Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Mikrosat Hobby 2x160W stúdióvaku szett: 45.000 Ft(új ára jelenleg 79e Ft)
Karácsonyi fotózásra vettem én is használtan, nagyon (!) megszerettem, de tudtam, hogy utána már nem fogom használni, így eladnám. Tökéletes állapotban van minden darabja. Íme a csomag tartalma:
2 db MT-160 stúdióvaku
2 db lámpaállvány
1 db átersztő ernyő
1 db ezüst reflex ernyő
1 db négyszárnyú fényterelő szett (+1 méhsejtrács + színszűrők)
Hibátlan, tökéletes működésű Nikon 28mm 2.8 D eladó. Tartozékok: első, hátsó sapka. Személyes átvétel, Bp 7.kerulet,posta,előre utalással Sn654550 30/2904170 40eft
Eladó újszerű (2019 márciusi vásárlású, érvényes osztrák garanciával), japán kétszerező telekonverter. (konverter + 2 sapka, doboz, papírok) Az ár fix.
S.N.: 5113718*
Személyes átvételt preferálom! Helyileg Győrben van a telekonverter.
A gyártó által javasolt objektívekkel kompatibilisek: Link
Eladó HOYA PRO ND 500 szűrő, 77 mm-es. Használt, de karcmentes, szép állapotban. Ára 12.000 Ft (újonnan 30.000 Ft körül kapható). Átvehető Martonvásáron, alkalmanként Budapesten, Budaörsön, Érden, vagy posta, foxpost is szóba jöhet, előre utalással.
Gyakorlatilag vadonat új, első hátsó lencsevédő ! c nem Cosina gyártmányt jelent, hanem azt, hogy compact. 52mm, helyett 49mm a filter méret és nagyon könnyű. Optika képlet ua. mint az 52mm elődjénél.