hány pontot tud szerezni vagy hány VB-ét nyer(t) meg, hanem valami egészen máson, amit nagyon nehéz megfogalmazni, de olyasmikre gondolok például, hogyan tud megoldani megoldhatatlan helyzeteket vagy hogy mennyire ötletesen vagy könnyeden játszik. Ronnie annak ellenére, hogy zseni, sohasem fog annyi címet nyerni, mint pl. Hendry vagy Steve Davis, mert mentálisan erre sohasem lesz képes. Ez azonban semmit sem von le az értékéből, legalábbis az én szememben nem. Azzal pedig nem értek egyet, hogy adott esetben azért nem játszik jól, mert leszarja, szerintem rendszerint igyekszik komolyan venni a játékot, csak lelkileg képtelen összeszedni magát. Hisztis, hangulatember, csapongó. Ez azonban a zsenikre jellemző. Az ő játéka mindig játék és sohasem "akarás". A pénzről pedig csak annyit, a top32 "öreg rókái" mind milliomosok, elsősorban már egyik sem a pénzért játszik.

Zombie Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10213
Szerintem enyhen fogalmazol...
Előzmény: Gracioso (10211)
pasa_ Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10212
Es YESSSZ! Lam, nem voltam itt es Dott kiegyenlitett. Raadasul milyen gyonyoruen, egy hiba Sullivantol es kampo.
Gracioso Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10211
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de minden második mondatod butaság...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!