Keresés

Részletes keresés

Napi Paláver Creative Commons License 2021.03.14 -2 1 38133

Jaja, ment a tiltás erre a nickjére is.

 

Előzmény: Higroszkópos Sándor (38126)
Napi Paláver Creative Commons License 2021.03.14 -2 2 38132

 

 

A pénteki menet felkerült a Fb oldalra már, Ifjú Élmunkást tüntettünk ki a héten!!

 

https://www.facebook.com/napipalaver

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.14 -14 2 38131

Tiltakozás Fekete-Győr András szavai ellen.

Az MNMSZ kötelességének érzi, hogy megszólaljon az egész médiaszakmát fenyegető kirohanás ellen, amelynek március 15-e előtti közreadását tudatos ünneprontásnak tekinti - írja a Magyar Nemzet a Magyar Nemzeti Médiaszövetség közleménye alapján.

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség rendkívül aggasztónak ítéli a Fekete-Győr András Facebook-oldalára feltöltött videóban elhangzott fenyegetést, mely szerint az ellenzéki politikus eltiltaná a foglalkozásuk gyakorlásától azokat az újságírókat, akiket ő propagandistának ítél.

Meglátásunk szerint az elhangzott fenyegetést csak még súlyosabbá teszi, hogy annak megfogalmazója nem egyszerűen egy ellenzéki párt, a Momentum elnöke, hanem pártjának miniszterelnök-jelöltje is, aki ráadásul nem először ragadtatja magát a sajtó ellen erőszakot ígérő fellépésre. Emlékeztetni szeretnénk arra, hogy Fekete-Győr Andrásnak az Origó szerkesztőségében 2017-ben tett kéretlen, az újságírók zaklatására is kiterjedő látogatása sajnos már megfelelő előképe annak, amit most kilátásba helyezett- áll az MNMSZ közleményében.

martinaxe7 Creative Commons License 2021.03.14 -3 2 38130

Hiánypótló

 

A Gyurcsány-fiúk

Bayer... 

martinaxe7 Creative Commons License 2021.03.14 -3 4 38129

A másnapi adásban aztán valóban Czeglédy Csaba volt az egyik téma. A műsorvezető elmondta, hogy nemrég kezdődött el a szombathelyi önkormányzati képviselő pere, Czeglédy ártatlannak tartja magát.

 

Volt olyan betelefonáló, aki el volt képedve azon, hogy szerinte büntetett előéletű emberek is politikusnak állhatnak. Bejátszották Budai Gyula témához kapcsolódó megszólalását, illetve a Fidesz-közeli média jolly jokerét, ifj. Lomnici Zoltán ügyvédet is megszólaltatták, hogy szakértelmével segítse megérteni az ügyet.

 

Az sms-t írók és a telefonálók nemcsak Czeglédyt és a DK-t szidták, hanem a bíróságokat és a „világhatalmi elitet” is. Aztán a műsorvezető átadta a szót egy következő telefonálónak, „most átadjuk a szót Csabának” – mondta. „Üdvözlöm én is önt meg a hallgatókat, Dr. Czeglédy Csaba vagyok” – váratlanul tehát maga az érintett jelentkezett....

 

https://telex.hu/belfold/2021/03/14/furcsa-jelenseg-a-kozmediaban-az-egyet-nem-erto-betelefonalo-kossuth-radio-fidesz-czegledy-csaba

 

:)) 

Kompót 2 Creative Commons License 2021.03.14 -15 2 38128

Újabb álhírt terjeszt a baloldal a kínai vakcinával kapcsolatban.

Hadházy Ákos tegnap osztott meg egy bejegyzést közösségi oldalán, amely szerint gondok vannak a kínai Sinopharm-vakcinával az Egyesült Arab Emírségekben. Erre a bejegyzésre reagált Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár, aki szerint álhírt tett közzé a baloldali politikus.

 

Hadházy viszont nem tudta elviselni, hogy ismét lebukott a baloldali halálkampány, ezért a bejegyzéshez kommentet is írt. Erre így reagált nemrég Menczer Tamás: 

 

Tisztelt Képviselő Úr!

Köszönöm megtisztelő hozzászólását, ilyen vitákat szívesen folytatnék Önnel a Parlamentben is, de ha jól figyeltem, Ön nem szokott befáradni a munkahelyére, illetve ha befárad, akkor csak cirkuszol és trágár szövegeket tart a magasba.

Így ezúttal itt reagálok.

1. A WSJ egy amerikai újság, amely nyilvánvalóan nem szakmai alapon támadja a kínai vakcinát.
2. Soha nem mondtam, hogy járványügyi szakember vagyok, ahogy Ön sem az.
3. Izraelben - az Emírségekhez hasonlóan - 2500 volt legutóbb a napi új fertőzöttek száma, ami mindössze azt mutatja, hogy még ezekben a magas átoltottságú országokban is idő kell a tartós sikerhez. Ugyanakkor ezek az országok jó úton járnak, az adataik javulnak.
4. A vakcina az egyetlen fegyver a vírus ellen.
5. Az EU-ban kizárólag Magyarországon érhető el ötféle vakcina.
6. Az orosz és a kínai vakcinának köszönhetően 3,5 millió emberrel többet tudunk beoltani, mint egy hasonló méretű uniós országban. Félmillió embert már ezekkel a vakcinákkal be is oltottunk.
7. A lakosságarányos átoltottságban a német sajtó szerint is Európa-bajnokok vagyunk.
8. Engem a legkevésbé sem érdekel, hogy egy vakcina honnan jön. Ha hatásos és biztonságos, mindig fel fogok lépni a politikai támadásokkal szemben, mert a magyar emberek élete a tét.
9. A kormány a magyar emberek életének és munkahelyének megvédéséért dolgozik.
10. Az oltásellenes baloldal a hatalom megszerzéséért dolgozik, a vírusnak drukkol, alá akarja ásni az oltásba vetett bizalmat, ezzel kockáztatja a magyar emberek életét. Ezt az elmúlt 30 év legaljasabb cselekedetének tekintem.

 

 

Napi Paláver Creative Commons License 2021.03.14 -3 1 38127

KARIGERI ALKALMATLAN!!!!

az egy dolog, hogy egyetlen vakcinat sem tudott szrezni egy lepotyogo kinai teherautorol, de hogy meg sajat hutotaskaval sem tudott elmenni az allami oltopontokra szallitando vakcinakert, az mindennel ekesebb bizonyiteka a bukott gyurcsanyista oltasellenes baloldal halalkampanyanak!!!

(vajon a ner agitpropban dolgozo arcok irtak mar arra valami scriptet, hogy csak be kelljen dobalni a content poolba az aktualis fideszhulyesegeket es kimenetkent jojjenek a fenti mondatok? vagy ezeket azert meg kezmuvesz modszerrel, sajat kezzel gepelik le, mint az allatok?)

 

 

https://telex.hu/koronavirus/2021/03/14/tobb-budapesti-oltoponton-nem-tudtak-elkezdeni-az-oltast-mert-nem-erkezett-oltoanyag

Higroszkópos Sándor Creative Commons License 2021.03.14 -3 5 38126

Szia, új nicknév, üdvözöllek a topikban! Ment a tiltás meg a mínusz! ;)

Előzmény: Törölt nick (38125)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.14 -15 2 38125

Günter Weissgerber szerint a magyarok zavarják egyes nyugati politikusok köreit.

 

A magyarok, akik két diktatúrát is átéltek, zavarják egyes nyugati politikusok köreit – jelentette ki Günter Weissgerber német politikus, aki – bár kilépett pártjából, szociáldemokratának tartja magát – a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában Weissgerber azt mondta: ezek a politikusok nem veszik tudomásul, hogy Magyarország mint Közép-Európa része teljes mértékben egyenrangú velük, és a németek is sokat köszönhetnek a magyaroknak.

 

Az interjúban Günter Weissgerber kiemelte: a dánok például sokkal jobban bezárják a határokat, mint a magyarok, de a dánokat nem bántja emiatt senki, Magyarországot viszont kirekesztett országnak tekintik. Ez szerinte azért van, mert a magyarok zavarják az úgynevezett multikulturális világképüket. A Magyarországot bírálók egy olyan ideológiát képviselnek, amelyet minden olyan állítás zavar, amely más szempontokat, ötleteket vagy tapasztalatokat tart fontosnak – vélekedett, arra bátorítva a magyarokat, hogy ne bújjanak el véleményükkel, tartsák meg határozott álláspontjukat. Weissgerber azt mondta: egyre inkább kiszorul a politikai életből az a generáció, amelyiknek még személyes emléke van a rendszerváltás időszakából, akik lejárták a lábukat a demonstrációkon. A következő generációknak pedig más tapasztalataik vannak, és amit csak hallomásból ismer az ember, mindig más, mint amit megélt – tette hozzá. A szociáldemokrata politikus szerint beszélni kell egymással, akár ki is kényszerítve a párbeszédet. Mindezt a kölcsönös tisztelet alapján, és nem úgy, sértegetve a másikat, ahogyan Manfred Weber és Katarina Barley folyton teszi – jegyezte meg. Weissgerber úgy fogalmazott: a magyarok a múltban többször is megmentették Európát, és vannak a muszlim megszállással kapcsolatban is tapasztalatok a régióban. Ez azonban szerinte nem iszlámgyűlölet, hiszen jogunk van megvédeni az identitásunkat.

martinaxe7 Creative Commons License 2021.03.14 -2 6 38124

Jelzem Apáti Bencének, aki politikai prostituálódása nélkül aligha lenne ma a Budapesti Operettszínház balettigazgatója, hogy vele ellentétben az én véleményem nem eladó. Bizalmas kérdésére, mely szerint van-e szaga a szoci pénznek, mindössze visszakérdezni tudok: hát a miniszterelnök úr felséges ánuszának milyen szaga van?”

 

https://mandiner.hu/cikk/20210314_valasz_apati_elvtarsnak

ser111 Creative Commons License 2021.03.14 -2 7 38123

Igen, folytatódik a lenin fiú tempó. Ide is tíz nikken ír egy napi rendszerességgel, több képpel közölt hazugságot naponta (magát ismételgetve azon a több kikkjén), amit a szar leninista pártközpontból kap.

Előzmény: Kompót 2 (38122)
Kompót 2 Creative Commons License 2021.03.13 -13 2 38122

Rákay Philip videója: A Lenin-fiú tempó folytatódik!

 

Felháborító, hogy Fekete-Győr András, a Momentum elnöke nyíltan fenyegethet patrióta véleményvezéreket, újságírókat!

Vajon véletlen volna, hogy egyelőre nem hallom a mindig oly igyekvő, híresen européer jogvédők hangos tiltakozását? Pedig volna miért! - írta a közösségi oldalán Rákay Philip.

 

Az ellenzék egyik miniszterelnök-jelöltje betiltaná a másként gondolkodó újságírókat.

Hol van ilyenkor a TASZ, hol van ilyenkor Magyar Helsinki Bizottság / Hungarian Helsinki Committee, hol van a 444? Vajon a Telex.hu újságírói már szervezik a szimpátiatüntetést? Vajon már készül az aggódó hangvételű jelentés az Európai Parlamentben?

 

Vagy mindezek szándékosan elhallgatják majd Fekete-Győr szavait? Hamarosan kiderül, mennyit ér valójában a sajtószabadság a jogvédőknek és baloldali újságíróknak.

Addig is add tovább a videót, ne engedd, hogy elhallgassák!

- zárta videóbejegyzését Rákay Philip.

 

Rákay Philip videója: A Lenin-fiú tempó folytatódik! (origo.hu)

shang5 Creative Commons License 2021.03.13 -2 5 38121

, többen bírálták."

kocsmárosok bírálnak egy több diplomás polgármestert, valószínű nem bíznak benne, mert az interneten kiderült , hogyan tudja fizetés nélkül pályát elhagyni

Előzmény: Törölt nick (38120)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.13 -12 1 38120

Niedermüller nem a megfelelő ember a megfelelő helyen

 

MÁR AZ ELLENZÉKI MEGMONDÓ EMBEREK IS BÍRÁLTÁK AZ ERZSÉBETVÁROSI POLGÁRMESTERT

A koronavírus-járvány okozta gazdasági hatásokat járták körbe az ATV Öt című műsorának vendégei. Az erzsébetvárosi polgármester, Niedermüller Péter azon döntését, hogy a bezárt vendéglátós helyek tulajdonosaitól is behajtja a bérleti díjat, többen bírálták. De megkapta a magáét a Momentum is.

 

samurai77 Creative Commons License 2021.03.13 0 7 38119


Kompót 2 Creative Commons License 2021.03.13 -10 1 38118

Az LMBTQ-jogok mentén is törhet a szivárványkoalíció

 

A KÜLHONI MAGYAROK JOGAI KAPCSÁN SINCS EGYETÉRTÉS A BALOLDALON

 

Mélyen hallgat a szivárványkoalíció arról, hogy az esetleges közös kormányzásukban hogyan kezelnének a magyarok többségének olyan fontos kérdéseket, mint a migráció, a külhoni magyarok szavazati joga vagy hogy a homoszexuális párok örökbe fogadhatnak-e gyermeket. Némelyik témában már felszínre kerültek a baloldali összeborulás szőnyeg alá söpört ellentétei.

fekvőrendőr Creative Commons License 2021.03.13 -1 6 38117

Én elgondolkodtam, hogy ezeknek ki van adva, hogy hazudniuk kell, vagy a génjeiben van.

 

"A koszt remek, az orvosi, ápolói személyzet kiváló, a legjobb kezekben vagyok."

 

Azt elhiszem, hogy a személyzet kiváló, és a legjobb kezekben van, de hogy a koszt remek azt még senkitől se hallottam, és én se tapasztaltam. Ha azt írja, hogy elfogadható, az még beleférne.

Előzmény: Kompót 2 (38115)
Narrator12 Creative Commons License 2021.03.13 0 2 38116

Az biztos, aki ezeket legalább kétszer meghallgatja, erősen elgondolkodik....

Előzmény: partner113 (38113)
Kompót 2 Creative Commons License 2021.03.13 -10 1 38115

Koronavírussal kórházba került Trombitás Kristóf

 

Koronavírusos Trombitás Kristóf, a Hír TV műsorvezetője - jelentette be ő maga a Facebook oldalán, egy kórházból posztolt képpel.

Vigyázzatok magatokra, ha már nekem nem sikerült! A koszt remek, az orvosi, ápolói személyzet kiváló, a legjobb kezekben vagyok.

Ez a kórság nem játék és aki az ellenkezőjét állítja, az valószínűleg még nem feküdt fertőző osztályon.
Bízzunk benne, hogy hamarosan végre teljesen leküzdjük a ragályt - írta Trombitás Kristóf a Facebookon. 

Vigyázzatok magatokra, ha már nekem nem sikerült! A koszt remek, az orvosi, ápolói személyzet kiváló, a legjobb kezekben vagyok.
Ez a kórság nem játék és aki az ellenkezőjét állítja, az valószínűleg még nem feküdt fertőző osztályon.

Bízzunk benne, hogy hamarosan végre teljesen leküzdjük a ragályt.

partner113 Creative Commons License 2021.03.12 0 0 38114

Jobb egy okos ellenség, mint egy buta barát. 

Régi igazság. 

A politikai hozzátartozásra is  igaz.,

partner113 Creative Commons License 2021.03.12 -1 3 38113

A paláveres főnökök nem érzik, hogy a kis  törzscsapatuk, akik állandóan  szerepelnek, többet ártanak a jobboldalnak, a kormánynak a minősíthetetlen   butaságukkal. mint   a baloldali politikusok összesen.

Aki hallgatja őket, azt  mondja :  ezekkel egy zászló alatt  ?   Inkább  akkor jöjjön Klára

martinaxe7 Creative Commons License 2021.03.12 0 0 38112
bassus Creative Commons License 2021.03.12 0 0 38111

Bangladesi transzneműek...kit is érdekel ?

martinaxe7 Creative Commons License 2021.03.12 0 0 38110

Vádat emeltek Bede Zsolt ellen. A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség garázdaság vétségével és gyűlésen elkövetett garázdaság bűntettével vádolja, ő volt az, aki futball-labdával zaklatta a DK-s aktivistákat két évvel ezelőtt. Korábban az Index is írt arról, hogy a Vadhajtások nevű portált vezeti, és korábban az Ultras Liberi egyik meghatározó figurája volt, néhány éve pedig Orbán Viktorral is fotózkodott a Duna-korzón.

 

Két rendbeli garázdaság bűntettéért 5 év börtönt kért az ügyészség.

Kompót 2 Creative Commons License 2021.03.12 -8 2 38109

A Szputnyik V ellen készülő nyugati provokációra figyelmeztet a Kreml.

Nagyszabású lejáratási kampányt tervez az orosz Szputnyik V vakcina ellen az Egyesült Államok a szövetségeseivel – közölte pénteken a Kreml egy meg nem nevezett, magas rangú tisztségviselője a TASZSZ, a RIA Novosztyi és az Interfax orosz hírügynökségek jelentése szerint.

Az informátor szerint a kampány azokra az európai országokra összpontosít majd, amelyekben bejegyezték a koronavírus okozta Covid-19 betegség elleni oltóanyagot, egyebek között annak a szimulálásával, hogy a Szputnyik V alkalmazása emberek tömeges pusztulását eredményezte.

martinaxe7 Creative Commons License 2021.03.12 -2 0 38108

Szombati műsorreklám:

 

Mit kell betenni a kórházi csomagba ??

 

BRRRRRRRRRR

dewree2 Creative Commons License 2021.03.12 -2 0 38107

Pont azért rakta tejfölös dobozba mert olyan kevés maradt, egyébként paprikás csirkét...ebben is hazudott a seggnyaló vamzer..

 

martinaxe7 Creative Commons License 2021.03.12 -2 0 38106

Annyira jóó lenne még hallgatni !!!!

 

:(((

martinaxe7 Creative Commons License 2021.03.12 -2 0 38105

Tejfölös doboz!

 

Elkapta Gyurcsányt !!

dewree2 Creative Commons License 2021.03.12 -2 0 38104

Vili szarva közt a tőgyit! Óó, ha megismerkedik a tehénnel, izé ...vele jópofizik...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!