Nem új tag vagyok, csak gondoltam újjítok! Ezennel jelentem, hogy "kazamata" megszűnt létezni (már nem tetszett ez nick). Ez az új név szerintem sokkal jobb, nem tudom, hogy ez másoknak miért nem jutott még eszébe!
A tegnapi napról. Katasztrófális volt a szervezés!!!!! És ami a leg felháborítóbb, hogy a mai NS teljesen másképpen látta!!! (Bár mit is várok én a ZődLaptól????) Mikor be akartunk menni CsSanyival meg a többi DK-sal a főbejáraton megjelentek a Lila majmok és megtámadták a bejáratnál álló LOKISTÁKAT!!! Természetes ezt jeleztük a csarnok hátoldalán álló "fasza gyerekeknek", akik nyugisan sétálva közölték velünk, hogy fogjuk be a pofánkat, mert mi fogunk kapni! Kész röhej volt az egész! Szerencse, hogy nem alakult ki nagyobb baj!!! (de ez nem a rend őreinek volt köszönhető) Mindenesetre gratula a csapatnak, szerintem nagyon fegyelmezetten játszottak! Különösen tetszett Bajzi játéka! Remélem Dunaújvárosban is helyt fogunk állni! Na elég már a szómenésemből!!!:-)))))
Szerintem és többek szerint is az az emberke nem tudta, hogy mi történt azt hitte betörtek az emberek. Adrenalin furcsa dolgokat csinál...
A busz dolog meg más ott egy pánikban lévő társaságból vártad volna el, hogy egyoda álljon.
Mások a körülmények.
Mégegyszer: nem "műmájer "hool" hanem más...
Lehet, hogy belevalós, de sérülteket támadott meg, akik a földön feküdtek és felkelőben voltak.
Akkor lett volna belevalós, amikor a 4-esen összefutottunk, de érdekes módon akkor meghúzta magát... Pedig micsoda box lehetett volna ha le mernek szállni...:-)
Köszönjük Makray Balázsnak, hogy búcsozóúl azt mondta a rendezőknek, hogy max. 200 debreceni fog érkezni. Ezért nyomorogtunk abban a k.rva szektorban és ebből lett majdnem tömeg szerencsétlenség!
Mitől "műmájer "hool" az a csabai aki átszalad a pályán és igen is ütött 1-et majd a rendezők földrevitel után elvonszolták...
Szerintem más jelzők sokkal jobban illenének rá...beválalós, bolond, fanatikus...
Állt egy csoport a kezdés elött a főbejárat mellett balra a kapunál ami a parkolóhoz vezetett...azok nagyok is voltak Lokisok is voltak...de ha te is ott álltál le is lettek ugatva. Nagyon lapultak...ám mindegy.
A legjobban az bánt. Amikor nincs is balhé csinálnak vagy kitalálnak. Ám amikor a rendezési és müszaki hibából súlyos sérülés van azt elhalgatják. Ennél súlyosabb esetet évek óta nem láttam...bármi megtörténhetett volna...jobbulást a sérülteknek.
OFF: Ezt meg osztanom veletek. Pénteken Böőr Zolikával csináltunk egy TOTO szelvényt:
1.Atalanta-Bologna 1x
2.Chievo-Fiorentina 1
3.Milan-Brescia 1x
4.Parma-Lecce 1
5.Piacenza-Lazio 12
6.Roma-Verona 1
7.Torino-Udinese 1x
8.Venezia-Juventus 2
9.Napoli-Genoa 1x
10.Palermo-Empoli 1x2
11.Sampdoria-Salern. 1x
12.Newcastle-Leeds 1x2
13.South.-Manch.U. 2
----------------------
Az ára 23040 Ft volt. (2 6 5)
A 88.percben kb.15-20 másodpercig 13-as volt, de aztán egyenlitett a Fiorentina és a Lecce...
Ez a bosszanto hogy a 3 beépített meglepetés (Milan-Brescia 0-0, Piacenza-Lazio 1-0, Palermo-Empoli 1-0) bejött és lehet hogy meg elfogadható nyeremény lett volna, de igy maradt 1 db 11-es és 10 db 10-es.
:((((((((((
Gondolom, akiket sikerült "pofoznotok", azok mind 20 kg-val és cm-rel több volt mindanyiótoknál! :)
A "lila" bejáratnál mentem be, de csak 60-70 kg-os újpestieket láttam! Így a 110 kg-omhoz egy se szólt hozzá! :) Valszeg a "nehézfiúk" éppen söröztek! :)))))) Egy részeg debrecenit nekem is sikerült leállítanom, örülök, hogy az újpesti srác annyiban hagyta a dolgot!
Igaz, a szolnoki ADU-val kemény fájt volt!:))))
A szervezésről csak annyit, hogy már nem először bizonyosodik be, hogy kicsi a csarnok (pedig ez az ország legnagyobb (sic!) sportcsarnoka a bs-tűz óta). Ezt nyilván úgy lehetett volna orvosolni, ha csak néhány százzal több jegyet adnak el, mint amennyi szék van, de akkor pl. a Loki-tábor fele nem jutott volna be. Persze arról lehetne vitatkozni, hogy mi lett volna a helyes döntés, de ha ez a szakadás nincs (márpedig nem egyszer volt már ekkora tömeg a csarnokban, és eddig még sosem volt gond), akkor ez a kérdés nem is lenne kérdés.
A "belhéról": néhány lokista a nekünk fenttartott oldalon akart bemenni a csarnokba, azóta nincs sálja, pár pofont is kaptak. De mindenki visszafogta a másikat, hogy "minek ez az egész".
Azt már nem láttam, csak mesélték, hogy a Szívtiprók busz akkor futott be, amikor 150 lila várt kint a beléptetésre, a zsaruknak pedig nem akaródzott felállni a két fél közé. Itt lehetett volna valami komolyabb, de egyik fél se akarta.
Meccs után is volt pár debreceni, akik sálakban az Újpest táboron át akarták elhagyni a helyszínt, ők is kaptak pár pofont, de itt is vissza lettek fogva az emberek.
Semmi igazán komolyabb dolog nem történt szerintem. Egy debreceni srác mesélte, hogy a csabai busszal összeakadtak, és "barátkoztak" egy kicsit....
Amúgy jó sokan voltatok, és egész jól szurkoltatok, de egy ilyen "majdnem hazai" meccsen ez is az elvárás.
zöldike.hú
"Debrecen, január 12., 21.50
A középpályás feltehetően már nem játszik többet Debrecenben.
Dragan Radojicic-nak lejárt a Debrecennel kötött szerződése, és a klub vezetőitől kapott tájékoztatás szerint a kontraktus nem kívánják meghosszabbítani a középpályással. Radojicic azonban a tervek szerint még visszatér Debrecenbe, de feltehetően már csak azért, hogy összecsomagolja a holmijait."
Kár, nagy kár érte! Ha bizalmat és lehetőséget kapott volna, ő lett volna az igazi irányítónk! :((((
Az jó volt, én tisztára meglepődtem, mikor a meccs után anyám felhívott, hogy engem is megvertek-e a debreceniek? Én meg csak néztem, és röhögve elmondtam neki, hogy én a sallert csak fradistától kaptam, de az jó nagy volt :D
Mint már írtam, csarnokon belöli attackról nem tudok. A rendőrök felvonulása gondolom, preventív volt a bajt megelőzendő! Persze ettől függetlenül kisebb csoportok "találkozhattak" vhol, de erről nincs még egyelőre tudomásom.
Ez az egész nagyon hasonlít a kupadöntőnkbeli inzultusra, ahol ágaikis meg zalánapuka "összeverekedtette" a Vidi és a Loki tábort! :)))))
Visszatérve crazyre ő már nagyon nyögdíjas, a saját árnyékától is berittyent. Talán érzi, hogy sok van a rovásán!
Tócsa: És mi volt az Újpest ellen meccs végén az a nagy rendőri bevonulás? Mi történt? Crazy Jenci nagyon ijedten közölte ezt. Trtént valami, vagy csak szópárbaj lett?
Nem,nem! A benzinkutas ásványvíz, az buborékol még mindig vissza! A nagy ijedtségre nem kellett volna innom ilyet, miután "visszavertem" a szolnoki betámadást! :)))
Egyébként tényleg a szervezés volt a leggyengébb az egész tornán. Egymás hegyén-hátán álltunk, várható volt, hogy történik valami. A sérülteknek gyors gyógyulást !!!!
Mi fegyelmezetten fociztunk, de egy-két ember " visszafogott" teljesítménye meglepett (Nena, Majoros). Bár Nena gólja nagyon kellett. Plókaié viszont egészen csodálatos volt !!!
Jencivel az élen, megint tanubizonyságot adott a magyar sportriporter réteg, hogy fingjuk sincs a sportot körülvevő milliöhöz!
Miután a 1/3-dal több ember volt a nézőtéren, mint amennyi lehetne, természetesen több mint zsúfolásig megtelt a sportcsarnok nézőtere a szektorunkban. Ezt a nyomást a küzdőtértől elválasztó U vas nem bírta és a heves gólörömünknél egyszerüen beszakadt. Elsőként egy az egyik vezérszurkolónak (Pelles) a felesege esett be és rá 7-8 ember! El is tört a karja és állítólag a gerince is megsínylette! Ezt értette félre majdnem mindenki, köztük egy csabai műmájer "hool" is, aki beugrott a küzdőtérre és egészen ideáig futott, de az utolsó méteren egy rendező lefogta! A nyakánál fogva cibálta vissza a szembe lévő bejáratig. Fizikai érintkezés elmaradt, mert azt a 1 debreceni srácot is lefogták, aki "figyelemre" akarta méltatni a túlhevült csabait! Hogy a stadiono kívűl mi történt, azt pontosan nem tudom!
Félinfók:
- bevert csabai buszüveg
- lila mozgolódások a Lokisták megérkezésekor
Egyébként mi sem úsztuk meg hazafelé egy attackot, mert egy benzinkútnál belebotlottunk egy szolnoki full kemény hool csapatba! Az a napszemüveges volt a legveszélyesebb! Azt egyszer még leegerészem, az tuti! :))))))))))))