Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Az edző választásba beléeszólva szerintem cúper lenne a legjobb, mert ő a klasszisokból azt csinálna amire A Milannak a legnagyobb szüksége van, és ami naggyá tette Baresiéket egy egységes csapatot!
Amúgy kéne már egy gól!
Az edzőszavazás arról folyik, hogy szerintem ki lenne a legjobb a Miléan edzőjének, v. arról, hogy én kit látnék szívesen ott?
Azért a Dolog annál komplikáltabb, mint ahogy ti írjátok. Arra pl. én nem látok esélyt, hogy Zac után Capello v. Zoff legyen az edző, akármilyen jó is lenne a Milannak, ezért nem szavazom rájuk.
Baresinek nem a Milannal kéne kísérletezni.
Tehát ami a Milannak a legjobb lenne:
1. Lippi
2. Rijkaard
3. Cúper
És én sem mondok újat. Cúpert csak azért nem látnám szívesen a Milan kispadján, mert őt a Barcába várom.
Az edzőszavazás arról folyik, hogy szerintem ki lenne a legjobb a Miléan edzőjének, v. arról, hogy én kit látnék szívesen ott?
Azért a Dolog annál komplikáltabb, mint ahogy ti írjátok. Arra pl. én nem látok esélyt, hogy Zac után Capello v. Zoff legyen az edző, akármilyen jó is lenne a Milannak, ezért nem szavazom rájuk.
Baresinek nem a Milannal kéne kísérletezni.
Tehát ami a Milannak a legjobb lenne:
1. Lippi
2. Rijkaard
3. Cúper
És én sem mondok újat. Cúpert azért nem látnám szívesen a Milan kispadján, mert őt a Barcába várom.
Olasz lapértesülés szerint Alberto Zaccheroni, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője lemond, ha nem sikerül a Bajnokok Ligája szerdai találkozóján nyerni a Paris Saint Germain ellen.
- Egyre nagyobb nyomás nehezedik rám. Ha a vezetők úgy érzik, hogy miattam játszunk a vártnál gyengébben, akkor elmegyek. A franciákat muszáj legyőznünk, ellenkező esetben valószínűleg elválnak útjaink. Nem akarom megvárni, hogy kirúgjanak - idézte a 47 éves szakvezetőt a La Gazzetta dello Sport.
A milánóiak utolsó tíz tétmérkőzésükből mindössze kettőt nyertek meg, a bajnokságban 18 forduló után az ötödik helyen állnak, 15 ponttal lemaradva a listavezető AS Roma mögött.
Két, hazája bajnokságában bukdácsoló együttes randevúzik kedd este a párizsi Parc des Princes stadionban. A házigazda PSG első győzelmében reménykedik; a merész elvárásokat ugyanakkor csupán a múlt heti, emberelőnnyel elért idegenbeli döntetlen, no meg a Milan szintúgy csapnivaló formája táplálja. A Szajna-parti gárda hétvégén a Marseille csapatával szemben (0-1) bukott el - szép lassan a kiesőzóna prominens tagjává válik.
A patinás együttest újabban, vélhetően nem dícsérő szándékkal, a futball Benny Hill-társulatának becézik a drukkerek. Mindezek ellenére vagy talán épp ezért a franciák rendkívül elszántak:
- Meg kell vernünk a Milant. Kell a három pont - hajtogatja Fernandez edző, akihez Leroy is csatlakozott: - Ezt a mérkőzést egész egyszerűen meg kell nyernünk.
Mondani a könnyebb.
Igyekezniük kell, ugyanis a Milan ellen még nem nyertek BL-mérkőzést (1995-ben 1-0 és 2-0 arányban lépett túl rajtuk az észak-olasz sztárgárda, múlt héten pedig 1-1-re végeztek) ráadásul az olasz klubok ellen rendkívül siralmas a mérlegük: 13 lehetőségből csupán kettőt abszolváltak győzelemmel. A párizsiak keretében nincs különösebb néphullás, a hétvégén pihegő Anelka minden bizonnyal kezdő lesz. Kétséges viszont Mendy (helyette vélhetően Ducrorg játszik) és Luccin szereplése; a Marseille ellen fejsérülést szenvedő brazil Christian talán vállalja a megmérettetést.
A piros-feketéknél lényegesen népesebb a hiányzók névsora. Roque Junior eltiltás miatt, Costacurta és Kaladze sérülés következtében lesz távol; a Milan védelmében ráadásul Maldini is térdbántalmait kúrálgatja.
Az utolsó 13 tétmérkőzéséből mindössze kettőt megnyerő (ismerős arány?) lombard gárda a hétvégén sem brillírozott: a Bologna ellen (3-3) egy már megnyert találkozót aludt el a hajrában. A sok üröm között örömteli hír a sokáig sérült Gattuso visszatérése, illetve Sevcsenko magáratalálása - az ukrán csatár két találatot jegyzett a Bologna ellen.
- Shev végre életerős teljesítményt nyújtott, sokkal frissebbnek éreztem, mint az elmúlt hetekben - vélte Zaccheroni.
Paris SG-AC Milan
Párizs, Parc des Princes. V.: Wegereef (holland)
Várható kezdőcsapatok:
PSG: Letizi - Ducrocq, A. Cisse, Dehu, Distin, Domi - Ali Benarbia, Arteta, E. Cisse - Anelka, Robert.
Milan: Abbiati - Helveg, Sala, Maldini, Coco - Gattuso, Albertini, Giunti, Serginho - Leonardo, Sevcsenko.
P.S. -Milan 1:2. Így legyen, a k... életbe, mert már elég volt az örökös magyarázkodásból, most ezért nem, most pedig azért nem. Fiúk, szedjétek össze magatokat, mi szurkolunk nektek.
1950-51 MILAN 5-0 LILLE (Nordahl 3, Burini and Annovazzi); Final of the Latin Cup.
1952-53 STADE REIMS 3-0 MILAN again in the Latin Cup Final.
1954-55 STADE REIMS 3-2 MILAN (Sřrensen, Liedholm); semi-final of the Latin Cup.
1956-57 MILAN 4-3 ST.ETIENNE (Ricagni, Mariani, Bredesen, Liedholm); Latin Cup third place play-off.
1964-65 STRASBOURG 2-0 MILAN; Fairs Cup first round first leg.
1964-65 MILAN 1-0 STRASBOURG (Ferrario); Fairs Cup first round second leg.
1965-66 MILAN 1-0 STRASBOURG (Fortunato); Fiars Cup first round first leg.
1965-66 STRASBOURG 2-1 MILAN (Benigni); Fairs Cup first round second leg.
1965-66 MILAN 1-1 STRASBOURG (Angelillo); third match with Milan going through.
1985-86 AUXERRE 3-1 MILAN (Virdis); UEFA Cup first round first leg match.
1985-86 MILAN 3-0 AUXERRE (Virdis 2, Hateley); UEFA Cup first round second leg match.
1990-91 MILAN 1-1 MARSEILLES (Gullit); European Cup quarter-final first leg.
1990-91 MARSEILLES 3-0 MILAN; European Cup quarter-final second leg.
1992-93 MILAN 0-1 MARSEILLES; Champions League Final.
1994-95 PARIS S.G. 0-1 MILAN (Boban); Champions League semi-final first leg.
1994-95 MILAN 2-0 PARIS S.G. (Savicevic 2); Champions League semi-final return leg.
1995-96 STRASBOURG 0-1 MILAN (Simone); UEFA Cup second round first leg.
1995-96 MILAN-STRASBURGO 2-1 (Baggio 2); UEFA Cup second round second leg.
1995-96 MILAN 2-0 BORDEAUX (Eranio, Baggio); UEFA Cup quarter-final first leg.
1995-96 BORDEAUX 3-0 MILAN; UEFA Cup quarter-final return leg.
Említést érdemel,hogy a keretben van Michele Ferri
a '81-es születésű védő jétékos az ifiktől.
Az utánpótlás építés tovább folytatódik milánóban!
Bár azt hozzá kell tenni,hogy az ifi csapat még a nagyokon is túltesz:15 csapatból a 11.helyen állnak 17 meccs után!!!!!!!!
Viszont van egy csatár, bizonyos Eder Bau'(1982 születésű)aki lődözi rendesen a góllokat 17 meccsen 12 gólt lőtt!!!
Rajta tartom a szemem hátha lesz még belőle valami...