Keresés

Részletes keresés

mommy o) Creative Commons License 2001.01.09 0 0 3
egyszerüen nem jön be a harmadik valasz, olyan mintha nem irodott volna meg. hm...
Előzmény: Mishi (1)
mommy o) Creative Commons License 2001.01.09 0 0 2
azt mondjak annyira keves gyerek van es olyan borzaszto sok par akinek nem lehet gyermeke, hogy olyanok akiknek mar van gyerekük ra sem kerülnek a varolistara. :o[
Előzmény: Mishi (1)
mommy o) Creative Commons License 2001.01.09 0 0 0
van egy kisfiunk, augusztusban született. ferjemmel ugy döntöttünk, szeretnenk egy masodik gyermeket is. a masodikat szeretnenk örökbefogadni, de nalunk(ausztriaban) ez sajnos nem lehetseges, mert van mar egy gyermekünk. talan tud valaki segiteni, nagyon boldogga tenne minket.

mindketten osztrak allampolgarok vagyunk, en szegeden születtem, 10 eves koromig magyarorszagon eltem, aztan kiköltöztünk.
ö hollandiaban nött fel, de osztrak allampolgar maradt.

gyurifug Creative Commons License 2000.08.25 0 0 topiknyitó
Megdöbbentett a magyar gyermekvédő hivatal (GYÁMÜGY) érdekvédelemtől vérzőszívű törekvése miszerint egy másfél éve az USÁ-ban egy szerető család tagjaként élő magyar kisdedet a törvény erejével akarnak az oly hőn vágyott és magas szintű nevelést biztosító magyar nevelőintézetbe kényszeríteni. Kinek is áll ez az érdekében? Talán a gyermeknek? Merthogy ugyebár a GYÁMÜGY alapelve hogy mindenkor és mindenek felett a gyermek érdekeit kell első helyre tenni. Vagy talán ez nem mindig működik így? Szóljatok hozzá és igazítsátok helyre az én eltévedt elmémet, mert itt mintha azt látnám (bizonyára tévesen) hogy a bürokraták egy boldogságban élő gyermeket akarnának szerencsétlenné tenni egy egész életre csak hogy megmutassák milyen hatalmuk van. Akár egy gyermek érdekének feláldozása árán is, mert ugyebár a GYÁMÜGY alapelve hogy mindenkor és mindenek felett a gyermek érdekeit kell első helyre tenni vagy nem? Segitsetek mert meg vagyok keveredve mint kispap a nagymisén!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!