Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Nem ezzel a szinnel vettem, eredetileg bézs metál ac62-nem biztos megnézem van egy két hely ahol már látszik. Talán nyár végére összejön a sokszor elhalasztott felújítása.
Sárgát küldök holnap, de még nem feltenni való állapotút. Ece r37 europai szabvány az autóizzókra. Láttam már 80/100W ra is ráírva ami lehetetlen. Levelet elolvastam, köszönöm szépen. Akkor majd határozottan indítok.
azaz eszerint Szarvasi útnak híjják. Ha Szeged felől jön az ember a 47-esen, akkor a körforgalomnál van egy benyakút asszem, majd jobbra fordulsz a város felé. Talán pár száz méterre van onnét a város irányába nézve az út bal oldalán.
ilyet már láttatok? mi a véleményetek? király vagy gagyi? az egyizzós fényszóróban (pl. GSA) lehetne használható sztem, a bi-iod-ban (korai GS-ek) nincs igazán értelme.
Nem volt félreérthető - a smiley segített. De utólag belegondolva elég otromba volt a belépő - a partvonalról bekiabálva. Próbálkoznék még a finomításal: nyáron lessz 5 éve, hogy elöször váltam boldog GS tulajdonossá egy 1977-es "sajnos" sárga Pallas birtoklásával, a kék kombi a második. Ugyhogy a tipus szeretete nem új keletü csak a forumban történő megjelenés. Használva is vannak ill a kék ideiglenesen nem, ugyhogy néha még az utcán is láthatóak max rosszfelé jártam.
Nem lesz ez gyors lefolyású dolog, mert nem nálam van, hanem vidéken. Ott pihiznek az alkatrészek. Nem tudom, h. melyik időpont esetén megyek arrafelé, de jó idő meglétén mindenképpen :)