"The tournament, which attracts around 30,000 visitors and is broadcast in over 80 countries, is the largest clay court event in Austria. This years edition, which takes place from 28th July to 3rd August, is being aired across Europe for the first time by Eurosport."
A kitzbühel-i ATP torna is az Eurosporton lesz :)
Szóval azt a 2013-as Guide-ot nem kell készpénznek venni.
Érdekes, hogy az Eurosport váratlanul kivette a programból a vasárnap rajtoló katari körversenyt. Pedig évek óta hagyományosan ezzel kezdődik a kerékpáros közvetítésük és tegnap estig benne is volt a tv műsorban. A twitteren megerősítették, hogy nem közvetítik, rajtuk kívül álló okokból. Ezt a versenyt is az ASO szervezi, csakúgy, mint a Tour de France-t...
DanGer olvtárs korábban belinkelt egy cikket amiben az szerepelt az emlékeim szerint ,hogy még egy ideig biztosan ők közvetítik a AO-t. (Beakartam linkelni ,de az a cikk már eltűnt)
Az Australian Open jogai meddig vannak az Eurosportnál?
Szabó Gábor valami olyasmit mondott a közvetítés végén, hogy eddig csak az Eurosporton volt látható az Australian Open. Ez valami bucsú akart lenni?
A RG-ig nem igazán lesz nagyon tenisz az Eurosporton.
Ahogy a meccseket nézem, Dortmundot tegnapra, Leverkusent 18.30-ra, Hamburg-Werder és Stuttgart-Bayernt holnapra tették, mégsem olyan buták akik ott dolgoznak Elefántcsontpart miatt, bár nekünk egy Fürth-Mainz szivesen jöhetett volna, Szalai gólt lőtt, Stieber meg odaát focizik.
Össze vissza van keverve, ember azt sem tudja, melyiken éppen mi megy, és a sportújságban, stb. is teljesen máshogy van leírva minden. Holnap is lesz rengeteg téli sport, mellette tenisz, bundesliga és afrika kupa, majd ott is szelektálnak, de ez a bundesliga helyett afrika kupa előny kicsit meglepett.
Ma lezajlik a 2 kör mind a négy csoportban az Afrika kupán, 3 körben a csoportban már azthiszem egyidőben fognak játszani, így vélhetően akkor is megosztva megy majd a sima és az euro 2-n.
Most ismételték Kitzbühel, amúgy szerintem az ES2-ön élőben ment. Az meg alap, hogy egy Grand Slam döntő élvez prioritást. Így is alig lesz női tenisz idén, milyen balhé lett volna, ha nem adják le a női finálét.
A holnapi döntő még hosszabb lesz, amiatt is lesz csúszás.
Egy hónap van a pályakerékpáros vb-ig, van már a február 18-24-es hétre Eurosport műsorterv előzetes, abban sajna egyáltalán nem szerepel. Sőt az algarve-i kör sem szerepel, noha a guide-ben benne volt (igaz csillagosan). Kezdem félteni a Giro közvetítést is, március elején Tirreno-Adriatico, addig jó lenne, ha eldőlne a kérdés.
Egzotikus egy kicsit nekem. De eddig 1 meccset sem láttam. Az AUS Open mindent visz. Szerencsére van ismétlés este és, így nem maradok le semmiről. A tegnapi Djokovic - Wawrinka meccs káprázatos volt. Djokovic tegnap nem játszott jól és tette izgalmassá a meccset.
Engem nem nagyon hoz lázba, néha odakapcsolok, de nem vagyok elájulva a meccsektől :) Mondjuk talán a negyeddöntőktől követem majd rendesen, ha lesz rá időm.
Hamár Eurosport, akkor az Australian Open kétségtelenül nagyobb piroritást élvez nálam.