Keresés

Részletes keresés

Dave Saxon Creative Commons License 2004.08.31 0 0 1002

Ha 1934-hez érünk (ha jól tudom, a jó öreg Hammond orgona születési dátuma...), akkor pezsgőbontás, sörlocsolás, és mindenkinek el kell játszania egy grandiózus szólót a SAJÁT Hammondján...remélem addigra nekem is meglesz!

Lehet, hogy font volt, habár nehezen tudom elképzelni, hogy egy B3- mas potom 240 kilót nyomna csak. De Laurens biztos tudja, habár nem hiszem, hogy fürdőszobamérlegre vonszolta a motyót....

Egyébként egy hír, bár biztos körberöhögtök: Emerson (becenevén Emo) honlapján van egy rovat, Ask Emo néven, és ott lehet írni az öreg Mesternek. Ez először keresztülmegy a webmasteren, de állítólag Emo félévente egyszer nekiül, és korrektül válaszolgat a kérdésekre. Én nem szaroztam, írtam! Ha véletlenül válaszolna, azt természetesen közzéteszem itt is, meg persze kinyomtatom, bekeretezem, és fellógatom a falra a leendő L-100-asom fölé!!!

Laurens, lehet, hogy mégis passzolnom kell a vasárnapi börzét, vérzik a szívem, de pont aznap van az egyéves évfordulónk a barátnőmmel. Szegény eleget tűr így is, (Hammond, progrock, meg a zenekarom, ami mindenek előtt van...) úgyhogy megérdemelné, hogy ezt a napot rá szánjam teljes egészében. Viszont a telcsiszámod megvan, és a közeljövőben tárcsázom a Hammondügyi Hivatalt (Kecskemét), sőt lehet, hogy Ernőt ráveszem egyszer, pattanjunk le megkopogtatni a B3-masodat. Persze ha megengedsz ekkorát, hogy a szent ereklyére tegyük a mancsunkat!

Egyébként ha valaki kétségbevonná milyen kurva jó hangszer az L-100-as, meg a P-100-as, hallgassa meg a Yes 2. lemezét (Time And a Word). Itt még Tony Kaye nyomja a billentyűket, de úgy, hogy a hideg futkos az ember hátán. És hát Tony ezt a két modellt használta, csak Wakeman bácsi érkezésével, és a színpadok növekedésével köszöntött be a dicső C-3-mas korszak. (Amit Emo is használ az 1. ELP nagylemeztől kezdődően, sőt már a Nice utsó 2 albumán is (ha valaki nem ismerné a Country Pie c. darabot a Nice Five Bridges-éről, hallgassa meg, és kiájul!!!)

Borzas Creative Commons License 2004.08.31 0 0 1001

240 kilát meg aztán simán a hátára kap az ember! :)))

Behold 1000! Éljen a Hammond.

Előzmény: Halsaman (998)
Halsaman Creative Commons License 2004.08.31 0 0 1000

1000!

:)

Halsaman Creative Commons License 2004.08.31 0 0 999

Kicsit javítanám magamat...
Lehet persze, hogy nem voltak anyagilag támogatva, csak kevésbé csesztek ki a hatóságok egyesekkel, mint másokkal.

Az is nagyon igaz, hogy általában akkor volt a rockzene a tetőponton, már ami a koncertlátogatottságot, a lemezek színvovalát, stb-t illeti.

Kicsit csodálkozom is így utólag, hogy pl. a Guns, meg a Metallica hogy tudtak ilyen fényes karriert befutni a kilencvenes évek elején.

Halsaman Creative Commons License 2004.08.31 0 0 998
"Ott leírják, hogy ha egy orgona 3-400 kilót nyom, 3 és fél oktávnál hosszabb a kalviatúrája, és rajta a Hammond márkajelzés, akkor az egy Hammond orgona, a több pedig hulladék.... no comment."

Nem fontra gondoltál? Egy konzol orgona szerintem 400 font súlyú, ami kb. 240 kg, ha jól emlékszem (számolgattam régen... aztán rájöttem, hogy nem épp időszerű a probléma:( ).
Előzmény: Dave Saxon (993)
Halsaman Creative Commons License 2004.08.31 0 0 997
Legaláb nem sajnálnád koncerten...:)
Előzmény: tehtube (995)
Halsaman Creative Commons License 2004.08.31 0 0 996
A korszak szívás volt, de azért voltak támogatott zenekarok is, amennyire én tudom. Ez egyébként számomra semmit nem von le az értékükből, mint ahogyan egy tűrt vagy tiltott zenekart sem az akkori megítélésük alapján hallgatok ma. (Pl. Illést Human Rights-os albuma és Hobo Vadászata is egészen remek alkotás, pedig Bródyéknak jóval több hátszelük volt.)
Előzmény: tehtube (994)
tehtube Creative Commons License 2004.08.31 0 0 995
(Azért az Emersoné, mert az egy igazi agyonrugdalt, szétkapart, "leölt" darab)
tehtube Creative Commons License 2004.08.30 0 0 994
Korábban részleteztem, milyen költségek vannak "csak " a vételár fölött. Egyébként nekik sem ennyire olcsó - legtöbbször - mert azért - jövedelmüket tekintve - a belföldsi szállítás sem két fillér. És még a bizonytalanság, milyen is valójában, mert egypár kis kép, még nem fedi le a valóságot. Akinél meg biztosra mehetünk, a 4-5 ezer közt kér érte legalább, Dennis Derzel. És még seholsincs a csomagolás, szállítás. Borzas! Az a korszak nagy szívás volt. Emberfeletti nélkülözések kellettek hogy egy tehetséges zenész megvehesse a rendes márka alaptípusát. Mert a lila Gibson, L100 a létra éegalsó foka. És még ezt is milyen nehezen. Akkora szopás volt az a korszak hogy na! Ajánlott irodalom - még az ántivilágból - Dám László - Rockszámla, Sebők János - Magyarock 1, Rockszámla 1981. És még ott sem esett szó arról, hogy egyesek csak azért estek el a továbblépés lehetőségétől, mert másik egyesek olyan jelentést adtak le róluk. Képzeld a helyükbe magad. Nem engednek hivatalosan fellépni, csak azért, mert egy "haverod" súgott.........ennyi. AZ a kép nem is olyan szörnyű, sőt! Ott tényleg olyan a világ sok helyen. Nálunk a vidéki ház csirkeólra, fészerre, sufnira néz, ott ligetre. És tényleg ott van a kandalló mellett a B3, hogy karácsonykor legyen mire énekelni. Ahogy Laurens kitalálta, a rockor kézkaparás, döngetés későbbi találmány. Ezért lelhető ott még fel szinte vadiúj orgona ami európában szinte lehetetlenség. Ugyan kinek kéne az Emerson L102-je?? Üdv.
Előzmény: Dave Saxon (993)
Dave Saxon Creative Commons License 2004.08.30 0 0 993

Üdv Tisztelt Urak!

Laurensnek: ott leszek a börzén, ha minden jól megy addig,

Halsamannak: írok majd a Trinity fórumra is, egyébként le a kalappal előttetek,

Mindenkinek:

Hammond árakat nézegettem a neten, főleg az USÁ-ban, és két kézzel téptem a maradék hajam. Ha igaz az, hogy a dollár most kb. 200-250 körül megy, akkor sajnos nem túlzás az, hogy szarér-hugyér' dobálják ott az itthon sóvárogva bálványozott Hammondokat. Túl jó dolguk van az amcsiknak!

Mondok néhány példát, hogy megosszam Veletek a kínomat:

M3-as 80.000 magyar forintért, (nyúlok a tőrért, és magamba szúrom, nem a klaviatúrába!)

reálisabb:

A-100-as 251-es Leslievel együtt 600. 000

durva:

H-100-as 100. 000 -ért

de ami az überbrutál:

L-102-es 275 USA dollárért, azaz kb. 50-70 ezer magyar forintért!!!!!!!

jó, hogy ha onnan hozatja valaki, a gatyája rámegy a szállításra, de ott az amcsiknak ez micsoda??? Téli tüzelőnek is vehetnének L-100-asokat pozdorjának!

Az agyam eldobom....

Egyébként nyilvánvalónak látszik, hogy az amcsiknál a spinet orgonáknak szinte semmi értéke nincs, erről van is egy fórum a Neten, valami olyan címen hogy Consoles vs. spinets, etc, etc.

Ott leírják, hogy ha egy orgona 3-400 kilót nyom, 3 és fél oktávnál hosszabb a kalviatúrája, és rajta a Hammond márkajelzés, akkor az egy Hammond orgona, a több pedig hulladék.... no comment.

Kíváncsiság kedvéért azért megnéztem egy B3-mast is,

ez Leslievel együtt 6695 dollcsi, azaz kb. másfél milla. Leslievel együtt így is olcsó, ráadául kifogástalan állapotban, de azért az árkülönbség mutatja az ottani hozzáállást a spinet kérdéshez...

Mit szóltok ehhez? MI meg szétgürizzük az agyunkat egy L-100-asért, ami álmaink netovábbja. Kivéve persze a Nagymestert, aki már egy B3-mast gyilkol valahol Kecskeméten... :) :):)

Üdv: Dave

Borzas Creative Commons License 2004.08.30 0 0 992

Nem volt ez ilyen egyértelmű... épp az itthoni hammondok száma bizonyság arra, hogy szegény elnyomott rockzenészek, akiknek a karrierjét és tehetségét tette tönkre a "rendszer", azért hozzájuthattak ehhez-ahhoz, olykor többhöz, mint az átlagember... államilag patronált zenekarok, stb. Meg ugye egyébként akkoriban nagyobb termek teltek meg rockzenehallgató közönséggel, mint ma, abból meg azért kaptak a zenészek is. Végülis szegény Radics Béla (Isten nyugosztalja) is eredeti Gibsonon játszott, nem pedig Jolanán. Amúgy itt van egy rendkívül ocsmány kép, ami azt biznyítja, hogy nem csak az '50es évekbeli magyar propagandaplakátok érték el azt a vizuális borzalmat, amit.

századközepi negéd

Előzmény: jon lord (991)
jon lord Creative Commons License 2004.08.29 0 0 991

Ezt nem értem azóta se.

Hogy a francba tudták meg venni akkoriban a Hammondot.

Hány évig kellett azok gyűjtögetniük!!!

Ja! És a másik, hogyan hozták be?

Akkoriban nem igazán lehetett 60as-70es években külföldről csak úgy behozni valamit.

Tudjátok a nyugat az mindíg is fúúújjj volt. CSak az oroszok!

Pláne Amerikai hangszer?

Hát olyan amerikai ellenes volt az akkori rendszer,hogy valaki Amerikás pólóba vagy hippisen öltözött azt úgy megverték a rendőrök, hogy nagyon!!!

Lásd Illés.

Azok nem voltak hippik de hosszú hajuk az volt. Ez már épp elég ahhoz, hogy meg legyen az ok egy kis bunyóra.

Ja meg hát az akkori rendszer ellen énekeltek.

A lényeg az, hogy mai napig sem értem, hogy tudták beszerezni ezeket a hangszereket a nagyok!!!

Előzmény: LaurensHammond (990)
LaurensHammond Creative Commons License 2004.08.29 0 0 990
Ehez annyit fuzok hozza, tudomasom szerint 1968 korul egy atlag magyar kereset 500-1000ft kozott volt! Nem nehez kiszamolni mekkora penz volt az a A100-as Hammond 235ezer forintert :-)
Előzmény: tehtube (989)
tehtube Creative Commons License 2004.08.29 0 0 989
Érdekes..., ismét kezdődik egy Hammond korszak? Ez jó! United (Omegától bérelttel), Gömöry M100, Zeffer L100? kis helyekre, B3, végre levetette azt a Korgot!, nem is szólva Cserhátiról M100, Rt3 (a volt mafilmes-Rhoda Scottos). Csak egy baj van ezzel az egésszel: végre van jobb hangzás, de a legtöbbször érdektelen játék. Mindenki csak színezgeti vele a zenét, elkapar egy rövidke szólófélét (borzalmasan) és jónagyokat hajlong mögötte. Semmi több. Sajnos továbbra sem hallható olyan zene itthon amelyikben olyan domináns lenne mint Pataki és Presser keze alatt volt. Tavaly ezt illusztráltam a rádióban. Az egyetlen még aki ki mert állni a színpad közepére hogy idefigyuzzatok, mit csinálok evvel a hangszerrel, az még Marián Varga. Majdnem Magyarország. ............... Az az M3 valójában ősi M !!!!! orgona. (1948-52) Utólag beletettek egy L100 percussion modult hogy felturbózzák M3-ra, de a vibrátó már nem szelektív. Nagyon különleges gép, jó hang, rossz állapot. Egyszer dokumentálom. Egy érdekesség: 1968-ban a Rákóczi úti Triál kirakatában volt egy A100-as potom 235ezerért :-) Valószínűleg Csík Gusztávnak jött és tőle vehette át 72-ben Papp Gyula. Üdv mindenkinek és jó, és sok orgonálást!
Előzmény: LaurensHammond (985)
jon lord Creative Commons License 2004.08.29 0 0 988

Basszus ha nekem is meg lesz a Hammondom azt hiszem én is meg fogogk őrülni úgy mint Ti.

Egy kicsit úgy érzem így is meg vagyok már!!!

Halsaman Creative Commons License 2004.08.29 0 0 987
Off válaszok következnek, Dave, ha akarunk még társalogni, gyere át a Trinity topicba, kérlek! Mondjuk, ha rögtön válaszolok, akkor tudhatjátok, hogy megint rácuppantam az Internetre, ebben az esetben zavarjatok el!:)

"Most tudtam meg azt is - a neveteket már korábban is ismertem - hogy a Trinity Genesis-t is játszik. "

Hát persze, sőt, tőlük játszunk a legtöbbet a saját dalaink után.

"Mi újság a házatok táján?"

Pihiztünk sokat, meg renováltuk magunkat (mármint Rita a manduláját), mások előtte vizsgázgattak egy sort, szóval lassan fölvesszük a fonalat. Koncertről nem tudok még mit mondani, egy pár dolgot össze kell még egyeztessünk (és próbáljunk...).

"Milyen esélyei vannak manapság egy klasszikus prog-rock bandának? Csak azért kérdezem, mert nekem is van bandám, de ez az úgynevezett kompromisszumos banda most, tehát valójában nem azt játsszuk, amit én szeretnék. De meg kellett valamilyen szinten alkudni, és ennek főleg anyagi okai vannak. Ha saját cuccaink lennének annyi, ami kell, akkor egyértelműen a prog-rock vonalat folytatnánk, és valószínűleg nem ez lenne a felállás. "

Meglátjuk, hogy hogy lesz erre a zenére igény. Egyelőre nem nagyon van, de szerintem ebben az is közrejátszik, hogy nem menedzseljük magunkat eléggé...
Saját cuccból meg sosem elég.:)

Előzmény: Dave Saxon (971)
Halsaman Creative Commons License 2004.08.29 0 0 986
Adjonisten!
Nagyon rég írtam, mert szerencsére sikerült jó sokat nyaralnom, másrészt kicsit lejövőben vagyok az Internetről...
Laurens: még jó, hogy reneszánsza van a Hammond orgonának, különben minek adnának ki belőle ennyi klónt? Néhány éve még alig volt ilyen törekvés pl. a Rolandnál, ma meg kinyitom a katalógust és a fele orgona:)))
Előzmény: LaurensHammond (985)
LaurensHammond Creative Commons License 2004.08.29 0 0 985
Tegnap este ratevedtem veletlenul TV kapcsolgatas kozben erre a formedelem Viva Tv-re.....Mit lattam rajta!?? United videoklipp, a nagy arcu Péli Barna csapata"Megasztar zsuritag" videoklippjuk ment! Felkaptam fejemet, csupa igazi hagngszer volt benne, es a lenyeg egy igazi Hammond, csoves Leslie-vel.....A srac allva mogotte kuldi, visitja...jol is szol! Joban megnezve ismertem ra, hogy kié is az orgona.....(kicsi az orszag):-) A tavalyi Focus koncerten a Margit szigeten ezt bereltek a Loso-tol! M3 Hammond kiosztas, L100 fele tokozasban....125-os Leslie-vel tehtube:ez szerintem lehet nem atepitett, hanem Brod Jorgensen M3!!! A hatulja azert is L100,es azt lehet is cserelgetni...tudod a vaszon, kozepen egy famegosztassal vizszintben. A zene egybol jobb lett, es megdobta a Hammond! Ugylatszik reneszansza van a Hammond orgonanknak!??? Meg reklamok alatt is, sőőőt, a Monika alatt is Hammond-csikorgast hallok:-) Egy a baj csak, hogy magyarorszagon nem sokan tudjak, hogy ez milyen hangszer.... Nalam a boltban a Lelsie-rl azt hiszik, hogy ventillator....:-) Az orgona meg,Harmonium:-)
Előzmény: tehtube (984)
tehtube Creative Commons License 2004.08.29 0 0 984
?????
Előzmény: mikrobi111 (983)
mikrobi111 Creative Commons License 2004.08.28 0 0 983
LaurensHammond Creative Commons License 2004.08.28 0 0 982
Oksa akkor talakozunk a pecsaban jovo vasarnap! Igen en is azt mondom,....ez egy olyan eleterzes..hogy mindenfelekeppen kell az emebernek egy ilyen otthonra, mint hazimacska:-) Rhoda Scott-ot megneztem...azt a szamot amit keresel....de nem lattam sehol..egy cd-n sem ami nekem van. Pedig kb 12 lemeze van tole! Imadom.......Csoves,mechanikus Hammond-ot mindenkinek!!!!
Előzmény: Dave Saxon (981)
Dave Saxon Creative Commons License 2004.08.27 0 0 981

Üdv Laurens! Egyet már írtam ,de valamiért nem vette be a rendszer, úgyhogy megkísérlem rekonstruálni! Szóval abszolút nem lőttünk mellé, valóban az Ernő haveromról van szó, akivel állandóan együtt lógunk a börzéken, vele voltam egyszer Kecskeméten, és volt szerencsém kipróbálni a Hammondodat is! De a dolog nem itt kezdődött ,egyszer itt Pesten a Hajós utcában is találkoztunk már egy hangszerbolt pincéjében, amikor Te is lejöttél kipróbálni ott egy viharvert L-100-ast, amit jól megküldtünk egy 760-as Leslie-vel!

Nem adtam fel a Hammond dolgot, habár az utóbbi időkben próbáltam valahogy kiverni a fejemből. Erre szörfölgetek a neten, beírom hogy Hammond, kidobja a fórumot, elolvasok két sort, itt a Viktor! Na olvassuk csak tovább....kellett kb. 2 perc, hogy ismét úrrá legyen rajtam a remegés.....szóval kell egy Hammond, addig úgyse lesz nyugtom.

Az Ernővel pedig már egy különleges jelbeszéd alakult ki köztünk, melynek tüzetes elemzése bárki számára rámutatna a Hammond fertőzés már nem is lappangó jeleire! A Te kis lemezboltodat pl. nemes egyszerűséggel "Hammondügyi Hivatal"-ként szoktuk emlegetni.

Szóval Mester, valamikor beszélnünk kell majd a bútorokról, nincs mese. Ha minden jól megy, még idén össze tudok rakni elegendő gempát, legalább egy Hammondra, utána jöhet a Leslie is, de ha minden a legjobban megy, talán mindkettő. Most több alternatívát is megnézek, amit csak lehet, de a legjobban, mint azt Te is tudod, az L-100-as széria álmaim netovábbja.

A börzére 99%, hogy megyek, úgyhogy dumálunk majd. Légy jó, öreg Viktorovics, és jó Hammondzúzást! Apropó: nem érdekel egy különleges tőr-készlet? :)

Üdv:

Dave.

Előzmény: LaurensHammond (979)
LaurensHammond Creative Commons License 2004.08.26 0 0 980
ohhhhhommmmm, Tehtube bandaja!??:-) Alles ortnung!!!Spitzenklasse Hammond spielen!!!Ja ja, alles perfect!!! Ungarishe Booker T Jones alias Zsolt Szabo.......Top freunde! Fonix ist Madzsar super grupe!!!:-) ui: Nemet-ul tudok ne olvassak ezt kritikusan!:-)
Előzmény: jon lord (978)
LaurensHammond Creative Commons License 2004.08.26 0 0 979
Nem trafaltal melle, tenyleg en vagyok az a "Hammond orult":-), es Kecskemeten van a lemezboltom, amely a nevemet kepviseli:-) Jartal mar ott, es klimpiroztal is az orgonan? Kivancsi lennek, hogy ki vagy pontosan, mert igy a Dave nev nem sokat mond sajna. Viszont azota mar ujabb regebbi Hammond tulaj vagyok....Valtogatom mint mas a csajokat, es egyre jobbakat.....:-)most ott tartok, hogy nem erdemes mar tovabb menni, hangban,kezelhetosegben B3....ha erre jarsz, szivesen veszem! A kozos baratunk alatt sejtem kire gondolsz...csak nem a nagy bakelitgyujto, es muelvezo Erno-re gondolsz?:-) ha igen, es netan, meg az L100-at is en szervaltam Neki, akkor kepben vagyok abszolut!:-) Mizujs Veled.....szolj ha kell a butordarab, es megoldjuk:-)Most is tudok csodakat szervalni:-) Jovo vasranap a Pecsában Nemzetkozi lemezborze!!!!!! Jojjon mindenki, aki jo zeneket, lp/cd-t akar venni, ott leszek! Vival la Hammond organ
Előzmény: Dave Saxon (966)
jon lord Creative Commons License 2004.08.26 0 0 978

Tisztelt Laurens Hammond.

Teneked mi a véleményed Tehtube bandájárol?

tehtube Creative Commons License 2004.08.26 0 0 977
Köszi. No majd holnap.... :-)
Előzmény: jon lord (976)
jon lord Creative Commons License 2004.08.26 0 0 976

Kedves TEHTUBE!

Szeretnék gratulálni!

Laurenstől megkaptam a BULI A KLUBBAN című albumot.

Hát teljessen lepetéztem!

Ez a VK-7 se egy az egyben tiszta HAMMOND.

Én csak a durva orgona szólókat hiányolom.

Ez a ALL SOUND leslie hár nemrossz!

Miest kiadtátok a legújabb albumotokat légyszi szólj!

Garantált első vevő leszek!!!

Dave Saxon Creative Commons License 2004.08.26 0 0 975

Mindenféleképpen érdekelne, van most több alternatívám is, de lehet, hogy ez lesz a befutó. Nem tudom, itt lehet-e árat írni, ha nem, akkor a freemailes címemre: learydreary@freemail.hu. írd meg, mennyi az annyi, please. Leslie-vel együtt is érdekel, természetesen. Úgyis csak úgy szólal meg azon a szívfájdító retro hangon!

És azt is tudnom kéne, hol lehetne megnézni! Kösz tesó, hogy szóltál!

Előzmény: tehtube (974)
tehtube Creative Commons License 2004.08.26 0 0 974
Dave! Ha érdekel, szólj... .....Porta-B. Eredeti amerikai, a létező legkönnyebb, leghordozhatóbb, de mechanikus, csöves. L100 alapú. Ebből lett a P100, de az dán. Korrekt 60Hz-es frekiváltóval. A fölső része 68kg, az alja 30 körüli. És....olcsóbban, mint a P100!!! Ha még belefér a költségvetésbe van egy hozzácsatlakoztatott 147-es leslie is. A nagy, csöves állat. Végállomás. Így komplett az egész.........................A Piramis első lemezén egész jó orgihang, orgonamunka hallatszik. De csak az elsőn!!!!! Nincs is meg a többi :-(
Előzmény: Dave Saxon (972)
tehtube Creative Commons License 2004.08.26 0 0 973
Jó volt a Rhoda. De a dobost tényleg jobb volt hallgatni a szakszisnál. Biztos azért volt hangosabb a felvételen, mert halkabban szólt az "alapja" Érdekes, azt hittem már a nyúbíszrín játszik. Jó lenne egyszer összevetni a hasonló kétmanuálos típusokat személyesen, mert az a mérvadó. Voce Key5, Roland VK88, Korg BX3, OB-5. Egy biztos, kilencérintkezős waterfallja csaka New B3-nak van. De mint hangmodul hogy viselné az összehasonlítást, igazi csemege lenne. Utánaérdeklődöm a jövőszombati bécsújhelyi bolhapiacnak, mert a nagy áruház nem elég, előtte még kiraknak 2800m2 sátrat is, ahol bemutatók, workshopok lesznek. Hátha lesz orgiatéma is. Ki jön? Dzsimmiszmissz már a 65.12.16-i Got My Mojo Workin'-en játsza a Szetiszfeksönt. T. Jones is az Onionsz-os korszakával alapozta meg magát 61-63 közt. Ahhonnan mindenki ismeri. Ismeri? Senki nem ismeri szinte, csak soxor hallotta a nagy riffet. Mint a mai skacok, akiknek fogalmuk sincs hogy a másik nagy riff a Smoke..., már vagy 32 éves :-) De a Beatles, az biztos 65-től vált nagyon aktuálissá, mint feldolgozandó téma. Ez sem Yesterday volt :-) X láb. Olcsó, könnyű, stabil, kényelmes. Egy cimbora viszont azért vett egylábút, mert nem tetszett neki az X. Lelke rajta. Jóval nehezebb. Engem nem érdekel, használat közben nem látom, mint a kocsim színét sem, úgyhogy szinte mindegy. De fontos, - ha nem sztár az ember, ellenben vannak fellépései - , a kocsi nélkülözhetetlen. Kölcsönadnám a lábat akkor is, csak holnapra foglalt. Tényleg 18-kor játszunk Pusztavacson holnap. (talán egyszer normális időben érhetek haza!) Holnapra nins ötletem, de mi lenne ha B3 ízű lábakat tennél a B200 alá megfelelő magassággal. A Welteisteremnek volt nagyon ügyesen megoldva a lába. Alulra, egymásra lehetett behajtani azokat és a keresztmerevítő lap volt ekkor a burkolat.
Előzmény: nallaci (970)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!