Nálunk van egy állatpatika ott a vásárolt gyógyszerre stb. a bolttulajdonos /nyugdíjas állatorvos/írja a receptet.Ha jól emlékszem a tavasszal egy adag vakcinát /tizen pár nyúlra elég/3000 ft körüli áron adott. Az oltást meg az ismerős állatorvos ingyen elvégezte. Ha nem vagy tőlem /Kunszentmiklós /messze szívesen segítek a beszerzésben. Szerintem a doki meg ha megkérem elmagyarázza és megmutatja hogyan kell beadni.
A hideg nem gond,csak erős szél fújt ami nálunk ritka,és az egyik ól elég huzatos helyen van.A fólia rossz választás mert bent tartja a párát,lecsapódik rajta és vissza csöpög. Van az anivetnél egy nagyon komoly térhatároló anyag nyitott istállók téliesítésére.Hálóról van szó,amin az apró lyukak tölcsérszerűen befelé szűkülnek,állítólag 80km/h-s szelet is úgy letompítja,hogy csak a szükséges légmozgás van az istállóban!Megint állítólag a pára kimegy az istállóból,a meleg bent marad!Tavaszon meg egyszerűen fel kell tekerni.Egy a hiba,nem osztogatják ingyen!:-)
Terenyén van egy ember akinél vannak Német óriások,meg még pár embernél a környéken,nem hallottam egyébként a rendezvényről,de nem is az én világom ezek a kiállítások,én a mezőgazdasági kiállításokat szeretem.:-)
Felétek meg ha jól tudom,az Óriásnyúl Tenyésztők Fajtaklubjának szervezésében Fajtaklub Kiállítás lesz. Helyszín kisterenyei kastélykert. Tudsz róla valami közelebbit?
Szia Nálunk 170 ft/db áron oltja az orvos,pedig ez is szereti a pénzt!N Jani mondta,hogy ő magának oltja,tehát biztos be lehet szerezni az oltóanyagot!
Helló. Holnaptól kell,hogy elkezdjenek fialni,18 db van pároztatva.Meglátjuk mi lesz,remélem nem fagynak meg,ma reggelre már kemény fagy volt.Rossz pokrócokkal körbe takartuk az ólakat,az előrejelzés szerint enyhébb idő lesz.Nekem is ígért az a jóember növendékeket!:-)
Érdeklődnék, hogy vannak -e új jövevények a tenyészetedben.Mert még mindig érdekelnének.Az elnöktől kaptam ígéretet,egy fehér bakra.Ahhoz kellene kettő leányzó.
Ne foglalkozz szerintem mindenki megjegyzéseivel, hozzászólásaival. Süsd meg valamihez csak értessz. Ne vegyél fel mindent, ami nem bizti, h a Te inged. Már évek óta ez van... Mellesleg.
Ha nyitottál egy topicot, tessen ápolni, mert ha én fogom, tényleg senki nem jön ide :):) Akinek meg nem tetszik, ne olvassa el. Slussz.
És ha tudnád, h én miket kaptam már az elmúlt 30 évben... :):)