Elvileg tudtommal szerintem haközbenemjönvalami csak a Szabadság-híd van lezárva, azon csak villamos jár. Mivel mostanába szavazatokat sem kell újraszámolni, az Erzsébet-hídat sem fenyegeti lezárás.
Amúgy meg nekem is jár egy fél üveg sör, mert a Horrible Oversized bigyókáim egy része TT-s sínen is képes haladni. Ennek fényében kéretik a terepasztalokat kellően nagy űrszelvényre méretezni, hogy én is tudjak játszani rajtuk a bigyókáimmal! :-)
Részemről OK!!!! Na most mennem kell. Talán holnap leszek, de megyek az 1:1-es fűtőházba részletekért fotózni. Nagyon hiányzik már a segélyszerelvény, illetve a 760 mm-es vasút részletei. Üdv mindenkinek.
Erősen gondolkodom rajta hogy a klubkártya átvételének napján tömegközlekedési eszközök igénybevételével jutok el a Székesfővárosba. Már feltéve hogy a Radeberger címkéjű söreszköz kettőnél nagyobb mennyiségben vesz részt a ceremónián:-)))
Most jutott eszembe valami egészen más. Sajna a topictalin nem leszek ott, a "klublogo" alakul. Itt a csapatban nagyon sokan alkotnak valami szépet és egyedit. Az idén több helyen jelenek meg a fűtőházammal. Eddig a diorámámon található más modellezők műveit (elsősorban a járműveket )külön felirattal is feltüntettem a vitrinemen. Így mindenki tudhatta, melyik modellem honnan, kitől származik. Ha lehetne, akkor a "klublogót" is felraknám, illetve ha van rá igény ezeken a helyszíneken be lehetne mutatni a többiek munkáit is, illetve ha valaki a csapatból hasonlóan jár kiállításokra, ezeket a rendezvényeket is fel lehetne használni. Gondolok itt kisebb bemutató készletre fákból, lámpákból stb.
Ez már majdnem jó. Szerintem a topik elérés felesleges, a leendő honlapon úgyis megtalálható lesz. Abban RhB nek igaza van hogy a kártyát úgyse mutogatja senki, akinek meg van, úgyis tudja mit hol talál meg. Én továbbra is kiírnám a teljes klubnevet.
Ha ez számít, személyesen tanúsítom, hogy róbertke az elmúlt 3 hónap alatt is több alkalommal vezetett TT méretarányú mozdonyokat, állított össze, rendezett szét és közlekedtetett le különböző gyártóktól származo (Zeuke, BTTB, Tillig, Roco) kocsikból képzett , TT méretarányú személy- teher -és szolgálati vonatokat.
Ezen felül számos alkalommal állított át TT méretarányú váltókat kézi és elektromos úton. Mindezek mellett a vonat szét-és összerendezési műveletekkor szükségessé váló járműkapcsolásokat is szakszerűen végezte el.
Fent nevezett több alkalommal is a tolatószolgálati feladatokat saját tulajdonát képező BTTB gyártmányú, TT méretarányú modellmozdonyával látta el.
Véleményem szerint a fentiek figyelembe vételével a rendszeresítettől eltérő mintájú klubkártya készítése számára nem indokolt, de ugyanakkor a Radebergert nagyon jó ötletnek tartom, megvalósítását magam is támogatom, pláne ha valahogy meg is tudunk osztozni rajta. :o))))).
Az ovális nekem tetszik. A felirat vagy rövidítés kérdésben az előzmények miatt a szövegesen kiírt változatot támogatom. Viszont a név mi van ha kicsit nagyobb méretű, hiszen - bár nem tudom milyen kedvezményekről írtok - de akkor az a domináns a nicknévvel szemben.
És stílszerűen egy BTTB-s időkből származó keletnémet mikroszámítógép szolgáltatná hozzá a technikai hátteret. Csak hogy a utánfutó gyártóknak is meg legyen az öröme:-)))
Hát ha hologrammosat nem is, de lehetne például kocka alakú. Akkor hat nicknévig használható. Vagy mondjuk egy lufi. Ha betelt, csak fújsz rajta egy kicsit, aztán már lehet is tovább írni:-))))
Csak Neked, külön el fogunk készíteni egy 3D hologramos kártyát, amin az ábrázatod lesz látható, amikor bűnbánatot tartasz, hogy a Horribile 0versized méretben űzöd az ipart.
Az alnyomat meg egy hatalmas OFF lesz.
Irányára 35.495Ft, plusz két üveg Radeberger nekem.
Vidéki mivoltom ellenére szerintem is jobb lenne a Budapesti TT Barátok felirat. Már csak pár órával ezelőtti okfejtésem miatt is. A kártya kitűzőként való használata nem rossz, csak a két külömböző funkció nehezen gyúrható egy kártyába. Mire gondolok? A kártyát kedvezmények igénybevételére tudjuk használni, ott viszont nem egy nick, hanem egy valódi név a kedvezményezett. Egy kitűzőn viszont egy bazinagy nicknév alapján tudjuk beazonosítani egymást, tehát ott az a hangsúlyos elem. Persze minden kártyának két oldala van:-))
A tagságiknál a Berliner Bahnen szöveg ne legyen rajta, hiszen a tagság TT Barát és gyártófüggetlen ( na ez majdnem, hiszen a mi magyarjainkhoz, azért húzunk természetesen). Színe és vasúti jellege miatt én is az alsó kivitellel szimpatizálok, mert az nem Tilliges. Az 1:120 háttérben viszont jó.