Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Hát már leírtam, Terimről a dolgokat. Szóval azért nem ismertem én sem mert csak a Galatasarayban nyerte a bajnokságokat. Ő futatta fel őket a tavalyi UEFA-Kupa győzelemig. Ami azért egy török csapattól nem rossz. Aztán jött Firenzébe, és még az EB előtt aláírt, akkor vetette meg Nuno Gomest és Leandrot is. Akkor még azt sem tudtam ki az a Nuno. Aztán az eb-n megláttuk. utána mikor elkezdett dolgozni az emberek elég nagy fenntartással voltak iránta. Tavaly volt szerencsém majdnem az összes hazai Fiorentina meccset látni mert akkor ott laktam. És akkor ugye Trappatoni volt az edző. Azóta a csapat játékát alakitotta át. Végig rohanják támadják a 90percet. Az hogy most szívunk más kérdés, de a Napoli meccs kivételével jól játszottak. Szóval nem egy rossz edző, szerintem. A másik meg, hogy az emeberek nagy része imádja ott most. Ezért nem tudom mi lesz vele. Szerintem el fog menni tőlünk. De hát majd meglátjuk.
A Milannnak olyan edző kéne aki kicsit rendet rak a fejekbe, és elzavarja az olyan játékosokat akik nem odavalók...
Asszem, ha ma most idehoznánk Capellót, akkor se változna semmi, márpedig jobbat nem hozhatnánk. Igazság szerint azóta van ez a bizonyzalan, hol jobb, hol rossz teljesítmény, mióta C. megnyerte a bajnokságot az előző évi leégés után, de az uefát nem tudta. Aztán jött Tabarez meg a többiek, de a lényeg, hogy azóta hullámzó a teljseítmény, akárki az edző, régen meg pont a megbízhatóság volt a jellemző.