Most is bevállalt egy hosszú lökést, de annyira mellélőtte hogy jaj...közben Ronnie hibázott, kíváncsi vagyok meddig fog menni a breakkel Dott, remélem nem fejezi be belőle.
Dott nagyon rossz stratégiát választott, túl bevállalós, szerintem neki inkább a játék lassítására kéne törekednie, mert így Ronnie lendületbe jött és még inkább jöhet, ő meg csak néhány lökés erejéig állhat fel a székéből...
16:8-ra all, ha ugy jatszik ahogy az utolso sessionban, akkor akar ki se jojjon. (Nem is neveznem jateknak, az utolso fremben csak ugy belelokott a levegobe minden koncepcio nelkul.) Kettovel kotabbi VB dontoben 0:5 utan nyert 18:8-ra Dott ellen, szoval nem kivitelezhetetlen a mutatvany *amugy*.
:)Ja-ja, bár correctet is szokott mondani a right helyett, esetlen bad shot selectionözik :)
Remélem, Ronnie nem feltett kézzel megy ki este, Robertson már megmutatta, hogy zavarba lehet hozni Dottot (persze fele akkora volt a hátrány, nem mellékes).
Hat full respect mindkettojuknek, oriasi session volt. Fu fan lettem, es mar Ebdont is egyre jobban kedvelem. Zombie: Mike-ek annyira meglepodtek Fu utolso lokesen hogy meg sem tudtak szolalni.
Ebdon mar tobbszor nyilatkozta, hogy nyomas alatt szeret a legjobban jatszani, akkor koncentral leginkabb. Igaz, hogy az utolso par pontot Fu hibaja utan mar nem volt nehez osszehozni (Fu lokese utan kepzeletben hallottam Mike Hallettet, ahogy mondja "That was *not* the right shot", ketsegbeesett probalkozas volt, nem tudom, mit gondolt Fu), viszont az elso 54-es break, amivel megalapozta a sikert, nagyon szep volt.
Igen, ez nekem is megmaradt, de mondjuk ebben a hangulatban ki nem szarja le a számolási hibát.
Sokat szidtuk (jómagam is:) itt Ebdont, de ezen a vb-n bizonyítja, hogy nagyon nagy játékos. Ekkora gödörből ilyen frame-et lejátszani, ez elképesztő. Az a safety, amivel snookert adott az összes pirosra, aztán az a break,aminek az első négy lökése nagyon nehéz volt ilyen pressure alatt, wow. Kurva jó volt na:)
Jujj, mi volt itt a vegen... Meg hogy nem izgalmasak Ebdon meccsei. Ezt se gondoltam volna hogy igy magara engedi Fu-t, elobb egyetlen sorozatban elvesztve a 6-fremes elonyet majd eggyel elore lepve ujra 16 egalra. A kek golyojat is megatkoztak egy kicsit. Aztan a donto fremben kis hibak utan gyonyoru jatekkal fejezte be. Szvsz mindket jatekos kiraly volt. Es fu a century listan is elorebb lepett. ;)
Nagyon izgalmas, élvezhető meccs lett a végére, Ebdonról tessék leszállni ! :-) Nagyon szimpatikus volt, majdnem elsírta magát. Kíváncsi leszek, mit nyilatkozik, szerintem halálra dícséri Fu-t.