Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Szerintem is a 4-4-3 lenne a jó. Elbert én nagyon utáltam, da amit ebben a szezonban csinál az tényleg szenzációs.Sajnos nen lehet előre tudni ,hogy ki mennyire válik be.Holnap mindenki drukkoljon, mert az első négyben kell végeznünk; persze ha megnyerjük a BL-t...Jó éjszakát mindenkinek, én megyek és megálmodom a 3-0- ás Milan sikert.
Nem is olyan hosszú. Érdekelne, hogy ti hány védővel játszatnátok a Milant, mert szerintem 3 védővel egyvonalban baromi szellősek vagyunk hátul.Ez a játszatnátok szó elég nagyképű, mintha tudnánk befolyásoln a dolgot.-Na mindegy.
Valaki volt már Milan meccsen közületek? Ha igen, hogyan lehet jegyet venni innen Mo.-ról.
Ez igaz, a Deport kéne mindenképpen megverni, de az nagyon nehéz lesz.Én személy szerint nagyon félek a törökországi meccstől.Mindent meg kell próbálni, de szerintem már egy x is nagy siker lenne!
A PSG már leigazolta Ronaldinhót!!(sajna)
Juve- Milan 1-1
Ilyen játékosokat, mint ez a P. Garcia hol találunk. Amíg más csapatok rendes klasszisokat igazolnak (Aimar-Valencia,Rebrov-Tottenham,Ronaldinho-Psg?, Riquelme-Barca?,stb..mi itt szenvedünk ha 1-2 játékos kiesik a csapatból.
Amúgy a Bl-ből tovább megyünk: A Deport le kell otthon győzni és akkor mindegy, hogy mit játszunk a törökökkel.
Holnap nekünk kell lőni az első gólt, és akkor nyerünk.Én így kezdenék:Abbiati-Helveg,R.junior, Kaladze Maldini- Gattuso,Albertini, Coco -Leo-J.Mari, Shev. Bocsi a hosszúságért!