Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Oliver Bierhoffra rossz napok járnak mostanában. A csatár klubcsapatában, a Milanban csak a kispadon ücsörög, a német válogatott legutóbbi, Franciaország elleni mérkőzésén mindössze epizódszerep jutott neki, és emiatt a kevés idő miatt is bírálattal kell szembesülnie.
„A franciák ellen csak egy játékosra haragudtam, jóllehet húsz perc játék alapján senkit sem lehet pontosan megítélni - nyilatkozta Franz Beckenbauer, a német szövetség alelnöke. - Oliver Bierhoffnál azonban ezt megengedhetem magamnak. Bierhoff bejött a pályára, majd a rendelkezésére álló rövid idő alatt legalább tízszer lesen feledkezett. Egész egyszerűen nem futott vissza gyorsan... Akkor én megkérdezném: miként fordulhat elő ez egy becserélt, friss futballistával? Különösen akkor figyelemre méltó ez, ha tudjuk, milyen kényes helyzetben van Bierhoff a klubjánál, ahol a közelmúltban alig kapott játéklehetőséget. Nem, ez így nem mehet tovább!"
Juan Román Riquelme (Boca Juniors) és Javier Saviola (River Plate), az argentin labdarúgó-válogatott két kiválósága a következő szezonban a Barcelona játékosa lesz - szellőztette meg a Cadena SER spanyol rádióállomás. Mindkét játékossal előszerződést kötött a katalán klub.
Riquelmét a Milan és a Real Madrid is megkörnyékezte az elmúlt hónapokban, utóbbi azok után, hogy a tokiói Interkontinentális Kupa-mérkőzésen a mezőny legjobbjaként vezérelte 2-1-es diadalra a Bocát a spanyol BL-győztes ellen. A Milan illetékesei már be is jelentették, hogy leszerződtették Riquelmét, később azonban kénytelenek voltak cáfolni a
A fő hírforrások: MilanMania és a hivatalos honlap, illetve egyéb internetes helyek valamint a TV, újságok.
2001.03.01.
Albertini: "Változtatni kell" - Demetrio Albertini így nyilatkozott a Milan problémáiról: "Nem tudjuk kihasználni a lehetőségeinket, amikor például a közvetlen ellenfeleink veszítenek, mi pontot sem szerzünk és ez elfogadhatatlan. Vereséget szenvedni a Juventustól elfogadható, de az a baj, hogy általában mindíg ugyanez történik, és valamin változtatni kell, ha oda akarunk érni a negyedik helyre. Ez a lehető legjobb eredmény a Milannak, ugyanis nem hiszem, hogy ennél feljebb végezhetnénk a bajnokságban. A negyedik helyet is csak úgy érhetjük el, ha legyőzzük az ugyanezért a helyért küzdő riválisainkat. Nem a sérülések miatt szerepelünk ilyen gyengén, hiszen nagyon sok jó játékosunk van. Egyedül a mi hibánk, hogy nem mennek jól a dolgok."
Chamot: "Az a baj, hogy nem tudjuk megmutatni, hogy mire vagyunk képesek valójában, sem a bajnokságban, sem a Bajnokok Ligájában. Valaminek meg kell változnia a javulás érdekében."
Tassotti győzött - Miután a Milan utánpótlás csapat Mauro Tassotti vezetése alatt megnyerte a Viareggio tornát, az olasz sajtó szerint az edző taktikailag felkészült arra, hogy egy első ligás csapat trénere legyen.
Galliani: "Semmi közünk Terim felmondásához" - Adriano Galliani: "A Milannak semmi köze Fatih Terim felmondásához a Fiorentinánál. Júniusig Alberto Zaccheroni az edzőnk és addig a napig nem fontolgatjuk más trénerek szerződtetését. Ez a dolog egyedül Terim és Cecchi Gori között dőlt el. Mindenesetre, Istambulban együtt vacsorázunk majd Terimmel."
Comandininek elege van - Gianni Comandini: "Teljesen felépültem a sérülésemből. Nem értem, hogy miért nem játszhatok stabil csapattagként."
Galliani: "Fontos mérkőzések jönnek" - Galliani: "Kizártnak tartom, hogy az első három csapatot utol tudjuk érni, túl nagy tempóban haladnak. A negyedik hely a célunk, és ennek eléréséhez először le kell győznünk a Parmát és az Atalantát."
2001.02.28.
Zac alatt szilárd a kispad - Adriano Galliani: "Ideje, hogy minden félreértést eloszlassunk. Zaccheroni állása egyáltalán nincs veszélyben. Folytathatja a munkáját ugyanúgy, mint eddig is. Egyértelmű, hogy kevesebb sérüléssel a dolgok jobban alakultak volna." Zaccheroni: "Számos ajánlatot kaptam már külföldről is, még eddig nem fogadtam el egyiket sem. Az viszont biztos, hogy itt maradok a szezon végéig és idén is kijuttatom a csapatot a Bajnokok Ligájába."
Terim hamarabb? - Nem hivatalos források szerint ha a Milan kiesik a Bajnokok Ligájából, akkor Fatih Terim azonnali hatállyal átveheti Zaccheroni helyét a kispadon.
Azt hiszem tökéletesen egyetértek veled.
A védelmünk sokszor úgy játszik,mintha aludnának a pályán. Sajnos már Maldini sem az a régi jó kis hátvéd aki mellett a világ legjobb játékosa sem tudott elmenni.
Ha még be lehet jelentkezni a tippversenyre, akkor az én tippem : Milan - Parma : 1-0 ( de csak azért ment otthon játszunk ) !
Milan-Parma 3-2
Szerintem az idény végéig Zac marad az edző, de amíg a BL-ben állunk addig biztos.A támadójátékunk többnyire jó, de a védelmünk elég szar.(A Parma pl. eddig fele annyi gólt kapott mint mi.)A többi sztárcsapat szerintem jobban áll (égészséges)klasszisokkal. Vasárnap nyerni kell! Forza Milan!
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem Fater egyre szimpatikusabb. Igazából nem tudom, hogy végül kirúgták vagy elment, de végülis nem produkált rosszat(lásd a szurkolók kiállását is mellette) és Zac-kel ellentétben nem maradt a süllyedő hajón.