Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Palermo is, teljesen igaz. Ez lesz Riquelme-el és Saviolával is?
És akkor a transzferhírek hitelessége kapcsán meg sem említettük Figót. :((((
Áruló Júdás.
Nem hiszek én semmiben. Szerintem a Milannak ugyanannyi esélye one Riquelme megszerzésére, mint a Barcának. Egyiknek se sok. Aimarért is a fél világ versenyzett, de Gaspart (a Barca elnöke) smucig volt, Aimar pedig maradt zseniális. Most már bánhatjuk...
Forza Barca!
Szerintem is zac helyett már más kéne, de a problémát én nem ott látom főleg.
Az nem megy mostanában, amire büszkék voltunk, és amiről a Milán mindig is híres volt, a híres betonvédelemről.(Lásd nemrég lett az 1988-96-os védelem a világ legjobbjának választva Tassotti/Panucci, F. Baresi, Costacurta, Maldini)
Mert Shev-el az élen lövünk elég sok gólt (kivéve a most a juve ellen), de rengeteget kapunk. Ez nem volt jellemző a milanra, és remélem a csapat kifejlődi ezt a stádiumot.
Amúgy Zac-nak szerintem ezen a hétvégén csak a győzelem segíthet, vagy már az sem elég, hogy kibírja a szezon végéig.
Barca nagyon OK
Milan OK
Real nem OK
Figo nagyon nem OK
:))
de hagyjuk ezt itt tényleg, ez a Milan topic
Szóval a Parma jó formában mostanában, de Zacnak már csak egy botlása lehet szerintem, talán az eredménykényszer meghozza az eredményt, csak azt nem tudom, hogy Jose Mari miért nem játszott a Juve ellen, szerintem jó játékos, annak viszont örülök, hogy Bierhoff távozik a 96-os EB döntőn kijött neki a lépés, azóta abból él...
Az az igazság, hogy a Real azóta tartozik a kedvenceim közé mióta Figo ott focizik. Szenzációs ez a pasi. AMit a labdával tud m?velni az nem semmi.
Nem véletlenül lett aranylabdás. Na de ennyit Figoról, meg a Realról, ez nem az a hely ahol éltetni kellene ?ket. A megfelel? helyen eleget dics?itjük ?ket.
Egyébként én úgy veszem észre hogy "sztárilag" nem állunk olyan jóól, volt ennél már sokkal sztárosabb csapatunk is.
Most éppen arról vagyunk híresek, hogy kineveljük a fiatalokat, és igazolunk alsóbb ostályú csapatokból.Persze vannak kivételek, de sajna úgy néz ki hogy Riquelméről is lecsúsztunk, Rebrov nem jön, mi lesz itt még?
Tippem
Milan-Parma 2-2
Sajnálom, de Zacban már nem bízom, inkább takarodjon a .......
Igazatok van sok mindenben, és egyet is értek vele, A milannak egy olyan edző kell aki tud bánni a játékosokkal mint emberekkel, és a pár sztárt össze tudja fogni, mert igaz, hogy sok válogatott játékosunk van, de vannak nálunk jobban teletűzdelt csapatok is.
Amúgy én a csapat egységet követelő hector Cupert tartom jelenleg a Milan-nak a legmegfelelőbbnek!
Milan-Parma 2:1
"Egyébként hosszú évek óta a Milán áll a szivemhez a legközelebb"
Láttam a Real topicban is irogatsz :)) akkor most melyik a kedvenc, meg hogy lehet a Realnak meg a Milannak egyszerre drukkolni? A Barca-Milan páros az már OK :)))
Hát lehet, hogy igazad van. Érdekes, hogy tele van a csapat sztárokkal, és mégsem megy a játék. Talán lehet, hogy tényleg az edz?vel van a gond.
Egyébként kivel játszunk a hévégén ?
Vagy inkább úgy kellett volna kérdeznem,hogy ki fog játszani velünk?
Szerintem nem a játékosok hozzáállásával van gond a Milannál, és nem is a képességekkel. Zaccheroni az oka szerintem a gyengébb szereplésnek, akit egyébként jó edzőnek tartok, de a Milant valahogy nem tudja összerakni, úgy látszik egy kiscsapatban jobban tud dolgozni, mint egy sztárokkal teletűzdelt sztárcsapatnál.
A Juve ellen ráadásul szerencséjük sem volt, két játékost is sérülés miatt kellett lecserélni, Zac nem tudta a csatársort erősíteni, bár szerintem akkor is kikapott volna a csapat...
Mondasz valamit Sacchival kapcsolatban !
Csak az volt a baj, hogy nem nagyon jött ki a szerintem akkori világ legjobb focistájával Marco VanBastennal.
Pedig a hollandok voltak akkor a királyok.
Capello fogta össze igazán a csapatot , és hagyta ?ket, hagy játszák a saját játékukat.
Most meg egy nagy szedett-vetett társaság csak ami a pályán lézeng.
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de mélységesen le vagyok súlytva attól, ahogy a csapatom mostanában szerepel.
Minden odaadás nélkül footbaloznak.
( tisztelet a kivételnek ) Bár ebb?l sajnos nem sok van.
Egyébként köszi, hogy leirtad a Maldini játékát, mert a tegnapi kérdésemre csak olyan választ kaptam, hogy a csapat is érdekel, vagy csak a szépfiú Maldini !
Maldini tényleg nem volt túl jó, szabálytalankodott a 16-oson belül Davids ellen, szerencsére nem lett belőle büntető. egyedül Kaladze játszott jól a csapatban, Zidane nem bírt vele, le is rúgta a francia Kaladzet
Sacchi féle csapat sem volt rossz, kész csapatot adott át Capellonak
Válaszolva a kérdésedre : Természetesen nem csak a szépfiú Maldini tetszik, imádom a csapatot is.
De hát mi lányok azért a fiúkat is megnézzük nem mindig csak kizárólag a meccset.
Egyébként hosszú évek óta a Milán áll a szivemhez a legközelebb. Meg természetesen az olasz foci. Szerintem a világon az olaszok fociznak a legjobban, legszebben.
Egyébként nem baj hogy Timinek szólitottál, ugyanis tényleg igy hivnak.
Mostanában tényleg nagyon rosszul megy a csapatnak.
Nem úgy mint hajdanában még a 90-es években amikor mindent megnyertek, akkor szerettem meg a csapatot.
De azóta sajnos csak süllyedünk lefele. A Capelló korszak volt az igazi. Olyan csapatot mégegyszer szerintem senki nem tud összehozni Milánóban.