Zepter Bioptron Pro plusz közepes lámpa 11cm fényátmérővel ,nagy gurlós állványon kifogástalan állapotban 6 hó garanciával Nagyon ár alatt elvihető:85.000 Ft!!!!Aki szeretne készüléket és régóta gondolkodott rajta Most tényleg jó vétel!!!!20/2569157
Eladó egy alig használt ( kb 10 szer..) Zepter Bioptron Pro lámpa+Nagy Állvány+Útmutató. KB 3 éves a gép. Helyszínen kipróbálható!! Nagyon jó állapotban!! Budapesttől kb 5 Km -re!! Ár: 100.000 FT . Képeket tudok küldeni!! Elérhetőség: 06-70-457-1138 vagy e-mail: palvolgyi@mailbox.hu
Aki erre a fórumre téved azt érdekli a biotron lámpa vagy mert van és szeretne többet megtudni róla vagy mert most döntött úgy ,hogy jó volna de még esetleg tanácstalan !!Nem vagyunk egyformák és a véleményünk is eltérhet azért fórum ezt irom az előző hozzá szólások miatt!!!
Tényleg nagyszerű dolog a Bioptron lámpa és nagyon sok féle problémát tud kezelni,gyógyítani !!!De tudni kell használni és mindig problémától függ melyik típust válassza az ember-mert nem mindig a legdrágább a legjobb megoldás és nem mindig a legolcsóbb a leghatékonyabb!!!!
A biopton compact kézi lámpa 4cm fényátmérőjű és 2 percenként sípol (segítve a kezelési időt )!!A közepes lámpa 11cm fényátmérővel rendelkezik !!A nagy lámpa pedig 15 sm fényátmérővel !De nem hatol mélyebbre azért mert nagyobb!!!!!!A kezelendő felület nagyobb amit befog !!!!
A színterápia egy nagyon fontos kiegészítője lehet !!Főként a kislámpának.mert amig az alapfény van benne addig pontról pontra kell kezelni de amint szín van benne már lehet pásztázni igy a kezelési idő lehet rövidebb -és nem árt ha van állvány is főként idős embereknél mert bizony tartani a lámpát 10-20 percen keresztül ..........A színek rásegítenek a kezelésre illetve 12 öngyógyító programot lehet vele végezni !!!
A közepes lámpának is létezik színterápiája (7db színes lencse )ami a csakra kezelésekre alkalmas ...De !!Annak ajánlom akit érdekel a természetgyógyászat mert ő fogja kihasználni .....Pl idős embereknél az a tapasztalatom ,hogy nem igazán használják a színeket a közepes lámpánál ..nekik az a fontos ,hogy egyzserű és kényelmes legyen a kezelés !!!!Létezik PRO és Pro1 változat :érdemi különbség abban van hogy a pro1 lámpa egészíthető ki színekkel!!!A többi különbség csak esztétikai!!
S fontos ha használt lámpa mellett döntünk (mert jóval olcsóbban megússzuk),hogy vállaljon garanciát rá az eladó!!!Most magam fele hajlik a kezem DE!!nem véletlenül irom!!Hiszen lámpa vásárlás után is többen kérdeznek tőlem kezelési dolgokat és néha a hajam égnek áll :pl kézi lámpa és színterápiát vett az illető de színterápiás útmuató nélkül!!!az jó mert a könyv csak a zepternél kapható horror áron:20.000 ft !!!és ennélkül a 12 öngyógyító programot nem lehet elvégezni!!!!!!!!!Vagy megvette a lámpát (ami tényleg szép volt látszott ,hogy nem használták de 1-2 használat után elengedett a feje (ez egy pro1 asztali állványos volt )elszakadt a rúgó ..28.000 Ft a javíttatás (illetve nem javítják hanem cserélik ezért ilyen drága)és a bosszankodás ....Fontos ,hogy problámától függően válasszunk és garanciás lámpát!!!!!!
Ha van akinek tudok esteleg segíteni csak irjon !!
Szép napot mindenkinek és fogadjuk el ,hogy nem lehetünk egyforma véleményen !!!!De ezért kerek a világ!!!!
kedves buszjegy....fénalanfabéta az aki 5éve ezzel fogalkozik és rákos betegek is gyogyultan kerültek ki kezei közül?ez nem büfögés nemkötelezö megfogadni amit mondok..nem nekem ártotok ezzel hanem magatoknak..hiszen ezért vagytok betegek ébresztö....
timi66,,szia...igen ahol kiprisodik ott van a gyulladás tedd távolabb a bioptront de térj vissza mindig oda mert a gépnek mellékhatása nincs csak a sejtjeidet épited ujjá...továbbá...minden betegség lelki ok... csak a tüneteket kezeljük de az okot nem, ha megakarunk szüntetni betegséget az okot kell kipipálnunk...ha leirod betegségedet én elirom a lelki okot ,,,minden betegség egy nagy felkiáltojel VÁLTOZTASS...HA VANNAK szineid akkor mindig a saját csarájával valo szineket kell használni...ird le nekem mellik részen betegedtél meg ...mindig ahol megbeteszünk azon a területen nincs energia szinekkel tudod viszaálitani....mert amig ezt a részt kezeled meg is gyogyul de ujbol vissza fog térni ....ird le nekem mellik területen betegségeket és én leirom szinekkel mit csinálj....pusika
KEDVES napoli....nemvitatkozom veled felesleges hiszen te nagyon oksnak hiszed magad ..maradj ebben a tudatban..annyit tudok mondani hogy nemszeretnék a hejedben is adsz el itt valamit?vagy csak belepofázol más dolgába?
Azon a területen ahol gyulladás van ott okozhat ,,pirosodást ,,a kezelés közben ami a kezelés után el is múlik.Ez pl izületi kezelésnél elég gyakori ilyenkor javasolni szoktam ,hogy a kezelés után hűteni kell (ezt egy hideg vizes törülközővel is megteheted).Mennyi ideig kezeltél vele és milyen gyakran illetve milyen közelről kezelsz??Valószínű elég közelről kezeltél ..Szívesen segítek irj ha lennének kérdéseid...Szép napot!!
Kb. 5 éve vásároltuk a közepes méretű bioptron lámpát, állványos, 11 cm-es átmérőjű.
Az volna a kérdésem, hogy ha használom a lámpát és nagyon-nagyon éget, fáj azon a testrészemen használat közben, és utána elég csúnyán be is vörösödik a bőröm, akkor az azt jelenti, hogy ott beteg a szervezetem, ahol így reagál?
Tündéri Kingácska, ami lehet, hogy egy lótúró fajta:) nem tudjuk:)
Örülök ha nem vagy ideges, mert az amúgy biztosan árt a szépségednek:)
Nem szerettelek volna megsérteni, megbántani. semmi ilyen törekvésem nem volt, csak elnéztem szorgalmas munkásságodat az index fórumon, mind az öt hozzászólásodat és azt tapasztaltam, hogy jobb ha én szólok mielőtt a jövőben csúnyább dorgálásokat kapsz a kiabálásért!
Azért látom nem vagy reménytelen az informatika terén, mert megtaláltad azt a billentyűt amit javasoltam:) MÁR MEGÉRTE SZÓLNOM:)))
Bár volna még mit javítani rajtad, de ezt az örömöt meghagyom másoknak.
A cukrom és az általános egészségem köszönöm rendben van.
Részemről a többi dologra nem is reagálnék, mert úgy sem értenéd:)
DRÁGA NApoli vagy mi a turo .....drága nemvagyok ideges csak én is véleményt nyilvánitottam ...képzeld nekem nem kell kezelnem magam mert nem én kötekedek másokkal...ez aztjelenti hogy másokkal foglakozol pedig jobblenne ha magaddal foglakoznál ez is egy tünet.....mondjuk te minek vagy itt ha nemakarsz eladni semmi portékát?kötekedni?istenem találd fel magad mert megvagy keseredve vagy talán jobb dolgod sincs mit szová tenni a dolgokat....ugy sikerült nemtudtam hogy nagybetü kialbállás bár itt senkinek nemszurta a szemét csak neked..neked elkellne a szinterápia vagy esetleg magadba fordulhatnál.....10év mulva ojan cukrod lesz barátom mint a pinty......nemivánom de változz meg mert arra fele törxel.....
Akár terápiázhatod is magad a nyugtató színekkel, nem fog ártani :)
CAPS LOCK billentyűt ismered? Bal kezed felől szélén középen!
Ezt csak azért említettem, mert ha mindent nagybetűvel írsz azt úgy szokták értelmezni, hogy kiabálsz. Én csak erre gondoltam amikor azt említettem, hogy nem kell kiabálni!
Felőlem nyugodtan eladhatod a portékádat bárkinek. Legyen szerencsétek mint a kettőtöknek!
MERT NEMÉRTENEK HOZZÁ AZÉRT ADJÁK EL.....OLVASGATTAM ÉS AZ ESZEM ELMEGY KOMOLYAN...OLVASTAM HOGY A SÁRGA NEM SÁRGA ABBA BENNE VANNAK A SZINEK ..ÉDES ISTENEM....MEG HOGY BIO-V LÁMPA AZ MEG EGY NAGY HAMISTVÁNY NEMIS FOG SOHA HASZNÁLNI....MÜANYAG LENCSÉK AMIK OXIDÁLODNAK....KÁROS RÁADÁSUL....SOROLHATNÁM
NAPOLI008 SZIA.MÁR BOCS DE MIÉRT BAJ AZ HOGY PLUSZBA SEGITEK IS?HOGYAN TUDNÉK SEGITENI HA NEMKÜRTÖLNÉM KI HOGY SZINTERÁPIÁHOZ ADOK CSAKRAKEZELÉST IS,,,,?ITT SZLOVÁKIÁBAN 3DOKTORNÖ FEJLESZTETTE KI ÉS MAGYAROKNÁL OJAN NINCS IS....ELMONDOM A CSAKRÁÉKAT AZ AURÁT A VALAKI MEGMONDJA A BETEGÉT AKKOR MÁSRIS TUDOM MIJEN EMBER MIVEL KÜZD...MINDEN BETEGÉSG ALAPJA A LELKI OK.....ATTOL TÉGED NEMÉÁRDEKEL ÉS CINIKUS MÁSNAK MÉG SEGITHETEK...NEM?
ELADOM KÖZÉPSÖ BIOPTRONHOZ A SZINEKET...BETEGSÉGEK ÉS CSAKRÁK KEZELÉSÉRE...ALIG HASZNÁLT DOBOZBAN VAN LEIRÁSSAL MINDENNEL EGYÜTT...KÜLDÖK HOZZÁ CSAKRÁKON KERESZTÜLI KEZELÉST IS ....ÁRA 400EU ..DE LEHET MAGYARBOL IS FORINTBAN MEGEGYEZÜNK...ÉN EZZEL FOGLAKOZOM UGYHOGY BÁRMIJEN BETEGÉGRE TUDOM MELIKET KELL HASZNÁLNI AKÁR ARCELEMÉST IS VÉÁGZEK NEKED HOGY ELMONDJAM MELLIK TERÜLETET KELL ERÖSITENED...kigi84@freemail.hu
Próbáltam de sajnos valami miatt nem tudom ide feltölteni a képeket!!Ha esetleg email címet kapnék nagyon szívesen átküldöm!A lámpa a zepter szervízében lett átvizsgálva mielőtt eladásra került .Teljesen kifogástalan esztétikailag és műszakilag is !!Várom az email címet!Szép estét!
Én nagyon szívesen válaszolok! A lámpa mindenre tud jó lenni, ha használják, eredményeket hosszabb idő után lehet elérni, komolyabb problémáknál. Kisebb problémák: horzsolás, sebek, fogínygyulladás, arcüreggyulladás, nátha, fogfájás, szemgyulladás néhány kezelés után elmulasztja vagy csökkenti a problémát. Leggyorsabban , leglátványosabban a bőrünk tud regenerálódni, leglasabban pedig a csontunk. nagyobb problémáknál kitartóbb kezelés szükséges, rendszersen. A lényeg a rendszerességen van, és itt jön szóba a méret... A bioptron lámpát jobb esetben egy egész életre vásárolunk, tehát érdemesebb egy nagyobb készüléket 11cm, vagy 15 cm vásárolni. Például nem mindegy,h egy gerinckezelésnél 4cm vagy 11cm átmérővel kezelek,(arról nem beszélve,h a kicsivel mindennap , akár tröbbször is 20 ponton két hétnél tovább úgy sem fogom megcsinálni), míg egy nagyobbal 3-5 pont alatt végzek egy egész gerinckezelést. A színterápiával speciaéizálni tudom a kezeléseket, kúrákat tudok csinálni. Röviden vannak a hideg és meleg színek, hideg a kékes , meleg a pirosas, hideg a túlműködést tudom csökkenteni ( magasvérnyomás, gyulladás...), meleggel az alulműködést tudom serkenteni (hasnyálmirigy). Az alapszínben, amely sárgásnak tűnik, mind a 7 szín benne van, és ott úgy mond a szervezetnek kell kiválasztania a megfelelőt. Nagy lámpánál pedig ugye nincsenek színek. Tehát én elsősorban a közepeset ajánlanám színekkel (de Ön tudja,h vannak-e speciális problémák), de ha nincs lehetősége nagyobbra akkor a picivel is fog elérni eredményeket csak lassabban. A kisebb és a közepes között kb. 7 szeres hatékonysági, gyorsaságbeli különbség van! ha bármi kérdése van nagyon szívesen segítek, akár telefonon is !06-30-371-4904 én elközelezett lámpa használó vagyok!
Nyugodtan használja a készüléket pontként 4-6 percig semmi baja nem lesz tőle, szakkönyveket pedig ott tudja beszerezni ahol a készülék lett vásárolva, vagy a legközelebbi Zepter irodában! -Ne várjon csodát egy két alkalomtól, főleg kis kézi készülékkel, akár több hónapos kezelés is szükséges lehet, de ez egyén függő is. A lényeg a rendszeresség, nekem elmulasztotta, de lehet kombinálni aloe verával is, úgy a hatóanyagot csak jobban beviszi, az aloe vera is nagyon szuper.