Nem mondom hogy nem erdemelte meg, Williams sem mondta (kicsitt lejjebb volt idezve) csak Mark az atlagosnal sokkal pechesebb volt, es ha ehelyett csak atlagosan peches, mar annyi eleg lett volna...
Hát igen 4-2-ig jobb volt Williams, aztán teljesen szétesett így mondhatni a 4-4 is egy korrekt eredmény. Dehát ha Ronnie úgy játszott volna mint Williams ellen az első két sessionben nem is okozott volna komolyabb problémákat Dott.
Hát szerintem összességében jobb volt, ha belegondolsz az első session végén nagyon gyenge volt Williams, a második sessionben meg Ronnie rohadt jól játszott, a harmadik session Williamsé nyilván, de a végén meg mégis mutatott valami olyat Ronnie ami miatt hát...
Szerintem összességében nem volt jobb azon a meccsen Marknál, ellenben teljesen megérdemte a továbbjutást, mert a végén élni tudott a lehetőségeivel - ugyanez áll Dottra is Robertson ellen.
Az azért ne legyen, hogy Ronnie nem érdemelte meg hogy továbbmenjen Williams ellen, azon a meccsen ő volt a jobb megérdemelt volt a továbbjutás. Az más kérdés, hogy utólag persze Williams érdemelte volna meg mert ő lerendezte volna itt Dottot úgy ahogy azt Ronnienak is kellett volna.
En Williamset sajnalon magyon, Kuzdott mint allat es hihetetlen pechszeriaja volt vegesvegig. Neki kellett volna tovabbjutni az elozo korbol.
Robertson-Dott, a vegen penzfeldobossa lett, de szvsz Dott osszessegeben megerdemelte a gyozelmet. Ebdon nagyon stabil volt vegig. Ja, a amsik akit nagyon sajnalok Doherty. Plane hogy 10:10-ig szepen egyutt haladtak es meg csak nem is lathattuk mi a fene volt a maradek harom fremben.
Doherty-Ebdon, Williams-Dott, ilyen elodontokhoz mit szoltal volna?
És úgy, hogy az első session után még 30s volt Ebdon átlaga, azóta stratégiát váltott :)
Érdekes ez a century lista, eléggé kijött itt az elődöntőben, hogy mennyire fontos az ellenfél személye és játéka. Fu nem igazán kap terített asztalt Ebdontól, első megindulásból meg szinte teljesen képtelen komoly breakre, ellenben Ebdon 12 half centuryt, 3 centuryt és két 'majdnem' centuryt lökött.
Hát nekem mindegy. Nem ilyennek képzeltem ezt a vb-t, de így alakult. Sajnálom, hogy Robertson is kiesett, meg még néhány embert, de ez már csak így megy. Remélem azért izgalmasabb lesz a döntő, mint amit eddig láttam. Aztán akkor győzzön a jobbik. Csak sajnálom Ronnie-t, de persze magának köszönheti, meg annak, hogy most Dott jobb.
Ugyanmar, nem kell mindent beszopni amit a riporterek sujnolnak. 13:00 korul ert veget a szunet, azaz 1 ora alatt lenyomtak negy fremet. Akinek ez lassu...
Azért nem kéne bűnbakot csinálni ebből a lassú játékból, két éve valahogy nem zavarta ez Ronnie-t sem... Ebdon egyébként teljesen korrekt snookert játszik az elődöntőben, csak úgy ontja a nagy breakeket. És azzal, hogy Dott lesz az ellenfél, Ebdon szerintem hatalmas favoritja a döntőnek.
Igen, ami foleg a 2004-05 szezonjanak koszonheto. Egyebkent Hendrynek meg *soha* nem volt annyira gyenge szezonja, mint a mostani. Egyetlen ranking dontoben sem jatszott, es a ranking versenyeken a meccsek 59%-at nyerte csak meg (eddig mindig legalabb 2/3-ot hozott). A kulon tekintett 2005-06 teljesitmenye alapjan valoszinuleg (ha Ebdon nyer ma) a 7. helyre jo, igy a kovetkezo szezonban ossze kell kapnia magat, ha vilagelso akar maradni.
Hozza hasonloan Ronnie O'Sullivan is karrierje leggyengebb szezonjat produkalja.
Először is a kommentátor téma: nekem Kurucz nagyon szimpatikusan nyomja, OK a két Mike-tól valszeg elmarad színvonalban, de legalább van valaki, aki érti a játék lényegét. Több, mint 15 éve nézek/olvasok snookert, és nagy faxságot még nem hallottam tőle, és ahogy alattam is írták, ameddig ilyen kicsi a sportág ismertsége, muszáj neki is az alapinfókra korlátozódnia, sajnos. Én általában a mellette ülő szpíkerektől szoktam falra mászni, na ők full idióták mind (kivéve talán a ma délelőtti srácot).
Ronnie téma: zseni a csávó, ez vitathatatlan, talán a legnagyobb zseni. De mentálisan annyira gyenge ma is, hogy az hihetetlen. Amiket a ma délelőtti session-ben hibázott, azokra egész egyszerűen nincs magyarázat. Ilyen hibákat sorozatban ejteni rajta kívül még senkitől se láttam. Amúgy - bocs, hogy megint ezt írom - de nagy kár, hogy Jimmy White-ot nem láthattuk játszani fénykorában, mert sokan átértékelnék ezt a "százévente egyszer születik ilyen tehetség" gondolatokat. És azért azt is túlzásnak tartom, hogy Ronnie azt a versenyt nyeri meg amelyiket akarja. Akkor hogy van az, hogy évente max kettő versenyt bír megnyerni???? Tényleg elképesztő keze van, de pont az hiányzik neki a fejéből, ami ezen a szinten elengedhetetlen ahhoz, hogy folyamatosan a topon legyen. Ezért nem is lesz soha Davis/Hendry-hez hasonlóan 6-7-szeres világbajnok.