Ez igaz, de ne abból induljunk ki, hogy onnan hajtott fel a töltésre, ahol most a szállítmány vége van. A kép valószínűleg nem kacsa, mert nem olyan döbbenetes meg szenzációs. Ellenben az emberi hülyeség határtalan az óceánon túl is. Én valószínűbbnek tartom, hogy a vágánytengelyben közlekedett (mondom, ha egyszer hülye!), aztán éppen hogy le akart kanyarodni róla, háttal. Szerintem. Amióta "lehet" az autópályán a forgalommal szemben közlekedni, mindent el tudok képzelni.
"A másiknak az orrához tették a fegyvert, párhuzamosan az arca síkjával, és úgy lőttelk el 30 lőszert, hogy az orrától 1 cm-re volt a torkolattűz."
Lehet hogy van benne valami, de ez szerintem, nem járt sérülés nélkül. Más a kiáramló lőpor gázok okozta sérülés is lehet halálos, ha elég közel van...nos az 1cm közel van...
Amit most leírok, az viszont igaz. (Húúúú, de semmi köze már a Vasúthoz!). Emberünk öngyilkos akart lenni, szájába vette a pisztolycsövét és lőtt. Vagy kevés volt a lőpor, vagy valami egyébb miatt selejtes volt a lőszer, a golyó az arcüregben fordult egyet és az egyik szemnyíláson át távozott...