Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Elképzelhető, hogy a Leeds leigazolja a nyáron Oliver Bierhoffot, a Milan német csatárát. Az angol csapat támadóit, Alan Smith-t és Mark Vidukát olasz alakulatok hívják (előbbit a Juventus, utóbbit a Roma), ezért az angolok felkészültek arra, hogy pótolják a távozókat. A Milantól valószínűleg távozó Bierhoff számára pedig az angol bajnokság szinte ideálisnak tűnik, hiszen a Nationalelf támadójának a fejjáték az igazi erénye.
Részben a piros-feketékkel kapcsolatos hír, hogy Luciano Moggi, a Juventus minden lében kanál menedzsere egy csütörtök délutáni rádiónyilatkozatában bejelentette, legjobb tudomása szerint a Milan (július 1-jei hatállyal) már régen leigazolta a kispadjára Fatih Terimet, a Fiorentina török mesterét, míg az Inter a távozó Marco Tardellit - amint azt lapunk már jelentette - az argentin Daniel Passarellával helyettesíti majd. Olasz sajtóforrások szerint Moggi értesülései helytállónak szoktak bizonyulni, bár elképzelhető, hogy ezúttal csak meg akarta kavarni a hallgatókat.
Azt nem tudom,hogy honnan lennének a játékosok,az nem volt benne a hírben.
Mindenesetre az azért érdekes,hogy Galliani szeretné megerősíteni a védelmet,talán a játékosokat is ő szemelte ki?
Ez nem az edző hatáskörébe tartozna,hogy eldöntse,hogy melyik poszton és kikkel szeretne erősíteni?
Transzfer hírek-Bertotto és Pierini - Galliani elégedetlen a Milan utóbbi eredményeivel és a következő szezonra szeretné megerősíteni a védelmet. A kiszemeltek: Valerio Bertotto és Alessandro Pierini.
Amióta Andrij Sevcsenko, a 2000-es Aranylabda-választás harmadik helyezettje a Dinamo Kiiv csapatától az AC Milanhoz szerződött, a szőke ukrán csatár egyfolytában rágja Silvio Berlusconi klubtulajdonos fülét: hozza Milánóba a londoni Tottenham Hotspurtől Szerhij Rebrovot. Természetesen nem csupán a nosztalgia motiválja Sevcsenko törekvését, a racionalitás is azt sugallná, hogy újra álljon össze az egykori Dinamo-duó, amely a kilencvenes évek második felében őrületbe kergette Ukrajna és Európa kapusait.
A Tottenham Hotspur internetes honlapján már január 30-án azt nyilatkozta Varga Sándor, Rebrov ügynöke, hogy informálisan hallott Sevcsenko kívánságáról, de amíg hivatalos megkeresés nem érkezik a Cavaliere-től (Berlusconit barátai „Lovagnak” szólítják), addig nincs miről tárgyalni.
Nos, most már van. Varga úr tegnap közölte a sporthirek.hu-val, hogy azonnal Londonba kellett utaznia, mert „a nemzetközi helyzet fokozódik”. Azaz: a Milan szeretné leszerződtetni a nyáron 11 millió fontért (mintegy 26 millió dollár) a Spurshöz került Rebrovot. Ha a tárgyalások sikerrel járnak Alan Sugarral, a londoni gárda elnökével, akkor ismét összeállhat egy „egyívásúakból” álló csodatrió a San Siróban: Sevcsenko (24), Rebrov (27) és a január végén ugyancsak a Dinamo Kiivtől 25 millió dollárért vásárolt hátvéd-középpályás, Kakha Kaladze (22). (Utóbbi ugyan grúz származású, de tehetségben nem marad el a két csatártól, egykori klubtársaitól.)
A kárpátaljai (Visk) születésű, de jelenleg a szaúd-arábiai Jeedah-ban élő Varga elmondta, hogy Berlusconi vélhetően a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulóján bombasikerrel szerepelt holland trió (Van Basten, Gullit, Rijkaard) mintájára akarja összetoborozni napjaink ex-kijevi sztártrojkáját. Az ötlet nyilván Alberto Zaccheroni edzőnek sincs ellenére, hiszen Sevcsenko és Kaladze nagyszerűen bevált, s Rebrov pedigréje semmivel sem rosszabb egykori klubtársaiénál.
ezt szerintem nem csinalhatjak meg! es ha mondjuk kiderulne, h 1931ben tortent vmi gixer, akkor azt is elvennek attol, aki nyerte? nem mindegy ma mar? mert ha az ideit befolyasoljak pontlevonassal, anyamkinjaval, azt megertem, de hogy a regieket minek...
Ma vagy tegnap olvastam az NS-ben, hogy a Milan 1999-es, és a Lazio 2000-es scudettójátol meg akarjék fosztani, a bizonyos útlevélperek miatt.
Csak azt nem tudom, hopgy ha elvszik tőlünk, a 99-es akkor a második Lazio-é lesz, majd tőlük is elveszik. Ez ám a nem mindegy.!
What's up??????
Soha. Forza Barca!
Mellesleg engem eléggé meglepett a Garry által bemásolt lista. Én ALbertinit ennél sokkal rosszabb focuistának gondooltam, de abban biztos vagyok, hogy nem ő a Milan legjobbja.