Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Kata LighTri-314 PL Torso pack sling fotóstáska eladó!
Eladó használt, megkímélt állapotú LighTri-314 PL Torso Pack (KT PL-LT-314) fotóstáska! Pántjai, csatjai, cipzárai, párnázása újszerűek, minden térelválasztó megvan. Esőhuzattal! 1 tükrös váz + markolat + 2 objektív (N7200 + N18-200 + Tamron 10-24), vagy DSLR + markolat + 70-200 f2.8 kényelmesen elfér benne. Eladás oka: kerestem olyan sling (1 pántos ) táskát, amely balkezes, tehát bal vállon átvetve, jobb kéz felől elérhető. A tesztek, videók leírások alapján jónak tűnt, de nem vált be. A gyártó oldala: http://www.kata-bags.com/lightri-314-pl-for-pro-dslr-w-mid-range-zoom-lens-2-lenses.htm Ir. ár.: 14 ezer Ft.
Hibátlan, tökéletes működésű Nikon 28mm 2.8 D eladó. Tartozékok: első, hátsó sapka. Személyes átvétel, Bp 7.kerulet,posta,előre utalással Sn654550 30/2904170 40eft
Van egy eladó sorba került Canon G11 gépem. Egy gyári és egy után gyártott akkuv hozzá. Egyedüli kis problémája, hogy hátul, a menüben is használatos tekerő kissé kikopott, vagy koszos lett, mert néha nehezen érzékel.
Ára 22.000.-Ft
Érdeklődni inkább privátban, úgy talán egyszerűbb.
Keresek 58mm-es ND szűrőt, X00-tól felfelé. Esetleg cserébe adnék Polaroid változtatható erősségűt, a 15mm-es Voigtlanderen a gyári napellenző miatt nem tudom használni sajnos.
Mikrosat Hobby 2x160W stúdióvaku szett: 45.000 Ft40.000 Ft (új ára jelenleg 79e Ft)
Karácsonyi fotózásra vettem én is használtan, nagyon (!) megszerettem, de tudtam, hogy utána már nem fogom használni, így eladnám. Tökéletes állapotban van minden darabja. Íme a csomag tartalma:
2 db MT-160 stúdióvaku
2 db lámpaállvány
1 db átersztő ernyő
1 db ezüst reflex ernyő
1 db négyszárnyú fényterelő szett (+1 méhsejtrács + színszűrők)
A Miops NT , A legjobb kameraindító , egyedülálló funkciókat kínál. Szinte lehetetlen fotókat készíthet , ha a fényképezőgépet nagysebességű rögzítő eszközzé alakítja!
Villám mód Hang mód Lézer mód Timelapse mód HDR mód
Mikrosat profi 600 studio vaku 50000 FT Mikrosat Basic vaku 30000 FT Nikon SB800 40000 ft Yongnou vevő 2 db 11000/db Yongnou adó Nikon 11000/db Gerry Fong fény formáló Háttér szürke 2,67m kb 10 m 8000 FT Papír háttér 1,4 m green box kb 10 m 6000 Ft Első osztályos lettem háttér nyomtatott kb 1,5*1,2 8000 Ft
Sok apróság van még , soft boxok adatpterek állványok , hamarosan összeírom azt is.
Érdeklődni kizárólag emailben : info@zsona.hu
Átvétel: Kazincbarcika és vonzáskörzetében lehetséges.
Eladó Sony A6300 váz+SEL16F28 objektív. A váz és az objektív is makulátlan, újszerű állapotban van. Doboza és tartozékok megvannak hozzá. Akkumulátorból 4 db van hozzá plusz töltő. Jelenleg 3554 expo van benne. S/N : 3785142 (váz) 0560579 (objektív) irányár: 220000 Ft.
Eladó Sony A7II váz - Elkelt! A váz szép, megkímélt állapotban van. Doboza és tartozékok megvannak hozzá. Akkumulátorból több db is van hozzá plusz patona dupla töltő. Jelenleg 18489 expo van benne. S/N : 3813167 irányár: 230000 Ft.
FeiyuTech AK2000 3 tengelyes kézi gimbal eladó! - Elkelt! Minden tartozéka megvan és makulátlan állapotú. Párszor volt csak használva, új állapotú!
Akit érdekel személyesen Tatabányán vehető át. ár: 100000 Ft.
Helyileg Sárváron található és vehető át, kérésre Vas megye területén, Győr, Tatabánya, Veszprém, Székesfehérvár, Budapest területén kézbesítem, csakis vételi szándék esetén.
- Canon 1D mark IV váz– gyönyörű újszerű állapot, GGS üvegezve, 58ezer expoval (eredeti zár), duplatöltővel egy aksival, doboza már nincs meg, serial 023010277*. 300EFt
Eladó Sony A6300 váz+SEL16F28 objektív. A váz és az objektív is makulátlan, újszerű állapotban van. Doboza és tartozékok megvannak hozzá. Akkumulátorból 3 db van hozzá plusz töltő. Jelenleg 3554 expo van benne. S/N : 3785142 (váz) 0560579 (objektív) irányár: 230000 Ft.
Eladó Sony A7II váz A váz szép, megkímélt állapotban van. Doboza és tartozékok megvannak hozzá. Akkumulátorból több db is van hozzá plusz patona dupla töltő. Jelenleg 18489 expo van benne. S/N : 3813167 irányár: 230000 Ft.
FeiyuTech AK2000 3 tengelyes kézi gimbal eladó! Minden tartozéka megvan és makulátlan állapotú. Párszor volt csak használva, szinte új állapotú!
Akit érdekel személyesen Tatabányán vehető át. ár: 100000 Ft.
Sziasztok! Megválnék szeretett szettemtől, keveset használt csak hobbi/amatőr célra. Szinte új állapotban minden. Canon EOS 77D +portré markolat + 4db után gyártott akkumulátor, töltővel Canon 70-300mm f/4-5.6 IS II USM +napellenző Canon 18-55mm f/3.5-5.6 IS II +napellenző Canon 50mm f/1.8 +napellenző Yongnuo YN 560 manuális vaku +vaku derítő Monopod Kisebb hátizsák Mindent a saját dobozával adok.
Mikrosat Hobby 2x160W stúdióvaku szett: 45.000 Ft(új ára jelenleg 79e Ft)
Karácsonyi fotózásra vettem én is használtan, nagyon (!) megszerettem, de tudtam, hogy utána már nem fogom használni, így eladnám. Tökéletes állapotban van minden darabja. Íme a csomag tartalma:
2 db MT-160 stúdióvaku
2 db lámpaállvány
1 db átersztő ernyő
1 db ezüst reflex ernyő
1 db négyszárnyú fényterelő szett (+1 méhsejtrács + színszűrők)