Lenne egy kérdésem.Van egy Jawa 350 Twinsport tipusú motorom.Az a baj támadt vele, hogy a kuplungkosár beleér az oldaldeknibe.Ha kicserélem a bronzperselyt a kuplungkosárban megszünik a probléma?Nem tudom ez tipushiba, vagy csak velem fordult elő? Amúgy eladó a paripa ha érdekel valakit. A telefonszámom: 20/3716791.
sziasztok--itt feltettem egy kepet a california sebessege igy abrazolva.nekem szinten jawam van mihez alegjobb az alkatresz ellatas mi nem kis dolog manapsag a draga japan gepekhez kepest.es mit a jawakkal megjartam ugy terepen mindt utakon--oke-gepek.udv--puntik-csehszlovakia
Szia! Hát lényegében mint mondottam lehet Pécsett kapni hál isten alkatrészt csak sokallom érte! Persze ez nem azt jelenti hogy az én "kicsikém" nem ér meg ennyit csak azt hittem valahogy otthonilag is lehet ijet barkácsolni. De asszem 4 év után már illő lenne kitakarítsam szegényt és kicserélgetni pár cuccot benne! Csak ez így egyszerre soknak tűnik h: akksi+komplett gyujtás+fesszabájzó+léptetővilla +izzók+szóval majdnem minden ami benne van! Van róla képed? Ha gondolod küldj és én is küldök! bazsika0720@freemail.hu a címem
Szia! Megéri neked 4-5eFt-ért bemenni a városba, fél napod alkatrészért rohangálni, 1 napig összeszerelni, kipróbálni stb..? A végén osztasz-szorzol és akár! 2eFt-ot is megspóroltál a sok loholással, szereléssel :)
Az én kérdésem cxsupán csak annyi lenne hogy nem -e tud valaki elektronikus fesszabájzó leírást küldeni nekem mert sokallom azt a 4.5 ezret amit elkérnek ezek a pofátlan boltosok a Jawamhoz! Nagyon megköszönném ha vki segítene! Előre is kö!!
Üdv Mindenkinek! A MAMI-s szakkönyveken túl van olyan interneten elérhető irodalom, ahol kipufogó készítéshez a mérések menete le van írva. Tehát a motor adatai, illetve mérések alapján egy adott geometriai fomájú kipuf. rendszert össze lehet hozni, amit később hangolni is lehet. A 638-as gyári, módosított rendszerét akarom lecserélni, egy egyedi, dupla dobosra. (mint a sportmotoroknál). Előre is köszi
Hahó mindenki! Tudna valaki segíteni mit tegyek? 472-es cz 1-2fokozatban tökéletes kipörgésig, 3-ban vég elött egy kicsit rángat, 4-ben félgáznál illetve hirtelennél kegyetlenül rángat mintha az egyik henger megállna(de nem)vagy elfogyna az üzemanyag(szerintem eleget kap) 1:33-as keveréket használok MOL T2-essel. (Esetleg a feszszab.,vagy a keverék, vagy más?
Sajnos igazad van. De mondjuk a mai alkatrészek minősége bizonyos esetekben többszöröse a régieknek (ebbe beleértem a kenőanyagokat, a festést is). Tehát ha emberesen tisztába rakjuk, akkor még az unokáink is használhatják.
1986-os évjáratú, JAWA 350-638-as típusú motorkerékpár, kiváló állapotban, 23e km-rel, első tulajdonostól eladó. Kérésre képeket tudok küldeni.
Iár: 125000 ft
Érd: 06306613378 ( Békés megye)
Mondjuk még az alkatrész egy 10-es körüli, plusz papírmunka, tehát olyan 40-ből szépen rendbe hozott, üzemképes gép is lehet belőle. :) Köszi az infot!
Akár 10 ezertől.....én annyiért vettem, igaz csak 175-ös, de ez az árban nem tesz semmit. És full működőképes egy jó nagy takarítás után. Forgalmija is meg van.
Üzenném Balkanrail, Skodri84 - nek, hogy van egy 350 - es csepptankossom eladó baráti áron. Képet nem teszek erre az oldalra, mert lényegében nem hírdetni akarok. Ha érdekli Őket a téma 70/ 3330441 - es számon bármikor megtalálnak. A többeiknek írom, hogy van 350 - es Jawahoz kezelési utasításom, robbantott ábrával, vezetékelési rajzokkal. Ha kell valakinek a számom itt van, fénymásolatban inygyen elküldöm bárkinek.
Nem tudom, mire van szükséged, a http://jawa350.fw.hu/ címre feltettem egy-két apróságot, a szoci.motoros.hu-n találsz még sok infót, ha meg konkrét rajz/kép kell, akkor keresd akár itt is konkrétan. Persze a típusát nem írtad.